Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσα χρόνια είχατε σχέση πριν παντρευτείτε???

alepapa

Recommended Posts

εμείς πάλι 6 χρόνια ήμαστε μαζί μέχρι να το πάρουμε απόφαση, βασικά να μείνουμε μαζί θέλαμε αλλά είχαμε αντιδράσεις εκατέρωθεν οπότε λέμε δε βαριέσαι, κάνε και το γάμο να τελειώνουμε, και μετά από δυό χρόνια αποφασίσαμε για μωράκι, στην τρίτη μας επέτειο ήμαστε 3 στο σπίτι!

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Την κάνω αυτή την ερώτηση για να δω αν υπάρχει καμμία άλλη σαν εμένα:D:D 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης και μόλις 6 χρόνια γάμου. Η δε σχέση πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα , αμέτρητοι χωρισμοί και επανασυνδέσεις που πλέον είχαν γίνει ρουτίνα...Το ότι παντρευτήκαμε βέβαια δεν σημαίνει ότι κάναμε και τον απόλυτα πετυχημένα γάμο αλλά αυτό αφήστε το το έχω ξαναγράψει και πονάει....Για να δω????

Μηπως εισαι εγω????:rolleyes:

αλλα ομως σου ριχνω:) 13 χρονια σχεσης οπως την περιγαφεις κ εσυ.....;) κ 6 χρονια γαμου οπως τον περιγραφεις κ εσυ!!!!!!

μονο το διαζυγιο δεν ξερω στα ποσα χρονια θα ερθει:lol::lol::lol:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Σεπτέμβριο του 94 γνωριστίκαμε.Εγώ 16 εκείνος 18.Στο λύκειο.Γίναμε κολλητάρια και τον Ιούνιο του 95 ζευγαράκι.Χωρίσαμε μετά απο 1,5 χρόνο,οχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά επειδή θεωρήσαμε οτι είμασταν πολύ μικροι για σοβαρή σχέση αν και ξέραμε και οι δύο οτι είμαστε φτιαγμένοι ό ένας για τον άλλο.

Χωρίσαμε λίγο πριν φύγει φαντάρος και δεν είχαμε καμία επαφή για 7 χρόνια.Ωσπου ένα απόγευμα συναντηθήκαμε τυχαία στο δρόμο και είπαμε να τα πούμε για καφεδάκι.Το ίδιο βράδυ συναντηθήκαμε και ανάμεσα σε συζητήσεις περί "ανέμων και υδάτων" εκμυστηρεύτηκε ο ένας στον άλλον οτι δεν τον ξέχασε ποτέ......και εκεί ξεκίνησε....μάλλον συνέχησε μια υπέροχη σχέση η οποία επισημοποιήθηκε το 2008 και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το 2009 με τον ερχομό του γιού μας.Τώρα περιμένουμε το δευτερο παιδάκι μας και είμαστε πιο ευτηχισμένοι απο ποτέ!!!!!

Δεν ξέρω πόσα χρόνια θεωρούνται αυτά αλλά εγώ νιώθω πως δεν χωρίσαμε ποτέ.Ηξερα πως ήταν ο άντρας της ζωής μου απο την πρώτη στιγμή και ξέρω πως οτι κι αν γίνει αυτός θα είναι πάντα ο αντρας μου ο φίλος μου ο εραστής μου ο πατέρας τον παιδίων μου,αυτός που θα θέλω πάντα δίπλα μου!!!!!

Στα 2,5 χρονια αρραβωνιαστηκαμε και στα 3 χρονια και κατι παντρευτηκαμε.Στο γαμο ημουνα ηδη εγκυος ετσι 3 μηνες μετα το γαμο ηρθε και το αντρακι μας.

Βασικα ο αντρας μου ηθελε να περιμενουμε κανα χρονο ακομα και μετα να αρραβωνιαστουμε...ετρεμε στην ιδεα του γαμου.Εγω παλι απο την αρχη της σχεσης μας ειχα ξεκαθαρισει τη θεση μου.Στα 3 χρονια ή παντρευομαστε ή χωριζουμε...παραπανω σχεση δεν υπηρχε πιθανοτητα να κρατησω.Ειχα ηδη φαει τη μουρη μου σε προηγουμενη σχεση 5 χρονων που στο τελος πηγαν ολα σκατα,χωρισαμε και εμεινα να σηχτιριζω για τα 5 ωραιοτατα χρονακια που εχασα.

Διαφημίσεις

Σεπτέμβριο του 94 γνωριστίκαμε.Εγώ 16 εκείνος 18.Στο λύκειο.Γίναμε κολλητάρια και τον Ιούνιο του 95 ζευγαράκι.Χωρίσαμε μετά απο 1,5 χρόνο,οχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά επειδή θεωρήσαμε οτι είμασταν πολύ μικροι για σοβαρή σχέση αν και ξέραμε και οι δύο οτι είμαστε φτιαγμένοι ό ένας για τον άλλο.

Χωρίσαμε λίγο πριν φύγει φαντάρος και δεν είχαμε καμία επαφή για 7 χρόνια.Ωσπου ένα απόγευμα συναντηθήκαμε τυχαία στο δρόμο και είπαμε να τα πούμε για καφεδάκι.Το ίδιο βράδυ συναντηθήκαμε και ανάμεσα σε συζητήσεις περί "ανέμων και υδάτων" εκμυστηρεύτηκε ο ένας στον άλλον οτι δεν τον ξέχασε ποτέ......και εκεί ξεκίνησε....μάλλον συνέχησε μια υπέροχη σχέση η οποία επισημοποιήθηκε το 2008 και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το 2009 με τον ερχομό του γιού μας.Τώρα περιμένουμε το δευτερο παιδάκι μας και είμαστε πιο ευτηχισμένοι απο ποτέ!!!!!

Δεν ξέρω πόσα χρόνια θεωρούνται αυτά αλλά εγώ νιώθω πως δεν χωρίσαμε ποτέ.Ηξερα πως ήταν ο άντρας της ζωής μου απο την πρώτη στιγμή και ξέρω πως οτι κι αν γίνει αυτός θα είναι πάντα ο αντρας μου ο φίλος μου ο εραστής μου ο πατέρας τον παιδίων μου,αυτός που θα θέλω πάντα δίπλα μου!!!!!

Μια ζωή σαν μυθιστόρημα!!! Πάντα χαρές και με το καλό το 2ο μωράκι σου!!!!:P:p

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Εμείς τα κάναμε όλα πολύ γρήγορα.Βιαστικά για κάποιους,γρήγορα και αποφασιστικά για εμάς :-D Στους 5 μήνες σχέσης έμεινα έγκυος στην κόρη μας και παντρευτήκαμε 4 μήνες αργότερα.Στους 9 μήνες σχέσης μπήκε η κουλούρα.Με πολιτικό γάμο.Όχι για να μη δουν οι παραέξω την κοιλιά αλλά γιατί θέλαμε έναν κλειστό γάμο,με όσους πραγματικάς μας αγαπούσαν.Μετά το γάμο πήγαμε και ένα ταξιδάκι με τους φίλους μας στη Σαντορίνη και περάσαμε μούρλια.Ήταν ο γάμος των ονείρων μου,γεμάτος με πραγματική χαρά για το γεγονός :)

Διαφημίσεις

Ημουν 18 και εκεινος 21!

Στον πρωτο μηνα ειπαμε οτι εχουμε κλεισει σαν ζευγαρι και θα παντρευτουμε οταν ειμαστε ετοιμοι!Το νιωσαμε απο την πρωτη στιγμη οτι βρηκαμε ο ενας τον αλλο!!

Παντρευτηκαμε μετα απο 6μιση χρονια......αφου πρωτα,λογοδοθηκαμε,αρραβωνιαστηκαμε,φτιαξαμε το σπιτι μας .....!!

Ειμαστε 4μιση χρονια παντρεμενοι και εχουμε μια κορουλα 9μιση μηνων!!!!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη....και πολυ γεματη!!!!

Γνωριστήκαμε Νοέμβριο του 99, μετά από περίπου 8 μήνες μου έκανε πρόταση να παντρευτούμε, τοσο πολύ τον είχα τυφλώσει με την ομορφιά μου:rolleyes:. Δέχτηκα, Οκτώβριο του 2000 λογοδοθήκαμε και Μάιο του 2001 παντρευτήκαμε. Μετά απο 17 μήνες δηλ. και τώρα κλείσαμε 10 χρόνια γάμου και έχουμε δύο παιδιά. Όμως, συνέχεια τσακωνόμαστε και πλακωνόμαστε, δεν συμφωνουμε σε τίποτα.

s-age.pngs-age.png

καλημερα και απο μενα

6 χρονια μαζι πριν το γαμο και 14 χρονια παντρεμενη 20 συνολο παναγια μου!!

3 παιδια , προβληματα πολλα , χαρες πολλες και η ζωη συνεχιζεται ..................

Εμείς στα 2 χρόνια παρα κάτι παντερυτήκαμε και αμέσως μας ήρθε και το μικρό μας ......Τωρα είμαστε 3 χρόνια με αρκετά προβλήματα λόγω τρίτων αλλά πιστεύω να σταθώ ήρεμη και να είμαστε καλά πάντα για το ζουζούνι μας .

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

οταν παντρευτηκαμε ειχαμε κλεισει 7 χρονια σχεσης, τον σεπτεμβρη παμε στα δυο γαμου κ τον οκτωβρη χρονιζει ο μπεμπιτος μας!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

νομίζω αυτή είναι η κατάληξη όλων των ονείρων που κάνουμε όταν γνωρίζουμε τον πρώτο μας έρωτα, σε σένα αυτό έγινε και πραγματικότητα!!!!! είναι σαν παραμύθι λίγο, σου εύχομαι έτσι παραμυθένια να είναι όλη σας η ζωή!

1FdQp2.png

Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες μια τέτοια κατάληξη.Οντως σαν παραμύθη.Καμια φορά κοιτάζω τον άντρα μου και το γιο μας κ ακόμα δεν το πιστεύω.

Και που να διαβάσετε την πρόταση γάμου.Τη γράφω κάπου.

Κάθε βράδυ ευχαριστώ το Θεό γιατί έχω δίπλα μου οχι απλά τον αντρα όπως τον ήθελα,αλλά συνεχώς ανακαλύπτω κι άλλα πράγματα για να τον αγαπώ περισσότερο.

Ελπίζω αυτό να συμβαίνει σε όλες!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...