Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσα χρόνια είχατε σχέση πριν παντρευτείτε???

alepapa

Recommended Posts

Την κάνω αυτή την ερώτηση για να δω αν υπάρχει καμμία άλλη σαν εμένα:D:D 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης και μόλις 6 χρόνια γάμου. Η δε σχέση πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα , αμέτρητοι χωρισμοί και επανασυνδέσεις που πλέον είχαν γίνει ρουτίνα...Το ότι παντρευτήκαμε βέβαια δεν σημαίνει ότι κάναμε και τον απόλυτα πετυχημένα γάμο αλλά αυτό αφήστε το το έχω ξαναγράψει και πονάει....Για να δω????

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

Παντρευτηκαμε, οταν κλεισαμε ενα χρονο γαμου..., στους τρεις μηνες μεναμε μαζι, τωρα εχουμε εναν μπεμπουλη 4 μηνων και ολα ειναι υπεροχα, φυσικα δε ξερω τι μας επιφυλλασει το μελλον, παντως δε μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις τον αντρουλη μου!

Εμείς είχαμε σχέση 8 παρά χρόνια πριν παντρευτούμε μέναμε μαζί δουλεύαμε μαζί και τώρα είμαστε εντός γάμου 4 χρόνια και έχουμε ένα παιδάκι 2 χρονών!

Διαφημίσεις

εμείς ήμασταν μαζί 3 χρόνια και κάτι πριν παντρευτούμε..........

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Γνωριστήκαμε Νοέμβρη του '06, ερωτευτήκαμε κατευθείαν, τα φτιάξαμε λίγες μέρες μετά και επίσημα που λένε. Παντρευτήκαμε το '10 και τώρα είμαστε στον δεύτερο χρόνο γάμου και απλά δεν το πιστεύω πώς κύλησε ο καιρός τόσο ομάλα και κάποιες φορές ανώμαλα :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Εμεις γνωριστηκαμε και τα φτιαξαμε οταν εγω ημουν 14 και αυτος 20.....

Παντρευτηκαμε οταν ημουν 22, δηλ μετα απο 8 χρονια.....

Σημερα ειμαι 40 ετων και εχουμε ενα γιο 14 ετων.....

Ειμαστε μαζι 26 χρονια, με τα πανω μας και τα κατω μας, αλλα αγαπιομαστε τρελα και ουτε ο ενας ουτε ο αλλος θυμαται καν, πως ηταν η ζωη πριν γνωριστουμε και ακομα και στους χειροτερους τσακωμους μας δεν μπορουμε να διαννοηθουμε πως θα χωρισουμε....

Ειμαστε εραστες, γονεις και φιλοι.....

Βριζομαστε, πλακωνομαστε, τσακωνομαστε, αλλα ποτε δεν εχει φυγει, ή εχω φυγει απο το σπιτι.....

Ειναι παντα εδω για μενα και το παιδι μας και οσο και αν εχει τυχει, δε θα πω ψεματα, να θελω κατι φορες να τον πλακωσω στο ξυλο, να του χωσω το κεφαλι μεσα στην οθονη του υπολογιστη στον οποιο καθεται με τις ωρες και άλλα τετοια,δεν θα τον αλλαζα με τιποτα.....Πιστευω και αυτος το ιδιο....Η λεξη διαζυγιο δεν εχει αναφερθει ποτέ ως τωρα αναμεσα μας....

Μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!!!!!!

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Εμεις ειμαστε στο συνολο 10 χρονια μαζι.Λοιπον εχουμε και λεμε:Το καλοκαιρι 2001 γνωριστηκαμε.Το Σεπτεμβρη του 2002 αρραβωνιαστηκαμε.Το Σεπτεμβρη του 2006 παντρευτηκαμε και τωρα περιμενουμε το τριτο ζουζουνακι μας.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Εμείς είμασταν 4 χρόνια μαζί:) ,αλλά τι υπέροχα 4 χρόνια:rolleyes:...Όλο προβλήματα φασαρίες:? ,ένας κακός χαμός:|...Δεν με ήθελε η πεθερά και μας έκανε τον βίο αβίωτο:mad:.Τον Οκτώβρη κλείνουμε 10 χρόνια γάμου και έχουμε ένα ζουζούνο 14 μηνών:-D.Είναι ότι καλύτερο και ομορφότερο μπορούσαμε να κάνουμε:-D!!!

Εμείς ήμασταν μικράκια :lol: και επειδή εγώ είχα κάτι σαν αλλεργία στο γάμο :lol:, ενώ η σχέση ξεκίνησε το 1991, παντρευτήκαμε το 2002! Άρα υπάρχουν και χειρότερα είδες;;; Εγώ παντρεύτηκα μετά από 11 χρόνια κι αυτό με το ζόρι! Από περιπέτειες άστο καλύτερα μην το πιάσω...

Εμεις γνωριστηκαμε και τα φτιαξαμε οταν εγω ημουν 14 και αυτος 20.....

Παντρευτηκαμε οταν ημουν 22, δηλ μετα απο 8 χρονια.....

Σημερα ειμαι 40 ετων και εχουμε ενα γιο 14 ετων.....

Ειμαστε μαζι 26 χρονια, με τα πανω μας και τα κατω μας, αλλα αγαπιομαστε τρελα και ουτε ο ενας ουτε ο αλλος θυμαται καν, πως ηταν η ζωη πριν γνωριστουμε και ακομα και στους χειροτερους τσακωμους μας δεν μπορουμε να διαννοηθουμε πως θα χωρισουμε....

Ειμαστε εραστες, γονεις και φιλοι.....

Βριζομαστε, πλακωνομαστε, τσακωνομαστε, αλλα ποτε δεν εχει φυγει, ή εχω φυγει απο το σπιτι.....

Ειναι παντα εδω για μενα και το παιδι μας και οσο και αν εχει τυχει, δε θα πω ψεματα, να θελω κατι φορες να τον πλακωσω στο ξυλο, να του χωσω το κεφαλι μεσα στην οθονη του υπολογιστη στον οποιο καθεται με τις ωρες και άλλα τετοια,δεν θα τον αλλαζα με τιποτα.....Πιστευω και αυτος το ιδιο....Η λεξη διαζυγιο δεν εχει αναφερθει ποτέ ως τωρα αναμεσα μας....

Μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!!!!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα καλά....Από 14 χρονών έ??? Πωπω είστε από τις εξαιρέσεις νομίζω...

Εμεις ειμαστε στο συνολο 10 χρονια μαζι.Λοιπον εχουμε και λεμε:Το καλοκαιρι 2001 γνωριστηκαμε.Το Σεπτεμβρη του 2002 αρραβωνιαστηκαμε.Το Σεπτεμβρη του 2006 παντρευτηκαμε και τωρα περιμενουμε το τριτο ζουζουνακι μας.

Πολλές αλλαγές μέσα σε 10 χρόνια ε???Να σου ζήσουν και με το καλό το τρίτο.....

Διαφημίσεις

εμεις στα 7 χρονια σχεσης παντρευτηκαμε. παντα ειχαμε περιεργη σχεση μεταξυ μας δηλ ή μαλωναμε με πολυ ενταση φωνες κτλ ή ειμασταν απιστευτα ερωτευμενοι. ειναι φορες που νιωθω απαισια γι αυτον. μου εχει κανει κ πραγματα που με ενοχλησαν βεβαια. ειναι φορες ομως που νιωθω πως δεν θα μπορουσα να ειμαι με κανεναν αλλον! τον γουσταρω κ τον αγαπαω πολυ! ειμαστε περιπου εναν χρονο παντρεμενοι με πολιτικο. σε 2 μηνες θα παντρευτουμε κ με θρησκευτικο αν κ δεν θελω...:-(

μακαρι να πανε καλα τα πραγματα για ολες μας. οι σχεσεις εχουν γινει δυσκολες πλεον. ειμαστε πολυ απαιτητικοι τωρα πια...

Παντρευτήκαμε μετα απο περίπου 2 χρόνια σχεσης αλλα και τι σχεσης τοτε.... εξ αποστάσεως.Αυτος Βόλο-Αθήνα (λογω σπουδων) και γω Πάτρα.Παρόλα αυτα αντέξαμε και καταφερε να με φέρει Βόλο οπου μενουμε εδω και 8 χρόνια.Εχουμε ένα αγοράκι 22 μηνών και σε 3 περίπου μήνες περιμενουμε και την μπεμπα μας.Δόξα το Θεό μεχρι στιγμης όλα καλα.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα καλά....Από 14 χρονών έ??? Πωπω είστε από τις εξαιρέσεις νομίζω...

Σε ευχαριστω για την ευχη σου....

Δεν ηταν ευκολο και σιγουρα πολλοι πιστεψαν πως δε θα κρατησει...Οι γονεις μου, οι γονεις του, η αδερφη μου.....

Ομως οταν τον παντρευτηκα στα 22 ημουν κατασταλαγμενη πλεον...Ο ερωτας και η καψουρα ειχε περασει....Υπηρχε μονο αγαπη για τον ανθρωπο μου....Γι'αυτο πιστευω οτι κραταει ως τωρα.....Και το παιδι ηρθε 5 χρονια μετα το γαμο....Οταν ειχαμε πλεον δοκιμαστει και σαν παντρεμενο ζευγαρι.....

Επαναλαμβανω, δεν ηταν και δεν ειναι παντα ροδινα τα πραγματα.....

Ομως οτι και να εχουμε ζησει, περασει και βιωσει παντα γι αυτον, οπως λεει, ειμαι το κοριτσακι του και εγω παντα τον βλεπω σαν τον αντρα που μου εμαθε τα παντα......Το κυριοτερο απ ολα ειναι η εμπιστοσυνη που μου δειχνει και που παρολο που ημουν μολις 14 οταν τον γνωρισα, με αφησε να ζησω τα παντα...Σχολικες εκδρομες, φοιτητικη ζωη, διακοπες...Ολα....

Πιστευω και εγω πως ειμαι απο τις εξερεσεις.....Ευτυχως!!!!!!!!!

Ευχομαι και σενα να βιωσεις το ιδιο με τον ανθρωπο σου καποια στιγμη και να εισαι παντα ευτυχισμενη μαζι του!!!!!!!!!!

Αξιζει σε καθε γυναικα να νοιωσει ετσι:-P:razz::-P

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Μην ανχωνεσαι!!! δεν εισαι η μονη!

Ειμαστε μαζι 9,5 χρονια και ακομα δεν εχουμε παντρευτει!

Αρραβωνιαστηκαμε στα 6,5 χρονια σχεσης απο δικη του πιεση και εχουμε ξεκαθαρισει πως θα παντρευτουμε οταν μεινω εγγυος..

Σε αυτη την φαση ετοιμαζομαστε να ξεκινησουμε το σπιτι μας και στην πορεια βλεπουμε!!!

Εμείς γνωριστήκαμε 30 Νοεμβρίου 2009,συζήσαμε 17 Ιανουαρίου 2010, παντρευτήκαμε με πολιτικό 23 Σεπτεμβρίου 2010 και έχουμε ένα ζουζούνι σχεδόν 5 μηνών!!!Μπαμ μπαμ που λένε!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

καλησπερα κοριτσια ,εγω γνωριστηκαμε με τον αντρα μου '99 και παντρευτηκαμε το 2003 και το 2005 εκανα την κορακλα μου και το 2007 εκανα το ταλιμπανακι μου και τωρα ελπιζω να μου πανε ολα καλα σε αυτο το ζουζουνακι που εχω στην κοιλιτσα μου και το γεναρη του 2012 να φερω στην ζωη ακομα ενα βασανακι !! αχ !μπουμπουκι ημουν οταν με γνωρισε !!χαααααααα!!πλακα κανω !!τα καλυτερα σε ολες υγεια και αγαπη στις οικογενειες σας και πολλα ζουζουνια να σας βασανιζουν γλυκα οπως εμενα τα δικα μου !!!φιλια σε ολες !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...