Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γεννετιστησ παγκαλοσ

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται τον γεννετιστη παγκαλο και αν ειναι καλοσ και αξιοπιστοσ.δειτε αν μπορειτετην αναρτιση μου την τελευται ΄΄ακινησια μετα την εμβρυομεταφορα΄' και πειτε μου αν γνωριζεται και για αλλουσ γεννετιστεσ.

Διαφημίσεις

Θεωρείται από τους καλύτερους. Αν θέλεις και δεύτερη ή τρίτη γνώμη καλή είναι και η Κίτσιου ή και μια γεννετήστρια που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγετε που είναι στο ινστιτούτο υγείας και παιδιού στο Αγία Σοφία.

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Λιν,

τον Πάγκαλο τον επισκέφθηκα πριν κάποια χρόνια για συμβουλή. Μείναμε ευχαριστημένοι από το χειρισμό του, έδειξε επιστήμονας που γνωρίζει καλά τον τομέα του και είχε ανθρώπινη αντιμετώπιση και υπομονή να μας εξηγήσει.

Μας έκανε καλή εντύπωση.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

επίσης πολύ καλοί γενετιστές είναι στο Χωρέμειο, όπου βρίσκεται το Εργαστήριο Γενετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (με Καθηγητή τον κ. Καναβάκη). Κάνουν την ίδια δουλειά με τον Πάγκαλο (που θεωρείται κορυφαίος), αλλά ενδέχεται οι τιμές να είναι πολύ καλύτερες.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...