Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

έχω μια απορία για το αγγλικό amazon.co.uk

Μέχρι το Σεπτέμβριο παράγγελνα pampers baby dry σε πολύ καλές τιμές. Σήμερα που μπήκα να κάνω καινούργια παραγγελία, είδα ότι για πωλήσεις εκτός Αγγλίας οι τιμές των μεγάλων συσκευασιών είναι παραπάνω από διπλάσιες (μιλάω για τιμή ανά τεμάχιο, όχι για σύνολο με έξοδα αποστολής). Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό;

το amazon ότι θέλει κάνει στις τιμές του. Μια τις ανεβάζει, μία τις κατεβάζει. Κάποτε έπαιρνα κι εγώ (όταν τα χρησιμοποιούσαμε) αλλά από τότε που ξεκίνησαν τις μεγάλες προσφορές τα Ελληνικά σ/μ δε νομίζω πως έχει νόημα. Εδώ βγαίνουν πιο φθηνά. Να παρακολουθείς τις προσφορές των σ/μ. Βάζουν μέχρι και -50%

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ. Τελικά όντως τα ελληνικά διαδικτυακά σ/μ έχουν φθηνότερες τιμές (τουλάχιστον σήμερα) και δωρεάν παράδοση. Απλά ξαφνιάστηκα, γιατί η διαφορά ήταν εντυπωσιακή!

• 3 months later...

καλησπέρα κ απο εμένα, θέλω να παραγγείλω απο gap που έχει ωραία παιδικα ρουχαλάκια αλλά σε όλα έχει no international shipping , ;έχει κάνει κανένας παραγγελεία απο εκεί ?

υπάρχει τρόποσ να πάρουμε τπτ?

καλησπέρα κ απο εμένα .

θέλω να παραγγείλω παιδικά ρουχα απο το site της gap

αλλά σχεδών σε όλα λέει no international shipping.

πώς μπορώ να παραγγείλω απο εκεί? έχει κανει κανένας παραγγελεία ?

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα!θα ημουν πολύ χαρουμενη αν καποια κοπελα με βοηθουσε.θελω να παραγγειλω κρεβατακι για την μικρη μου ,αυτό:http://www.ebay.co.uk/itm/CHARACTER-AND-DISNEY-FEATURE-TODDLER-JUNIOR-BEDS-MATTRESS-OPTION-/351222189134

Δεν κατεχω αγγλικα κ δυσκολεύομαι πολύ.Με συμφερει να το παρω?μηπως λογω βαρους θα με υπερχρεωσει το τελωνειο?

Διαφημίσεις

αυτό είναι το δυσκολο,πως να συνεννοηθώ χωρισ αγγλικα?ειχα την εντυπωση ότι μπορουσα να ψωνισω με paypal.

δηλαδή όλα τα κρεβατια που χει πιθανον να μη τα στελνουν ελλαδα???

• 1 month later...

Καλημέρα ψάχνω οικονομικά παιχνίδια όπως Lego και Playmobil είναι λιγάκι ακριβά στα καταστήματα μήπως γνωρίζεται κάποιο καλό σιτε από εξωτερικό που είναι φθηνότερα ?

αυτό είναι το δυσκολο,πως να συνεννοηθώ χωρισ αγγλικα?ειχα την εντυπωση ότι μπορουσα να ψωνισω με paypal.

δηλαδή όλα τα κρεβατια που χει πιθανον να μη τα στελνουν ελλαδα???

Δες στο parentscafe, στα ''Χαλαρα καφε'' πήγαινε στο θέμα ''Ιντερνετικοί γονείς, προτελευταια σελίδα τα κορίτσια εξηγουν πως να παρακάμψεις τα capital controls για να κάνεις αγορες απο ξενα site

Διαφημίσεις

βρήκα μια ιστοσελίδα με πολλά προϊόντα από το γερμανικό αμαζον. είναι αρκετά φθηνότερα από ότι στην Ελλάδα !κι παρόλο που ο πωλητής στο αμαζον δεν στέλνει Ελλάδα μπόρεσα να το παραγγείλω με την υπηρεσία transport to greece ! http://www.transport-to-greece.gr/ :D

• 9 months later...

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς πάντως την πατήσαμε! Ηθελα να φορέσω ένα καταπληκτικό νυφικό που βρήκα σε ένα site στο Βέλγιο και όλες μου οι φιλές συμφωνήσαμε να το παραγγείλουμε από εκει online. Μόλις ήρθε η δαντέλα ήταν τελείως διαφορετική απο αυτή που βλέπαμε στις φωτογραφίες και τα τούλια του γιαλίζανε τόσο πολύ και ηλεκρτίζανε, το φόρεσα και γελούσαμε όλες, ανεβαίνανε όλα σιγά σιγά από την αριστερή μεριά :( !!! Φανταστείτε το άγχος μου - μέχρι 25 μέρες πριν δεν είχα νυφικό!! Ψάχναμε όλες μαζί να βούμε καινούριο και μια απο τις φίλες μου μου σύστησε το joycard στο Κολωνάκι, βρηκα πολύ καλύτερο σχεδιο απο το αρχικό μου, προλάβαμε και ράψαμε από την αρχη με πολύ καλό κόστος!! Αν δεν ήταν τα παιδιά εκεί να με ηρεμήσουνε δεν ξέρω τι θα εκανα! Δεν ξαναψωνίζω από το ιντερνετ για επίσιμες περιστάσεις!:cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...