Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδα και εμενα ο ξαδερφακος εστειλε μου ζητησε 40 αλλα εστειλε και μου εχει -4!!!!! και οποτε δυναμαι!!!!

Ξαδερφούλα συνονόματη, πρώτη φορά παραλαμβάνεις ?

Από πόσους πωλητές έβαλες πράγματα ?

Άτσα, βελτίωση ο ξάδερφος !!!!!!!!!!!!!

Μην τον ματιάσω ....................

Υπενθυμίζω ότι τυπικά ορίζει τζάμπα consolidation στα πρώτα 2 πακέτα και μετά 2 λίρες κάθε καινούριο.

Λέτε να μας λυπήθηκε λόγω κρίσης ?:shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

απο αμαζον και καρολο αλλα του αμαζον ηταν 4 πακετα!!?!?!? 4 κουτες pambers και διαφορα μικροπραγματα. δεν τα εχω παραλαβει ακομα εφυγαν 8-9 δευτερη φορα και μολις μπει το δεκαπενθημερο θα τον ξανατιμησω!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

δείτε εδώ

μικρή διαφορά ε; πείτε μου έκανα λάθος υπολογισμό

http://www.ethicalsuperstore.com/products/moltex/moltex-oko-disposable-nappies-(white)---midi/

http://panes.gr/index.php?target=products&product_id=29789

σ αυτό το ethical δεν ξεκολλάς

τι να πρώτοζηλέψει κανείς

αλλά δε βλέπω paypal

ακόμη ένα που δε στέλνει Ελλάδα δεν τα είδα στη λίστα συγχωρέστε με αν έκανα λάθος

http://www.everything5pounds.com/new-arrivals-c-40.html?page=4&sort=2a

chatziko πες μου αν πέφτω έξω ψωνίζεις με ξάδερφο και από εδώ

α ναι και ένα αν έχετε αμερικανάκι ξάδερφο

http://www.6pm.com/

να προσθέσω επίσης 2 βοηθητικά σάιτ

http://www.twenga.co.uk/

και

http://www.shopwiki.co.uk/

γράφετε το είδος που θέλετε πάνω και σας το εντοπίζει και συγκριτικά

Nai πράγματι το καθισματάκι της Britax που παραγγείλαμε από το αμαζον, τώρα δεν το στέλνει.Κάνει κατι τετοιο το αμαζον.Ισως το ξαναστείλει κπ στιγμη΄.

Μια βοηθεια θα ήθελα από εσας σε σχεση με το paypal.Εκανα εγγραφή και εβαλα την προπληρωμενη μου αλλά λίγες μέρες μετα μου μπλόκαρε το email μου και δεν εκανα καν επιβεβαιωση που λεει πως ενεργοποιεί τον λογαριασμο.Με αυτα τα στοιχεία δεν μου κάνει log in.Καινουργια εγγραφη δεν την παίρνει γιατί λέει πως υπάρχει η κάρτα μου σε άλλον λογαριασμό.Να επικοινωνήσω μεσω μειλ με το paypal επισης δεν μπορώ.

Τί να κάνω;

Διαφημίσεις

Aπό Αμερική; Με το τελωνείο δεν είχες πρόβλημα φαντάζομαι. Άργησε να έρθει;

οχι δεν ειναι απο Αμερικη...απο Αγγλια ειναι και ηρθε μεσα σε 4 ημερες!!!!!;)

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

αχ αυτα τα κικερς μονο νουμερο να βρουμε

κι εγω πηρα λεγκο 32 και ο γιος μου φοραει 29!!!!!!!!!

To σωστό ειναι 3 νουμερα μεγαλύτερα? Εμενα φοραει 24-25 τι θα μου προτεινατε να παρω?

Ευχαριστώ

δεν βρισκω πουθενα adidas νουμερο 24 (κατα προτιμηση stansmith) online....

μου μενει το φυσικο καταστημα που εχει 40 ευρω με βελκρο κ 45 με κορδονια

καλα το sportsdirect.com εχει 30 λιρες μεταφορικα ή δεν βλεπω καλα?

Βλεπεις πολυ καλα!!!! εμενα μου ζητησαν 40!!!

μαρακι σε προλαβα ή εκανες παραγγελια????? εχουμε τον κωδικο -20% για gymboree που λεγεται tv spot κωδικος μεχρι 30.09 περιπου... το ειχαν γραψει τα κοριτσια, που εκανες αναζητηση? στο θεμα αυτο ειναι..... αν σε προλαβα πες να σου βρω το ποστ και το κωδικο.........

την έσπασα σε 2 παραγγελίες κοριτσάκι μου τελικά γιατί κ@λ@σα :)

εψαξα και στο θεμα και στο γουγλη κλπ. αλλα δεν βρηκα κωδικό :(

για πείτε μου για τα gymbucks...θα έχω 75 μόλις έρθουν οι 2 παραγγελίες μου...

η επόμενη που θα χρησιμοποιήσω τα gymbucks πρέπει να είναι πάνω από ένα ποσό ή μπορώ να ψωνίσω π.χ. 80 δολλάρια - 75 gymbucks = 5 +22μεταφορικά = 27 δολλάρια;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

εχει ψωνισει καμμια απο το http://www.sears.com; φαινεται καλη περιπτωση. εχει λιγα μεταφορικα για Αμερικη και σου δινει επιλογη να συμπεριληφθουν και οι τελωνιακοι δασμοι μεσα. εκανα εικονικο καλαθι με 10 μικρα πακετα pampers και μου εβαζε 30 ευρω μεταφορικα με τους δασμους.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρούχα GEORGE θέλω, θα κοιτάξω και στο tesco!

ευχαριστώ :-)

Tα George ειναι πολυ καλα. Τα Tesco ειναι αθλια. Πολυ κατωτερα απο Jumbo.

την έσπασα σε 2 παραγγελίες κοριτσάκι μου τελικά γιατί κ@λ@σα :)

εψαξα και στο θεμα και στο γουγλη κλπ. αλλα δεν βρηκα κωδικό :(

για πείτε μου για τα gymbucks...θα έχω 75 μόλις έρθουν οι 2 παραγγελίες μου...

η επόμενη που θα χρησιμοποιήσω τα gymbucks πρέπει να είναι πάνω από ένα ποσό ή μπορώ να ψωνίσω π.χ. 80 δολλάρια - 75 gymbucks = 5 +22μεταφορικά = 27 δολλάρια;

Για να χρησιμοποιησεις 75 δολλ.Gymbucks πρεπει ο λογαριασμος σου να ειναι 150.

εχει ψωνισει καμμια απο το www.sears.com; φαινεται καλη περιπτωση. εχει λιγα μεταφορικα για Αμερικη και σου δινει επιλογη να συμπεριληφθουν και οι τελωνιακοι δασμοι μεσα. εκανα εικονικο καλαθι με 10 μικρα πακετα pampers και μου εβαζε 30 ευρω μεταφορικα με τους δασμους.

Εχω ψωνισει εγω τωρα και περιμενω να ερθουν. ΑΝ κοιταξεις λιγο πιο πανω ειναι η περιπτωση που γραφω και ρωταω για τελωνειο.

Πηρα 14 συνολα παιδικα (22 κομματια) και με τα μεταφορικα πηγαν 135 δολλαρια. Μολις παραλαβω θα σου πω.

Οταν διαβαζεις οτι περιλαμβανονται οι δασμοι δεν εννοουν δυστυχως το τελωνειο το δικο μας. :?

T

Για να χρησιμοποιησεις 75 δολλ.Gymbucks πρεπει ο λογαριασμος σου να ειναι 150.

Σοβαρά; Δεν το είχα καταλάβει...Τζάμπα η χαρά. Δηλαδή πρέπει να ψωνίσω 200 για να μου κάνουν έκπτωση 100. Σαν πολλά δεν είναι; Αν δεν βάλουν και καινούρια κομμάτια μάλλον δύσκολο με τόσα που του έχω πάρει. Βέβαια μπορώ να ψωνίσω χριστουγεννιάτικα δώρα τώρα που το σκέφτομαι...Δεν είναι κακό...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Οταν διαβαζεις οτι περιλαμβανονται οι δασμοι δεν εννοουν δυστυχως το τελωνειο το δικο μας. :?

δηλαδη τι εννοουν οταν λενε οτι δεν πληρωνεις τελωνειο; ισχυει μονο μεταξυ των ΗΠΑ; αληθεια, αυτοι πληρωνουν δασμους απο πολιτεια σε πολιτεια;

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

δηλαδη τι εννοουν οταν λενε οτι δεν πληρωνεις τελωνειο; ισχυει μονο μεταξυ των ΗΠΑ; αληθεια, αυτοι πληρωνουν δασμους απο πολιτεια σε πολιτεια;

αυτο δεν το ηξερα...παντως τα pediped που εχω αγορασει , το ιδιο γραφουν κ αυτοι, ηρθαν με κουριερ κ ποτε δεν πληρωσα τελωνειο, μαλλον ημουν τυχερη

Γεια σας κοριτσια!!! Που στο καλο ειναι το παλιο θεμα με τις αγορες θελω να ψαξω κατι και δεν το βλεπω στραβωθηκα ???

στην υπογραφη απο το kalamaraki και chatziko

Γεια σας κοριτσια!!! Που στο καλο ειναι το παλιο θεμα με τις αγορες θελω να ψαξω κατι και δεν το βλεπω στραβωθηκα ???

στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος ο αδμινιστρατορας έχει βάλει το λινκ από το παλιό ;)

στην υπογραφη απο το kalamaraki και chatziko

στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος ο αδμινιστρατορας έχει βάλει το λινκ από το παλιό ;)

Ευχαριστω πολυ , αν και σας παρακολουθω εχω καιρο να γραψω ( λογο οικονομικης κρισης:rolleyes:) και εχω αποδιοργανωθει!:wink:

εντιτ Εννοω ατι δεν ειχα νεα αφου δεν ψωνιζα.

αυτο δεν το ηξερα...παντως τα pediped που εχω αγορασει , το ιδιο γραφουν κ αυτοι, ηρθαν με κουριερ κ ποτε δεν πληρωσα τελωνειο, μαλλον ημουν τυχερη

απλα μου κανει εντυπωση γιατι το sears το γραφει παρολο που εχω επιλεξει την Ελλαδα ως χωρα αποστολης και δεν εχει ενα αστερισκο ή μια υποσημειωση που να αναφερεται σε εξαιρεσεις. αλλα για να το λεει η συνονοματη που ψωνισε απο εκει, ετσι θα ειναι.

XI64p2.pngtk60p2.png

σε μειλ απο το πειπαλ μου ηρθε αυτο το καταστημα http://www.comfortfirst.com/p-141549-quinny-2011-buzz-stroller.aspx

(ειμαι σιγουρη και σε ολες εσας βεβαια:-P:-P:-P)

βλεπω καλες τιμες πχ σε καροτσια

δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο του τελωνειου...μαλλον οχι θα μου πειτε

σε βγαζει κ σε λινκ που υπολογιζεις τα μεταφορικα για διεθνεις αποστολες

Κορίτσια τα καρότσια τα giordani τί λένε από ποιότητα???

Χατζικάκι μου έστειλαν ένα νούμερο από το javari αλλά δεν πιάνει σε κανένα site γνωστό & μη!!! Να στείλω πμ???

Από babysupermall.com ψώνισε κανείς??? Είναι αξιόπιστο ???

QsCvp2.png

αυτο με τα τζιμμπακς και εγω δε το ειχα πιασει! οποτε θελω παλι 100αρα παραγελια εεεεεε? ελπιζω να βαλει χειμωνιατικα τωρα! τα φθινοπωρινα ηταν σουπερ!

kKZUp2.png

απλα μου κανει εντυπωση γιατι το sears το γραφει παρολο που εχω επιλεξει την Ελλαδα ως χωρα αποστολης και δεν εχει ενα αστερισκο ή μια υποσημειωση που να αναφερεται σε εξαιρεσεις. αλλα για να το λεει η συνονοματη που ψωνισε απο εκει, ετσι θα ειναι.

Καλε μη μου δινετε σημασια!

Κατι η ζεστη, κατι τα λογια του παπα... :D

Δεν ψωνισα απο Sears. Λαθος εκανα. Το ειχα δει αλλα ειναι πολυ ακριβο. Τα ιδια πραγματα τα βρηκα στο 1/3 της τιμης.

Επισης εβαλα για να τσεκαρω ενα μπλουζακι που κανει 23 ευρω και ζηταει 33 ευρω!!! μεταφορικα και (ναι ισχυει αυτο που λες) ζηταει άλλα 8 ευρω για να μην πληρωσεις επιπλεον φορους στο τελωνειο, που στην ουσια τους εχει προπληρωσει!

Για 2 μπλουζακια ζηταει 38 μεταφορικα και 13.66 φορους!!!

Εγω εδωσα 30 δολλαρια μεταφορικα για 22 παιδικα ρουχαλακια. Τωρα αν θα μου ζητησουν κατι στα ΕΛΤΑ θα ερθω εδω στις φιλες μου να κλαψω και να ζητησω παρηγορια. :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...