Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέει βάλε στο καλάθι σου πράγματα και πριν προχωρήσεις θα σου πούμε πόσο κοστίζει το μεταφορικό, οπότε προχώρησε το και θα δεις

μάλλον στέλνει Ελλάδα, δεν είναι κάπιον περιορισμό

Έβαλα 3 ζευγάρια (165 δολλάρια) στο καλάθι μου και έβγαλε 0 μεταφορικά. Έχει πέιπαλ. Ξέρεις μόνο τι με ξένισε ? Η Ασιάτισσα στο offline message που βγάζει στην πρώτη σελίδα. Μην είναι μαιμούδες και τα πληρώσεις ακριβά εννοώ.

ευχαριστω κοριτσια, στην προηγουμενη σελιδα το ειδα, δεν ξερω κ εγω πολλα...:rolleyes:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Τελικα πηρα απο εδω αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/72-Woven-Sew-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/280730877558?pt=Boy_s_Clothing&hash=item415cdd3e76

και αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/250882055481?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3a69bc5d39

οταν παραλαβω θα σας πω ...:)

Mηπως εχετε υποψιν πετσετουλες μικρες για τα νηπια? Απο τζαμπο λετε?

Dimitrab , πολύ πρωτοτυπες αυτες οι ετικετες!Τις πηρες για να τις βαζεις σε μπουφαν και πραγματα του παιδιου σου για να μη χανονται?Τις ειδα βιαστικα, δεν διαβασα λεπτομερειες. Αν το κανεις για αυτο το λόγο, μπραβο σου γιατι επαναλαμβανόμαστε πολλες φορες στους γονεις να γραφουν εστω στα μπουφαν το ονομα, αλλα το ξεχνουν και εκεινοι, τι να πρωτοσκεφτουν?

Πετσετουλα δε χρειαζεται να παρεις παιδική, μια απλά κουζινας! Ποσο μικρη δηλαδη σας ειπαν?Σαν τα πανακια ρεψιματος? Δεν ειναι για να σκουπιζονται αλλα για να στρώνουν το φαγητο τους!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

ταραταραμ...λίγο πριν να ολοκληρώσω τζίμπορι παραγγελία...

έχω καλάθι 195 δολλάρια (incl. μεταφορικά), λέτε να γίνουμε φίλοι με τους τελώνες;

επίσης...έχουμε κανένα εκπτωτικό κωδικό; έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα :-/

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

καλέ κορίτσια .. βλέπω καλά ????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :

http://www.ebay.co.uk/itm/Clinique-Lash-Doubling-Mascara-BLACK-5ML-/140593794593?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Mascara_PP&hash=item20bc0b0e21#ht_502wt_905

και έχει πουλήσει 4 λέει .. :o

θα τρελλαθώ!! έτσι πουλάω κι εγώ μια mascara που αγόρασα απο τα body shop και είναι ΜΑΠΑ !!! easy money φίλε ........ :? :? :?

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

έχω καλάθι 195 δολλάρια (incl. μεταφορικά), λέτε να γίνουμε φίλοι με τους τελώνες;

Κορίτσι, τους εκπτωτικούς κωδικούς για το τζιμπορί τους αγοράζουμε από το ΕΒΑΥ, δες εδώ, βλέπω κάποιους για -20% που λήγουν 31 Σεπτέμβρη με 1,5 λίρα περίπου σε buy now.

Φοβάμαι πάντως κάπως, 195 δολλάρια με -20% πας στα 160 περίπου. Η Γατούλα πρόσφατα αγόρασε περισσότερα από 120 δολλάρια που θεωρητικά είναι το όριο για ασφαλή αγορά :rolleyes::rolleyes: Νομίζω έγραψε ότι αύριο παραλαμβάνει, δεν της ρωτάς πόση ήταν η αγορά της ? Μην κάνεις καμιά ξινή γνωριμία για 20 δολλάρια παραπάνω, όχι τίποτα άλλο.

Να σου πω, θα έσπαγα την αγορά μου στα δύο και θα αγόραζα και δύο κωδικούς, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

καλέ κορίτσια .. βλέπω καλά ????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :

http://www.ebay.co.uk/itm/Clinique-Lash-Doubling-Mascara-BLACK-5ML-/140593794593?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Mascara_PP&hash=item20bc0b0e21#ht_502wt_905

και έχει πουλήσει 4 λέει .. :o

θα τρελλαθώ!! έτσι πουλάω κι εγώ μια mascara που αγόρασα απο τα body shop και είναι ΜΑΠΑ !!! easy money φίλε ........ :? :? :?

Νανούκα, είναι από ατόφιο χρυσάφι ή το πιθανότερο έχει κάνει λάθος ο άνθρωπος :lol::lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Mηπως εχετε υποψιν πετσετουλες μικρες για τα νηπια? Απο τζαμπο λετε?

εγώ της πήρα απο τα τζάμπο με 2 ευρώ νομίζω πετσετούλες με την barbie, τις πριγκήπισες και τη Marie και τις καταευχαριστήθηκε η μικρή πέρισυ στο προνήπιο .. πάρε όμως αρκετές διότι θα χρειαστείς να έχεις να αλλάζεις κάθε 2 μέρες περίπου διότι τις στρώνουν πάνω στα τραπεζάκια που κάνουν τις χειροτεχνίες (πλαστελίνες, κόλλες, μαρκαδόροι κλπ κλπ) οπότε όλο και κάτι θα κολλήσει επάνω κι επιπλέον μπορεί να λερωθεί απο το φαγητό ή μπορεί κάποιο άλλο παιδάκι να το λερώσει κλπ κλπ .. αυτά και καλή αρχή :)

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Νανούκα, είναι από ατόφιο χρυσάφι ή το πιθανότερο έχει κάνει λάθος ο άνθρωπος :lol::lol::lol::lol:

τέτοιο λάθος να το κάνω κι εγώ!! .. μα έχει πουλήσει 4 .... την έχει αγοράσει 10 quids στην ακριβότερη περίπτωση και το πουλά 300 .. dude .. 1160 quids κέρδος !!! :shock:

anyway .. θα αγοράσω αυτή που έχει 10 quids .. θαρρώ πως θα είναι καλύτερη :P

Κορίτσι, τους εκπτωτικούς κωδικούς για το τζιμπορί τους αγοράζουμε από το ΕΒΑΥ, δες εδώ, βλέπω κάποιους για -20% που λήγουν 31 Σεπτέμβρη με 1,5 λίρα περίπου σε buy now.

Φοβάμαι πάντως κάπως, 195 δολλάρια με -20% πας στα 160 περίπου. Η Γατούλα πρόσφατα αγόρασε περισσότερα από 120 δολλάρια που θεωρητικά είναι το όριο για ασφαλή αγορά :rolleyes::rolleyes: Νομίζω έγραψε ότι αύριο παραλαμβάνει, δεν της ρωτάς πόση ήταν η αγορά της ? Μην κάνεις καμιά ξινή γνωριμία για 20 δολλάρια παραπάνω, όχι τίποτα άλλο.

Να σου πω, θα έσπαγα την αγορά μου στα δύο και θα αγόραζα και δύο κωδικούς, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.:wink:

ευχαριστώ Μαράκι μου! με τα εκπτωτικά όμως θα μειωθούν και τα gymbucks ε;

με ανησυχεί πόσο γρήγορα θα μου δώσουν τους εκπτωτικούς κωδικούς οι πωλητές ebay...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

τέτοιο λάθος να το κάνω κι εγώ!! .. μα έχει πουλήσει 4 .... την έχει αγοράσει 10 quids στην ακριβότερη περίπτωση και το πουλά 300 .. dude .. 1160 quids κέρδος !!! :shock:

anyway .. θα αγοράσω αυτή που έχει 10 quids .. θαρρώ πως θα είναι καλύτερη :P

εχμμμμμμμ βασικά έχει ακόμα 4 και έχει πουλήσει 26:lol::lol: οι υπόλοιπες είναι πουλημένες για 2.99 οπότε σίγουρα τυπο είναι αν σε ενδιαφέρει στείλε του μήνυμα να το αλλάξει

Access, γεια σου, δεν ειμαι σιγουρη, ισως και να κανω λάθος, αλλά εσύ ειχες αγοράσει φακους επαφης από ένα σαιτ προσφατα?παραγγειλες τελικά?Εμεινες ευχαριστημενη?Τι μαρκα πηρες? ηρθαν γρήγορα?? Τέλος οι ερωτήσεις για σήμερα:-D!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

παρηγγειλα παπουτσια της κορης μου απο εδω....

http://www.jdsports.co.uk/product/nike-air-max-90/09897/

το πληρωσα 65 και στην αγορα το βρηκα 100!!!

Οταν παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις.....τα μεταφορικα του ειναι μονο 5 λιρες...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

ΑΝΝΑ, από τζιμπορί η αγορά ?

Κοίτα, αν κρίνω από το τζιμπορί, αγορές μέχρι 120 δολλάρια συνολική αξία και απλή αποστολή (USPS), δεν τις βλέπουν τελωνειακά μάτια.

Για τα 3 ευρώ, δες εδώ, κάτω κάτω δεξιά στην σελίδα, εξηγεί τι είναι.

Λογικά τα πακέτα του 3ευρου, δεν ανοίγονται.

Ελπίζω να μην το ανοίξουν .....

Μπα! Απο Gymboree εβγαιναν καμποσο πιο ακριβα και αντιστεκομαι γιατι ενω ξετρελαινομαι με το design δεν μπορω να πω οτι ειναι και τα πιο ποιοτικα ρουχα που εχουμε. Αν τα θες για φιγουρα παντως ειναι απαικτα.

Αυτα ομως τα ηθελα κυριως για να ειναι καλοντυμενα τα παιδακια στον παιδικο και να ειναι και ανθεκτικα για σκληρη χρηση! :D

Σ'ευχαριστω για το λινκ. Ρωτησα ομως αν ανοιγουν ή οχι το πακετο οταν ζητανε τα 3 ευρω. Αν ετυχε σε καποια κοπελα ας μου πει.

Νομιζω το καλαμαρακι ειχε πληρωσει μια φορα.

εγω εχω κανει 300 και 250 $ λογαριασμο και δεν ετυχε να με πιασει το τελωνειο. Μπορει να ετυχε.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Dimitrab , πολύ πρωτοτυπες αυτες οι ετικετες!Τις πηρες για να τις βαζεις σε μπουφαν και πραγματα του παιδιου σου για να μη χανονται?Τις ειδα βιαστικα, δεν διαβασα λεπτομερειες. Αν το κανεις για αυτο το λόγο, μπραβο σου γιατι επαναλαμβανόμαστε πολλες φορες στους γονεις να γραφουν εστω στα μπουφαν το ονομα, αλλα το ξεχνουν και εκεινοι, τι να πρωτοσκεφτουν?

Πετσετουλα δε χρειαζεται να παρεις παιδική, μια απλά κουζινας! Ποσο μικρη δηλαδη σας ειπαν?Σαν τα πανακια ρεψιματος? Δεν ειναι για να σκουπιζονται αλλα για να στρώνουν το φαγητο τους!

εγώ της πήρα απο τα τζάμπο με 2 ευρώ νομίζω πετσετούλες με την barbie, τις πριγκήπισες και τη Marie και τις καταευχαριστήθηκε η μικρή πέρισυ στο προνήπιο .. πάρε όμως αρκετές διότι θα χρειαστείς να έχεις να αλλάζεις κάθε 2 μέρες περίπου διότι τις στρώνουν πάνω στα τραπεζάκια που κάνουν τις χειροτεχνίες (πλαστελίνες, κόλλες, μαρκαδόροι κλπ κλπ) οπότε όλο και κάτι θα κολλήσει επάνω κι επιπλέον μπορεί να λερωθεί απο το φαγητό ή μπορεί κάποιο άλλο παιδάκι να το λερώσει κλπ κλπ .. αυτά και καλή αρχή :)

Τελικα πηγα στα τζαμπο και πηρα αυτες με τα σχεδιακια και βλεπουμε... αν θα μας βολεψουν...

Ευχαριστω πολυ και καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια:)

q1kup2.pngza5op2.png

καλημερούδια κόρες !!!

Access, γεια σου, δεν ειμαι σιγουρη, ισως και να κανω λάθος, αλλά εσύ ειχες αγοράσει φακους επαφης από ένα σαιτ προσφατα?παραγγειλες τελικά?Εμεινες ευχαριστημενη?Τι μαρκα πηρες? ηρθαν γρήγορα?? Τέλος οι ερωτήσεις για σήμερα:-D!

mylife όχι δεν είχα αγοράσει εγώ, έψαχνα όμως, τα κορίτσια μου είχαν προτείνει κάποια σιτε αν θες ψάξε 3-4 σελίδες πίσω το ποστ μου και οι απαντήσεις πρέπει να ήταν γύρω στις αρχές του μήνα :D

μαρακι σε προλαβα ή εκανες παραγγελια????? εχουμε τον κωδικο -20% για gymboree που λεγεται tv spot κωδικος μεχρι 30.09 περιπου... το ειχαν γραψει τα κοριτσια, που εκανες αναζητηση? στο θεμα αυτο ειναι..... αν σε προλαβα πες να σου βρω το ποστ και το κωδικο.........

WLFfp2.png XI11p2.png

Εγω πρίν ενα μήνα περίπου πήρα απο αυτούς....για 6 μήνες=4 κουτιά (2 για το κάθε μάτι) και μου βγήκαν με το έξτρα 10% που κάνουν απο 2 κουτιά και πάνω...101 ? .... αν σε ενδιαφέρει...εψαξα και απο εξωτερικό και τους βρήκα στα ιδια και ακριβότερα....σαν φακοί είναι απλά ΤΕΛΕΟΙ....για εμένα που ειμαι 8 ωρες στο pc και στο τέλος δεν άντεχα απο τον πονοκέφαλο...απλά σώθηκα

z4X6p2.png

νομιζω εκανε διπλη παραγγελια η Μαριω

Πετσετουλες και εγω θελω, τους βαζω κατι που ειχα, αλλα το τζαμπο και πολλες και ομορφα σχεδιακια για τα μικρα

ποτε θα παω να παρω ειναι αλλο θεμα (εχουμε τιποτα εδω χχχαχαχχα?)

130-135 ηταν η δικια μου παραγγελια, μεσημερι θα δω τι ψαρια επιασα!

kKZUp2.png

νομιζω εκανε διπλη παραγγελια η Μαριω

Πετσετουλες και εγω θελω, τους βαζω κατι που ειχα, αλλα το τζαμπο και πολλες και ομορφα σχεδιακια για τα μικρα

ποτε θα παω να παρω ειναι αλλο θεμα (εχουμε τιποτα εδω χχχαχαχχα?)

130-135 ηταν η δικια μου παραγγελια, μεσημερι θα δω τι ψαρια επιασα!

ναι? κριμα... εγω αναμενω απο τρελοχταρι....! ηθελα να κανω και μια απο τζιμπορι αλλα εχει τζιμπακς, οποτε μετα θα θελω να παρω και με τζιμπακς και παει λεγοντας!!!!!!!!! οποτε το αφηνω χαχαχα

WLFfp2.png XI11p2.png

τι εγινε, ξεκινησαν τα σχολεια κ ειστε ολες στους δρομους???

λοιποοοον επεσε στο ματι μου αυτο το σαιτ http://www.comfortfirst.com/t-international.aspx εξ αμερικης και στο ντιλιβερι διαφημιζει εναν....αμερικανο ξαδελφο!!!!!!!!! ειπα να σας το βαλω,γιατι ειδα οτι μερικων μερικων η χαρη, ονοματα δε λεμε, εφτασε ηδη στο αμερικα!!!!!!!

ο αμερικανος ξαδελφος που προτεινει ειναι https://bongous.com/shipping-rates.php για δειτε αν συμφερει......... :)

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε? Θα χρειαστω την βοηθεια σας...Ενω εχω κανει την πρωτη μου αγορα μεσω ebay με Paypal. Τωρα θελω να παρω την περιβοητη sophie το μασητικο απο amazon. Eκει ομως δεν εχει paypal. ρεπει να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?

Εγώ αγόρασα φακούς απο το lenscatcher που πρότειναν σε ποιο πίσω σελίδα και πήρα 6 φακούς στην ίδια τιμή που έπαιρνα 3 εδώ πέρα. Παρέλαβα σε 10 μερες. Όλα καλά.

Έλενα Μπ.

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε? Θα χρειαστω την βοηθεια σας...Ενω εχω κανει την πρωτη μου αγορα μεσω ebay με Paypal. Τωρα θελω να παρω την περιβοητη sophie το μασητικο απο amazon. Eκει ομως δεν εχει paypal. ρεπει να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?

ακριβως... το αμαζον δεν εχει πειπαλ... μονο συγκρινε τιμες! το εχω δει και εβαυ αυτο το παιχνιδακι....

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...