Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η

1)

Το παυπαλ και το εβαυ είναι ξαδερφάκια. Αφού άνοιξες case εκει περίμενε τί θα σου πουν. Για να μη σου κουνιέται και πολύ όμως κάνε ένα chat me ebay και στειλε της τα αποτελεσματα!!!

2) case και στις 2 έχει περάσει ένας μήνας και αν είναι από uk έπρεπε να έχουν έρθει... Aν είναι Κίνα περίμενε έρχονται μετά από 40μέρες...

Εγώ προσωπικά προτιμώ paypal για case.

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια χθες ηρθε ο λογαριασμος της καρτας μου και ειχε 2 συνναλαγες στις 8/8 απο το ιδιο καταστημα συνολο 150? εγω δεν εχω κανει τετοια αγορα

α)Τηλ τράπεζα και ακύρωσε την κάρτα

β) Αμφισβήτηση συναλλαγής ΑΜΕΣΑ

γ) Ηταν στην κάρτα μόνο ή μέσω paypal??? Αν ήταν μόνο κάρτα τα πράγματα τελειώνουν εδώ και κάνε και μια προσευχή... Αν ήταν και paypal αμφισβήτησε την συναλλαγή και εκεί... Εγώ αποζημιώθηκα από paypal μέσα σε 4ώρες σε ανάλλογη περίπτωση!

Καλή τύχη

στο μέλλον βάλε ένα αλερτ στην κάρτα σου για αγορές μέσω pc και μέσω τηλ... Βοηθάει. Απόφυγε συναλλαγές χωρίς paypal και όλα θα πάνε καλά.

Συμβαίνει αλλά συνήθως διορθώνεται.

QsCvp2.png

καλημερα!!!

χρειαζομαι μια γεννητρια σιδερωματος. κατα τυχη βρηκα αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/TEFAL-EXPRESS-GV7350-LOCK-SYSTEM-STEAM-GENERATOR-IRON-/200650975629?pt=UK_Irons_Presses&hash=item2eb7bae98d

τι λετε??? να το χτυπησω???

αυτο Manufacturer refurbished με προβληματιζει

εσεις απο που εχετε παρει??

wn7Rp3.png

στο μέλλον βάλε ένα αλερτ στην κάρτα σου για αγορές μέσω pc και μέσω τηλ... Βοηθάει..

δηλαδη;

Ωραίο ακούγεται αυτο-μπορούμε να το κάνουμε εμείς ονλαιν ή πρέπει με αίτηση στην τράπεζα;

Ποια ειναι η διαδικασία,εχεισ την καλοσυνη να μας πεις; πολυ μ ενδιαφέρει

δηλαδη;

Ωραίο ακούγεται αυτο-μπορούμε να το κάνουμε εμείς ονλαιν ή πρέπει με αίτηση στην τράπεζα;

Ποια ειναι η διαδικασία,εχεισ την καλοσυνη να μας πεις; πολυ μ ενδιαφέρει

Εγώ το έβαλα όταν αγόρασα (5 Ευρώ) την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να ελέγχω την κάρτα και γενικά τα πάντα στην τράπεζα που έχω τα... κονέ μου!

Σε κάθε τράπεζα ισχύουν και λίγο διαφορετικοί κανόνες. Ενημερώσου από κάνα site της δικιάς σου, πάρε τηλ στα 0800... τα δωρεάν που δουλεύουν 24/7 και δε θα βγεις χαμένη.

Αυτό ισχύει για όλες.

Εφόσον κάνουμε συναλλαγές από μακρυά πρέπει να μπορούμε να έχουμε κάποιο έλεγχο ανα πάσα στιγμή.

Πρέπει να έχουν ξαναειπωθεί αυτά. Ψάξτε το λίγο και αν δε βρεθεί κάτι ή υπάρχουν κι άλλες απορίες, είμαι στη διάθεσή σας κυρίες μου!!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλές αγορές.

Θέλω τη βοήθειά σας στα εξής

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η

.............

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η

...............

Και τελικά που ανοίγουμε θέμα? Στο Paypal, στο ebay ή και στα δύο?

Θα άνοιγα και ένα κέις στο πέιπαλ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στην 1η περίπτωση.

Tracking number αν ήταν απλή αποστολή μην περιμένεις. Αν πλήρωσες συστημένο, αλλάζει. Θα έλεγα και εγώ κάνε ένα τσάτ στο ΕΒΑΥ πρώτα και μετέφερε τα αποτελέσματα στις πωλήτριες. Αν δεις ότι δεν ικανοποιείσαι, κέις πάλι.

Τριπλός μπελάς μωρέ .........

α)Τηλ τράπεζα και ακύρωσε την κάρτα

β) Αμφισβήτηση συναλλαγής ΑΜΕΣΑ

γ) Ηταν στην κάρτα μόνο ή μέσω paypal??? Αν ήταν μόνο κάρτα τα πράγματα τελειώνουν εδώ και κάνε και μια προσευχή... Αν ήταν και paypal αμφισβήτησε την συναλλαγή και εκεί... Εγώ αποζημιώθηκα από paypal μέσα σε 4ώρες σε ανάλλογη περίπτωση!

Καλή τύχη

στο μέλλον βάλε ένα αλερτ στην κάρτα σου για αγορές μέσω pc και μέσω τηλ... Βοηθάει. Απόφυγε συναλλαγές χωρίς paypal και όλα θα πάνε καλά.

Συμβαίνει αλλά συνήθως διορθώνεται.

Αυτό με το αλέρτ γίνεται και στις προπληρωμένες ? Δεν το είχα σκεφθεί !!!

καλημερα!!!

χρειαζομαι μια γεννητρια σιδερωματος. κατα τυχη βρηκα αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/TEFAL-EXPRESS-GV7350-LOCK-SYSTEM-STEAM-GENERATOR-IRON-/200650975629?pt=UK_Irons_Presses&hash=item2eb7bae98d

Αν δεις παρακάτω, εξηγεί τι εννοεί ως refurbished. Συγκεκριμένα λέει,

Products that have been on display for demonstration purposes at high street retailers . Products that have been returned by mail order / Internet under their “no quibble “14 or 28 day guarantee. Products that have been fully reconditioned from customer returns. Factory Seconds these products have not passed cosmetic quality control i.e. slight scratching/scuff and in some cases a slight dent on stainless steel appliances

All these products have been thoroughly tested and/or reconditioned by the manufacturers appointed factory, and re-packaged. As a result some packaging may be slightly distressed, but rest assured the product is fully working and is backed by a 90-day warranty. In some cases products may show minor signs of residue but this is because they have been cleaned once tested and some cleaning agents leave some residue. The item may have cosmetic marks on them, which means they do not pass the manufactures quality control and cannot be sold as a perfect new item. They are then classed as a graded item.

Και καλά να είναι εκθεσειακό κομμάτι, ή να έχει επιστραφεί από πελάτη στον λογικό χρόνο που επιτρέπεται η επιστροφή ή να είναι απλώς γρατζουνισμένο στην επιφάνει ή να είναι λίγο στραπατσαρισμένη η συσκευασία. Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου να αγοράσω κάτι με κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά σε καλή τιμή. Αλλά αν έχει μηχανικό θέμα, τσου !! Θα έλεγα να ρωτήσεις τον πωλητή τον ακριβή λόγο που το παρουσιάζει ως refurbished.

Στο σκρούτζ δεν βρήκα το ίδιο μοντέλο που έβαλες, ωστόσο τα TEFAL GV μοντέλα ξεκινάνε από 120 και φθάνουν ως 290 ευρώ. Στην θέση σου, αν είχα γραπτή διασφάλιση ότι δεν έχει κάτι μηχανικό θα το χτύπαγα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημερα κοριτσια χθες ηρθε ο λογαριασμος της καρτας μου και ειχε 2 συνναλαγες στις 8/8 απο το ιδιο καταστημα συνολο 150? εγω δεν εχω κανει τετοια αγορα και πηρα την τραπεζα και με εστειλαν και εκανα αιτηση αμφησβητησης σας εχει τυχη κατι παρομοιο ? βρηκατε ακρη?

Το μονο που μπορουσαν να μου πουν απο την τραπεζα ηταν οτι το μαγαζι ηταν με ποδηλατα και σερβις ποδηλατου:shock:

Εαν εχει καποια αναλογη περιπετεια ας μου στειλει ενα πμ γιατι δεν μπορω να συνελθω ασε που δεν εκανα ακυρωση της καρτας και περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα......:-(

Γιατι περιμενεις μεχρι τη Δευτερα; Την καρτα την ακυρωνεις οποιαδηποτα στιγμη μεσω τηλεφωνου! ΤΩΡΑ παρε τηλεφωνο.

καλημερα!!!

Τρεχα-γυρευε γιατι επιστραφηκε και τι επιδιορθωσεις της εκαναν.

Κι'αν εχει προβλημα σε λιγο καιρο; Εγγυηση για Ελλαδα δε δινουν και βεβαια ο πωλητης δεν μπορει να ξερει γιατι ειναι επιστρεφομενο κομματι και τι επισκευες του εκαναν (αν του εκαναν). :-(

Εγώ το έβαλα όταν αγόρασα (5 Ευρώ) την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να ελέγχω την κάρτα και γενικά τα πάντα στην τράπεζα που έχω τα... κονέ μου!

Σε κάθε τράπεζα ισχύουν και λίγο διαφορετικοί κανόνες. Ενημερώσου από κάνα site της δικιάς σου, πάρε τηλ στα 0800... τα δωρεάν που δουλεύουν 24/7 και δε θα βγεις χαμένη.

Αυτό ισχύει για όλες.

Εφόσον κάνουμε συναλλαγές από μακρυά πρέπει να μπορούμε να έχουμε κάποιο έλεγχο ανα πάσα στιγμή.

Πρέπει να έχουν ξαναειπωθεί αυτά. Ψάξτε το λίγο και αν δε βρεθεί κάτι ή υπάρχουν κι άλλες απορίες, είμαι στη διάθεσή σας κυρίες μου!!!!

Σ Ευχαριστώ πολυ κ Σορυ αν επαναλαμβανομαι με πράγματα που έχετε πει,θα κάνω καμία αναζήτηση Λοιπον κ θα το ψάξω κ απ την τράπεζα!

Μερσι!

Ρε κοριτσια, τι επαθε η λιρα κ ανεβηκε τοσο πολυ????

Πανω που ειπα να παρω το καροτσι απο pramworld, εκτοξευτηκε στα υψη!!!!

Αν τα παρακολουθητε, πειτε μου, να περιμενω να πεσει παλι η θα ανεβει κι αλλο?

Τι ξενερωμα..... :-(

Και η λίρα και το δολλάριο, όλα !!!!!!

Με την αστάθεια που επικρατεί, τι άλλο να συνέβαινε ........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

πρεπει να βρω εναν χρηματιστη να μου πει τι να κανω! χαχαχαχα

Που καταντησαμε.....

Πανω που αρχισα να "ζεσταινομαι" με τις αγορες μου για τον μπεμπη κ πηγα να φορτσαρω, θα μπω σε Pause!

Μονο μην ανεβει κι αλλο αντι να πεσει, γιατι δε θα το αντεξω!!!

Bugaboo απο Γερμανια η τελος παντων ευρωζωνη ξερετε να πουλαει κανενα αλλο site σε καλες τιμες?

Τα χτύπησα τα αθλητικούλια !!!!!!!!!

Του πιτσιρίκου και της μικρής !!!!!!!

56 λίρες και ο ξάδερφος να είναι καλά !!!!!:wink:;-):wink:

Παραγγελία εχθές το πρωί, το μεσημέρι στον δρόμο ......

Αναμένω και τιραντούλες του πιτσιρίκου, ΕΒΑΥιστα .....

Και σιλικονάτη επένδυση για το στήθος, όταν παραλάβω θα ενημερώσω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Με γειες Χάτζι! Κορίτσια ψάχνω σκηνή για τον μικρό μου, ξέρετε παιδική. Έχετε κάτι να προτείνετε? Από άμαζον σκέφτομαι την αγορά!

μολις ειδα στον καταλογο της ΙΚΕΑ μια πολυ ωραια που μοιαζει με σκηνη τσιρκο, στα 20 ευρω.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Σ Ευχαριστώ πολυ κ Σορυ αν επαναλαμβανομαι με πράγματα που έχετε πει,θα κάνω καμία αναζήτηση Λοιπον κ θα το ψάξω κ απ την τράπεζα!

Μερσι!

Απλά για να μην πέσει κίτρινη το λέω!!! Αν δε βρεις στείλε δίπλα μνμ να πούμε οτι θες!!!

Επίσης με την αναζήτηση μπορεί να βρεις και περισσότερα από αυτά που ξέρω εγώ να σου πω!

Και επιτέλους απόκτησα κι εγώ ξάδερφο στην Αγγλία!!!!

Περιμένω τώρα να μου στείλει τα επιβεβαιωτικά του και είμαι μέσα για τρελλό σαφάρι!

Free UK shippers σας έρχομαι!!!!

QsCvp2.png

Και μαλλον παμε και για νεα αυξηση....εχει παρει πολυ την ανιουσα...κοριτσια καντε λιγο κρατι!

getchart.aspx?cWidth=615&cHeight=330&cDuration=1M&cPeriodicity=D&cVol=0&cRIC=EURGBP=X

Κορίτσια ανακάλυψα ό,τι το sportsdirect μείωσε τα μεταφορικά για Ελλάδα σε 30 λίρες. Όχι πως είναι τσάμπα αλλά καλύτερα από τον 50άρικο!

37,5 λίρες είναι μέχρι 2 κούτες 30 κιλών από τον άγγλο ξάδερφο .......

Απλά για να μην πέσει κίτρινη το λέω!!! Αν δε βρεις στείλε δίπλα μνμ να πούμε οτι θες!!!

Επίσης με την αναζήτηση μπορεί να βρεις και περισσότερα από αυτά που ξέρω εγώ να σου πω!

Και επιτέλους απόκτησα κι εγώ ξάδερφο στην Αγγλία!!!!

Περιμένω τώρα να μου στείλει τα επιβεβαιωτικά του και είμαι μέσα για τρελλό σαφάρι!

Free UK shippers σας έρχομαι!!!!

Δεν βάζω ούτε μια πιθανότητα στις 100 να σου απαντήσουν σκ. Από Δευτέρα περίμενε μέιλ με τα στοιχεία σου. Καλά ψώνια !!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τα χτύπησα τα αθλητικούλια !!!!!!!!!

Του πιτσιρίκου και της μικρής !!!!!!!

56 λίρες και ο ξάδερφος να είναι καλά !!!!!:wink:;-):wink:

Παραγγελία εχθές το πρωί, το μεσημέρι στον δρόμο ......

Αναμένω και τιραντούλες του πιτσιρίκου, ΕΒΑΥιστα .....

Και σιλικονάτη επένδυση για το στήθος, όταν παραλάβω θα ενημερώσω.

με γεια κ με χαρα!!!γλυκια συμφορουμιτισσα, σε παρακαλω οταν παραλαβεις την επενδυση πες μας εντυπωσεις!!

ας γραψω και τι επαθα απο το dh gate...μεγαλη μουφα μου βγηκε...ηρθε ενα φορεμα αλλα αντι αλλων και αλλο χρωμα και μισοτελειωμενο...το εχω ξαναπει, αλλα δυστυχως δε σταματαει εδω...ενω εκανα escalate και στο πευ παλ και στο dh gate για καποιο λογο, στο δευτερο δεν την εβλεπα στο λογαριασμο μου και ενω στελνω μεηλ, μου απαντανε οτι θα το μεταφερουν εκεινοι στο resolution center...η χαζη το πιστεψα και τωρα τα χρηματα αποδευσμευτηκαν στον πωλητη και αναμενω απο πευπαλ...μεγαλο μπερδεμα...επισης εστειλα το φορεμα πισω και η Κινα λεει δε δεχεται εξπρες, οποτε παιζει να χασω την προθεσμια...βλεπω να χανω και τα 104 δολλαρια μου....μεγαλο μπερδεμα...

Βρήκα παπουτσάκι clarks για τον μικρό μου αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι 7F και 7H;

pondicaki δες εδώ στην δεύτερη και τρίτη ερώτηση είναι το κουτουπιέ

http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp

Βρήκα παπουτσάκι clarks για τον μικρό μου αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι 7F και 7H;

Τα κλάρκς έχουν νούμερα σε διαφορετικό φάρδος ανά σχέδιο, για να καλύπτουν τους φαρδυπόδαρους :lol::lol::lol:

Δες εδώ, το σάιζ γκάιντ τους, νομίζω πάντως ότι το Η είναι πιο φαρδύ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

pondicaki δες εδώ στην δεύτερη και τρίτη ερώτηση είναι το κουτουπιέ

http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp

Τα κλάρκς έχουν νούμερα σε διαφορετικό φάρδος ανά σχέδιο, για να καλύπτουν τους φαρδυπόδαρους :lol::lol::lol:

Δες εδώ, το σάιζ γκάιντ τους, νομίζω πάντως ότι το Η είναι πιο φαρδύ.

Σας ευχαριστώ κορίτσια, ο μικρούλης δεν θα έλεγα ότι είναι πλατυπόδαρακι αλλά έχει παχουλό κουτουπιέ το λένε, δεν είμαι σίγουρη ξέρετε στο σημείο με τα σκρατς, πάω για διάβασμα.;)

Βοηθήστε με λίγο, αν έχετε δει στο ebay γυναικείες τσάντες, ψάχνω μία ώμου (όχι μαύρη, όχι λευκή) για αυτή την εποχή να την έχω στη δουλειά αλλά αν γίνεται να κουβαλώ το μισό σπίτι μέσα θα ήταν τέλεια....:lol: καμιά ιδέα! Α ναι ούτε πολύ τσιμπημένη ας είναι και απομίμηση δέρματος.

Ρίξε μια ματιά εδώ διαθέσιμες στην Ελλάδα, κάτω των 30 λιρών. Αν θες άλλαξε το ποσό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...