Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μεγάλο θέμα...

Έμεινα έγκυος στα 78. Γέννησα στα 100 + ... πρέπει να έβαλα σύνολο 25 κιλά.

Τώρα είμαι 74 με διατροφή και πολύ πολύ γυμναστική.... και συνεχίζω (στόχος τα 65).

Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχω χάσει 11 κιλά και πολλούς πόντους λόγω της πολύ γυμναστικής. Με έχει αναλάβει ένας σούπερ γυμναστής και μου έχει αλλάξει το σώμα τελείως (κάνω ελλειπτικό, πολλούς κοιλιακούς και βάρη)!

Πάντα ήμουν από τις γυναίκες τις ζουμερές που λέμε.. Δεν περιμένω να γίνω skinny γιατί απλά ο σωματότυπός μου δεν είναι τέτοιος.

Έβαλα στόχο να βάλω brazil και το κατάφερα. Με βλέπω στον καθρέφτη και δε με αναγνωρίζω... Δεν είμαι ψωνάρα... αλλά ότι κατάφερα να μπω σε ρούχα που σκεφτόμουν να πετάξω γιατί είχα χρόνια να τα βάλω σημαίνει πολλά για μένα. Θέλει προσπάθεια δυστυχώς και όχι εξαντλητικές δίαιτες γιατί κάποια στιγμή κουράζεσαι και τα παρατάς..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To test δυσανεξίας έχει ως εξής...η παλιά μέθοδος είναι η αιματοληψία βγαίνουν τα αποτελέσματα κτλ κτλ και μετά γίνεται η ''θεραπεία''κόστος 150 εως 400:shock::shock:...

η νέα μάθοδος και αυτη που έκανα εγω όπου δεν την έχουν όλοι κρατάς 2 λαβες σίδερα όπου είθναι συνδεδεμένο με το κομπιούτερ και σου βγάζει ποια τρόφιμα δυσκολεύουν τον οργανισμό να πραγματοποιηθεί η κάυση!..πχ εμένα με πειράζει το λεμόνι ενω το κρεας οχι!..το τεστ είναι απίστευτο και αν δεν μου έβγαζε και τις αλεργίες μου δεν θα το πίστευα-θα είχα τις αμφιβολίες μου..

Το κόστος επίσκεψης είναι 50 ευρώ και ο επανέλεγχος γίνεται ανα 3 μηνο!

Δεν μου δωσε κάποια δίαιτα απλά μου απέκλεισε για ενα τρίμηνο αυτά τα τρόφιμα...και φυσικά 5 γεύματα...για να κάνει κάυσεις ο οργανισμόις και να ''κουνηθεί'' θέλει 5 γεύματα και αν τρως αυτα που σε βοηθάνε να χάσεις χάνεις..και το σημαντικότερο είναι οτι δεν πεινάω!!!!

Ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό και αυριο κλείνω 1 βδομάδα και ήδη έχασα 2,5 κιλ.α..2,600 για την ακρίβεια χωρίς να νοιώσω στέρηση..γιατί τρώω...

προ αυτής είχα δοκιμάσει της herballife...πέθανα στην στέρηση 7 κιλά έχασα που φυσικά τα ξαναπήρα....ξύπνησα μια μέρα και έτρωγα τα πάντα!!!!!απλά να πάρω γεύσεις...

οτι χρειαστείτε και μπορώ να βοηθήσω πείτε μου...ήδη ξεκίνησε και η μάνα μου μια γυναίκα λιχούδα και υπερβαρη η ανιψιά μου η κουμπάρα μου...και όλες ειναι ευχαριστημένες μέχρι στιγμής....Δεν πεινάνε...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αλήθεια, για πες... ποια είναι η σπιτική συνταγή; Αν είναι εύκολη... έχω 1 μήνα μέχρι τις διακοπές... κάτι θα κάνω νομίζω

ναι πολυ ευκολο....1/2 κουπα γαλλικό καφέ....1/2κουπα ζαχαρη και μια κουπα ελαιολαδο....τα ανακατευουμε......τα βαζουμε σε ένα ταπερ βαζουμε στην προβληματικη περιοχη τυλίγουμε με ζελατινα φαγητου περιμενου 15 λεπτά και μετα ξεπλενουμε με νερο....

1129643tvsq1yiqpw.gif

To test δυσανεξίας έχει ως εξής...η παλιά μέθοδος είναι η αιματοληψία βγαίνουν τα αποτελέσματα κτλ κτλ και μετά γίνεται η ''θεραπεία''κόστος 150 εως 400:shock::shock:...

η νέα μάθοδος και αυτη που έκανα εγω όπου δεν την έχουν όλοι κρατάς 2 λαβες σίδερα όπου είθναι συνδεδεμένο με το κομπιούτερ και σου βγάζει ποια τρόφιμα δυσκολεύουν τον οργανισμό να πραγματοποιηθεί η κάυση!..πχ εμένα με πειράζει το λεμόνι ενω το κρεας οχι!..το τεστ είναι απίστευτο και αν δεν μου έβγαζε και τις αλεργίες μου δεν θα το πίστευα-θα είχα τις αμφιβολίες μου..

Το κόστος επίσκεψης είναι 50 ευρώ και ο επανέλεγχος γίνεται ανα 3 μηνο!

Δεν μου δωσε κάποια δίαιτα απλά μου απέκλεισε για ενα τρίμηνο αυτά τα τρόφιμα...και φυσικά 5 γεύματα...για να κάνει κάυσεις ο οργανισμόις και να ''κουνηθεί'' θέλει 5 γεύματα και αν τρως αυτα που σε βοηθάνε να χάσεις χάνεις..και το σημαντικότερο είναι οτι δεν πεινάω!!!!

Ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό και αυριο κλείνω 1 βδομάδα και ήδη έχασα 2,5 κιλ.α..2,600 για την ακρίβεια χωρίς να νοιώσω στέρηση..γιατί τρώω...

προ αυτής είχα δοκιμάσει της herballife...πέθανα στην στέρηση 7 κιλά έχασα που φυσικά τα ξαναπήρα....ξύπνησα μια μέρα και έτρωγα τα πάντα!!!!!απλά να πάρω γεύσεις...

οτι χρειαστείτε και μπορώ να βοηθήσω πείτε μου...ήδη ξεκίνησε και η μάνα μου μια γυναίκα λιχούδα και υπερβαρη η ανιψιά μου η κουμπάρα μου...και όλες ειναι ευχαριστημένες μέχρι στιγμής....Δεν πεινάνε...

και που το κάνεις αυτό?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα γράψω εδω...τα στοιχεία τους απο άποψη διαφήμισης......θα τα συγκεντρώσω και θα τα γράψω!και αν είναι ας τα σβήσουνε..

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μεγάλο θέμα...

Έμεινα έγκυος στα 78. Γέννησα στα 100 + ... πρέπει να έβαλα σύνολο 25 κιλά.

Τώρα είμαι 74 με διατροφή και πολύ πολύ γυμναστική.... και συνεχίζω (στόχος τα 65).

Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχω χάσει 11 κιλά και πολλούς πόντους λόγω της πολύ γυμναστικής. Με έχει αναλάβει ένας σούπερ γυμναστής και μου έχει αλλάξει το σώμα τελείως (κάνω ελλειπτικό, πολλούς κοιλιακούς και βάρη)!

Πάντα ήμουν από τις γυναίκες τις ζουμερές που λέμε.. Δεν περιμένω να γίνω skinny γιατί απλά ο σωματότυπός μου δεν είναι τέτοιος.

Έβαλα στόχο να βάλω brazil και το κατάφερα. Με βλέπω στον καθρέφτη και δε με αναγνωρίζω... Δεν είμαι ψωνάρα... αλλά ότι κατάφερα να μπω σε ρούχα που σκεφτόμουν να πετάξω γιατί είχα χρόνια να τα βάλω σημαίνει πολλά για μένα. Θέλει προσπάθεια δυστυχώς και όχι εξαντλητικές δίαιτες γιατί κάποια στιγμή κουράζεσαι και τα παρατάς..

συγνώμη αλλά τι ύψος έχεις?δεν θέλω να σε κοροιδεψω΄ουτε να φανω αγενής...αλλά ρωτάω ειμαι 1,73 και 60 κιλα 2-3 κιλα θέλω να χάσω... δεν κάνω τοσο σουπερ άσκηση γιατι δεν πάω γυμναστηριο αλλά προσέχω τι τρωω κάνω ασκησεις καποιες σπιτι φυσικα και κοιλιακους αλλά brazil δεν το βλεπω να φοράω άσε που έχω κόμπλεξ με λιγη κυτταριτιδα στους γλουτους που πάει να φυγει σιγα σιγα αλλά με ενοχλει.....

μπράβο σου όμως.......:D:D χαίρομαι να βλέπω γυναικες που προσπαθουν.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

όχι αγάπη δεν με προσβάλεις... χαχαχχαχααχαχχ

έχω κανονικό ύψος 1,70.. απλά οι αναλογίες είναι τέτοιες που το επιτρέπουν.

με το γυμναστήριο και τα βάρη που κάνω

(επαγγελματική προπόνηση με βάρη - 4 φορές την εβδομάδα, από 2,5 ώρες τη φορά... έχει καεί λίποςςςςςςςς)...

δεν φαίνονται τα κιλά που έχω... έχει αυξηθεί η μυική μάζα αλλά έχω μαζέψει από παντού...

μη με ρωτάς πως γίνεται... και εγώ δεν το έχω καταλάβει.

ενώ έπεφτα νούμερο, δεν έπεφτε η ζυγαριά. Είχα κολλήσει για δύο μήνες αλλά τα νούμερα έπεφταν κανονικότατα ώσπου ξεκίνησα να ξεκολλάω και από εκεί...

η κοιλιά πλάκα, και από το πολύ σκουότ ο ποπός έχει πάρει την ανηφόρα.

όχι αγάπη δεν με προσβάλεις... χαχαχχαχααχαχχ

έχω κανονικό ύψος 1,70.. απλά οι αναλογίες είναι τέτοιες που το επιτρέπουν.

με το γυμναστήριο και τα βάρη που κάνω

(επαγγελματική προπόνηση - 4 φορές την εβδομάδα, από 2,5 ώρες τη φορά)...

δεν φαίνονται τα κιλά που έχω... έχει αυξηθεί η μυική μάζα... για να καταλάβεις..

ενώ έπεφτα νούμερο, δεν έπεφτε η ζυγαριά. Είχα κολλήσει για δύο μήνες αλλά τα νούμερα έπεφταν κανονικότατα ώσπου ξεκίνησα να ξεκολλάω και από εκεί...

μπράβο....και παλι τι ωραια να μπορεις να γυμνάζεσαι....αλλά οκ κάνεις αρκετη ώρα και 4 φορές δεν ειναι λιγο.....ετσι εξηγειται......εγω λέω και φέτος να βολευτώ με ένα κλασσικο μαγιο......μαυρο...που θα μου πάει θα στρωσει....το σάββατο την ειχα καταβρει έπλενα παπλώματα στην μπανιερα και τα πάταγα με τα ποδια.....μετα αφου τελειωσα δεν μπορουσα να κάτσω ένιωθα λες και σηκωνα βάρη με τα οπισθια....αλλά έριξα τρελλο ιδρώτα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

η καλύτερη άσκηση για να σου καθαρίσει το πόδι και να σου σηκώσει ποπό είναι αυτή:

βέβαια όχι με τόσα κιλά.. ο τύπος σηκώνει 180 κιλά

εγώ αυτή τη στιγμή σηκώνω 70 για να καταλάβεις

όταν τελειώνεις είναι σα να έτρεξες 3 χιλιόμετρα.

αν δε μπορείς να πας γυμναστήριο κάνε καθίσματα στο σπίτι.

και δεν είμαι σαν άντρας.. που λένε μη κάνεις βάρη θα φουσκώσεις.

είναι τεράστιος μύθος. οι γυναίκες δεν μπορούν να φουσκώσουν αν δεν πάρουν διάφορα σκευασματα..

γιατί δεν έχουμε τις ορμόνες που έχουν οι άντρες.

μπράβο....και παλι τι ωραια να μπορεις να γυμνάζεσαι....αλλά οκ κάνεις αρκετη ώρα και 4 φορές δεν ειναι λιγο.....ετσι εξηγειται......εγω λέω και φέτος να βολευτώ με ένα κλασσικο μαγιο......μαυρο...που θα μου πάει θα στρωσει....το σάββατο την ειχα καταβρει έπλενα παπλώματα στην μπανιερα και τα πάταγα με τα ποδια.....μετα αφου τελειωσα δεν μπορουσα να κάτσω ένιωθα λες και σηκωνα βάρη με τα οπισθια....αλλά έριξα τρελλο ιδρώτα....

και μη μασάς... αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα δε χάλασε και ο κόσμος..

αν ήμασταν αψεγάδιαστες θα κάναμε μόντελινγκ

:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

και μη μασάς... αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα δε χάλασε και ο κόσμος..

αν ήμασταν αψεγάδιαστες θα κάναμε μόντελινγκ

:P:p:p:p:p:p

δεν μπορω έχω θέμα.....γιατι για πολλά χρονια δεν ειχα και επέκτησα μετα την γέννα....ίσως να μην θέλω να δεχθω ότι μεγαλώνω.....φταει και το γεγονός πως δεν μοιάζω και για 32 ντυσιμο και προσωπο αν και συνηθως δεν βάφομαι για αυτο τον λόγο για να μην επιβαρυνω το δέρμα μου....δεν χρησιμοποιω πολλά καλλυντικά....κανω απλά και υγειινα πράγματα.....το μονο ελλάτωμα ειναι οτι πινω αρκετο καφε.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λοιπόν κορίτσια εγώ που ξεκίνησα το θέμα ;) πήγα θάλασσα (με τα +20 κιλά μου και το μαύρο μου μπικίνι) και το καλό ήταν πως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το πόσο παχουλή φαινόμουν και το πόσο πολύ φαινόταν η κυτταρίτιδά μου γιατί κυνηγούσα το μπέμπη συνέχεια. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω για 'μενα ήταν να βάλω αντιηλιακό (που μου παίρνει και περισσότερο χρόνο γιατί έχει αυξηθεί η επιφάνεια που το απλώνω! ;))

Πάντως όποια φίλη έχει χάσει τα κιλά της και έχει παιδί κάτω του έτους παρακαλώ πολύ να μου το 'δανείσει' για την παραλία και να πάρει το δικό μου που'ναι 2 και (έτσι για την παραλία! :D:D:D) ακούω προσφορές!

Εγώ δεν είμαι 20 κιλά πιο βαριά αλλά το σώμα μου εχει χαλαρωσει πολύ . Εχω πάρει ενα ελλειπτικό στο σπίτι και εκεί κάθεται εδω και 10 μήνες .....Πότε να κάνω και γυμναστική ??

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια εγώ που ξεκίνησα το θέμα ;) πήγα θάλασσα (με τα +20 κιλά μου και το μαύρο μου μπικίνι) και το καλό ήταν πως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το πόσο παχουλή φαινόμουν και το πόσο πολύ φαινόταν η κυτταρίτιδά μου γιατί κυνηγούσα το μπέμπη συνέχεια. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω για 'μενα ήταν να βάλω αντιηλιακό (που μου παίρνει και περισσότερο χρόνο γιατί έχει αυξηθεί η επιφάνεια που το απλώνω! ;))

Πάντως όποια φίλη έχει χάσει τα κιλά της και έχει παιδί κάτω του έτους παρακαλώ πολύ να μου το 'δανείσει' για την παραλία και να πάρει το δικό μου που'ναι 2 και (έτσι για την παραλία! :D:D:D) ακούω προσφορές!

Μετα χαράς σου δανείζω τον μικρό μου...προλαβαίνω ε???χθες έγινε ενος...μόνο που μαζί εμ αυτό πάνε πακέτο αλλά 2...ενα 2,5 χρονών και ένα 5,5...τι λες κλείσαμε?:lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

η καλύτερη άσκηση για να σου καθαρίσει το πόδι και να σου σηκώσει ποπό είναι αυτή:

Δυστυχώς για μένα απαγορεύονται τα ελεύθερα βάρη (έχω κάνει εγχείρηση στην μέση) … χωρίς βάρη μπορείς να την κάνεις αυτή την άσκηση???

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Επειδή δέχτηκα πολλά πμ τα γράφω εδώ ναι??

Εγω πήγα στην κατερίνη στην Αθηνα Ρούντου (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) η οποία πέρνει 50 ευρώ...στην Θεσσαλονίκη παρότι μένω εδω δεν ξέρω ούτε και απο Αθήνα αν αλλάζουν οι τιμές...Τον Σεπτέμβριο για τον επανέλεγχο όμως θα απευθυνθώ σε μια απο τις δυο στην θεσσαλονίκη για να μην τρέχω στην Κατερίνη.

Συνεργάζονται με τον Γρηγοράκη αυτή η ομάδα και

συγκροτούν την ομάδα Λογωδιατροφής.

http://www.logodiatrofis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=92

οτι θελήσετε πείτε μου!:-P:-P

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Δυστυχώς για μένα απαγορεύονται τα ελεύθερα βάρη (έχω κάνει εγχείρηση στην μέση) … χωρίς βάρη μπορείς να την κάνεις αυτή την άσκηση???

Εννοείται... θα ενώσεις τα χέρια μπροστά (να είναι 90 μοίρες με το σώμα σου) και θα ανεβοκατεβαίνεις αργά. Όπως λέει και ο γυμναστής μου... το ελαφρύ γίνεται βαρύ όταν το κάνεις αργά.

4-5 σετ οπωσδήποτε όσα σου βγαίνουν.. το ιδανικό 12-15 καθίσματα στο σετ.

Και μη ξεχνάς να αναπνέεις σωστά.. breath in... breath out!!!!!!!

Εννοείται... θα ενώσεις τα χέρια μπροστά (να είναι 90 μοίρες με το σώμα σου) και θα ανεβοκατεβαίνεις αργά. Όπως λέει και ο γυμναστής μου... το ελαφρύ γίνεται βαρύ όταν το κάνεις αργά.

4-5 σετ οπωσδήποτε όσα σου βγαίνουν.. το ιδανικό 12-15 καθίσματα στο σετ.

Και μη ξεχνάς να αναπνέεις σωστά.. breath in... breath out!!!!!!!

Σ’ ευχαριστώ AngelMama… :D :D :D

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Επειδή δέχτηκα πολλά πμ τα γράφω εδώ ναι??

Εγω πήγα στην κατερίνη στην Αθηνα Ρούντου (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) η οποία πέρνει 50 ευρώ...στην Θεσσαλονίκη παρότι μένω εδω δεν ξέρω ούτε και απο Αθήνα αν αλλάζουν οι τιμές...Τον Σεπτέμβριο για τον επανέλεγχο όμως θα απευθυνθώ σε μια απο τις δυο στην θεσσαλονίκη για να μην τρέχω στην Κατερίνη.

Συνεργάζονται με τον Γρηγοράκη αυτή η ομάδα και

συγκροτούν την ομάδα Λογωδιατροφής.

http://www.logodiatrofis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=92

οτι θελήσετε πείτε μου!:-P:-P

Καταρχήν σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα ήθελα να σε ρωτήσω για αυτή τη δίαιτα καποιες πληροφορίες. Τρώς είπες 5 γεύματα υποχρεωτικά. Σε αυτά η ποσότητα είναι απεριόριστη;; Αρκεί να μην περιέχουν τις 'απαγορευμένες' τροφές;;

Με τα γλυκά τι λέει;

Στη θεσσαλονίκη σε ποιον λες να πας. Γιατί και εγω σαλονικιά είμαι. Λίγα κιλάκια παραπάνω εχω αλλα θα με ενδιέφερε να ήξερα σε τί έχω δυσανεξία για να το αποφεύγω όπως και ναχει.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gth0p3.png

Καταρχήν σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα ήθελα να σε ρωτήσω για αυτή τη δίαιτα καποιες πληροφορίες. Τρώς είπες 5 γεύματα υποχρεωτικά. Σε αυτά η ποσότητα είναι απεριόριστη;; Αρκεί να μην περιέχουν τις 'απαγορευμένες' τροφές;;

Με τα γλυκά τι λέει;

Στη θεσσαλονίκη σε ποιον λες να πας. Γιατί και εγω σαλονικιά είμαι. Λίγα κιλάκια παραπάνω εχω αλλα θα με ενδιέφερε να ήξερα σε τί έχω δυσανεξία για να το αποφεύγω όπως και ναχει.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ποσότητα δεν είναι απεριόριστη αλλά δεν είναι και μετρημένη...θα δεις οτι χορταίνεις ούτε συ άλλως οπότε δεν θα σε απασχολεί για το αν είναι απεριόριστη!

Σίγουρα με τις τροφές που θα τρως θα κάνει κάυσεις ο οργανισμός σου αλλά τώρα αν τρώς και τον αγλέορα νομίζω καλό δεν θα κάνει.

5 γεύματα για να κουνηθεί ο οργανισμός...Πρωινό - δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό και βραδυνο...

Γλυκά..αν δεν σου βγάλει το μηχάνημα το γάλα το αυγό το κακάο την σοκολάτα κλτ κτλ..που τα περισότερα γλυκα έχουνε κάποια απο τα συστατικά και είσαι τυχερή θα μπορέσεις να φας καποιο...Μπορείς επίσης να φας ζελε!

Μετά τον μεσημεριανό μου ύπνο τρελένομαι για γλυκό..τα φρούτα δεν τα έχω σε καλή συμπάθεια...Μόλις έφαγα ενα νεκταρίνι ...σε πληροφορώ πως στάνιαρα!''ζαχαρώθηκα'' πως το λένε..(εμένα λάτρης της σοκολάτας μου έβγαλε το κακάο και την σοκολάτα οπότε μέχρι τον Σεπτέμβριο την ξεχνάω!!!!!!!!!!)....χθες το βράδυ επίσης πάλι ήθελα γλυκο...και έφαγα γιαουρτάκι με ζάχαρη και ήταν τέλειοοοοοοοο...

Κάνω κράτει σε μερικά πράγματα αλλά δεν είναι και τρελή η στέρηση..Το έχω δει οτι αν ήμουν ''αλεργική'' σε αυτά θα τα έτρωγα??οχι..οπότε προχωράμε και χάνουμε..μπορεί να χάνω την στιγμή που οι άλλοι θα φάνε την ωραία σοκολάτα και λαχταριστή αλλά σίγουρα ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ...

:wink:;-)

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αν επικοινωνήσει καμμιά με της Θεσσαλονίκης τα άτομα..ας μάθει αν είναι το ίδιο ποσό επίσκεψης και αν γίνεται ανα τρίμηνο!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κιλά!!! τι ωραιο θέμα!!!! γέννησα πριν 11 μήνες, είχα βάλει 27 ολόκληρα κιλά (για διάφορους λόγους) και ενώ προ εγκυμοσύνης είχα το ιδανικό κορμί για το ύψος μου, μετά τη γέννα έκανα αμάν να πλησιάσω την normal μου έκδοση.... Και πάνω που κάτι κατάφερα και άρχισα να θυμάμαι ποια είμαι και ενώ μου είχαν μείνει 7-8 κιλά για να επανέλθω.... μαντέψτε! έμεινα και πάλι έγκυος!!! και τώρα απλά παρακαλάω το Θεό να μη ξαναβάλω 27 κιλά γιατί μετα ποιος με μαζευει!!! θα με κυλάνε στην παραλία προς τη θάλασσα, γιατί μάλλον θα με περνάνε για φάλαινα..... Ψυχολογία στον πάτο, κοιλιά είδη φουσκωμένη λες και είμαι 5 μηνών και άντε πάλι απ την αρχή........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...