Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ

depybal

Recommended Posts

Ελπίζω να μην μου μεταφέρει ο admιnistrator το θέμα σε άλλο forum (p.e. cafe). θέλω να πάρω ένα δωράκι σε κυρία ηλικιωμένη ετών 90, νονά του άνδρα μου..που έχει γενέθλια.θέλω κάτι χρήσιμο..και όχι άκριβο..εώς 30 ευρώ...άντε 35!πείτε καμιά ιδέα ..γιατί δεν έχω κοιμηθεί σήμερα καθόλου..είχαμε γκρίνια εώς τις 4 και μισή το πρωί.η γυναίκα είναι καλοστεκούμενη..και κυκλοφορεί μια χαρά, αν αυτό σας βοηθάει.ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ή μια όμορφη βεντάλια. Οι μεγάλες καλοστεκούμενες κυρίες εκτιμούν τις όμορφες βεντάλιες

καλοοοο! παρε κατι σε μαρκα αν υπαρχει σε βενταλια. και η κορνιζα ειναι ωραια ιδεα αλλα η βενταλια πιο προσωπικη σαν δωρο. τωρα για ρουχα παντοφλες ρομπες κτλ ειναι ωραια και πρακτικα αλλα πολυ συνηθισμενα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγώ θα σου πρότεινα μία όμορφη κορνίζα και να βάλεις μία δική σας οικογενειακή φωτογραφία μέσα. Στη δική μου γιαγιά άρεσε πολύ !

:wink: εγω θα της επερνα μια ψηφιακη,θα εβαζα μεσα και καμια 30 οικ φωτογραφιες εννοιειται οτι θα της την εβαζα και σε λειτουργια.....θα ξετρελαθει:lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

:wink: εγω θα της επερνα μια ψηφιακη,θα εβαζα μεσα και καμια 30 οικ φωτογραφιες εννοιειται οτι θα της την εβαζα και σε λειτουργια.....θα ξετρελαθει:lol:

Σωστήηηη ! Πολύ καλό !

κορίτσια...πριν αρχίσετε να γράφετε...πετάχτηκα λίγο από τη δουλειά..και της πήρα ..ένα νυχτικοφορεματάκι για μες το σπίτι ή και για έξω...μακό ..πολύ μαλακούλι..μαύρο..με ένα πολύ διακριτικό ρελάκι με (κάτι σαν μικροσκοπικές πετρούλες) και μια κρέμα χεριών βιολογική με ελιά.σύνολο 25 ευρώ.πολύ καλή ιδέα η βεντάλια...που πουλάνε βεντάλιες άραγε?ευχαριστώ κοριτσάκια!αλλά ας έχουμε εδώ συγκεντρωμένες ιδέες ..γιατί το ερώτημα..τι δώρο να πάρω..μας τρώει χρόνο..τον οποίο δεν έχουμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...