Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πραγματα εχουν ως εξης ....

κατερινα_κι

Recommended Posts

lucy διαβασα ουκ ολιγες φορες τα οσα εγραψα ... να συμπερανω τι γινεται ...

φοβαμαι ομως οτι για να ανοιξα αυτο το θεμα ... κ γραφοντας οσα εγραψα μαλλον σιγα σιγα εχω κουραστει να ονειρευομαι μια αλλη σχεση ... μου γραφετε να κανω προσπαθεια ,να κοντρολαρω συζητησεις με μαμα -μπαμπα ...αλλα οσο τα διαβαζω τοσο συνειδητοποιω οτι δε θελω ...

εγω θα ηθελα να ημασταν αλλιως ...

οσο για αυτο που εγινε ,με το σπιτι ... κ με τη γιαγια .επρεπε να σας αναφερω οτι η εν λογω γιαγια ειναι καπως δυσκολη περιπτωση χαρακτηρα ανθρωπου ,αλλα αυτο δεν αναιρει βεβαια οτι ειναι μονη της κ οτι ενα τηλεφωνημα τη συγκινει κ της ζεσταινει την ψυχη φανταζομαι!

σκεφτομαι οτι το πιο τρομακτικο τελικα για μενα ειναι να δω την αληθεια καταματα ... αλλα κ που βρισκεται η αληθεια ?

στο οτι η μανα μου νοιαζεται μονο για τον γιο ?

ή στο οτι τα παιδια της τα εχει ισα..οπως λεει?

κ αν μας εχει ισα ,εγω γιατι νοιωθω ετσι?

στο οτι ο αδερφουλης μου απλως δεν ηθελε να "φωτογραφηθει" κ τον παρεξηγησα(πραγμα πολυ κακο απο μερους μου) ?

ή στο οτι δεν νοιωθει πολυ περηφανος για μενα?

στο οτι η μανουλα μου δεν ειναι αυτο που δειχνει ?

ευτυχως για μενα ,εχω μια πεθερα ψυχουλα τελικα...

αργησα λιγο αλλα το καταλαβα ...

ποσο δυσκολο ομως θα ειναι να αποβαλω ολα τα αρνητικα ερεθισματα που εχω παρει κ τα εχω αφομιωσει στον χαρακτηρα μου ,ωστε να μη κανω παρομοια λαθη με την κορη μου ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα σημερα δεν αντεξε η μανα μου ( θα εσκαγε μαλλον) κ μου την εκανε την ερωτηση... αν πηρα καθολου τηλ΄τη γιαγια ....

αν μου ειπε οτι θα μου γραψει σε εμενα το σπιτι ? :Ο

αυριο θα παμε απο εκει μια βολτα ...βλεπω να της τα χωνω ενα χερακι ....

αμαν πια δλδ .

επειτα ελεγε παλι για τον πατερα μου ,οτι μαλλον ηξερε κ δεν ελεγε τιποτα ,οτι δεν εξεπλαγειν κ μπλα μπλα

τοτε της ειπα οτι δεν ειναι δικαιο με μια εικασια να μη του μιλαει ,ποσο αδικη τι ρωτησα εισαι αν δεν ηξερε τιποτα ,με τη σταση που κρατας ?

κ μου λεει με ενα πολυ σπαστικο ηχοχρωμα στη φωνη της ..."πολυ τον υποστηριζεις"

λεω να της τα πω ενα χερακι αυριο ...δλδ οτι αφορα καθαρα κ μονο τη δικη μου σταση ...ετσι για να μην εικαζει κ για μενα.

οτι οσα τηλ΄επερνα τη γιαγια θα συνεχισω να την περνω ...

οτι σαφεστατα κ αν ειχαμε πιο δεμενη σχεση με τον αδερφο,θα στεναχωριομουν πιο πολυ ...

τρια χρονια τωρα που ειχαμε μεγαλο προβλημα με τη δουλεια μας (κ εξακολουθει να υπαρχει) κ που ουσιαστικα δεν υπηρχαν ποροι απο πουθενα ,δε με πηρε ενα τηλ. ο αδερφος μου να μου σταθει ... να μου πει μια καλη κουβεντα...

εχει ξεφυγει τελειως η γυναικα ...

αλλα θα της τα πω ενα χερακι μαλλον ...δε με βλεπω να κρατιεμαι ,θα της πω κ τοτε για τον δικηγορο,για αυτα που ειπε για τις σπουδες του ο γιος της στον πατερα που τωρα κατηγορει ....

το αιωνιο προβλημα του πατερα μου ειναι οτι ποτε οσο ηταν κ πιο μικρος ο αδερφος μου δεν τον ελεγε μπαμπα-πατερα ...

ολα αυτα πως τα παραβλεπει η μανα μου δλδ . την εχει θολωσει μου φαινεται το προβλημα του γιου ...

ασε που λεει οτι μαλλον θα φυγει ...

lenaki καταλαβαινω ότι έχεις βαθύτερα προβλήματα με την οικογένειά σου που εμείς που διαβάζουμε απλά 5 ποστ σου, δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε.

Ωστόσο, αν θέλεις άκου και μια "καθαρή" τρίτη ματιά από έναν αντικειμενικό παρατηρητή:

1ον. Σχετικά με τη δωρεά του σπιτιού και τη γιαγιά σου, θα σου πω ειλικρινά ότι θεώρησα πολύ "άκυρο" όλο το συμβάν από την πλευρά όλων. Καταρχάς με ξένισε το γεγονός ότι η γιαγιά σου είχε όπως λες μόνο ένα διαμέρισμα και ενώ είχε δύο εγγόνια, επέλεξε να το κάνει δωρεά στο ένα μόνο από αυτά.:shock:

Στην ουσία δηλαδή, ενώ όπως λες δεν είχατε κακές σχέσεις ούτε της είχες κάνει κάτι κακό, σε αποκλήρωσε και επέλεξε τον αδελφό σου να του τα δώσει όλα αυτού.

Αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα με ένοιαζε για αυτό καθεαυτό το σπίτι αλλά για την έμμεση απόρριψη από τη γιαγιά μου μέσω όλου αυτού. Γι' αυτό το λόγο δεν θα ανακατευόμουν. Ούτε θα ευχαριστούσα τη γιαγιά για το σπίτι που έγραψε στον αδελφό μου, ούτε θα νευρίαζα που δεν της έδειξε ευγνωμοσύνη, ούτε θα έψαχνα ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο.(έχουν ΟΛΟΙ άδικο)

Αφού λειτουργούν με τέτοιον καταχθόνιο και συμφεροντολογικό τρόπο, άστους να τα βρουν μόνοι τους.:rolleyes:

2. Σχετικά με τη σχέση σου με τον αδελφό σου, που αυτό για μένα είναι και το σημαντικότερο. Κατανοώ ότι σίγουρα έχει κάνει λάθη κι αυτός απο τη μεριά του. Από την άλλη δεν μου άρεσε όμως που έχεις μόνο παράπονα από αυτόν για την έλλειψη σχέσεων ενώ εσύ ούτε πηγαίνεις να τον δεις, ούτε του τηλεφωνείς, όπως ανέφερες.

Συγγνώμη, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι βασισμένες στην αμοιβαιότητα. Κι εμένα σου ομολογώ, ότι αν δεν με έπαιρνε ποτέ τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου είχε αποκλείσει και την πιθανότητα να με επισκεφθεί, θα με ενοχλούσε και πιθανόν να σταματούσα να του τηλεφωνώ και να τον επισκέπτομαι κι εγώ. Επίσης, αν ο μοναδικός τρόπος που επέλεγε να επικοινωνεί μαζί μου ήταν μέσω facebook, εννοείται ότι για απάντηση θα έπαιρνε μάλλον μια κατσάδα τρικούβερτη.:rolleyes:

.....δε νομίζω τάκη....

ηθελα τοσες φορες να ανοιξω θεμα ...για την σχεση μου μαζι του!

εδω στο σπιτι μας εχει να ερθει απο περσυ τον σεπτεμβριο.... για να δουμε ποτε θα ερθει....

θα μου πειτε γιατι δε πας εσυ....?

οι μετακινησεις μας τα τελευταια 3 χρονια ειναι μονο οι απαραιτητες δλδ σουπερ μαρκετ κτλ

Ίσως και οι δικές του μετακινήσεις τα τελευταία χρόνια να είναι μόνο οι απαραίτητες! Το ότι εσύ μπορείς να μιλάς ανοιχτά για την καλή ή κακή οικονομική σου κατάσταση δεν σημαίνει ότι μπορεί εκείνος να είναι το ίδιο ανοιχτός.

Κι εφόσον δεν έχετε σχέσεις και βλέπεστε μία φορά τον χρόνο, γιατί πρέπει να πάρεις μέρος σε όλο αυτό που δεν σε αφορά καθόλου? Γιατί να πρέπει να αποδώσεις το δίκαιο σε κάποιον (αν κι εφόσον υπάρχει)?

Το άλλο επίσης που δεν κατάλαβα είναι το γιατί να πρέπει τώρα να μιλήσεις μαζί τους (νύφη και αδερφό) από την στιγμή που μιλάτε σπάνια γενικότερα.... Αν ήμουν στην θέση σου, απλά δεν θα ασχολιόμουν καθόλου.

Ούτε θα ευχαριστούσα τη γιαγιά για το σπίτι που έγραψε στον αδελφό μου, ούτε θα νευρίαζα που δεν της έδειξε ευγνωμοσύνη, ούτε θα έψαχνα ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο.(έχουν ΟΛΟΙ άδικο)

Αφού λειτουργούν με τέτοιον καταχθόνιο και συμφεροντολογικό τρόπο, άστους να τα βρουν μόνοι τους.:rolleyes:

Αυτό ακριβώς.

Αν και από ότι καταλαβαίνω, η Λένα "απορρίφθηκε" από την γιαγιά ως κληρονόμος επειδή είναι κορίτσι! Και επειδή προφανώς ο αδερφός της έχει το όνομα του παππού, σωστά Λενάκι?

Τώρα στο ερώτημα αν θα πρέπει να πας στην γιαγιά. Αν έχεις γενικότερα καλές σχέσεις, αν της μιλάς στο τηλέφωνο και την επισκέπτεσαι γενικότερα, απορώ γιατί το σκέφτεσαι και δεν το κάνεις! Αν όμως πας τώρα μετά από 10 χρόνια... όντως χτυπάει άσχημα και σίγουρα οι δικοί σου (αδερφός και μαμά) με τον τρόπο που σκέφτονται θα είναι σιγουροι ότι πας να βάλεις χέρι στο σπίτι...

Πολύ σημασία όμως δίνεις σε όλο αυτό. Φαντάζομαι ότι έχεις σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς, μην τους δίνεις περισσότερο αξία...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Καλημέρα, στις δωρεές ισχύει ότι ο δωρητής μπορεί να πάρει πίσω τη δωρεά εάν ο δωρεοδόχος αποδειχτεί "αχάριστος". Αναφέρεται και μέσα στα συμβόλαια της δωρεάς.

To 'αχάριστος' όμως δεν είναι τόσο απλό, απαιτεί 'βαρύ παράπτωμα' από την πλευρά αυτού που έλαβε το δώρο. Και σίγουρα δεν είναι το να μην παίρνει κανείς τηλέφωνο.

Άσχετο, αλλά ο αδερφός σου, αφού δεν την 'πήγαινε' τη γιαγιά, γιατί δέχτηκε το δώρο της.

Εσύ να πας να τη δεις. Η γιαγιά είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας και αφού έχεις την τύχη να έχεις γιαγιά, να πας. Τώρα τί έγινε με τη νύφη της, δικό τους θέμα, προφανώς έφταιγαν και οι δύο.

Εσύ όμως είναι άλλο. Άσε που θα χαρεί και ο μπαμπάς σου....

Διαφημίσεις

Τώρα στο ερώτημα αν θα πρέπει να πας στην γιαγιά. Αν έχεις γενικότερα καλές σχέσεις, αν της μιλάς στο τηλέφωνο και την επισκέπτεσαι γενικότερα, απορώ γιατί το σκέφτεσαι και δεν το κάνεις! Αν όμως πας τώρα μετά από 10 χρόνια... όντως χτυπάει άσχημα και σίγουρα οι δικοί σου (αδερφός και μαμά) με τον τρόπο που σκέφτονται θα είναι σιγουροι ότι πας να βάλεις χέρι στο σπίτι...

αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.

Αν δεν έχεις πάει εδώ και τόσα χρόνια, να μην πας ούτε τώρα που έχουν τα πράγματα έτσι με τον αδερφό σου και το σπίτι γιατί το μόνο σίγουρο πως θα το ερμηνεύσουν ως πράξη

εχθρική προς τα δικά τους συμφέροντα.

Η γιαγιά είναι απαράδεκτή που λειτούργησε έτσι διαχωρίζωντας σας και άντε να το δεχτώ πως λειτούργησε φαλοκρατικά (σύμφωνα με το ρεύμα της δική της εποχής, στερεότυπα, κλπ κλπ) εσύ όμως μην ανακατεύεσαι στα δικά τους.

Η γιαγιά ποτέ δεν είχε σχέσεις με τον εγγονό της και όμως του έγραψε το σπίτι (γιατί? να εξαγοράσει αισθήματα?) και όταν δεν βρήκε ευγνωμοσύνη τι κάνει?αναιρεί την δωρεά?

Ας τα βρουν μεταξύ τους λοιπόν. Κανένας άλλος δεν έχει θέση στο μεταξύ τους μπέρδεμα.

Υποθέτω απο αυτά που έγραψες πως και η δική σου μητέρα ενεργεί κατά τον ίδιο τρόπο (φαλοκρατικά).

Οπότε απόσταση και απο αυτή. Ότι έχεις με τον αδερφό σου, μόνο οι δυο σας.

Μην ζητάς την επιβεβαίωση απο την μητέρα σου του πόσο "ριγμένη" νοιώθεις. Ούτε θα σε καταλάβει, ούτε καν θα το προσπαθήσει.

Το αν ο αδερφός σου είναι απόμακρος και νοιώθεις πως σε κρατάει σε απόσταση, στη θέση σου καταρχήν θα σιγουρευόμουν ότι συμβαίνει αυτό - αν συμβαίνει, στη συνέχεια θα αναρωτιόμουν τι περνάει απο το χέρι μου να πράξω ώστε να αλλάξω αυτά τα δεδομένα, αν ένοιωθα πως έκανα τα πάντα και δεν υπάρχει ανταπόκριση...

τουλάχιστον θα είχα ήσυχη τη συνειδηση μου, ότι προσπάθησα.!

Και μην πέρνεις το μέρος τους ενός απο τους δυο γονεων σου. Μην αφήνεις τον έναν να πιστεύει πως είσαι με τον άλλον , δημιουργεί αντιπαλότητα.

Κράτα μια ουδέτερη στάση σε όλους και σε όλα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

καλησπερα .

λιγο πιο επανω εγραψα πως το ταξιδι το ειχα κανονισει εδω κ λιγους μηνες ,

η γιαγια ειναι 90 χρονων ,δε μπορω να ακυρωσω το ταξιδι για του χρονου ...κ παει λεγοντας ...

ναι ,μαλλον θα χαρει ο μπαμπας μου ,αν κ οταν του το ζητησα ,μου ειπε ε,τωρα μην ερχεσαι θα ταλαιπωρηθεις ... (χαζομαρα του)

η γιαγια ηθελε να γραψει το σπιτι στο γιο της ... (μπαμπα μου) αλλα εκεινος ειπε να το γραψει απευθειας στον γιο να μην εχει εξοδα μετα ... σκεφτηκε!

εγω εχω το ονομα της γιαγιας μου .

τωρα μια κοπελα που μου εγραψε οτι ειναι "βλακεια" μου που επιθυμω εστω κ μια μικρη επικοινωνια μεσω facebook ,δεν συμφωνω ,δλδ ειναι κακο να μου γραψει ενα καλημερα τι κανεις ,τι κανει το παιδι ? αφου αυτο τον τροπο εχω ... αφου δεν "εχω" κινητο (εχω αυτα τα whats up ) ....

ειναι ενδιαφερον το ποσο πολυ αλλαζει το οπτικο πεδιο του καθενας μας επι του θεματος!!!

προσπαθειες εχουμε κανει ,οσες μπορουμε βεβαια σαν οικογενεια πλεον διοτι δεν ειμαι μονη...εχουμε κανονισει να βρεθουμε ...στο χωριο(πατρικο) δλδ μιση αποσταση για εμας -μιση για αδερφο ...αλλλα κ παλι εμεις πηγαμε -αυτος δεν ηρθε ...μια αλλη φορα παλι πηγαμε-βγηκαμε σε ενα μγζ ,τον πηρα τηλ. ειπε θα ερθει αργοτερα ...αλλα κ παλι προτιμησε αλλη παρεα ενος φιλου του .

δεν νομιζω οτι εχει τοσο περιορισμενες μετακινησεις .... οπως εμεις .

βεβαια η ιστορια εχει δειξει οτι ποτε δε ξερεις τι συμβαινει μεσα σε ενα σπιτι αλλα ... οπως ειπα πηγαινει συχνα μακρινο ταξιδι στης αρραβωνιαστηκιας του πλεον την πατριδα ,επειτα πηγαινει σε ενα κοινο μας φιλο σε μια αλλη πολη ,συνηθως σαββατο για φαγητο .... οποτε το μονο που συμπεραινω ειναι οτι το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι τελευταια στις προτεραιοτητες του ή μηπως δεν ειμαι κ καθολου .

καταλαβετε με βρε κοριτσια ,ειναι ασχημο πραγμα αδερφο να εχεις κ αδερφο να μην εχεις !

τωρα μαλιστα το νοιωθω πιο μεγενθυμενο που υπαρχει κ το παιδι ...το οποιο με το ζορι γνωριζει τον θειο της .

Έγραφα και τα έχασα...

Εν ολίγοις, στη σχέση σου με το παιδί σου/παιδιά σου, φρόντισε να είσαι ειλικρινής, να κάνεις πέρα τους όποιους εγωισμούς και σε καμία περίπτωση εσύ και ο άντρας σου να ανακατεψετε τα παιδιά στις διαφωνίες, τσακωμούς σας κτλ...

Σχετικά με τον αδερφό δεν το βρίσκω κατακριτέο να έχεις επικοινωνία μεσω fb ή μέσω e-mail όταν δεν υπάρχει δυνατότητα για απευθείας συνάντηση.

Κάνε μια προσπάθεια πάντως για μια ειλικρινή συζήτηση χωρίς κατηγορίες κτλ, για να τον προσεγγίσεις και αν δεν βρεις ανταπόκριση, τουλάχιστον προσπάθησες...

Πάντως μην το έχεις απίθανο η γιαγιά να σου πει ότι έπρεπε να γράψει το σπίτι σε εσένα κτλ...

Αλήθεια ποια η στάση του πατέρα σου σε όλα αυτά? Πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι η γιαγιά θέλει να πάρει πίσω τη δωρεά?

εχω δυο μπουμπουκακια

επεστρεψα ..κ εχω νεα !

επειτα απο βολτα στο πατρικο μου ,επιστρεφω με νεα !σημερα το πρωι μου "ξεφουρνησε" ο αντρας μου οτι του "ξεφουρνησε" ο πατερας μου ,πως δε θα παει τελικα κατω να τη δει ,δλδ το ταξιδι αναβαλετε ... δεν αντεδρασα ιδιαιτερα ... παρα μονο τον ρωτησα ,καλα ποτε θα μου το ελεγες ?

καταλαβα τουλαχιστον πως κ αρχισε να του ξαναμιλαει η μητερα μου ...να τι εγινε τελικα...

κ απορω δλδ μεχρι τωρα δεν του μιλουσε γιατι πιστευε οτι γνωριζε τι θα εκανε η γιαγια,τωρα δλδ επειδη δε θα παει σημαινει αυτοματως οτι δε γνωριζε?

παντως στον πατερα μου δε μπορω να βασιστω... μια ετσι λεει μια αλλιως ,ας πω λοιπον οτι ειναι σε συγχιση κ ας τον δικαιολογησω!

το ωραιο ειναι που λεει ο μπαμπας μου ... ε,να θα κανονισετε μια μερα να πατε εσεις (εννοουσε εμενα ,τον αντρα μου κ το παιδι),θα χαρει η γιαγια ...

τοτε ο αντρας μου πολυ ορθα του απαντησε οτι ασε τι θα κανουμε με εμεις ,εσυ αποφασισες ...δλδ τωρα σε νοιαζει να χαρει η γιαγια ?

lucy με ρωτας πως αντεδρασε ο πατερας μου,μαλλον δεν εχει σημασια γιατι ο ανθρωπος μια ετσι ειναι μια γιουβετσι,μου ειχε υποσχεθει οτι θα παμε στη γιαγια (100% σιγουρα) τωρα το αναιρει .

ξερω πως θα μου πειτε να τον καταλαβω οτι ειναι δυσκολη η θεση του κοκ ,ομως παρολα αυτα θα ηθελα μια πιο ωριμη κ σταθερη συμπεριφορα .

Ίσως και οι δικές του μετακινήσεις τα τελευταία χρόνια να είναι μόνο οι απαραίτητες! Το ότι εσύ μπορείς να μιλάς ανοιχτά για την καλή ή κακή οικονομική σου κατάσταση δεν σημαίνει ότι μπορεί εκείνος να είναι το ίδιο ανοιχτός.

Κι εφόσον δεν έχετε σχέσεις και βλέπεστε μία φορά τον χρόνο, γιατί πρέπει να πάρεις μέρος σε όλο αυτό που δεν σε αφορά καθόλου? Γιατί να πρέπει να αποδώσεις το δίκαιο σε κάποιον (αν κι εφόσον υπάρχει)?

Το άλλο επίσης που δεν κατάλαβα είναι το γιατί να πρέπει τώρα να μιλήσεις μαζί τους (νύφη και αδερφό) από την στιγμή που μιλάτε σπάνια γενικότερα.... Αν ήμουν στην θέση σου, απλά δεν θα ασχολιόμουν καθόλου.

Αυτό ακριβώς.

Αν και από ότι καταλαβαίνω, η Λένα "απορρίφθηκε" από την γιαγιά ως κληρονόμος επειδή είναι κορίτσι! Και επειδή προφανώς ο αδερφός της έχει το όνομα του παππού, σωστά Λενάκι?

Πολύ σημασία όμως δίνεις σε όλο αυτό. Φαντάζομαι ότι έχεις σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς, μην τους δίνεις περισσότερο αξία...

Αυτό πιστεύω και εγώ ότι τωρα θα φανει λοτι θες να προσπαθησεις και εσυ να πάρεις κάτι ! Το καλύτερο έιναι ή να πας μόνη σου αλλά να μην το κάνεις για οποιαδήποτε όφελος ή να πάτε μαζί με τον αδερφό σου να σταθειτε στην γιαγιά !Ουτως ή άλλως ενα σπίτι στο χωριό ποιός θα μείνει μόνιμα ?

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ....

βρε κοριτσια εδω δε καταφερνω να δω τον αδερφο μου για λιγο θα καταφερω να κανονισω κ κοινο ταξιδι ??????

πολυ δυσκολα μου βαζετε !

το σπιτι -μηλον της εριδος ειναι σε μεγαλη πολη οχι χωριο .

εγω τωρα με τα νεα δεδομενα οτι ο πατερας μου δε παει .... θα κοιταξω να μαζεψω καποια χρηματα κ να παμε οικογενειακως ειναι μια μοναδικη ευκαιρια ,να γνωρισει η γιαγια τον αντρα μου κ το παιδι μου ,δε τους εχει δει ποτε .

να....(συγνωμη χιλια συγνωμη) κ αν νομιζουν οτι θα παω για να παρω το σπιτι ...

το παρω δε το παρω σα κοροιδο με αντιμετωπιζουν συχνα πυκνα !

εχω βαρεθει την μη φερεγγυοτητα τους , αλλα λενε αλλα κανουν κανενα φωτεινο παραδειγμα ... εσεις δεν εχετε τετοιες προσδοκιες απο τους δικους σας ?φταιω εγω που τους θελω πιο "ντομπρους" ???

παντως αυτη η ψευτικη ισορροπια

δε πας σου μιλαω-πας δε σου μιλαω ..δε μπορω να φανταστω σε τι θα τους οφελησει .

ΑΥΤΑ λοιπό τα προβληματα διμοιουργουντε στο μελλον οταν η νυφη εχει προβληματα με την πεθερα ....δειτε τωρα πως περναει το ολο θεμα στα παιδια και ποσο τα παιδια απομακρινονται απο την γιαγια .........εστω και αθελα τους

Τωρα οσο αφορα την σχεση σου με την αδερφο σου κατι μου θυμηζει η ολοι κατασταση αλλα εμεις ειμασταν λιγο καλυτερα ..οσο αφορα την μαμα σου με τον αδερφο σου ,το ιδιο θεμα εχω και εγω , μονο με την διαφορα οτι ο αδερφος μου δεν ηταν τοσο αδιαφορος και επιρεαζοταν πολυ και απο την γυναικα του ..διοτι τωρα που χωριζει βλεπουμε εναν αλλο ανθρωπο ...καμια σχεση ......και εμεις δεν ειχαμε ποτε πολλα πολλα ......τωρα με τα τον χωρισμο τα παραγματα ειναι αλλιως

Τωρα προσπαθω να τον προσεγγισω κανω εγω το πρωτο βημα ....

Θα πρεπει και εσυ να πας απο κοντα να μιλησετε διοτι αυτος μπορει να πιστευη τελειως διαφορετικη κατασταση δηλαδη να βλεπει μια αδυναμια απο την μανα σου σε σενα ...........δεν ξερεις τι λεει η μανα σου για σενα στον αδερφο σου ......μπορει σε σενα να ειναι αρνητικη, στον αδερφο σου ομως να λεει τα καλυτερα για σενα και αυτο να τον κανει να σε ζηλευει .........στο λεω αυτο διοτι τωρα που μιλησαμε ανοικτα μετον αδερφο μου ειχε λαθος εντυπωση για πολλα πραγματα και αυτο μας κρατουσε σε μια αποσταση

Κατσε και μιλησε του

Οσο αφορα την γιαγια σου τωρα εσυ ποσο καλυ σχεση εχει ς μαζι της ασχετα με τους γονεις σου .....αν ξεκινησεις τωρα στα ξαφνικα να θελεις να πηγαινεις να τη δεις σιγουρα θα παρεξηγηθεις .....ακομα και απο τους γονεις σου ......θα φανει οτι κατι ζητας

μπορεις νατην περνεις τηλεφωνο να ακους τι κανει αν τυχων γινει κατι και σου γραψει μετα εσενα το σπιτι ....την εβαψες δεν θα σου ξαναμιληση ουτε η μανα σου ουτε ο αδερφο σου.........οσο αδικο και αν ακουγεται ετσι ειναι η πραγματικοτητα ........

η αληθεια ειναι ομως οτι ειχα κανονισει να πηγαινα εδω κ μηνες ,κ το ξερει αυτο η μανα μου .

εγω οποτε ευκαιρησω θα παω ,με τον αντρα μου κ το παιδι μου .

αν με παρεξηγησουν προβλημα τους ...

πως μπορω να πω οτι διαγραφω τη γιαγια μου ,επειδη εκανε κατι στον αδερφο μου ,κατι που εχει σχεση με υλικα αγαθα ...

ανεξαρτητα απο το αν ειχα ή δεν ειχα τοσο καλες σχεσεις ...

τωρα εφοσον τιθεται κ η περιπτωση να θελει να το γραψει σε μενα (που δε το πιστευω,διοτι αν απογοητευτηκε απο τον αδερφο μου ,δε θα το δωσει πουθενα )

αυτη τη στιγμη σκεφτομαι ,οτι θα το δεχτω το δωρο της .

ενα σπιτι σε μια τετοια πολη ,στο δικο μου μυαλο σημαινει σιγουρες σπουδες του παιδιου μου ,κατι το οποιο στερηθηκα .

απο την αλλη δεν εχω παρει κατι εγω ....σαν προικα που λενε...

αυτο το διαστημα που ειχε παρει ο αδερφος μου το σπιτι ,ειχα λιγο αρχισει να αισθανομαι αδικημενη ....

ο πατερας μου που απ'οτι συμπεραινω μονο λογια ειναι ,μου ελεγε ξανα κ ξανα οτι εγω θα παρω το πατρικο ..... μου το ελεγε ξανα κ ξανα .... δεν ελεγα τιποτα γιατι δε ηθελα να συζηταω για κληρομικες φαμφαρες .

επειτα μου ειπε οτι κ ο γιος του θελει τον αερα αυτου του σπιτιου .δλδ ναι μεν εγω θα το επαιρνα μετα απο 30 χρονια ,αλλα δε θα μπορουσα να το κανω κ πολλα διοτι αν αλλος εχει τον αερα δυσκολα το πουλας κοκ και οτι αυτος δε συμφωνει και μπλα μπλα μπλα ...

ωστε κ δεν αντεξα κ εκανα νυξη για το ποτε υπολογιζει να το γραψει ....

δε μπορειτε να φανταστειτε τι ακουσα .

πρωτον οτι κανω σα "κορακι"

δευτερον οτι θα το γραψει στο παιδι μου (αυτο με εκανε να αισθανθω χειροτερα-δλδ δε τους παει να μου το γραψουν σε εμενα ?? σκεφτηκα)

τι οτι εχει ο αντρας σου σπιτι (που το ειδανε δεν ξερω,μη με ρωτατε μαλλον το φανταστηκαν !!! )

επειτα οτι μπορει να του ερθει κ να το πουλησει

η μανα μου σε ολο αυτο αφαντη ...(αλλα ο μπαμπας μου μου ελεγε οτι θελει να του δωσει τον αερα του αδερφου) αλλα ποτε δε γυρισε να μου πει οτι ο αδερφος αφου πηρε το σπιτι στην πολη εσυ θα παρεις αυτο εδω .... εσεις δε θα σκεφτοσασταν οτι δε θελει απλα να το δωσει .

κ μη φανταστειτε σας παρακαλω για μενα οτι ειμαι κανενα κορακι.....

εσας αμα σας ελεγαν ...θα σας το γραψω ..θα θα θα θα ,μια ερωτηση "ποτε?" δε θα την κανατε ?

ε,τι ηθελα κ το ρωτησα κ τι δεν ακουσα!

τωρα υποθετικα μιλωντας παντα ,οπως λες παρω το σπιτι κ δε μου ξαναμιλησουν ,ε τοτε δε θα επρεπε να στεναχωριεμαι αλλα αντιθετα αν φερθουν ετσι οι γονεις μου ,ολη η ντροπη δικη τους .

αλλαγη πλευσης τωρα ,σημερα μιλησα με τον πατερα μου στο τηλ. κ με ρωτησε αν θελω να παμε ?

καλα του λεω παιδια ειμαστε ? αφου σου ειπα οτι θα ηθελα να κατεβω !

παιδακι του λεω εισαι ? μια ετσι μια αλλιως ?

το ξανασκεφτηκε λεει η μανα μου κ του ειπε να παει ,μηπως κ σωσει την κατασταση .

για να δουμε αν θα ξανααλλαξει η αποφαση !!!

δε σας ειπα εγω ..μια ετσι μια γιουβετσι! :)

Αχ lenaki μπάχαλο η υπόθεση.Ξέρεις τι καταλαβαίνω;Οι γονείς σας ,και συγνώμη κιόλας ,τα έχουν κάνει σ@@@α...Συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στα αδέρφια οι γονείς φταίνε και μετά τα ίδια τα παιδιά.Να σου πω την γνώμη μετά από όσα διάβασα;Μην αφήνεις τους γονείς σου να ανακατεύονται στη σχέση σου με την γιαγιά σου.Θες να έχεις επαφές;Έχε.Όσο για αυτό που έκανε η γιαγιά σου στον αδερφό σου έχω μια απορία:rolleyes:.Ο αδερφός σου πριν να του γράψει το σπίτι την επισκεπτόταν και μετά σταμάτησε;Τώρα όσον αφορά τη δική σου σχέση με τον αδερφό σου θα είναι πολύ δύσκολο να την χτίσετε αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές κάτι γίνεται;).Μίλησε μαζί του από καρδιάς και ίσως κάτι καταφέρετε.Αν όχι δεν θα είστε και τα πρώτα αδέρφια που δεν έχουν πάρε δώσε:rolleyes:. Δυστυχώς πολλοί είναι έτσι:|.Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που έχουμε γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες και εγώ με τον αδερφό μου έχουμε πολύ καλή σχέση:-)!Μπορεί να μην κάνουμε παρέα (δεν ταιριάζουν οι παρέες μας και τα ενδιαφέροντα μας) αλλά είμαστε δίπλα ο ένας στην ανάγκη του άλλου και εγώ τον αγαπάω σχεδόν όπως το παιδί μου... Δυστυχώς πολλοί γονείς δημιουργούν προβλήματα στα παιδιά τους.Το ζω με τον πατέρα μου και τον θείο μου χρόνια τώρα και είναι πολύ άσχημο:(...

Διαφημίσεις

εσας αμα σας ελεγαν ...θα σας το γραψω ..θα θα θα θα ,μια ερωτηση "ποτε?" δε θα την κανατε ?

Να σου πω την αλήθεια εγώ προσωπικά ‘’Δεν θα ρώταγα’’…… ότι έχει ο πατέρας μου είναι δικά του…. Δεν με ενδιαφέρει που θα τα δώσει και αν θα τα δώσει….. (μπορεί να είμαι χαζή αλλά έτσι σκέφτομαι)!! Μόλις παντρεύτηκα μου έγραψε το σπίτι που μένω…. Εεε λοιπόν ακόμα και τώρα που το γράφω δεν το νιώθω δικό μου…. δικό του είναι…. Αυτός το πλήρωσε, αυτός κουράστηκε…. Εγώ το βρήκα έτοιμο!!! Ακόμα και τώρα για να κόψω ένα δέντρο ή να αλλάξω μία πέτρα τον ρωτάω!!! (καλά μπορεί να είμαι και υπερβολική) Ή μπορεί να παίζουν ρόλο οι καλές σχέσεις που έχω με την αδερφή μου…. Πολλά μπορεί…..

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

σημερα το πρωι που μιλησα με τη μανα μου ,λιγο πριν κλεισουμε μου ειπε οτι ο αδερφος μου της εκανε παραπονο που τον πηρα μονο μια φορα τηλ. επειτα απο το συμβαν ...

καλα της λεω κλεισε κ θα τον παρω .

τοπως κ εγινε ...τι το ηθελα ομως ...

τσακωθηκαμε ..εν ολιγης μου ειπε οτι δε πρεπει να εχουμε καμια απολυτως σχεση με την "πουσ..γρια" κ οτι δε βλεπει τον λογο να μιλαμε πλεον ,δε κανουν ετσι τα αδερφια κοκ

μου ζητησε τα ρεστα που λενε .

του εξηγησα (οσο προλαβα δλδ) οτι εγω το ειχα κανονισει πριν μηνες κ οτι αν δε παω θα το εχω βαρος στην συνειδηση μου ....

αυτα για την συνειδηση τα χαρακτηρισε ευρωπαικες μα##$#ς κ οτι εγω δεν εχω κανει τιποτα στην ζωη μου για αυτο να μη μιλαω ....

οτι ειμαστε ολοι θεατες στο προβλημα του ,εγω λεω οτι ολοι θεατες ειμαστε στα προβληματα των αλλων λιγο πολυ ... δλδ οταν ληστεψαν τους γονεις μας ,μηπως χασαμε τον υπνο μας εγω ή ο αλλος ...οχι βεβαια αλλοι φοβοντουσαν να κοιμηθουν στο σπιτι ...

καταλαβαινετε φυσικα οτι ....εξοργιστηκα .

εκανα στη συνεχεια το λαθος να παρω τη μανα μου ,κ να την ρωτησω μα καλα τι με εβαλες να παρω τηλ. αφου δε μπορει θα ηξερε οτι ο εν λογω ανθρωπος νοιωθει ετσι απεναντι μου ... με αποτελεσμα να μη κρατηθω κ να κλαιω ...το χειροτερο ειναι οτι ηταν μπροστα κ το παιδι ...πηγε να αρχισει να κλαιει κ αυτο ...

Αχ lenaki μπάχαλο η υπόθεση.Ξέρεις τι καταλαβαίνω;Οι γονείς σας ,και συγνώμη κιόλας ,τα έχουν κάνει σ@@@α...Συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στα αδέρφια οι γονείς φταίνε και μετά τα ίδια τα παιδιά.Να σου πω την γνώμη μετά από όσα διάβασα;Μην αφήνεις τους γονείς σου να ανακατεύονται στη σχέση σου με την γιαγιά σου.Θες να έχεις επαφές;Έχε.Όσο για αυτό που έκανε η γιαγιά σου στον αδερφό σου έχω μια απορία:rolleyes:.Ο αδερφός σου πριν να του γράψει το σπίτι την επισκεπτόταν και μετά σταμάτησε;Τώρα όσον αφορά τη δική σου σχέση με τον αδερφό σου θα είναι πολύ δύσκολο να την χτίσετε αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές κάτι γίνεται;).Μίλησε μαζί του από καρδιάς και ίσως κάτι καταφέρετε.Αν όχι δεν θα είστε και τα πρώτα αδέρφια που δεν έχουν πάρε δώσε:rolleyes:. Δυστυχώς πολλοί είναι έτσι:|.Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που έχουμε γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες και εγώ με τον αδερφό μου έχουμε πολύ καλή σχέση:-)!Μπορεί να μην κάνουμε παρέα (δεν ταιριάζουν οι παρέες μας και τα ενδιαφέροντα μας) αλλά είμαστε δίπλα ο ένας στην ανάγκη του άλλου και εγώ τον αγαπάω σχεδόν όπως το παιδί μου... Δυστυχώς πολλοί γονείς δημιουργούν προβλήματα στα παιδιά τους.Το ζω με τον πατέρα μου και τον θείο μου χρόνια τώρα και είναι πολύ άσχημο:(...

mammy in love μπαχαλο οπως λες .

οχι κανενας μας δεν ειχε κ τις καλυτερες σχεσεις με τη γιαγια ,βεβαια κ αυτη πολυ σκληρη προσωπικοτητα ,αλλα οπως λεει κ η πεθερα μου οτι μονο το κακο μενει ...ολα τα αλλα φευγουν...

οποτε κ εγω πιστευω οτι οτι εγινε εγινε ...καιρος να δωσεις λιγη αγαπη κ να παρεις ...

τωρα κ μετα τις τελευταιες εξελιξεις ...αναρωτιεμαι κατα ποσο σωτηριο για την γαληνη μου θα ηταν να ξεκοβα .... απο τον αδερφο μου .

να το πω κ πιο κομψα ...να αποστασιοποιηθω απο αυτην την οικογενεια ...

οντας μεγαλη υστερα απο πολλα χρονια ,θεωρω πολυ πιθανον να μου εχει στοιχισει η ελειψη του ,αλλα δε θα μπορω με τιποτα να με συγχωρησω αν καθε τρεις κ λιγο δινω λαθος ερεθισματα στο παιδι μου εξαιτιας τους ....

ειναι 33 μηνων κ επειτα το τηλ. δεν μπορειτε να φανταστειτε τι με ρωταει,ειναι σαν να καταλαβε σχεδον τα παντα :(

μαλλον σα καλος ζυγος πρεπει να καθησω κ να ζυγισω τα πραγματα ...

καθε φορα που καποιος μου γραφει ή μου πει κανε μια προσπαθεια ,αδερφια εισαστε κοκ

νιωθω πως ειναι δωρο αδωρο να γινει αυτο .... δλδ τι ηταν αυτο που μας χαλασε την σχεση για να προσπαθησω να την φτιαξω ???

τιποτα ποτε δε τον εχω πειραξει .... δε τον εχω βλαψει κ αυτος εμενα ,

ΑΛΛΑ δεν εισπραττω αγαπη ,συγκεκριμενα δεν εισπραττω τπτ . γιατι λοιπον να κανω ποικιλες θυσιες για αυτον ???

*επισης σε τι θα οφεληθει αυτος αν δε παω εγω στη γιαγια ?

θα γινουμε συμπαραστατες απο απλοι θεατες ???

Πάντως lenaki (κρίνοντας εξ΄ιδίων), αν η γιαγιά μου έκανε κάτι τέτοιο στον αδερφό μου, εγώ θα ξέκοβα με τη γιαγιά...

Από όλα όσα διαβάζω αυτές τις μέρες, τα έχω σε πρώτη φάση με τη γιαγιά και σε δεύτερη φάση με τους γονείς σου... όχι με τον αδερφό σου.

Μπορείς να πας να δεις τη γιαγιά, αλλά σε περίπτωση που σου πει να σου δώσει το σπίτι, εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν.

εχω δυο μπουμπουκακια

Πάντως lenaki (κρίνοντας εξ΄ιδίων), αν η γιαγιά μου έκανε κάτι τέτοιο στον αδερφό μου, εγώ θα ξέκοβα με τη γιαγιά...

Από όλα όσα διαβάζω αυτές τις μέρες, τα έχω σε πρώτη φάση με τη γιαγιά και σε δεύτερη φάση με τους γονείς σου... όχι με τον αδερφό σου.

Μπορείς να πας να δεις τη γιαγιά, αλλά σε περίπτωση που σου πει να σου δώσει το σπίτι, εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν.

καλησπερα lucy ....

πιστευω πως αν ειμασταν δεμενοι κ αγαπημενοι ,δε θα ετιθετω θεμα ....

μαλλον εσυ εχεις μια καλη σχεση με τα δικα σου αδερφια ,ετσι δεν ειναι ?

ομως πως μπορω εγω να λειτουργω με βαση τi τραβαει η καρδια του συγκεκριμενου αδερφου .... ?ειναι αλαζονας κ αδιαφορος ... κ με την πρωτη ευκαιρια θα πει κατι να με μειωσει !

δλδ κανεις απο ολους στην οικογενεια μου δε μπορει να καταλαβει οτι ειναι μια γυναικα μονη κ 90 χρονων ... οτι χρειαζεται λιγη συντροφια ... οτι νιωθω χρεος μου να παω ?

εγω γιατι θα πρεπει να δρω με βαση δικο τους προγραμματισμο?

*οσο για το σπιτι ,δε θελω να προτρεχω ,αλλα ειναι μετρημενα κουκια ,το τι εχει αποκτησει το σοι μου ... εχω ακουσει για συμβαντα του παρελθοντος ,για περιουσια που ειτε " σκοτωθηκε" σε τιμη ευκαιριας ,ειτε δοθηκε στην εκκλησια κοκ .(πραγματικα γεγονοτα δικων μου προγονων)

η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει οτι εχουμε αποκτησει να περασει στους διαδοχους μας ...

δυσκολα θα ελεγα οχι αν θελει να μου δωσει το σπιτι ...

κ αυτο γιατι οπως προανεφερα ... θεωρω ενα σπιτι εκει -σιγουρες σπουδες για το παιδι μου .

και lucy μου ,εσυ καλα μου τα λες αλλα δικαιολογεις την κακεντρεχεια ολων κ προπαντων του αδερφου ...?

δλδ που μου λεει μη πας ,για να την εκδικηθουμε ομαδικως (εμμεσως πλην σαφως)

ασε που τπτ δεν εχει χαθει ακομη ,το πραγμα παλευεται κ δικαστηκα ...

γιατι λοιπον να τους ξενιζει τοσο πολυ το να παω ?

ασε που μου εχει βγει απο τη μυτη ...αυτη μου η επιθυμια... κουραστηκα ψυχολογικα παρα πολυ ,αφου καθομαι κ φτιαχνω ενα σωρο γλυκα -παγωτα για να ξεχνιεμαι ....

ξερω οτι σκεφτονται μη παρω το σπιτι ... το ειπαν κιολας .

η μανα μου μεχρι προτεινως υποπτευοτανε κ μενα (μου το ειπε ο πατερας μου) οτι εγω μπορει να κρυβομαι πισω απο την αλλαγη αυτη της γιαγιας ....

πονηραδα απιστευτη που δε δικαιολογειται σε μανα αυτο το πραγμα...

κ ο αδερφος μου ειπε για να καταλαβετε ,οτι πηγαινετε αλλα σπιτι δε περνετε ... θα την παω δικαστηκα ,θα παρω κ καμια διετη αναβολη ,ε ,που θα παει θα τα τιναξει η γιαγια .... σοκ

θα πηγαιναμε για να την δουμε ,ειπαμε κανονιστηκε πριν μηνες ,

τωρα δλδ αλλαξαμε ιδιοσυγκρασια κ πηγαινουμε επι τουτου ....

μα καλα πως μας αδικουνε ετσι μανα κ γιος ,γιατι να τους δικαιολογησω?

ή υπαρχει μια σχετικη " αντιπαθεια"

ή επειδη εχουν χασει τον μπουσουλα με αυτο που τους συνεβη ,βρηκαν τα καταλληλοτερα προσωπα για αποδιοπομπαιους τραγους ...

ενα τριτο δε μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη ....

ευχαριστω lucy κ τις υπολοιπες κοπελες που ειστε εδω κ το συζηταμε ...

καλο βραδυ σε ολες κ ολους ...

Γεια σου Λενάκι!

Ναι, έχω καλή σχέση με τα αδέρφια μου, ίσως γι΄αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια πράγματα... Προσωπικά εάν κάποιος πειράξει τα αδέρφια μου γίνεται αυτόματα και εχθρός μου. Αν θεωρήσω ότι τα αδέρφια μου είναι λάθος κάπου, θα τους το πω απευθείας, αλλά επίσημα θα πάρω το μέρος τους.

Εφόσον η κατάσταση σε εσάς είναι όπως είναι, κάνε ότι νομίζεις σωστό. Δηλαδή αν εσύ συμπαθείς τη γιαγιά ενώ όλοι οι άλλοι την αντιπαθούν, πήγαινε να τη δεις. Και αν σου προσάψουν κάτι απάντησε με επιχειρήματα.

εχω δυο μπουμπουκακια

Να ρωτήσω κάτι;Πρέπει να είναι ενήμεροι όλοι όταν θα πας να δεις την γιαγιά:confused:.Επίσης γιατί ανακατεύετε τους γονείς σας στις μεταξύ σας σχέσεις.Δεν τον παίζουν καλά το ρόλο τους.Η μητέρα σου θα έπρεπε απλά να σε ρωτήσει πόσο καιρό έχεις να μιλήσεις με τον αδερφό σου και όχι να πει ότι εκείνος παραπονέθηκε.Όσο για το σπίτι δικό σου θέμα είναι το τι θα κάνεις αλλά αν στο δώσει η γιαγιά σου και εσύ το δεχτείς τι να πω :rolleyes: θα φανεί κάπως:rolleyes:...

τι να πω μπαχαλο η κατασταση! δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, σιγουρα παντως δε θα ζητουσα τιποτα, ετσι κι αλλιως κι απ τους γονεις μου δν εχω παρει τιποτα, δουλευα οσο σπουδαζα και οταν παντρευτηκα δε μου δωσαν ουτε ευρω, αντιθετα μας δημιουργησαν και καποιο προβλημα που τσαντισε πολυ τον αντρα μου, μας υποσχεθηκαν οτι θα μας εκαναν δωρο τα επιπλα του σπιτιου, αλλα να τα παρουμε απο ενα φιλο του πατερα μου, πηγαμε κι εμεις εκει σα βληματα και μετα ο πατερας μου δν ειχε να τον πληρωσει κι αυτος μας επαιρνε τηλ κ ζητουσε τα χρηματα εδω κ τωρα με αποτελεσμα να παρουμε δανειο. ενω αν μας αφηναν να τα αγορασουμε απο κει που θελαμε εμεις θα ατα εξοφλουσαμε οποτε μπορουσαμε.

τεσπα παρασυσθηκα απο τα δικα μου στο δικο σου θεμα τωρα αν την αγαπας τη γαιγια σου πηγαινε να τη δεις και προσπαθησε να αποφυγεις καθε συζητηση περι σπιτιου,στο κατω κατω αν θελει να στο γραψει ας κανει διαθηκη. κρατα ουδετερη σταση, ειναι κριμα να γινεστε μαλια κουβαρια για ενα σπιτι. η μαμα σου κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ λαθος γιατι περασε σε σας την κοντρα που εχει με την πεθερα της και κυριως γιατι δειχνει τοση αδυναμια στον αδερφο σου ενω μ εσενα ειναι αλλιως, πιστευω οτι οι γονεις πρεπει να εχουν ολα τα παιδια το ιδιο.

δεν ξερω τι αλλα προβληματα εχετε στην οικογενεια δυστυχως ομως παρα πολλες οικογενειες δεν ειναι μονιασμενες κι αυτο εχει ακομα μεγαλυτερες επιπτωσεις στα παιδια

Επίσης γιατί ανακατεύετε τους γονείς σας στις μεταξύ σας σχέσεις.Δεν τον παίζουν καλά το ρόλο τους....

Συμφωνώ... Οι γονείς θα έπρεπε να βρουν τρόπο να σας φέρουν κοντά και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Για τη σχέση σου με τον αδερφό σου φταίνε αποκλειστικά οι γονείς σου (και οι δύο) και είμαι απόλυτη σε αυτό.

εχω δυο μπουμπουκακια

ειμαι κουρασμενη ψυχολογικα τις τελευταιες μερες ...που δε ξερω τι να σας απαντησω .

δεν μπορω να φανταστω πως αλλιως μπορεις να κρατηθεις κ αφου μαλωσεις με καποιο απο τα αδερφια σου ,στη συνεχεια να μη πεις τπτ στη μαμα σου για παραδειγμα που μιλατε καθε μερα ας πουμε ?

οτι δε παιζουν καλα τον ρολο τους ,θα συμφωνησω ... εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης ,ομως εξακολουθει να με απασχολει οτι ουδεις αμοιρος ευθυνων .... κ ετσι ψαχνω να δω που φταιω εγω ...

βαθια μεσα μου ξερω οτι αδικα βασανιζομαι ...

τωρα θελουν δλδ ολοι μαζι που ηρθε η τρικυμια ,αλλα στον καλο καιρο ποτε μαζι ?

σκεφτονται αραγε οτι παρα την ασχετοσυνη μου σε θεματα σπουδων ,μου ειναι δυσκολο να αθετησω τον λογο μου ... απεναντι σε μια 90χρονη ,που της "υποσχεθηκα"? οτι θα παω να τη δω δυο-τρεις μερες .... αυτο ειναι ολο ....

αλλα δε με εκτιμανε ,απο εκει νομιζω ξεκιναει το προβλημα ... δε με θεωρουν μορφωμενη ,δε με θεωρουν αμεμπτου ηθικης κοκ ... τα λεω αυτα γιατι ο ενας (ο αδερφος ) μου εχει πει πολλες φορες ,οτι δε ξερω τπτ ,οτι δεν εχω κανει τπτ στη ζωη μου κτλ ,απο την αλλη η μανα μου υποπτευοταν οτι εγω επαιξα ρολο στην καινουργια αποφαση της γιαγιας ...

εγω πιστευω οτι η γιαγια το επραξε αυτο κυριως για βιοποριστικους λογους ///

Για να κλεισω θα σας πω μονο οτι το μισο καλοκαιρι μου χαλασε ,δε εχω καθολου κεφι ,σχεδον καθε μερα ...τωρα μου μενει το αλλο μισο ! κ οσο για το ταξιδι ,μου εχει βγει απο την μυτη ...η επιθυμια που ειχα κ τωρα δεν εχω καθολου ορεξη να παω ... χαλαστηκα .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...