Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

max perry

marilu

Recommended Posts

Μηπως έχει κανει κανεις γλυκό βάπτισης απο το Max perry? Πως ειναι απο τιμές?

Πηγα ρώτησα σε ζαχαροπλαστεία τοπικά, καθώς και στην passarela. Η passarella μου είπε πολύ πιο νορμαλ τιμές, μου άρεσε το κυκνάκι τους που ειναι σου, και τα σφηνάκια που ειναι όμως πολύ στενά. Τα υπόλοιπα μου είπαν τιμές απο 1,40 μεχρι 3 ευρώ. Δεν θέλω παστάκι, ούτε παγωτατζή!!

Καμια ιδέα

Διαφημίσεις

αχ στα max perry ρώτησα κι εγώ για κάτι κερασματάκια-σοκολάτες που κάνουν σε πατουσάκια και τα έχουν τυλιγμένα σαν καραμέλα και μου είπανε 2 euro το κομμάτι... Έτσι εγώ θα φτιάξω cupcakes σε διάφορες γεύσεις που θα μου βγούνε πολύ πιο οικονομικά και θα τα στολίσω με ζαχαρόπαστα. γίνονται πολύ όμορφα. δεν λιώνουν τώρα το καλοκάιρι κιόλας και έχουν και μικρό χρόνο ψησίματος. Ας είναι καλά η μαμά μου!

Και στα παιδάκια θα δώσουμε και από ένα γλυφιτζούρι homemade :D γίνονται ανάρπαστα!

το πιο ωραιο προφιτερολ το εχει ενα ζαχαροπλαστειο στα κ.πατησια μου ζητησε 1,30 το μπολακι εκει ειχα κανει και της κορης μου θα κανω το σεπτεμβρη και του μικρου μου.στα μαχ περυ δεν ξερω αλλα εχει κατι ωραια τσουρεκια τρελλα αν πας ομως ρωτησε ποσο κοστιζουν ενδιαφερει και μενα δεν εχω κανενα κοντα μου.

Δεν μου αρέσουν ta cupcakes, θέλω γλυκό γλυκό!!Και το εκμέκ του Κωνσταντινίδη έχει πάνω απο 2 ευρώ!

φαγαμε απο τον Κωνσταντινιδη προφιτερολ την προηγουμενη Κυριακη σε βαφτιση φιλης μας, ηταν πραγματι πολυ ωραιο, παγωμενο και σερβιρισμενο με δροσερο νερακι, αλλα μολις εμαθα οτι εδωσε και εκεινη 2 ευρω, το θεωρησα απλα υπερτιμημενο..και απο τον Ανδρια εχω φαει και ειναι εξισου πολυ ωραιο-τιμη νομιζω γυρω στα 1,5, που τη θεωρω πιο νορμαλ....ελεος βρε κοριτσια μου για τρεις -τεσσερις κουταλιες γλυκακι 2 ευρω ειναι απλα πολλα, οσο και να προσεξουν την ποιοτητα υλικων....ακουνε βαφτιση η γαμο και αφηνιαζουν...

και για να ειναι και ον τοπικ, μια φιλη μου ειχε παραγγειλει απο εκει μια τουρτα, αλλα δυστυχως τελιακ δεν πηγαμε στα γενεθλια για να σου πω εντυοωσεις....

Διαφημίσεις

το πιο ωραιο προφιτερολ το εχει ενα ζαχαροπλαστειο στα κ.πατησια μου ζητησε 1,30 το μπολακι εκει ειχα κανει και της κορης μου θα κανω το σεπτεμβρη και του μικρου μου.στα μαχ περυ δεν ξερω αλλα εχει κατι ωραια τσουρεκια τρελλα αν πας ομως ρωτησε ποσο κοστιζουν ενδιαφερει και μενα δεν εχω κανενα κοντα μου.

ζουσαμε χρονια στα Κ.πατησια και σπαω το κεφαλι μου, να βρω ποιο εννοεις-μιας και ειμαστε του προφιτερολ...αλλα ματαια...

pap liber......καναμε γλυκο βαφτισης με cookies γεμιση και ξετρελλαθηκαν ολοι!!! Και μας ειπαν τιμη περιπου ιδια με τη πασαρελλα ...μη σας πω φτηνοτερα.....περιπου 1,5Ε αλλα πολυ μεγαλυτερο γλυκο....της πασαρελλας ηταν μια σταλιτσα!!

στα max perry.....εχω φαει τουρτα....οκ ωραια ηταν αλλα οχι κατι καλυτερο απο pap liber και απο passarella που εχω δοκιμασει....και μαλιστα δνε καταλαβα για ποιο λογο τα εχουν τοοσο ακριβα!!

ζουσαμε χρονια στα Κ.πατησια και σπαω το κεφαλι μου, να βρω ποιο εννοεις-μιας και ειμαστε του προφιτερολ...αλλα ματαια...

ειναι καινουργιο σχετικα εδω και 3 χρονια περιπου εχει ανοιξει ειναι στη στρ.καλλαρη αθηνα το λενε κανει και ωραια καρυδοπιττα με σαντιγυ αντε καλοφαγωτα

Θέλω κάτι σε πιο νότια, και έχω αποκλείσει το προφιτερόλ. Θέλω εκμέκ. Επίσης έχω δει στο δρόμο κάπου στη Θηβών νομίζω melosa ζαχαροπλαστείο. Το ξέρει κανείς? Μπήκα στο site βέβαια αλλά δεν έχω πάρει απο εκεί τίποτα ούτε κάποιος γνωστός μου.

Διαφημίσεις

αχ στα max perry ρώτησα κι εγώ για κάτι κερασματάκια-σοκολάτες που κάνουν σε πατουσάκια και τα έχουν τυλιγμένα σαν καραμέλα και μου είπανε 2 euro το κομμάτι...

είχα φτιάξει κι εγώ στη βάπτιση του γιου μου, διαφορα σχήματα, πατουσάκια, αυτοκινητάκια, καραμελίτσες, με το όνομα του παιδιου επανω και τυλιγμένα σε ζελατίνες με γαλάζια κορδέλα, ειχανε διαφορες γεύσεις και σχεδιάκια επάνω (μαργαριτούλες κλπ), ήταν πολύ ομορφα, δεν εμεινε ούτε ένα, αφού εκανα επιπλέον παραγγελία για να δωσω σε συγγενείς που δε μπορεσαν να ερθουν στη βάπτιση

Θέλω κάτι σε πιο νότια, και έχω αποκλείσει το προφιτερόλ. Θέλω εκμέκ. Επίσης έχω δει στο δρόμο κάπου στη Θηβών νομίζω melosa ζαχαροπλαστείο. Το ξέρει κανείς? Μπήκα στο site βέβαια αλλά δεν έχω πάρει απο εκεί τίποτα ούτε κάποιος γνωστός μου.

Εχω παρει απ το melosa παγωτίνια, καλά ήταν, όχι αξέχαστα. δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο από εκεί, παντως ειναι πολύ όμορφος και περιποιημένος χώρος.

Για εκμεκ δες και στο Μελιστάλαχτο, ειναι στις αρχές της Πειραιώς, ενα μικρό μαγαζάκι απέναντι από το κτήριο της Στατιστική Υπηρεσίας.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εχω παρει απ το melosa παγωτίνια, καλά ήταν, όχι αξέχαστα. δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο από εκεί, παντως ειναι πολύ όμορφος και περιποιημένος χώρος.

Για εκμεκ δες και στο Μελιστάλαχτο, ειναι στις αρχές της Πειραιώς, ενα μικρό μαγαζάκι απέναντι από το κτήριο της Στατιστική Υπηρεσίας.

Ειναι ζαχαροπλαστείο? Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ, θα το κοιτάξω!!

Ναι, ζαχαροπλαστείο είναι, κάνει πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο και δοκίμασε και καζαν ντιπι, ειναι πολύ ιδιαίτερη γεύση. Καλά το εκμεκ του ειναι απαιχτο, γενικώς όλα αυτά τα ανατολίτικα γλυκά του ειναι απ τα καλύτερα που εχω δοκιμάσει. Απλά εχε το ματι σου ανοιχτό όταν θα πας προς τα εκεί, γιατί ειναι μικρό μαγαζάκι. Ειναι κοντα στα φανάρια, δε θυμαμαι τι ειναι αριστερα/δεξια για να σου πω. Θα περάσω από εκει κοντά μάλλον το απογευμα, θα σου γραψω αυριο λεπτομέρειες.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ειναι καινουργιο σχετικα εδω και 3 χρονια περιπου εχει ανοιξει ειναι στη στρ.καλλαρη αθηνα το λενε κανει και ωραια καρυδοπιττα με σαντιγυ αντε καλοφαγωτα

δυστυχως δεν το ειχαμε εντοπισει...λεω ειχαμε, καθοτι εδω και κατι μηνες μενουμε πια Μαραθωνα....δεν πειραζει μια επομενη φορα!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 1 χρόνο μετά...

καλησπερα κοριτσια ...σε λιγες μερες εχω τα πρωτα γεννεθλια του Γιωργακη μου...ελεγα να φτιαξω εγω την τουρτα αλλα δυσταζω...

εχει παρει καμια σας τουρτα γεννεθλιων κ ποσο εχει το κιλο????

καλησπερα κοριτσια ...σε λιγες μερες εχω τα πρωτα γεννεθλια του Γιωργακη μου...ελεγα να φτιαξω εγω την τουρτα αλλα δυσταζω...

εχει παρει καμια σας τουρτα γεννεθλιων κ ποσο εχει το κιλο????

αν θυμάμαι καλά 14 ευρώ το κιλό και αν βάλεις παράσταση πάνω πάει απο +6,5 μέχρι +14,5 ευρώ. Ελάχιστο βάρος μάλλον 2 κιλά με 2,5.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...