Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ISTION CLUB ή GRECOTEL PELLA BEACH???

αγγελ

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Ηθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας γι' αυτά τα δύο ξενοδοχεία. Το ISTION είναι στη Ν. Ποτίδαια και το PELLA BEACh είναι στο Χανιώτη. Τα έχει επισκεφθεί καμμία σας. Ποιο θεωρείτε καλύτερο σε εγκαταστάσεις για οικογένειες με μικρά? Οι παραλίες μπροστά πώς είναι? Γενικότερα σαν περιοχή ποιά προτείνετε καλύτερη από τις δύο και για βόλτες γύρω γύρω?? Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Χωρίς να έχω πάει στα σε κανένα από τα δύο, θα πρότεινα με κλειστά μάτια όμως το Grecotel που έχω μείνει σε άλλες περιοχές της ελλάδας και το θεωρώ κορυφαίο από άποψη εγκαταστάσεων, διαμονής και διατροφής.

Χωρίς να ξέρω ακριβώς που είναι το Pella beach η παραλία της Χανιώτης είναι πολύ καλύτερη και οι παραλίες γύρω από τη Χανιώτη είναι πολύ καλύτερες για βόλτες. Θα έχει βέβαια κόσμο, Χανιώτη είναι αυτή.

με τίποτα Istion .Πήγαμε το καλοκαίρι του 2009 .Νεόκτιστο υποτίθεται αλλά αλλάξαμε 2 φορές δωμάτιο γιατί είχαν πρόβλημα με την υγρασία από το μπάνιο.Επίσης αν έχεις παιδιά δεν έχουν επιλογές αν εξαιρέσεις ένα ημιυπόγειο δωμάτιο τύπου play room όπου ο εμψυχωτής ήταν πολύ καλός αλλά Βούλγαρος και δεν μιλούσε ελληνικά.Επίσης η θάλασσα είναι από τη πλευρά Θερμαϊκού χάλια!!!!ένα καλό είχε καλό φαί.....:pgood luck

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...