Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!!!

Recommended Posts

ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ;

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ (ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ) ΚΑΙ ΖΩΗΡΗ (ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ). ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΟΝ 7Ο ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ (ΣΕΤ). ΟΥΤΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τι βλακειες ειναι αυτες? Και μενα η μαμα μου και οι λοιποι συγγενεις με εφαγαν να μην φτιαξω τιποτα αλλα οχι απλα δεν τις ακουσα αλλα τους τα εχωσα κιόλας που ειναι "μιζερες και κακοπροαιρετες και θελουν το κακό του παιδιου μου " (και διαφορα αλλα που δεν ηξεραν που να κρυφτουν) και ψωνιζα από 2 μηνων κιόλας... Με το που εμεθα για την εγκυμοσυνη ο μπεμπης αποκτησε τα πρωτα του παπουτσακια... Μπαινοντας στον 7ο ηταν ολα ετοιμα...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Υ.Σ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Το ποσο τσαντιζομαι οταν ακουω τετοια δε λεγεται! :evil:

Ασε να παει το παιδι φανταρος και μετα του παιρνεις οτι χρειαζεται!

Το εχουμε αναφερει και σε αλλο τοπικ αν θυμαμαι καλα ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

Μα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει καποιος να σου πει κατι καλο. Ολοι εχουν μια δυσαρεστη εμπειρια να σου πουν.

Οσο για τα πραγματακια εγω τα παρηγγειλα την περασμενη εβδομαδα και με επιασε αγχος γιατι αργησα κιολας. Αυτη την εβδομαδα θα φτιαξω και το βαλιτσακι μου και επισης εχω πολυ αγχος γιατι εχει περασει ο καιρος και την αλλη βδομαδα μπαινω στο μηνα μου.

Επρεπε να τα ειχα ετοιμα κι οχι να τρεχω τωρα!

Διαφημίσεις

Βλακείες γμτ !!!! και εγώ τα άκουσα αυτά - φυσικά τα έγραψα στα παλιά Manolo :P που είχα και ευχαριστήθηκα τα ψώνια που έκανα για το παιδί μου.

Για τα έπιπλα του μωρού υπολόγισε η παράδοση θα γίνει 1-1,5 μήνα μετά την παραγγελία.

Το λίκνο είναι μια χαρά βολικό για τον πρώτο καιρό, αλλά αν θυμάμαι κοστίζει περίπου 150 ευρώ και η χρήση του είναι μόνο για 3 μήνες ανάλογα βέβαια και με την ανάπτυξη του παιδιού.

Εμείς είχαμε το κρεββάτι της μέσα στο δικό μας δωμάτιο και την βάλαμε απευθείας εκεί με ένα σφηνάκι για να μην γυρίζει. Εγώ βέβαια στον μήνα την είχα πάρει στο δικό μας κρεββάτι αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία ...

Βλακείες γμτ !!!! και εγώ τα άκουσα αυτά - φυσικά τα έγραψα στα παλιά Manolo :P που είχα και ευχαριστήθηκα τα ψώνια που έκανα για το παιδί μου.

Σωστή roz....αν και τα manolos δεν είναι για γράψιμο :D:D

Διαφημίσεις

:shock::shock: ιεροσύλες!!! :D:D:D:D

manolo blanik τα καλύτερα stiletos!!!!

όχι μαχαίρια stileto sofiaaaaaaa

ΟΚ ενημερώθηκα κι εγώ....

Τα στιλέτα ξέρω τί είναι μπιζέλι.... (μια κινέζικη ταινία δεν ήταν;;; :roll: ) Πλάκα κάνω....

Σοβαρά τώρα... εγώ τέτοια παπούτσια έχω 2 ζευγάρια (1 χειμώνα - 1 καλοκαίρι) και τα φοράω και καμιά φορά... σε κανένα γάμο... σε καμιά βάφτιση...

Πάντως τα συγκεκριμένα... ψιλοακριβά μου φαίνονται... έπεσα μέσα;;; Θέλει ένα μηνιάτικό μου για να τα πάρω;;

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ;

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ.ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ;

Διαφημίσεις

Εγώ της PUMA της Νike κτλ :P

Παλιά προ εγκυμοσύνης κλπ είχα τρελλα με παπούτσια τσάντες κλπ και πιο πολυ με του ΙΩΑΝΝΟΥ ακομα έχω τα κουτιά αλλά πλεον δεν μπορω να τα βάλω... γιατί είναι όλα 10ποντα!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ;

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ.ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ;

ΣΆΥΤΗΝ!!!!!

Εγω πάλι προτιμώ τα Ελίτ...

pixy, τα ΚΟΥ ΚΟΥ αν θυμάμαι καλά (αλλά και από μαρτυτίες φίλων) δεν έχουν και τίποτα φοβερό, ούτε ποικιλία...

Θεωρώ ότι 1000 € είναι πολλά μόνο για κρεβατάκι-συρταριέρα και προίκα.

Φρόντισε να μην δώσεις πολλά σε κρεβατάκι... αλλά να πάρεις καλό στρώμα!!! (εγώ που παρήγειλλα καινούριο στρώμα, καλό, κάνει γύρω στα 60€). Συρταριέρα, εγώ προσωπικά αγόρασα το Σάββατο από το ΙΚΕΑ 135€ (πολύ καλή ποιότητα, αλλά είναι στο χρώμα ξύλου, όχι παιδική και τίποτα τέτοιο).

Όσο για μπάντα-κουνουπιέρα... τα πήρα μεμονωμένα από το Jumbo. Συμφέρει... γιατί στα μαγαζιά το πουλάνε σετ, το οποίο είναι πανάκριβο... και το παπλωματάκι που περιέχει συνήθως δεν το χρησιμοποιείς καθόλου...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Τα manolo κανουν από 500 ευρώ οι σαγιονάρες μέχρι περίπου 800 οι γόβες.

pixy τα επιπλα που έχουν στο λητώ τα ειδα μόνο στη σελίδα τους αλλα είδα ότι εχουν μεγαλη ποικιλία. Στα κουκου ειδα ότι έχουν επιπλα mothercare και αρκετα της ΗΡΑ. Εγω πήρα της ηρα τελικά . Εχει συρταριερα και διαλεξα στρωμα κοκοφοινικα . Μου βγηκε απ'οσο θυμάμαι γυρω στο 500 και άλλα 200 έδωσα για πάντα, κουνουπιερα, παπλωμα. Να ΄ναι καλά η πεθερά μου 8)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...