Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι Μέσης - Ισχυαλγία

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι στην 34η εβδομάδα και ήδη από την 32η έχω φοβερούς πόνους στο ισχυακό νεύρο. Γενικά προ εγκυμοσύνης, είχα μια μικρή ευαισθησία στη μέση (όχι πολλή ορθοστασία, όχι ψηλά τακούνια).

Συγκεκριμένα στην αρχή με πονούσε στη δεξιά πλευρά του πωπού χαμηλά και όταν περπατούσα ήταν σαν να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα στο πόδι μου+κούτσαινα. Πήγα σε φυσιοθεραπευτή, μου έκανε λίγο μασάζ (ο γιατρός είπε ότι μόνο μασάζ ή κανά έμπλαστρο επιτρέπονται) και ο πόνος πλέον μετατοπίστηκε στη μέση - κόκκαλα λεκάνης κυρίως δεξιά και λίγο αριστερά (ο φυσιοθεραπευτής λέει ότι αυτό είναι καλό, γιατί θα μπορούσε να κατέβει προς τα κάτω). Ο άντρας μου με φωνάζει πλέον και επίσημα "πάπια"!

Από τη δουλειά λέω να σταματήσω σιγά - σιγά (είχα πολύ περπάτημα σε εξωτερικές δουλειές), καθώς το περπάτημα γίνεται ανυπόφορο - κουτσαίνω διαρκώς...

Βέβαια, το χειρότερο είναι το βράδυ που κοιμάμαι...

Όταν είμαι όρθια ή καθιστή με πονάει ελαφρώς η μέση μου και ανάλογα με τη στάση που στέκομαι, αισθάνομαι το νεύρο του δεξιού ποδιού να πονάει. Το βράδυ όμως, ενώ κι ο άντρας μου με τρίβει με ειδική θερμαντική αλοιφή στο πονεμένο σημείο+τυλίγομαι με φλις κουβέρτα γύρω από τη μέση (πιστέψτε με είναι σαν να κάνω σάουνα καλοκαιριάτικα...) βάζω και τα πόδια μου ψηλά (επειδή πρήζονται την ημέρα) και είμαι περικυκλωμένη από μαξιλάρια, όσες φορές χρειάζεται να γυρίσω πλευρό ή ακόμα χειρότερα να σηκωθώ για κατούρημα, τότε είναι ο γολγοθάς μου. Πονάω φριχτά, τόσο στη μέση, όσο και στο πόδι, το οποίο σχεδόν μουδιάζει και πηγαίνω τουαλέτα τοίχο - τοίχο σέρνοντας το πόδι μου. Τελικά, γύρω στις 5 το πρωί δεν αντέχω άλλο τον πόνο και ξυπνάω και κάνω το φάντασμα.

Πολλοί μου λένε οτι χρειάζομαι ξεκούραση και να μένω στο σπίτι, αλλά πώς να ξεκουραστώ, αφού δεν μπορώ να ξαπλώσω γιατί πονάω περισσότερο; Δοκίμασα μέχρι και να κοιμηθώ καθιστή! Μήπως σαν νυχτερίδα θα έχω καλύτερη τύχη;;;;

PLEASEEEE!!!

Δώστε μου καμιά συμβουλή να ανακουφίσω λίγο τη μεσούλα μου και το ισχυακό μου νεύρο!

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει γιατροσοφι να φυγουν καλη μου,ουτε καποια πατεντα για να ανακουφιστεις.ολες πανω κατω τα ιδια περναμε.μονο υπομονη μεχρι να γεννησεις και ολα θα φυγουν μαγικα απο την μια μερα στην αλλη...θα δεις.....

κουραγιο.;)

Κοριτσάκι μου μαζί είμαστε...κι εγώ 34 εβδ είμαι και τα έχω εδώ και αρκετό καιρό αυτά. Ειχα και προηγούμενως δισκοπάθεια οποτε απλά τώρα είναι χειρότερα...Είναι λόγω εγκυμοσύνης και βάρους. Από όσο ξέρω το έχουν σχεδόν όλες οι κοπέλες...Υπομονή ακόμα λίγο να γεννησούμε τα μωράκια μας και θα περάσουν οι πόνοι!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

αρχικα ριξε μια ματια οτι η θερμαντική αλοιφή που χρησιμοποιεις επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη..

και οσο σου επιτρεπει η κοιλιτσα σου να ξαπλωνεις και να φερνεις τα γονατα προς το στηθος σου για να χαλαρωνει η μεσουλα σου..

κατα το τελευταιο τριμηνο, ανοιγουν τα κοκαλα της λεκανης για να υποδεχθουν το μωρο και επιβαρυνουν το οποιο προβλημα προυπηρχε..

λιγο υπομονη καλη μου..ισως να το δεις θετικα και σαν μια ευκαιρια για να ξεκουραστεις παραπανω!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, τι μου θύμησες!!! Τελευταίες εβδομάδες κι εγώ είχα ψοφήσει στον πόνο. Έκανα μια κίνηση και έμενα εκεί. Ειδικά όταν πήγαινα τουαλέττα, άντε να σηκωθώ! Δεν ξέρω, εγώ δεν είχα κάνει τίποτα, απλά υπέφερα! Μόλις όμως γέννησα όλα πέρασαν ως δια μαγείας! Υπομονή θα σου συνιστούσα και ξεκούραση όσο μπορείς! Όταν ξαπλώνεις πονάς περισσότερο γιατί έχεις συσσωρευμένη κούραση και βγαίνει όταν χαλαρώνει το σώμα.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! τουλάχιστο δεν είμαι μόνη μου...

Μια φίλη μου είπε να βάζω ζεστό νερό στην μπανιέρα και να ξαπλώνω μέσα όσο είναι ζεστό το νερό. Άλλη μία μου είπε εφόσον είναι ζεστή η θάλασσα (που ακόμα αμφιβάλλω αν ζέστανε) να κάνω με βοήθεια λίγο ύπτιο κολύμπι. Θα ήθελα να πάω σε καμιά ζεστή πισίνα, αλλά ο γιατρός μου είπε μακριά από πισίνες για να μην κολλήσουμε τίποτε! Προς το παρόν με τρίβει ο άντρας μου με τη θερμαντική αλοιφή (την οποία μου έδωσε ο φυσιοθεραπευτής ως ειδική και για έγκυες) και κατά τις 5-6 το πρωί ξυπνάω από τον πόνο...Ελπίζω πάντως μετά τη γέννα να έρθει η μέση μου στα ίσια της, γιατί θέλω πολύ να παίρνω το μπουμπουκάκι μου αγκαλίτσα!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! τουλάχιστο δεν είμαι μόνη μου...

Μια φίλη μου είπε να βάζω ζεστό νερό στην μπανιέρα και να ξαπλώνω μέσα όσο είναι ζεστό το νερό. Άλλη μία μου είπε εφόσον είναι ζεστή η θάλασσα (που ακόμα αμφιβάλλω αν ζέστανε) να κάνω με βοήθεια λίγο ύπτιο κολύμπι. Θα ήθελα να πάω σε καμιά ζεστή πισίνα, αλλά ο γιατρός μου είπε μακριά από πισίνες για να μην κολλήσουμε τίποτε! Προς το παρόν με τρίβει ο άντρας μου με τη θερμαντική αλοιφή (την οποία μου έδωσε ο φυσιοθεραπευτής ως ειδική και για έγκυες) και κατά τις 5-6 το πρωί ξυπνάω από τον πόνο...Ελπίζω πάντως μετά τη γέννα να έρθει η μέση μου στα ίσια της, γιατί θέλω πολύ να παίρνω το μπουμπουκάκι μου αγκαλίτσα!

κοριτσακι υπομονη κ μετα θα ισιωσεις.(αρκει να εχεις αλλαξιερα ψηλη να μην σκυβεις, γιατι αν κανεις τα αλλαγματα στο κρεβατι σκυφτη....αστα) κ εγω καπως ετσι μεση χαλια κ ενιωθα σαν να μου εμπηγαν μαχαιρια στυς γοφους πουθενα δεν βολευομουν αφου κοιμομουνα καθιστη! υπομονη κ με το καλο το μωρακι σας!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

καλε ακριβως οπως τα περιγραφεις ημουν κ εγω αλλα απο πολυ νωρις. στο τελος του πρωτου τριμηνου. οχι γολγοθας το να αλλαξω πλευρο. αναβαση στα ιμαλαια ηταν!!!! αλλα ουτε αλοιφουλα ουτε τπτ δεν εφηνε ο δοκτορ. μολις γεννησα βρηκα την υγεια μου!

λιγη υπομονη ακομα κ με το καλο!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Καλημέρα zouzounella..Λοιπόν, έπαθα κ εγώ κάτι παρόμοιο στην 31η εβδομάδα, σηκώνοντας βάρος...10 περίπου μέρες μετά ήμουν όλο κ χειρότερα, δεν μπορούσα να περπατήσω, ούρλιαζα από τον πόνο!! τελικά αποφάσισα να πάω σε ένα 'guru' ορθοπεδικό, ο οποίος διέγνωσε δισκοπάθεια!! με συμβούλεψε να καθήσω μια εβδομάδα σπίτι, να ξαπλώνω μία ώρα μόνο στη στάση που πονάω λιγότερο, να σηκώνομαι να περπατάω 20 λεπτά, στη συνέχεια να κάθομαι μόνο για λίγο και φτου κ απ'την αρχή..όλη μέρα αυτό..και να μη σκύβω, να μη σηκώνω καθόλου βάρος κλπ..γενικά να ανακαλύψω όλες τις κινήσεις κ τις στάσεις που με πονάνε κ να τις αποφεύγω για να μην ερεθίζω τη φλεγμονή που προφανώς είχε δημιουργήθει!! Εάν σε 1 εβδομάδα δεν έβλεπα βελτίωση θα ξεκινούσα ενέσεις κορτιζόνης, σε συνεργασία με το γυναικολόγο μου...Λοιπόν ήμουν πολύ καλή ασθενής!! Για 10 μέρες δεν έκανα απολύτως τίποτα, παρά μόνο ότι μου είπε..άρχισα σταδιακά να βελτιώνομαι και τώρα πια έχω επανέλθει 100%!!! Πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω, και ο γιατρός μου μου είχε πει πως θα μου περάσει μόλις γεννήσω...Κ όμως όλα οκ!! Λοιπόν, η συμβουλή μου: εναλλάξ ξάπλα, λίγο περπάτημα, λίγο κάθισμα, όλα μέσα στο σπίτι..όχι βάρος, όχι δουλειές...τίποτα που να ερεθίζει τον πόνο..ότι σε ενοχλεί το σταματάς αμέσως κ αλλάζεις την κίνηση σου..επίσης όχι έμπλαστρα κ θερμοφόρες..προκαλούν υπεραιμία κ δεν κάνει στην εγκυμοσύνη...Ίσως η δική σου περίπτωση να έιναι πιο σοβαρή από τη δική σου, αλλά δοκίμασε όλα αυτά για λίγες μέρες, μπορεί να τα καταφέρεις..εύχομαι να πάνε όλα καλά κ με το καλό το μωράκι σου!!! Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα!!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

αχ ο μεγαλος μου καημος ειναι αυτος. και να με συμπαθατε αλλα δεν το εχουν ολες αυτο το προβλημα.Αλλο να σε πονανε τα ποδια και αλλο να σου εχει πιαστει το ισχιακο νευρο. Εγώ το εχω τρεις μηνες!!!! απο τοτε που μπηκα στον 4 και πιστευω πως ως τη γεννα δε θα περασει. εβγαλα ολη την εγκυμοσυνη στο σπιτι γιατι δε μπορω να περπατησω χωρις να ποναω, δε μπορω να αλλαξω πλευρο και δε μπορω να σκύψω για να πλύνω το προσωπο μου! αχ εριξα κλαμα απο τον πονο.... αλλα τωρα το πηρα αποφαση, ακομη 3 μηνες για τη γεννα ετσι θα τους βγαλω!!!

vaisp2.png

xrxup2.png

αχ ο μεγαλος μου καημος ειναι αυτος. και να με συμπαθατε αλλα δεν το εχουν ολες αυτο το προβλημα.Αλλο να σε πονανε τα ποδια και αλλο να σου εχει πιαστει το ισχιακο νευρο. Εγώ το εχω τρεις μηνες!!!! απο τοτε που μπηκα στον 4 και πιστευω πως ως τη γεννα δε θα περασει. εβγαλα ολη την εγκυμοσυνη στο σπιτι γιατι δε μπορω να περπατησω χωρις να ποναω, δε μπορω να αλλαξω πλευρο και δε μπορω να σκύψω για να πλύνω το προσωπο μου! αχ εριξα κλαμα απο τον πονο.... αλλα τωρα το πηρα αποφαση, ακομη 3 μηνες για τη γεννα ετσι θα τους βγαλω!!!

Πάντως αν σε δίνει λίγο κουράγιο να σου πω ότι εμένα εντελώς ξαφνικά στον ένατο μήνα έφυγε εντελώς ο πόνος στη μέση και στο ισχυακό νεύρο. Είχα κάνει 3 φυσιοθεραπείες (μασαζ στην περιοχή με θερμαντικές αλοιφές), ζεστό μπάνιο στην πονεμένη περιοχή και κάθε βράδυ ο άντρας μου με έτριβε κανα 5λεπτο στη μέση με ένα ειδικό ξύλινο μασαζάκι (το πουλάνε κινέζοι και μοιάζει με πασχαλίτσα). Επίσης, στο τέλος του 8ου μήνα σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλεια και κάθισα σπίτι για να ξεκουραστώ.

Δεν ξέρω αν βοήθησαν αυτά που έκανα, αλλά στον ένατο μήνα μολονότι η κοιλιά μου πλέον ήταν τεράστια, περπατούσα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ'ότι στον 8ο και αρμένιζα σε όλους τους δρόμους! Ίσως κιόλας το μωρό να ειχε τέτοια θέση στον 8ο που πίεζε κανένα νεύρο και μετά γύρισε. Ποιος ξέρει;

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά ξεχνάς τον πόνο που αισθανόσουν! Ελπίζω κι εσύ σύντομα να το ξεπεράσεις!

Πάντως αν σου δίνει λίγο κουράγιο να σου πω ότι εμένα εντελώς ξαφνικά στον ένατο μήνα έφυγε εντελώς ο πόνος στη μέση και στο ισχυακό νεύρο. Είχα κάνει 3 φυσιοθεραπείες (μασαζ στην περιοχή με θερμαντικές αλοιφές), ζεστό μπάνιο στην πονεμένη περιοχή και κάθε βράδυ ο άντρας μου με έτριβε κανα 5λεπτο στη μέση με ένα ειδικό ξύλινο μασαζάκι (το πουλάνε κινέζοι και μοιάζει με πασχαλίτσα). Επίσης, στο τέλος του 8ου μήνα σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλεια και κάθισα σπίτι για να ξεκουραστώ.

Δεν ξέρω αν βοήθησαν αυτά που έκανα, αλλά στον ένατο μήνα μολονότι η κοιλιά μου πλέον ήταν τεράστια, περπατούσα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ'ότι στον 8ο και αρμένιζα σε όλους τους δρόμους! Ίσως κιόλας το μωρό να ειχε τέτοια θέση στον 8ο που πίεζε κανένα νεύρο και μετά γύρισε. Ποιος ξέρει;

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά ξεχνάς τον πόνο που αισθανόσουν! Ελπίζω κι εσύ σύντομα να το ξεπεράσεις!

• 2 εβδομάδες μετά...

πρεπει να ειμαι η μόνη "τυχερη" που ο πονος καλα κρατεί απο τον τεταρτο εως τώρα και μαζοχιστικα τελειως αρνουμαι να κανω ενεση κορτιζονης ενώ ο γυναικολογος μου το επιτρεπει και λεει πως δεν υπαρχει προβλημα! Αυτες τις μερες μαλιστα ο πονος εχει επιδεινωθεί και δε μπορω να ισιώσω τον κορμο μου, ειμαι σαν σιγμα τελικό! Όλα αυτα μαζι με την αγανάκτηση που νιωθω για φιλες που εχουν εξαφανιστει και παίρνουν απλα που και που τηλέφωνο! Αυτο που με κανει χαρουμενη και με κανει να τα καταπινω όλα έιναι οι φωτογραφιες του υπερηχου και ο μπεμπακης μου που χοροπηδα στην κοιλια μου! Το αγαπω αυτο το μωρό!!!!!!!!

vaisp2.png

xrxup2.png

Καλό κουράγιο κοριτσάκι, να δεις και τι ωραία που θα είναι όταν το γεννήσεις το μωράκι σου που θα σε αποζημιώνει κάθε μέρα και πιο πολύ. Εγώ πόναγα πολύ στη μέση κάποιους μήνες αλλά από όταν άρχισα δίαιτα και έχασα κιλά (διαβήτης κύησης) και παράλληλα κάποιο τρίτο άτομο φρόντησε για ένα μηνάκι την μικρή μου κόρη σταμάτησε και ο πόνος στη μέση.

Όσο για τις φίλες μη στεναχωριέσαι, κάνε υπομονή, όταν θα έχουν και αυτές παιδάκια θα είναι αλλιώς, τώρα δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σου.

Εύχομαι όλα να πηγαίνουν όλο και καλύτερα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

είμαι καινούργια στο forum εγκυούλα και εγώ (34 εβδομάδα) και εγώ έχω πόνους στην λεκάνη, ειδικά το βράδυ, στριφογυρνάω και δεν ξέρω σε ποια πλευρά να κοιμηθώ... εντομεταξύ έχουν αυξηθεί αρκετά και τα υγρά μου, μήπως κοντεύω να γεννήσω ή είναι λογικό? Πρίν 5 μέρες που έκανα doppler μου είπαν ότι έχει πάρει θέση η μπέμπα και ότι ο τράχηλος μου είναι χαμηλός... Τι λέτε?

Με ενα πόνο σε όλες μας εύχομαι ;)

• 5 εβδομάδες μετά...

2 μηνες εχω να βγω, παω μονο για τον υπερηχο. Ειμαι με μπαστουνι, η μύτη μου κοντευει να ακουμπήσει το πάτωμα και ο πονος ειναι φτιχτος!!!! εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως δεν ειναι η μεση αλλα κατι πιο σοβαρο, μηπως δε μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα,μηπως γεννησω πρόωρα, μηπως μηπως μηπως....γενικα σκεφτομαι τι έκανα λάθος και όλες ειναι τοσο όμορφες στην εγκυμοσυνη τους κι εγω έχω γίνει σα γρια 100 χρονων. εχω ξεχασει πως ειναι να περπατας φυσιολογικα πως ειναι η ζωη χωρις τον πονο. τα γραφω κοριτσια εδω για να ξεχνιεμαι που και που, ξερω πως δε μπορειτε να με βοηθησετε. Μανα, κουραγιο!!!!

vaisp2.png

xrxup2.png

• 5 months later...

Τελείως ενημερωτικά να σας πω ότι ακόμη υποφέρω απο τη μεση μου. Πρέπει να είμαι η μόνη.... Το λεω για να ξέρετε οτι τα πραγματα μπορει να ειναι και χειροτερα. Τελικά έχω δισκοκηλη και δεν παιρνω φαρμακα ακομη γιατι θηλάζω κανω όμως χειροπρακτικη και ελπιζω να δω αποτελεσμα. Μεχρι στιγμής όμως...

vaisp2.png

xrxup2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

σ εμενα τωρα αρχισαν αυτα τα συμπτώματα , 31η εβδομάδα ,αρκετά εντονα ... -οστώσω βοηθάει πολυ το να ξέρω οτι είναι κάτι φυσιολογικό και οτι δεν θα διαρκει για πάντα..

Κοριτσια πάντως εγώ το ίδιο πρόβλημα το έχω ακόμη 1 χρόνο μετά τη γέννα.Θες από την επισκληρίδιο,θες από λάθος στάση σώματος ,ίσως από την αυξομείωση σωματικού βάρους (3 εγκυμοσύνες-20+ κιλά στην καθεμιά) το κουσούρι μου έμεινε.Πόνος στο ισχύο σαν μια διαρκή σουβλιά,κράμπα στο γόνατο και στο πλαινό μέρος της γάμπας και μούδιασμα στα δύο δαχτυλα του ποδιού.Είπα όταν τελειώσω με το θηλασμό ( δηλ. μάλλον σε κανα δυο χρόνια!) θα πάω στον ορθοπεδικό.

url]

url]

Εγώ ήδη από τον ένατο μήνα δεν είχα πλέον πόνους στη μέση. Μάλλον οφειλόταν στη θέση που είχε πάρει το παιδί και μάλλον πίεζε κάποιο νεύρο του ισχύου. Μετά από 6 μήνες που γέννησα, ξανάπαθα ισχυαλγία (ξεκινούσε από τη μέση και έφτανε μέχρι το πόδι κάτω) στο άλλο πόδι, αλλά οφειλόταν σε ρεύμα αέρος (ήμουν ιδρωμένη κρατώντας το μωρό και φύσηξε αέρας κρύος και "πιάστηκε" η μέση μου). Έκτοτε φοράω προληπτικά πάνω από το εσώρουχό μου μία ζώνη ελαστική, που την είχα πάρει για εφίδρωση όταν έκανα γυμναστική, η οποία μου κρατάει ζεστή τη μέση και ταυτόχρονα ιδρώνω κιόλας για να αδυνατίσω (με ένα σμπάρο δυο τριγώνια!!!:lol:)

μιά απτά ίδια......υπομονή με το που θα γεννήσεις την άλλη στιγμή ΟΛΑ εξαφανίστηκαν! σου ομειλώ εκ πείρας!

Και σε μένα το ίδιο έγινε, έφυγε ο πόνος μόλις γέννησα.:)

3zKtp2.png

S0Tjp2.png

Εγώ έπαθα ισχιαλγία 31 βδομάδων. Δε μπορούσα να περπατήσω καθόλου, και να σκεφτείτε ότι δεν έβαλα και πολλά κιλά. Τί σε ορθοπεδικούς πήγα, τί εντριβές έκανα με μια ειδική κρέμα...Τίποτα δεν έπιασε. Στις 36 βδομάδες έφυγε από μόνο του. Τώρα που έχω τερααααστια κοιλιά κι έπρεπε να με ταλαιπωρεί, απλά εξαφανίστηκε.

εγώ ακομη δε μπορω να περπατήσω σε λιγο κλεινω 1 χρόνο που ειμαι σε αυτη τη κατασταση. Πως δεν επαθα καταθληψη ειναι θαυμα,ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι ,βγαινω μονο για να παω σε γιατρους. Σε λιγο σταματω το θηλασμο και θα παρω φαρμακα,δε παει αλλο,δεν αντεχω!!!!!!!!

vaisp2.png

xrxup2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια...εγώ ειμαι στην 37η εβδομαδα και πλεον ο γιατρος μου επιτρεπει μονο να πηγαινω στα απαραιτητα...οχι κουραση...εχω τρομερο πονο στο αριστερο ποδι μεσα στην λεκανη και μετα επεκτεινεται σε ολο το αριστερο...που κ που και το δεξι...εχω παρατηρησει οτι μετα τον υπνο το βραδυ χειροτερευω...δεν μπορω να αλλαξω πλευρο και οταν ειναι να παω τουαλετα υποφερω...πλεον σερνω το ποδι...οταν ειμαι καθιστη ομως δεν ποναω...πως εξηγειται αυτο ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...