Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα...

Να επαναφέρω το θέμα θηλασμός & ύπνος.

Όπως πολλές μανούλες σε αυτό το θέμα έτσι κι εγώ τα έχω βρει μπαστούνια με το θέμα ύπνος...

Έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι εφόσον το παιδί θηλάζει αποκλειστικά θα του αρέσει να αποκοιμιέται με το στήθος. Το βράδυ κοιμόμαστε και μαζί για να θηλάζει όποτε και όσο θέλει και να κοιμόμαστε κιόλας λιγάκι... Επίσης κανένα πρόβλημα!!!

Έλα όμως που αυτή η εξάρτηση από το στήθος δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε κατά τη διάρκεια της μέρας. Από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ κοιμάται ελάχιστα... 2-3 μισαωράκια συνολικά!!!

Είτε θα είναι με τη μαμά μου -εφόσον δουλεύω- όπου κλαίει συνέχεια, στο τέλος με τα χίλια ζόρια και ατελείωτο κούνημα στο καρότσι κοιμάται για κανένα μισάωρο μόνο...

Είτε θα είναι με εμένα, οπότε αφού αποκοιμιέται στο στήθος μου, κάνω πολλές προσπάθειες να τον βάλω στο ρηλάξ για να συνεχίσει τον ύπνο του. Ή θα ξυπνήσει με το που τον ακουμπάω, ή θα κοιμηθεί λίγο και με το που θα καταλάβει ότι δεν είναι στην αγκαλιά μου, επίσης θα ξυπνήσει αμέσως.

Ο ελλειπής ύπνος ίσως να είναι και η αιτία της συνεχούς γκρίνιας που έχει κατά τη διάρκεια της μέρας....πολύ γκρίνια!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Τι να κάνω?

Μήπως υποβάλλω το παιδί μου σε αυτή την εξάρτηση από το στήθος επιμένοντας στον αποκλειστικό θηλασμό?

σαν να μιλαω εγω για το δικο μου παιδι,μονο που περα απο το στηθος δεν εχει κοιμηθει αλλιως γιατι δεν χρειαστηκε να τον αφησω..ολη μερα θηλαζει,παρολο που μπηκαν οι στερεες.βεβαια δεν σκεφτομαι καν τον αποθηλασμο.το βραδυ κοιμομαστε μαζι γιατι κανει τουλαχιστον 2-3 θηλασμους.το δικο μου προβλημα ειναι το εξης.πολυ συντομα θα παω για δουλεια και δεν ξερω πως το μωρο θα κοιμαται χωρις στηθος.φοβαμαι οτι θα κλαιει συνεχεια(εχει και ενα τσιριχτο κλαμα χωρις ανασα).

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Είμαι νέα στο κλαμπ του θηλασμού και όπως και όλες στην αρχή φαντάζομαι, έχω απορίες!

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:

Όλη μέρα το πρόγραμμά μας είναι σχετικά σταθερό. Θηλασμοί των 30 περίπου λεπτών κάθε 2 ώρες. Τα ενδιάμεσα 2ωρα κοιμάται. Μετά όμως τις 19:00 γίνεται άλλο παιδί!

Τρώει για κανένα 10λεπτο, μετά αρχίζει να πιπιλίζει κοιμισμένη κι εγώ την βγάζω για να μην μαθαίνει να το κάνει πιπίλα. τη βάζω στο καρότσι (εκεί κοιμάται όλη μέρα) και μετά από κανένα τέταρτο αρχίζει και ζητάει πάλι στήθος. Και η ιστορία συνεχίζεται μέχρι το πρωι. Κατά τις 9 το πρωί στρώνει πάλι...

Προσπαθώ να την αφήνω να κλαίει στην κούνια της ή στο καρότσι μπας και κοιμηθεί αλλά δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. κλαίει κανένα δεκάλεπτο, σταματάει για 10 λεπτά ακόμα και πάλι από την αρχή!

Τις απαραίτητες πάνες τις λερώνει, οπότε θεωρώ πως τρώει καλά κατά την ημέρα. Επίσης να σας πω ότι είναι μόλις 6 ημερών!

Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι για το βράδυ?

Να την αφήνω στο στήθος όσο θέλει, παρόλο που πιπιλίζει?

Να την αφήνω να κλαίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα!

Είμαι νέα στο κλαμπ του θηλασμού και όπως και όλες στην αρχή φαντάζομαι, έχω απορίες!

Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:

Όλη μέρα το πρόγραμμά μας είναι σχετικά σταθερό. Θηλασμοί των 30 περίπου λεπτών κάθε 2 ώρες. Τα ενδιάμεσα 2ωρα κοιμάται. Μετά όμως τις 19:00 γίνεται άλλο παιδί!

Τρώει για κανένα 10λεπτο, μετά αρχίζει να πιπιλίζει κοιμισμένη κι εγώ την βγάζω για να μην μαθαίνει να το κάνει πιπίλα. τη βάζω στο καρότσι (εκεί κοιμάται όλη μέρα) και μετά από κανένα τέταρτο αρχίζει και ζητάει πάλι στήθος. Και η ιστορία συνεχίζεται μέχρι το πρωι. Κατά τις 9 το πρωί στρώνει πάλι...

Προσπαθώ να την αφήνω να κλαίει στην κούνια της ή στο καρότσι μπας και κοιμηθεί αλλά δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. κλαίει κανένα δεκάλεπτο, σταματάει για 10 λεπτά ακόμα και πάλι από την αρχή!

Τις απαραίτητες πάνες τις λερώνει, οπότε θεωρώ πως τρώει καλά κατά την ημέρα. Επίσης να σας πω ότι είναι μόλις 6 ημερών!

Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι για το βράδυ?

Να την αφήνω στο στήθος όσο θέλει, παρόλο που πιπιλίζει?

Να την αφήνω να κλαίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ειναι πολυ μικρο το μωρακι σου.να το βαζεις να θηλαζει οσο συχνα κι αν στο ζηταει γιατι ακομα ρυθμιζεται η παραγωγη σου.ακομα και το πιπιλισμα σε αυτη την ηλικια ειναι σημαντικο

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

ειναι πολυ μικρο το μωρακι σου.να το βαζεις να θηλαζει οσο συχνα κι αν στο ζηταει γιατι ακομα ρυθμιζεται η παραγωγη σου.ακομα και το πιπιλισμα σε αυτη την ηλικια ειναι σημαντικο

Κι εγώ αυτό λέω. Είναι πολύ μικρούλα ακόμα για να τη βασανίζω με τα προγράμματα.

Από την άλλη όμως, από τώρα δεν πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει?

Δεν ξέρω...

Όσον αφορά τον ύπνο: πόσο να επιμείνω για να κοιμάται στον χώρο της? Μετά τις 01:00-2:00 δεν κοιμάται με τίποτα μόνη της. Θέλει στην αγκαλιά μου.

Κι εγώ αυτό λέω. Είναι πολύ μικρούλα ακόμα για να τη βασανίζω με τα προγράμματα.

Από την άλλη όμως, από τώρα δεν πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει?

Δεν ξέρω...

Όσον αφορά τον ύπνο: πόσο να επιμείνω για να κοιμάται στον χώρο της? Μετά τις 01:00-2:00 δεν κοιμάται με τίποτα μόνη της. Θέλει στην αγκαλιά μου.

για το θεμα υπνος δεν ειμαι η αρμοδια να σου απαντησει.εμεις 7,5 μηνων και ακομα κοιμομαστε μαζι...δεν ξερω πως θα παει στην κουνια...νομιζω πως θα γερασουμε και οι 3 στο ιδιο κρεβατι!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...