Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρακαλω διαβάστε

Recommended Posts

να συμφωνησω με την κορινα.

αυτο που ελπιζα εγω ηταν ο κοστας να βρει καποιες απαντησεις στο θεμα του μεσω νετ, γι αυτο κ τον προετρεψα να το κανει.

κακα τα ψεματα, δεν μιλας ευκολα για κατι τετοιο προφανως ουτε στο νετ. πρεπει ομως να μιλησουν καπου κ κυριως στους γονεις τους με απολυτη ειλικρινια, αν δεν το εχουν ηδη κανει, χωρις το φοβο του στιγματισμου.

εμενα προσωπικα ο κοστας με εχει ρωτησει αρκετα πραγματα για το θεμα, πριν κανει δημοσιοποιηση.....!

αυτα!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Παιδιά μίλησα με τον αδερφό μου το παιδί δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο αλλα κανεις δεν είχε βγάλει τα ρούχα του ούτε e ένας ούτε ο άλλος φορούσαν και πατελόνια και όλα :) γίνετε να τον κοιτάξουν η γονείς μας να δουν αν φαίνεται η όχι? υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην πηγαίνουμε σε γιατρούς? :)

goody Όταν είδα τι έγινε άρχισα και φώναζα (δεν χτύπησα και δεν χτυπάω ποτε) αλλα φώναζα παρα πολύ

να ρωτησω τι ενοεις να το κοιταξουν οι γονεις σου ??? συνηδητοποιεις τι λες καλε μου κωστα ?

ο αδερφος σου ειναι 16 και οχι 6 η 7 χρονων . οποτε μπορει αννετα να αντιδρασει ενω ενω ενα μικρο παιδι δεν μπορει . εαν εγινε το μοιραιο που ευχομαι να μην εγινε θα μπορουσε ανετα να σηκωθει ν φυγει

αλλα η ιστορια δεν μου καθεται καλα φιλαρακι

Παιδιά όσο λέτε για τις φατσούλες εγώ δεν θέλω να δείξω ότι είμαστε τρομοκρατημένοι και όσοι λέτε ότι δεν σας κολλάει κάνετε λάθος.

Τώρα μιλήσαμε στους γονείς μας.

Και σιγά σιγά προχωράνε το θέμα να κλείσει.

Κώστα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια......από εδώ δεν γίνεται διάγνωση....

Μιλήστε στους γονείς.....και αποφεύγετε να ξεμοναχιάζεστε με άλλους, ειδικά τώρα που δεν μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τις προθέσεις τους.

Σχετικά με τους "κριτές - συμβούλους" το μόνο που έχω να πω είναι να αναλογιστούν τι κάνουν σε περίπτωση που τελικά δεν είναι πλάκα......ποιος είναι τελικά ο σκοπός του θέματος;;;;

Διαφημίσεις

.εαν εγινε το μοιραιο που ευχομαι να μην εγινε θα μπορουσε ανετα να σηκωθει ν φυγει

αλλα η ιστορια δεν μου καθεται καλα φιλαρακι

δηλαδή θες να πεις κάποιος δεν μπορεί να βιαστεί μετά την παιδική του ηλικία επειδή απλά μπρορεί άνετα να αντιδράσει και να σηκωθεί να φύγει????:confused:

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Βρε παιδιά , ας μη "σκοτωνόμαστε"...

Το σημαντικό για μένα είναι ότι ο Κώστας είχε κάτι να ρωτήσει , βρήκε διέξοδο στο διαδίκτυο και κουτσά-στραβά πήρε κάποιες απαντήσεις από κάποιους εδώ μέσα.

Νομίζω ότι είμαστε όλοι αρκετά καχύποπτοι όταν βλέπουμε θέματα πρωτοεμφανιζόμενων μελών και καλά κάνουμε διότι τις περισσότερες φορές πρόκειται για πλάκες (επιεικής χαρακτηρισμός).

Από κει και πέρα όμως, όταν ένας έφηβος γράφει το πρόβλημα του και ζητάει απαντήσεις, ας μην είμαστε τόσο αυστηροί, ας σκεφτούμε τους εαυτούς μας σ'αυτή την ηλικία, που η χρήση του διαδικτύου δεν ήταν τόσο διαδεδομένη και είχαμε χιλιάδες απορίες...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

δηλαδή θες να πεις κάποιος δεν μπορεί να βιαστεί μετά την παιδική του ηλικία επειδή απλά μπρορεί άνετα να αντιδράσει και να σηκωθεί να φύγει????:confused:

Ελα μου ντε...απορω κι εγω πως λεγονται τετοιες κουβεντες...σε λιγο θα πουμε οτι φταιει το παιδι που δε σηκωθηκε να φυγει.Τοσοι και τοσοι βιασμοι και κακοποιησεις τοτε πως στο καλο συμβαινουν?

Δεν ξερω αν ειναι πλακα η οχι ολο αυτο...αλλα μπαινει ενα παιδι 17 χρονων και αναφερει τετοιο περιστατικο και οι μισες το αντιμετωπιζετε κοροιδευτικα...ακομα κι αν αυτα που ρωταει σε εμας ακουγονται περιεργα...ειναι ενα παιδι 17 χρονων...θα μπορουσε να ειναι ο γιος της καθεμιανης...τι αντιμετωπιση ειναι αυτη δεν καταλαβαινω...

Δωστε μια συμβουλη κι αν ειναι πλακα...δεν πειραζει ας παει η συμβουλη στο κενο...γιατι αν μια στις χιλιες ειναι αληθεια το να βγαινει τοση κοροιδια σε ενα 17χρονο που πηρε το θαρρος να αναφερει κατι τετοιο το θεωρω ανεπιτρεπτο.ΜΑμαδες ειμαστε ολες...αν συνεβαινε δλδ στο παιδι σας τι θα του λεγατε?Φταις γιατι δεν εφυγες?

Κωτσα καλα κανατε και το αναφερατε στους γονεις σας...εμπιστευτειτε τους να σας βοηθησουν αυτοι...και πολυ προσοχη στις εξοδους σας γιατι στις μερες μας πλεον παντου κινδυνοι υπαρχουν.

αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι σιγουρα κατι εγινε.

ξαναλεω οτι ο ανθρωπος με ρωτησε προσωπικα σε πμ με γραφη γκλρικλισ που σχεδον δεν καταλαβαινα κ τπτ αν δεν το δαιβαζα πεντε φορες, χωρις κατι το μεμπτο-εξονυχιστικες λεπτομεριες στην περιγραφη του.

μαλλον αμφιβαλλει κ ο ιδιος για το τι εγινε κ προσπαθει να μαθει. χωρις να θελει να εκθεσει τον αδερφο του σε ανεπανορθωτο βαθμο, ουτε στους ιδιους τους τους γονεις.

ο μονος ενδιασμος που ειχα προσωπικα ως προς την λυση-εξεταση απο ειδικο γιατρο, ειναι αν εχει γινει κατι με την συμφωνη γνωμη του αδερφου του, εστω κ σαν εμπειρια, χωρις να θελει να το εκμυστηριευτει στον κωστα. (που ισως να προσπαθησε να εκμαιευσει την αληθεια με καποιον τροπο που δεν ηταν αρεστος απο τον αδερφο του.)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Αν ηταν πλακα μπορουσε να μας εχει να ασχολιομαστε για μερες λεγοντας λεπτομερειες και εκφραζοντας περισσοτερο συναισθημα και αγωνια.

Αντιθετως το παιδι ειπε πεντε πραγματα ακουσε τη γνωμη μας και εδω και μερες προσπαθει να κλεισει το θεμα επαναλαμβανοντας οτι μας ευχαριστει και οτι το ανελαβαν οι γονεις τους.

Επειδη εβαλε φατσουλες που γελανε αμεσως το θεωρουμε πλακα... Και αν ειναι πλακα τι εγινε στην τελικη? Αν δεν ειναι ομως ειναι πολυ ασχημο να μιλαμε υποτιμητικα και ειρωνικα.

Και να προσθεσω οτι γνωριζω δεκαεξαχρονα που ειναι 1,90 υψος, εχουν σωματικη διαπλαση και δειχνουν αντρες και αλλα ειναι 1,65 πολυ λεπτα και μικροκαμωμενα και δειχνουν ακομα παιδακια. Μπορει να ειναι συνομιληκα αλλα δεν εχουν την ιδια δυναμη.

Διαφημίσεις

Έχετε παιδιά και γνωρίζετε είμαι 17 ετών και δεν με πιστεύετε

kyra

όσο για αυτό που είπατε διάλεξα να πάρο πληροφορίες από το parents.gr γιατί πίστευα πως θα πάρο μερικές πληροφορίες και μετά να μιλήσω στους γονείς μου τις πληροφορίες που ήθελα τις πείρα και με καλά λόγια

kyra

όσο για αυτό που είπατε διάλεξα να πάρο πληροφορίες από το parents.gr γιατί πίστευα πως θα πάρο μερικές πληροφορίες και μετά να μιλήσω στους γονείς μου τις πληροφορίες που ήθελα τις πείρα και με καλά λόγια

Αν είσαι πράγματι 17 ετών, θα σου έχουν πει και οι γονείς και οι καθηγητές σου ότι δεν ανοίγουν στο διαδίκτυο τέτοιες συζητήσεις με άγνωστους. Υπάρχουν γραμμές επικοινωνίας να συμβουλευτείς και εσύ και ο αδερφός σου.

Αλλά εγώ, παιδί μου, δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Ρωτώ, από πραγματική απορία, αυτούς που έσπευσαν να σε συμβουλεύσουν για ένα τόσο λεπτό θέμα....... Και τελικά ζητώ από τους διαχειριστές του φόρουμ να πάρουν θέση για τις συζητήσεις αυτές...

ενταξει kyra και συγνωμη αν ειπα κατι κακο :(

ειμαι 17 ετων παω σχολειο μου εχουν πει ι γονεις μου για αυτο που ειπατε και σας καταλαβενω σαν μανα που ειστε

οσο για της τηλεφωνικες γραμες δεν ξερω ν πρεπει να παρω γιατι ειμαστε ανυλικη και εγω και ο αδερφος μου και δεν ξερουμε πολλα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...