Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παρακαλω διαβάστε

Recommended Posts

Έχω έναν αδερφό και έχει ένα πρόβλημα είχαμε πάει σε ένα πάρτι και ένας φίλος του είπε έλα πάνω στο δωμάτιο μου να παίξουμε ηλεκτρονικό ο αδερφός μου πήγε 16 χρόνον πήγα να πιο λίγο νερό και ανέβηκα πάνω στο δωμάτιο να δω τι κάνουν εγώ με τον υποτιθέμενο φίλο είμαστε 17 χρόνον είδα το σκηνικό ότι το παιδί δεν το άφηνε να φυγή από πάνω του μόλις μπήκα εγώ τον άφησε ήταν και η δυο με τα ρούχα και όλα

άμα τον πάμε σε γιατρό και τον di από πίσω χωρίς να του πούμε τίποτα θα φανεί ότι είχε πάει με άντρα?

και είναι gay? εφόσον δεν του άρεσε καθόλου αλλα βοηθήστε με :(

επειδή δεν προλαβαίνω μπορεί να μην καταλάβατε καλά οποιος θέλει μπορεί να μου στήλη ένα μήνυμα :)

Διαφημίσεις

Θες να πεις πως ο φίλος τον βίασε? Ή ο αδερφός το ήθελε κι αυτός? Στο γιατρό να τον πας για να πει τι? Κι άντε πως ο γιατρός πει για παράδειγμα πως το μοιραίο έγινε, και τι μ'αυτό?

Αν θες εξηγείς λίγο περισσότερο γιατί δεν σε καταλαβαίνω..

Ο αδερφός μου δεν ήθελε τον έπιασε ο φίλος και τον έβαλε πάνω του ο υποτιθέμενος φίλος δεν είναι στα καλά του αλλα

θέλω να σας πω ότι εφόσον ήταν με τα ρούχα θα φανεί από πίσω του ότι έχει πάει με άντρα η όχι :)

καλε μου μην αγχωνεσε τοσο

Πρώτα μίλα με τον αδερφό σου ..να δεις τη θα σου πει ...

Δεύτερον αφου ήταν με τα ρούχα το πιο πιθανόν είναι ότι δεν κάνανε τίποτα δεν προλάβανε τουλάχιστον ..απο ότι κατάλαβα τον είχε στριμώξη ο άλλος απο κάτω.....

και τρίτον μην βγάζεις αμέσως το συμπέρασμα ότι είναι γκέι ο αδερφό σου ...

Το καλύτερο ειναι να κάτσετε ψύχραιμα να το κουβεντάσετε χωρί ςνα τον αποπάρεις και να μην εισαι επιθετικός απέναντη στον αδερφό σου γιαυτό που είδες βάλτον να σου εξηγήση ο ίδιος τη έγινε ......

τι εννοής να πας σε κάποιον γιατρο..... να δεις αν ο αδερφός σου ειναι γκέι ή αν τον βίασε το άλλο παιδί ? δέχεται ο αδερφό σου κάτι τέτοιο ?

κωστα χαιρομαι πολυ που σε επεισα τελικα να δημοσιοποιησεις το προβλημα.

αρχικα καλο θα ειναι πριν κανετε μια τετοια κινηση, να σιγουρευτειτε οτι εγινε παρα τη θεληση του αδερφου σου. θελει λεπτοτατο χειρισμο το θεμα για τον ιδιο.

εντελει μιλησατε στους γονεις σας? κανατε καταγγελια? κ δεν μου απαντησες τι εγινε οταν εσυ ειδες αυτη τη σκηνη. πως αντεδρασες?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

θέλω να σας πω ότι εφόσον ήταν με τα ρούχα θα φανεί από πίσω του ότι έχει πάει με άντρα η όχι :)

σε αυτο εγω σου ειπα για την περιπτωση που το ρουχο λειτουργησε σαν προφυλακτικο? το ξερεις? τι σου εχει πει ο αδερφος σου εντελει? πρεπει να προσδιορισετε πρωτα το λογο που θελετε να κανει μια τετοια εξεταση ο αδερφος σου κ μετα να πραξετε αναλογα.

την απορια σου για το στρατο δεν την καταλαβα.

εγω σου λεω να δεις πιο προσεχτικα τη λιστα που σου παραθεσε ο ραστα στο πρωτο θεμα σου!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2045240&postcount=3

σιγουρα θα σου παραθεσουν κ αλλες για να απευθυνθειτε.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα εισασταν σε ενα παρτυ και ενας 17χρονος προσπαθησε να βιασει τον 16χρονο αδερφο σου αλλα οταν ανεβηκες εσυ ηταν με τα ρουχα ακομα?

Λογικα δεν προλαβε να κανει τιποτα οποτε.. Γιατι θελετε να πατε σε γιατρο? Ο αδελφος σου δεν σου ειπε τι εγινε?Εκτος κι αν θες να πατε σε γιατρο για να επιβεβαιωσει το περιστατικο και να κανετε καταγγελεια?

Παντως λυπαμαι παρα πολυ για οτι εγινε, ο αδερφος σου θα εχει τρελαθει ε? Καλυτερα να μιλησετε στους γονεις σας Κωστα, ειναι πολυ σοβαρο αυτο που εγινε ακομα και αν δεν προλαβε να γινει το μοιραιο (ευτυχως!!!), δεν εχετε κανενα λογο να ντρεπεστε και να φοβαστε να το πειτε. Να ειστε ενωμενοι με τους γονεις σας και να τους εμπιστευεστε, θα σας βοηθησουν και θα σας σταθουν καλυτερα απο τον οποιονδηποτε!

Παιδιά μίλησα με τον αδερφό μου το παιδί δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο αλλα κανεις δεν είχε βγάλει τα ρούχα του ούτε e ένας ούτε ο άλλος φορούσαν και πατελόνια και όλα :) γίνετε να τον κοιτάξουν η γονείς μας να δουν αν φαίνεται η όχι? υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην πηγαίνουμε σε γιατρούς? :)

goody Όταν είδα τι έγινε άρχισα και φώναζα (δεν χτύπησα και δεν χτυπάω ποτε) αλλα φώναζα παρα πολύ

Εγώ δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται να εμπλακεί γιατρός...

Εφόσον ο αδερφός σου δεν ήθελε, νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι οι δυό σας ΜΑΖΙ να ενημερώσετε τους γονείς σας.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Κι εγω δεν καταλαβαινω σε τι χρειαζεται να τον δει γιατρος. Αφου φορουσαν ρουχα δεν μπορει να εγινε κατι. Γιατι θεωρεις οτι πρεπει να τον κοιταξει καποιος?

Και στο αρχικο ποστ σου αναρωτιεσαι αν ειναι γκευ...οχι δεν ειναι, τουλαχιστον αυτο που εγινε δεν δειχνει οτι ο αδερφος σου ειναι γκευ, δειχνει οτι ειναι θυμα αποπειρας βιασμου και αυτο ειναι τρομερο και καλυτερα να το μαθουν οι γονεις σου και να το συζητησετε ολοι μαζι για να δειτε τι θα κανετε και πως θα το αντιμετωπισετε/ξεπερασετε.

ρε κωστα θα μας τρελανεις ....ρουχα φορουσαν πως ειναι δυνατον να εγινε κατι ..δια μαγειας διακτινιστικε το μπιπ......μεσα απο τα ρουχα ή θέλεται να κανετε καταγγελεια για αποπειρα βιασμου .....ξεκαθαρισε τα πραγματα.....

Μου έχουνε πει πως στο στρατό η εξέταση αυτή που κάνουνε Είναι για να ελέγξουνε την σπονδυλική στήλη και όχι για το εάν κάποιος έχει κάνει τέτοιου είδους πράξη.

Δεν νομιζω οτι σε αφορα καν το θεμα.

Εαν δεν ηθελε ο αδερφος σου, νομιζω θα μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του.

Εαν ηθελε ειναι προσωπικη του επιλογη.

Πρεπει να σεβεσαι τους αλλους, το δικαιωμα τους να αμυνθουν η να επιλεξουν.

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι σε αφορα καν το θεμα.

Εαν δεν ηθελε ο αδερφος σου, νομιζω θα μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του.

Εαν ηθελε ειναι προσωπικη του επιλογη.

Πρεπει να σεβεσαι τους αλλους, το δικαιωμα τους να αμυνθουν η να επιλεξουν.

Συγγνωμη αλλα τι λες?Αν μιλαμε για αποπειρα βιασμου τι σημαινει...δικαιωμα στην αμυνα και πως εισαι τοσο σιγουρη οτι το παιδι μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του?

Δλδ αντι να λεμε και μπραβο σε ενα παιδι που νοιαζεται για καλο του αδερφου του...του λεμε να μην ασχολειται?

Δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε από το θέμα μας :)

θα μιλήσουμε με τους γονείς μας και όλα εντάξει σας ευχαριστούμε :)

Συγγνωμη αλλα τι λες?Αν μιλαμε για αποπειρα βιασμου τι σημαινει...δικαιωμα στην αμυνα και πως εισαι τοσο σιγουρη οτι το παιδι μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του?

Δλδ αντι να λεμε και μπραβο σε ενα παιδι που νοιαζεται για καλο του αδερφου του...του λεμε να μην ασχολειται?

Απόπειρα βιασμού από 17 χρονο?????????????????????

Γιατι...πρωτη φορα ακους κατι τετοιο?Περιπτωσεις κοριτσιων που βιαστηκαν απο συμμαθητες τους δεν εχεις ακουσει ποτε?Εχει οριο ηλικιας ο βιαστης δλδ?

Εγω θελω να ρωτησω, ο αδερφος σου δεν καταλαβε αν εγινε η πραξη ή οχι?

Πρεπει να σας το πει γιατρος αυτο?

Επισης αν ηθελε να τον βιασει, δε θα τον εβαζε απο πανω του οπως ειπες αλλα απο κατω του...

Δε σε αμφισβητω, απλα, και συγνωμη κιολας, δεν καταλαβαινω ακριβως τι θελεις..:confused::confused:

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Ούτε εγώ καταλαβαίνω πώς μπορεί να έγινε κάτι ενώ ήταν και οι δύο με τα ρούχα τους. Όμως να σε ρωτήσω κάτι, σίγουρα αφορά τον αδερφό σου ή μήπως έγινε αυτή η απόπειρα σε κάποιον άλλον;

s-age.pngs-age.png

:-(:sad: Δυστυχως..

Τα συνομηλικα παιδια με τα δικα μας δεν ειναι τοσο ακινδυνα οσο νομιζουμε... :( Εγω προσωπικα δεν εκπλησσομαι με τιποτα πια..

Για να μη γινω γραφικη και πω για αλλη μια φορα πως και τον Αλεξ Μεσχισβιλι συνομηλικα παιδια τον σκοτωσαν και μαλιστα παραπλανησαν τις αρχες πολυ καλα..

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν συγκρινω την ιστορια του Kosta με την ιστορια του Αλεξ, ειναι εκ διαμετρου διαφορετικες, απλα με αυτο μου το παραδειγμα τονιζω πως ακομα και τα 17χρονα ειναι -δυστυχως- ικανα για ολα. Και φυσικα δεν εχω τιποτα με τα 17χρονα εχω υπαρξει κι εγω εφηβη και θα φτασει με το καλο και το παιδι μου σε αυτη την ηλικια καποτε. Απλα λεω 17 επειδη αναφερθηκε αυτη η ηλικια.

Στο θεμα μας τωρα: Αγαπητε Kosta, το αν υπηρξε ή οχι επαφη καταρχην μπορει να σας το πει μονο ο αδερφος σου. Πανω απο τα ρουχα ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο. Παρολαυτα καλα θα κανετε να το συζητησετε με τους γονεις σας γιατι ολο αυτο μου κανει κατι σε κακογουστη πλακα απο το "φιλο" σας και ειναι μια καλη ευκαιρια να συζητησετε πως μπορειτε να προστατευσετε τους εαυτους σας γενικα.

Για το θεμα του γιατρου που λες, δεν καταλαβαινω γιατι... Μηπως ο αδερφος σου δεν ειναι σιγουρος αν εν τελει υπηρξε επαφη? Δεν αντιλεγω πως θα μπορουσε να συμβει σε καποιον που ειναι απειρος. Εκτος αν θελετε να εχετε ενα ισχυρο χαρτι στα χερια σας για να κινηθειτε νομικα.

Τελος ρωτας αν ειναι gay.. Και σε αυτο απαντηση μπορει να σου δωσει μονο εκεινος. Μια κακογουστη πλακα σε ενα παρτυ (γιατι εμενα περι αυτου προκειται) δεν κανει εναν ανθρωπο gay. Ηρεμηστε και οι δυο σας και συζητηστε με τους γονεις σας.

Καλη επιτυχια οπως και να 'χει! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

επειδή όμως ποτέ δεν είμαστε σίγουροι..... δεν λέμε .....

• μπορεί να είναι πλάκα...
  • μπορεί πράγματικά να συνέβει ...... και να τα έπαιξε...... (δεν είναι και λίγο εδώ που τα λέμε....)
  • μπορεί να έχει σχέσεις με το ίδιο φύλο και πλαγίως να ρωτάει αν αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον στρατό ή από κάποιον άλλο......πολλά μπορεί....

αυτό που πρέπει είναι τα παιδιά να μιλούν στους γονείς για ό,τι τους συμβαίνει...... και αυτό θέλει πολλή δουλειά και από τους γονείς να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά τους...και από τα παιδιά να καταλάβουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα αγαπά πιο πολύ από τους γονείς τους και μπορεί να τους εκπλήξουν ευχάριστα.... με την αγάπη και την κατανόηση..... ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...