Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορίτσια γέννησα!! Σας ευχαριστώ όλες και όλους!!!

Recommended Posts

Κορίτσια γέννησα!!! Την Κυριακή 29 Μαΐου έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας!!! Είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι!!! :D:D:D:D

Σας ευχαριστώ για την παρέα σας αυτούς τους πολύτιμους και ξεχωριστούς εννέα μήνες, για τις συζητήσεις, τις συμβουλές και την ενημέρωση για διάφορα θέματα που ήταν πρωτόγνωρα και άγνωστα για μένα...Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας....

Έπεται η συνέχεια στην παρέα μας .... στα δύσκολα θέματα της ανατροφής....

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!!! να τη χαιρεσαι!!!!! ανηπομονω να ερθει κ σε μενα αυτη η στιγμη να κρατησω στην αγκαλιτσα μου το μωρακι μου.

ευχομαι απο δω κ περα μονο ευχαριστα στη ζωη σου!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γέννησα!!! Την Κυριακή 29 Μαΐου έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μας!!! Είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι!!! :D:D:D:D

Σας ευχαριστώ για την παρέα σας αυτούς τους πολύτιμους και ξεχωριστούς εννέα μήνες, για τις συζητήσεις, τις συμβουλές και την ενημέρωση για διάφορα θέματα που ήταν πρωτόγνωρα και άγνωστα για μένα...Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας....

Έπεται η συνέχεια στην παρέα μας .... στα δύσκολα θέματα της ανατροφής....

Γλυκια μου συγχαρητηρια !!!

Να σας ζησει η μικρη πριγκιπισσουλα και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Γερη και καλοτυχη να ειναι παντα!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...