Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αμουλιανη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η αμμουλιανη ειναι απιστευτο μερος,φοβερες παραλλιες,καλο φαγητο,καινουργια δωματια κ το βασικοτερο καλες τιμες!!!το μονο που δυστυχως(μονοπωλιο γαρ) ειναι καπως τσιμπημενο ειναι το καραβι για να πας στο νησι.δεν θυμαμαι τιμες,αλλα ηταν ακριβο για την αποσταση..

α και επειδη εχετε παιδια ειναι απο τα μερη που ανετα μενουν οικογενειες.οπως κ ολο το τριτο ποδι,επισης υπεροχο μερος ειναι κ η ουρανουπολη!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

η αμμουλιανη ειναι απιστευτο μερος,φοβερες παραλλιες,καλο φαγητο,καινουργια δωματια κ το βασικοτερο καλες τιμες!!!το μονο που δυστυχως(μονοπωλιο γαρ) ειναι καπως τσιμπημενο ειναι το καραβι για να πας στο νησι.δεν θυμαμαι τιμες,αλλα ηταν ακριβο για την αποσταση..

α και επειδη εχετε παιδια ειναι απο τα μερη που ανετα μενουν οικογενειες.οπως κ ολο το τριτο ποδι,επισης υπεροχο μερος ειναι κ η ουρανουπολη!!!!!!!!!!

καταλαβα..εχει να προτεινεις καποιο ξενοδοχειο η και δωματια..???

http://www.hotelsandrooms.gr/index.php?hotel=Tsakni-Maria-Apartments-Ammouliani&id=20245

αυτα που εχει στην πρωτη σελιδα τα ξερω κ ειναι ολα καταπληκτικα!βεβαια δεν ξερω αν θα βρεις κατι αυτη την εποχη μιας κ στην αμμουλιανη το 3μερο του αγιου πνευματος κ τον 15αυγουστο γινετε πανικος!

αν κανονονισετε τελικα να πατε πρωι στο λιμανι της τρυπητης,ειναι περιπου 1,30 ωρα απο θεσσαλονικη γιατι θα εχει τρελλη ουρα για το νησι..ευτυχως βαζουν αρκετα καραβια κ με μεγαλη συχνοτητα,καθε μισαωρο!

καλη διαμονη!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

APO ΚΑΒΑΛΑ θα ερθουμε..ευχομαι κατι να βρουμε..:( ηταν να παμε πρεβεζα σε κουμπαρο μας..αλλα δεν θα ειναι εκει...!!κανονιζαμε χωρισ τον ξενοδοχο;)

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

λεμε και μεις να παμε κανα 3μερο μεσα ιουλιου η μετα το 15αυγουστο.

ξερετε κανα καλο στουντιος?/θα εχουμε και τα 2 παιδακια μας..καλο ειναι να ειναι κοντα η θαλασσα και το σπιτι να εχει χωρο εξω για τα παιδια:)

ακου ιδεες!!:lol:

• 2 εβδομάδες μετά...
koritsia που μενατε στην αμουλιανη???ψαχνω κατι κοντα στην θαλασσα και να εχει και κηπο...αλυκες ειναι καλα????

Καλημέρα!

Μόνο αλυκές είναι καλά...!!! οι υπόλοιπες παραλίες δεν πολυλένε. Εκανα χρόνια ατελείωτα camping στην Αμμουλιανή (προ γάμου) & ήταν τέλεια!!! Αν βρήκες εκεί κάτι, κλείστο κιόλας!

Καλημέρα!

Μόνο αλυκές είναι καλά...!!! οι υπόλοιπες παραλίες δεν πολυλένε. Εκανα χρόνια ατελείωτα camping στην Αμμουλιανή (προ γάμου) & ήταν τέλεια!!! Αν βρήκες εκεί κάτι, κλείστο κιόλας!

αχ μη μου λες τετοια, δε σε βλέπω κ πολυ ενθουσιασμενη,

δεν εχω ξαναπαει

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

& επίσης αν πάτε & μπορείτε κάντε την βόλτα στα γύρω νησάκια με το καραβάκι.

εδώ έχει λεπτομέρειες

http://www.visitammouliani.com/kentriki-selida/

ΥΓ δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά το λατρεύω αυτό το μέρος...

& επίσης αν πάτε & μπορείτε κάντε την βόλτα στα γύρω νησάκια με το καραβάκι.

εδώ έχει λεπτομέρειες

http://www.visitammouliani.com/kentriki-selida/

ΥΓ δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά το λατρεύω αυτό το μέρος...

α οκ τωρα το καταλαβα σωστα;)

από beach bar κ ζωη τη νυχτα λεει τιποτα?

σορυ σε ζαλιζω τωρα αλλα σε βρηκα ευκαιρη:lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

α οκ τωρα το καταλαβα σωστα;)

από beach bar κ ζωη τη νυχτα λεει τιποτα?

σορυ σε ζαλιζω τωρα αλλα σε βρηκα ευκαιρη:lol:

Δεν με ζαλίζεις καθόλου...

λοιπόν, εγώ όλα τα χρόνια που πήγαινα έμενα αλυκές, έχει ένα beach bar τέλειο (φαίνεται & σε κάποιες φωτο, στην άκρη της παραλίας ψηλά). Στο χωριό όμως που είναι στα 3 χιλ περίπου, αν θυμάμαι καλά, έχει τα πάντα. Ταβέρνες στο λίμανι, μπαράκια παντού (τα καλύτερα στη μεριά που βλέπει Αγ.Ορος, μαγευτική θέα) & ότι άλλο χρειαστείς!

Εκείνο που εννοούσα πριν είναι ότι η παραλία στις αλυκές, απλά δεν υπάρχει !!!, όχι ότι & οι άλλες υστερούν... προσωπικά, τον Αγ.Γεώργιο δεν τον πολυήθελα γιατί είχε λίγες πέτρες & στο χωριό κοντά με ψιλοχαλούσε που ήταν & λιμάνι. Αυτά!

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Κοιτούσα κι εγώ για Αμμουλιανή για φέτος τον ιούλιο/αυγουστο...Ενδείκνυται για μας που έχουμε μια 5 μηνών (6 θα είναι τοτε) μπεμπούλα...? Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο πιο οργανωμένο? Που να μείνουμε καλύτερα ουτως ώστε να μην έχουμε πολλές διαδρομές?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...