Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύγκαμα - Πληγή στο λαιμό του

Recommended Posts

Πείτε μου αν έχει συμβεί σε κάποιο παιδάκι σας το παρακάτω. Ο μικρός ιδρώνει πάρα πολύ και στο λαιμό του έχει συγκαεί και μάλλον το έχει μολύνει. Έχει γίνει πληγή. Του το καθαρίζω με χαμομήλι και βαμβάκι, του βάζω και κρέμα συγκάματος, αλλά αντί να υποχωρεί αυτό κοκκινίζει ακόμα πιο πολύ.

Τι να κάνω, να τον πάω στον γιατρό ? Πείτε μου αν έχετε εμπειρία.

Διαφημίσεις

Μια φορα ενας οφθαλμιατρος μου ειχε πει οτι δεν κανουμε πλυσεις με χαμομηλι και απο τοτε δεν εχω ξανακανει.. Νομιζω οτι την στιγμη που εχει ξεφυγει απο την απλη κοκκινιλα και εχει γινει πληγη καλο θα ηταν να σας δει ενας γιατρος για να δωσει κατι πιο εξιδεικευμενο. Περαστικα σας

Μια φορα ενας οφθαλμιατρος μου ειχε πει οτι δεν κανουμε πλυσεις με χαμομηλι και απο τοτε δεν εχω ξανακανει.. Νομιζω οτι την στιγμη που εχει ξεφυγει απο την απλη κοκκινιλα και εχει γινει πληγη καλο θα ηταν να σας δει ενας γιατρος για να δωσει κατι πιο εξιδεικευμενο. Περαστικα σας

Το ξύνει με τα χέρια του και μάλλον το έχει μολύνει. Θα πρέπει να τον πάω αύριο το πρωί να τον δει ο γιατρός.

Ιδρώνει πάρα πολύ φέτος. Στάζει ιδρώτα. Τον κάνω μπάνιο και μετά από ένα τέταρτο είναι μούσκεμα και κολλάει.

Και είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού ακόμα.

Εγω θα εβαζα ταλκ σε μενα (πχ κατω απο το σουτιεν) αλλα αν νομιζεις οτι εχει μολυνθει ή εχει πληγη μαλλον δεν κανει...

Ναι έχει πληγούλα και τον πονάει όταν πάω να του το καθαρίσω. Στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν το έπαθε αυτό όταν ήταν μωρό και να μου το πάθει τώρα :(

Διαφημίσεις

Έλα βρε κορίτσι μην στενοχωριέσαι, συμβαίνουν αυτά…. Η γνώμη μου είναι να πας το παιδάκι στο γιατρό (όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια) να σου δώσει μια κρεμούλα και να δεις…. θα περάσει!!!! Μην αγχώνεσαι !!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

οταν λες κρεμα συγκαματος τι εννοείς? αυτές τις κρεμες που βάζουμε στην περιοχή της πανας? ελπίζω να μη βαζεις αυτή, γιατί δεν κάνει.

παρε τηλ τον γιατρό σου να σου πει τι αλοιφή να βαλεις

και ο δικός μου εχει θεμα με τον ιδρώτα, ιδρώνει πααααρα πολύ (το χειμωνα να φανταστεις τον εχω με φανελάκι και ελαφριά κουβερτούλα το βράδυ, χωρίς θέρμανση, και παλι σηκωνεται ιδρωμενος) και βγάζει συνέχεια μικρά σπυράκια, τη γνωστή δροτσίλα που λέμε, η οποία πολλες φορές εξαπλωνεται σε όλο του τον λαιμό και την πλάτη. όταν τον είδε ο παιδίατρος, μου ειπε ότι δεν πρεπει να τον αφήνω να εξαπλώνεται πολύ γιατί μπορεί να μολυνθεί και μου ειπε να βαζω fucicort στις μεγάλες εξάρσεις, οχι συνέχεια, γιατί εχει κορτιζόνη, του κανω επαλειψη σε ελαφρυ στρώμα και βελτιώνεται αμέσως.

παρε τον παιδίατρό σου, μην το αφήνεις, ειδικά αν εχει κανει πληγή ίσως μολυνθεί

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας. Είχατε δίκιο η κρέμα που του έβαζα δεν έκανε. Τον πήγα στον γιατρό. Πριν από λίγο γυρίσαμε. Μου είπε να του βάζω fucicort για 4-5 μέρες πρωί βράδυ. Το μεσημέρι να του βάζω betadin.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...