Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γινετε οταν ειμαστε τελειως μονοι μας????

Recommended Posts

Τελικα οι κοπελες που επιλεγουν να ειναι διπλα στις μαμαδες τους κανουν πολυ καλα........αν ηταν η μαμα μ εδω ενταξει δν θα της φορτωνα το παιδι συνεχεια αλλα τουλαχιστον θα πηγαινα μια βολτα απο κει να πουμε δυο κουβεντες.........Σημερα καταλαβα ποσο γρηγορα περναει ο καιρος,χθες ελεγα ποτε θα περασει η μερα και οταν ηρθε το βραδυ λεω τελικα πρεπει να χαιρομαστε καθε στιγμη που περναει με το μωρακι μας.....απλα ξερω οτι καποια στιγμη παλι απο την εξαντληση θα πεις κουραστηκα........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο πρωτος καιρός για μια νέα μαμά είναι δύσκολος . Αλλά σε αυτή την φάση έχεις το μωρό σου και προσπάθησε να επικεντρωθεις και να το χαρείς τωρα που μπορείς. Εμένα πέρασε το 6 μηνο του ΟΑΕΔ και καταλαβα ότι με τα προβληματα δεν χαρηκα το μωρό μου καθόλου και τελικά γυρισα στην δουλειά ................................................................................

jHgFp3.png

Ναι το πιστευω οτι η αρχη ειναι δυσκολη,χαιρομαι παρα πολυ που ζω την καθε στιγμη του και ο,τι καινουριο κανει το βλεπω πρωτη.....ομως μερικες φορες απλα νοιωθω εξαντλημενη.........ειναι και στις αντοχες του ανθρωπου....θελω ολα να ειναι τελεια...και στο τελος της ημερας ειμαι κομματια.....

Τι γινετε οταν δν εχουμε κανεναν διπλα μας,οταν ο αντρας μας ειναι παρα μα παρα πολλες ωρες στη δουλεια,οταν φιλες σου βαριουνται να ερθουν σπιτι σου κ θελουν να τα λετε μονο απο το τηλ,οταν η μαμα σου βρισκετε 400hm μακρυα κ δν εχεις ενα δικο σου ανθρωπο να τα πεις.......οταν εχεις τν αναγκη να πας μια βολτα ''μονη σου'' χωρις κανεναν κ λες μακαρι να ηταν η μαμα μ εδω κ σκεφτεσαι οτι αν αφησεις το μωρο στην πεθερα ενας θεος ξερει τι μπορει να σκεφτει για τν εξοδο σου......τι γενετε οταν θελεις να δουλεψεις γιατι τρελαινεσαι για τν δουλεια σου κ εννοειται οτι υπαρχει οικονομικη αναγκη κ δν μπορεις να δουλεψεις γιατι δν εχεις κανεναν να αφησεις το μωρακι σου......τι γινετε οταν απλα εχεις κουραστει να καθεσαι συνεχεια στο σπιτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ να περιμενεις να ερθει ο αντρας σου κ παλι να καθεστε σπιτι...τι γινετε οταν ο αντρας σου φευγει εκτος πολης για 2-3 μερες κ δν σε παιρνει καν τηλ να ρωτησει αν ζεις η' αν πεθανες......Νοιωθω τοσο μονη μου....ποτε θα στρωσουν κ για μενα τα πραγματα???Ξερω οτι μπορω να παω βολτα με το μωρο(τριγυρω στα μαγαζια,σουπερμαρκετ κτλ,κτλ) ,να παω σε καμια φιλη μου,η'η'η'η' δν ξερω κ γω τι αλλο...... αλλα μεχρι ποτε ολα αυτα???...καθε μερα???Καθομαι στο ''χρυσο'' κλουβι μου κ περιμενω να ερθει η ασπρη μερα κ για μενα.....πραγματικα πριν γεννησω δν πιστευα οτι θα ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα.....:-(:cry::cry::cry::cry:

Γεια σου Ρία! ΄Καταρχήν να χαίρεσαι το παιδάκι σου..! Πόσο είναι? θα μπορούσατε να το γράψετε παιδικό σταθμό και εκείνες τις ώρες να βρεις μια ημιαπασχόληση η να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί γιατί πρέπει πρώτα να είμαστε καλά με τον εαυτό μας για να είμαστε και με τους γύρω μας και ΚΥΡΙΩΣ με τα παιδιά μας.. γιατί δεν δοκιμάζεις να συζητήσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν με τον συζυγο σου? μπορεί να λείπει αρκετά αλλά είμαι σίγουρη οτι αν του δώσεις να καταλάβει οτι νιώθεις πιεσμένη/στενοχωρημένη/αγχωμένη κτλ θα βρείτε χρόνο να κουβεντιάσετε.. Η μίλα με την μητέρα σου και μόνο που θα της τα πεις θα ανακουφιστείς.. όσο για τις φίλες που θέλουν μόνο να ταλέτε από το τηλεφωνο απλά μην ασχολείσαι δεν έχει νόημα! εκεί γυρω στη γειτονιά δεν υπάρχουν μαμάδες στην ηληκία σου? ή κ όχι στην ηληκία σίγουρα καποια κοπέλα θα υπάρχει που θα θέλει παρέα!Όσο έχεις την υγεία σου εσύ και οι δικοί σου ανθρωποι να σκέφτεσαι θετικά και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με αισιδοξία και χαμόγελο! το οφείλεις στον εαυτ'ό σου και στο μωράκι σου! σε φιλώ!

Μαρακι8 θα το γραψουμε του χρονου σε βρεφονηπιακο σταθμο ειναι ακομα 4,5μηνων πολυ μικρουλις του χρονου θα ειναι 20μηνων πιο μεγαλος και πιο ανεξαρτητος(σε σχεση με τωρα).........τι να κανω θα κανω υπομονη,μονο αυτο με σωζει και το οτι καθε μερα κανει και κατι καινουριο και ειμαι πολυ ευτυχισμενη που τα ζω πρωτη εγω και τον βλεπω να μεγαλωνει μερα με τη μερα............ειναι απλα οι στιγμες που σε πιανουν και σε αφηνουν και μετα φτου κ απ΄τν αρχη...............

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...