Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γινετε οταν ειμαστε τελειως μονοι μας????

Recommended Posts

Τι γινετε οταν δν εχουμε κανεναν διπλα μας,οταν ο αντρας μας ειναι παρα μα παρα πολλες ωρες στη δουλεια,οταν φιλες σου βαριουνται να ερθουν σπιτι σου κ θελουν να τα λετε μονο απο το τηλ,οταν η μαμα σου βρισκετε 400hm μακρυα κ δν εχεις ενα δικο σου ανθρωπο να τα πεις.......οταν εχεις τν αναγκη να πας μια βολτα ''μονη σου'' χωρις κανεναν κ λες μακαρι να ηταν η μαμα μ εδω κ σκεφτεσαι οτι αν αφησεις το μωρο στην πεθερα ενας θεος ξερει τι μπορει να σκεφτει για τν εξοδο σου......τι γενετε οταν θελεις να δουλεψεις γιατι τρελαινεσαι για τν δουλεια σου κ εννοειται οτι υπαρχει οικονομικη αναγκη κ δν μπορεις να δουλεψεις γιατι δν εχεις κανεναν να αφησεις το μωρακι σου......τι γινετε οταν απλα εχεις κουραστει να καθεσαι συνεχεια στο σπιτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ να περιμενεις να ερθει ο αντρας σου κ παλι να καθεστε σπιτι...τι γινετε οταν ο αντρας σου φευγει εκτος πολης για 2-3 μερες κ δν σε παιρνει καν τηλ να ρωτησει αν ζεις η' αν πεθανες......Νοιωθω τοσο μονη μου....ποτε θα στρωσουν κ για μενα τα πραγματα???Ξερω οτι μπορω να παω βολτα με το μωρο(τριγυρω στα μαγαζια,σουπερμαρκετ κτλ,κτλ) ,να παω σε καμια φιλη μου,η'η'η'η' δν ξερω κ γω τι αλλο...... αλλα μεχρι ποτε ολα αυτα???...καθε μερα???Καθομαι στο ''χρυσο'' κλουβι μου κ περιμενω να ερθει η ασπρη μερα κ για μενα.....πραγματικα πριν γεννησω δν πιστευα οτι θα ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα.....:-(:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθεσαι και συζητας με τον αντρα σου για ολα αυτα που λες

και βρισκετε μαζι λυσεις που να κανουν και τους 2 σας οσο γινεται πιο χαρουμενους

και οχι μονο τον εναν (τον αντρα δλδ)

και καθεσαι και σκεφτεσαι πως να καλυτερευσεις τη ζωη σου

διαφορετικα απλα θα εισαι δυστυχισμενη οπως θα εισαι και αν συνεχισεις να δινεις σημασια στο τι θα πει η πεθερα

και σε λιγα χρονια θα τα βροντηξεις και θα φυγεις απο κει εχοντας τσακωθει ασχημα με ολους

ή θα τα παιξεις και αλλο ψυχολογικα και παλι θα εισαι μονη σου να μας γραφεις εδω μεσα το ποσο χαλια νιωθεις

αντι να κλαις τη μοιρα σου και να γινεσαι θυμα, κανε κατι να την αλλαξεις

Εχουμε συζητησει απειρες φορες,ουτε εγω ξερω ποσες με τον αντρα μου.....δν βγαινει τπτ....γι'αυτο και απελπιζομαι νομιζω οτι για το υπολοιπο της ζωης μου θα ειμαι ετσι χωρις να κανω τπτ ουσιωδες......-(-(-(........mmdad ειναι αδυνατον να φερω τν μαμα μ εδω.....εχει σπιτι εκει δουλεια,εχει εξοδα που πρεπει να καλυψει πυ να τν κουβαλησω.......εχω χασει καθε ελπιδα οτι μια μερα θα ειναι ''ολα καλυτερα'''.............

Ria μου από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι υπάρχει πεθερά, που θα μπορούσε να κρατήσει ενδεχομένως και το μωράκι, αλλά δεν το προτιμάς από φόβο "τι θα πει"?

Γιατί λοιπόν να μην ενεργοποιηθεί η πεθερά να κρατάει το μωρό ώστε να έχεις λίγο χρόνο δικό σου, ακόμα και για να εργαστείς, έστω με ημιαπασχόληση?

Επίσης, υπάρχουν και οι παιδικοί....

Τα πράγματα εσύ θα τα κάνεις καλύτερα. Βάλε κάτω τον σύζυγο για να βρεθεί λύση. Η πεθερά μαμά είναι και αυτή και γιαγιά. Γιατί να μην βοηθήσει?

Διαφημίσεις

Εδω παρουσα...ελα απο δω κερναμε και καφεδακι!!!Κι εγω μονη μου ειμαι...η μαμα μου 200 χιλιομετρα μακρυα...οι φιλες μου δουλευουν...η κολλητη μου εχει κι αυτη μωρο...ασε που μενει μακρυα και συνηθως τλεφωνικως τα λεμε...ο αντρας μου λειπει πολλες ωρες....η πεθερα μου διπλα μενει αλλα δεν τραβαει το πραγμα.Τη δουλεια μου μαλλον θα τη αφησω για να μγαλωσω το παιδι μιας και δεν εχω καποιον να το κρατησει.

Κι εγω ψιλοφρικαρω ωρες ωρες αλλα οκ αντεχω.Βλτα υποχρεωτικα καθε μερα με το παιδι...ειτε καρτσαδα...ειτε με το αυτοκινητο για δουλειες...ειτε να χαζεψουμε τις βιτρινες...αγοραζουμε και καμια γοβα να φτιαξει η διαθεση μας.

Στο σπιτι το ριχνουμε στη μαγειρικη-ζαχαροπλαστικη να ξελαμπικαρουμε λιγο γιατι ολη μερα ταισμα ,ξεσκατισμα δε λεει.

Βεβαια με τον αντρα μου εχω πολυ καλη σχεση οποτε απο κει δεν εχω αραπονο.Μη τα πολυσκεφτεσαι...πολλες απο μας φανταζομαι ειμαστε σε παρομοια φαση...δεν εισαι μονη σου.Σιγα σιγα θα μεγαλωσουν και τα μικρουλια θα πανε σχολειο θα εχουμε και χρονο ελευθερο για μας φανταζομαι.

Οι γονείς μου είναι 560 χμ.μακριά,η πεθερά μου δεν ζει,ο πεθερός μου δεν είναι και στα πολύ καλά του,φίλες δεν έχω κάνει εδώ,ο μικρός μου είναι σχεδόν 4 μηνών και θηλάζει αποκλειστικά οπότε δεν μπορώ να τον αφήσω σε κανέναν πάνω από μισή ώρα,είμαι μόλις 23 χρονών....Κάποιες φορές ξεσπάω κι εγώ αλλά κοιτάζω τον γιο μου και παίρνω κουράγιο!!Πόσο είναι το παιδάκι σου?Δεν μπορεί,κάποια λύση θα υπάρχει...Γιατί δεν πας για λίγο καιρό στην μαμά σου με το παιδί για να ηρεμήσεις λίγο???

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

ήρθα κι εγώ για συμπαρασταση!!!

εγώ είμαι μόνη μου, χωρίς φίλες, σε πόλη που δεν ήξερα κανέναν (τωρα ξέρω ελάχιστους!), έχω αφήσει τη δουλειά μου γιατί δεν έχω κανέναν για τη μικρή (με την πεθερά που μένει πολύ κοντά δεν μιλάμε...), μένω στο 2ο όροφο διπλοκατοικίας χωρίς ασανσερ και με έξτρα σκαλάκια στην είσοδο που ακόμα και μια απλή καροτσάδα τη μετατρέπουν σε άθλο, δεν οδηγώ για να πάρω τη μικρή έστω έτσι καμια βόλτα και τη μικρή μου την έχω αποχωριστεί απο τότε που γεννήθηκε μόνο 3 φορές: 1 για να κόψω τα ράμματα της καισαρικής, 1 για να πάω στη δερματολόγο όταν σαράντισε και 1 για να κάνω πρόβα το χτένισμα του γάμου!!!

το καλό είναι οτι ο άντρας μου είναι συγχρόνως και ο καλύτερος μου φίλος και οτι ευτυχως όταν δεν έχει πολλή δουλειά, είμαστε συνέχεια εξω!

οπότε η γνώμη μου είναι να συζητήσεις με τον άντρα σου και να κανονίσετε να βγαίνετε όλοι μαζί βόλτες! όσο πιο συχνά μπορείτε!!!

και όσο μπορείς να βγαίνεις κι εσύ με το παιδάκι σου!

δεν ξέρω τι ηλικία έχει αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα!!!

Καλλιοπακι η πεθερα δουλευει καθε μερα σχεδον.....πρωι ως απογευμα δν μπορω με τπτ να βρω πρωινη δουλεια κ τι να της πω κρατα το απογευμα το μωρο να παω βολτα?εδω για την βαπτιση που ετοιμαζομαστε της ζητησα μια μερα να κρατησει το μωρο να παω με τη φιλη μ για μπομπο κ οταν πηγα να παρω το μωρο κρατουε μουτρα κ δν ρωτησε καν τι βρηκα τι εκανα κ αυτο επειδη βγηκα '''μονη'''μου,.......Νικη μου ποσες βολτες να κανω??τα βαρεθηκα κ αυτα......καθε μερα???ειναι λιγο καπως στο τελος θα μαθω ολα απ'εξω.....Αννουλα κ γω 23ων ειμαι κ μολις κ μενα εκλεισε τον 4ο κ μπηκαμε 5ο......πως να παω στη μαμα μ??θα πρεπει να με παει ο αντρας μου γιατι εχουμε μονο ενα μαξι κ δν μπορω να το παρω γιατι δν θα εχει μεταφορικο μεσο........-(-(-(........

fairytale κ εμεις με αντρα μου μιλαμε αλλα δν υπαρχει λυση...μου λεει οτι με καταλαβαινει αλλα τι να κανουμε....??αυτο μ λεει τι να κανουμε....κ οντως αληθεια ειναι....γιατι να μν ειμαστε καπου στο εξωτερικο που οι γονεις δουλευουν τη μια μερα ο ενας κ την αλλη ο αλλος.............-(-(

Διαφημίσεις

τι γινεται οταν εχεις τη μαμα απο κατω αλλα για ενα φαγακι μονο γιατι ειναι ηλικιωμενη και καθε φορα που της λες να κρατησει ενα παιδι παθαινει αμοκ??? τι γινεται οταν μπορει να σκαβει ωρες στον κηπο με τα λουλουδια της αλλα δε μπορει να κρατησει ενα παιδι ε ι κ ο σ ι λεπτα??? τι γινεται οταν τα μωρα κλαινε σπαρακτικα να πανε μαζι της για λιγο και εκεινη κλεινει την πορτα πισω της και φευγει??? οταν ερχεται για δεκα λεπτα το πολυ αφηνει το φαι δοξα το θεο κι αυτο και την κανει για καφεδες με τις φιλεναδες της (σπιτι της μεν αλλα την κανει)

κι οταν εσυ δεν εχεις πια φιλες γιατι αλλαξες γειτονια και πλεον ουτε απ το τηλεφωνο δε σε θυμουνται??? και η πεθερα δεν ειναι να της αφησεις παιδι ειναι αλλου ντ αλλου???

θες κι αλλο???

και δεν μπορεις λογω υγειας να πας ουτε στο σουπερ που λες....γιατι δεν περπατας!!! και στα φερνουν σπιτι απ το σουπερ, απ το φαρμακειο, απ το μαναβη..... και εσυ εισαι καθηλωμενη σε ενα καναπε και στα 5 βηματα πεθαινεις απ τον πονο??? και 2 μωρα τεσσαρων και δυο που θελουν να παιξουν???

και εχεις ξεχασει τι θα πει καφες, εχεις ξεχασει τι θα πει μπανιο με ηρεμια, ολα ειναι τρεξιμο, ολα ειναι αγχος.....και απο πανω οταν λες "ποναω τοσο μαμα" σου λεει "εεε....εγω να δεις ποσο ποναω αλλα δε λεω τιποτα!"

αστα ρε κοπελα μου

ευχαριστημενες να ειμαστε παλι

δοξα το θεο να λες καθε μερα

την υγεια σας να εχετε

και θα πιεις κι αλλους καφεδες θα βγεις να σε δει λιγο ο ηλιος

εγω βγηκα το σαββατο απο το σπιτι ξερεις απο ποτε? απο το Νοεμβριο!!!!!!

τωρα εκανα λιγα βηματακια και πηγα μια βολτα

και παλι ειμαι ευχαριστημενη απο το τι μπορει ο καθενας να μου προσφερει

εστω και το φαγακι εστω κι ενα πλυμενο ρουχο

αλλα ποιος να καταλαβει.....τη θερμοκοιτιδα που ειμαστε μεσα!!!

βγηκα εξω και αρπαξα ιωση με τη μια.......μα 7 μηνες εσωκλειστη τι περιμενα???

και να θες να κανεις καμια δουλεια και να μη σε πανε τα ποδια σου, να θες να βαλεις ενα νερο και να πινεις απ το μπιμπερο για να μην πας στην κουζινα, να θες να σκουπισεις και να μπορεις λιγο λιγο μονο με το επαναφορτιζομενο.....

την υγεια σας να εχετε το ξαναλεω......ολοι και ολες και τα παιδακια σας

κανε υπομονη ψυχουλα μου και πες στο συζυγο οτι ζοριζεσαι κατι θα κανει κι εκεινος

fairytale κ εμεις με αντρα μου μιλαμε αλλα δν υπαρχει λυση...μου λεει οτι με καταλαβαινει αλλα τι να κανουμε....??αυτο μ λεει τι να κανουμε....κ οντως αληθεια ειναι....γιατι να μν ειμαστε καπου στο εξωτερικο που οι γονεις δουλευουν τη μια μερα ο ενας κ την αλλη ο αλλος.............-(-(

τι εννοεί με το τι να κάνουμε?????

όποτε έχει ελευθερο χρόνο είτε να σας παίρνει να πάτε κάπου όλοι μαζί είτε να κραταει το μωρο για να βγεις κι εσυ μια βόλτα να ξεσκάσεις!!!

με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!!!

καλημέρα κοριτσια ηρθά και εγώ στην παρέα σας μια απο τα ίδια νιώθω. Ειμαι μόνη μου σε νησί οι γονείς μου και η πεθερά μου μένουν πολύ μακριά Ειμαι 24 ωρες το 24ωρο με τρια παιδιά στο σπίτι ο ανδρούλης μου ειναι πολλες ωρες στην δουλεια για να βγουμε εξω πρεπει να ετοιμαζομαστε τουλαχιστον δυο ωρες πριν ασε που στο νησι δεν εχουμε και πολλες επιλογες να παμε ευτιχως τωρα το καλοκαιρι θα πηγαινουμε λιγο θαλασσα και ετσι θα περνανε οι μερες. Εχθες ειχαμε την ιδια συζητηση με τον ανδρα μου και χωρις υπερβολες καταληξαμε οτι τα παιδια μας κλεψανε την ζωη, οταν εχεις τρια (μωρα ) παιδια δεν μπορεις να εχεις αρκετο χρονο για σενα. Το μονο που μπορω να κανω είναι υπομονή να μεγαλώσουν.

Στελλα μου περαστικα σου καρδουλα μου....οκ κ γω αν ειχα τη μαμα μου κ δν θα δεχοταν να κρατησει το μωρο μου θα ενοιωθα πολυ ασχημα αλλα ξερω οτι δν ειναι ετσι κ αν ηταν διπλα μου θα μπορουσε να με βοηθησει......το ξερω οτι υπαρχουν πολλες σαν κ μενα,το ξερω πως υπαρχουν κ χειροτερα αλλα αν μπορει να βρεθει μια λυση γιατι να μν το προσπαθησουμε και να επιδιωξουμε να ειμαστε καλυτερα...

fairytale με το τι να κανουμε εννοουσε οτι προς το παρον δν μπορουμε να κανουμε κτ.....οτι πρεπει να καθομαι σπιτι κ οτι αυτες ειναι τωρα οι υποχρεωσεις μου....-(-(-(.....εμ ετσι ειναι σε θελουν σπιτι καλη μαμα καλη νοικοκυρα καλη συζηγο να εισαι παντα περιποιημενη ως γυναικα κ να μν αφηνεις τον ευτο σου παραμελημενο......τι ειμαστε τελος παντων ρομποτ???η αληθεια ειναι οτι εγω τα προλαβαινω ολα,κ με το σπιτι κ με το μωρο κ με εμενα(δν καθομαι ουτε λεπτο παρα μονο να μπω στο forum)......αλλα κουραζομαι πολυ....στο τελος της ημερας κ με τον εαυτο μου να ειχα ασχοληθει δν εχει κανενα νοημα......

Διαφημίσεις

Ria δες το αλλιώς: είσαι ήδη εδώ και συζητάς (διαδικτυακά έστω) με άλλες κοπέλες με παρόμοια βιώματα. Έχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποιες να μένουν στη γειτονιά σου και να μην το ξέρεις!!! Πολλές κοπέλες βρήκαν εδώ φίλες και παρέες, άλλους γονείς με παιδιά που όσο να 'ναι έχουν κάποια κοινά.

Μην ανησυχείς κι εκμεταλλεύσου το χρόνο όσο το μπεμπάκι είναι μικρό, γιατί σε λίγο που θα αρχίσουν μπουσουλήματα, αλεσμένα, κτλ κτλ θα έχεις άλλα για να τρέχεις και δεν θα σου μένει χρόνος για απογοητεύσεις

Όσο για την πεθερά, μούτρα ξεμούτρα, εάν με το μωρό ειναι οκ (το φροντίζει σωστά δηλαδή) δεν πειράζει, ξύδι και θα της περάσει!

Προσπαθησε να δεις τα θετικά της κατάστασης που βρισκεσαι .....Οτι εισαι με το μωράκι σου μαζί τώρα .....όλοι μέρα ναι λειπει ο άντρα σου για δουλεία όλοι μέρα ...αλλα.. πρέπει και κάποιος να δουλέψη για να ζήσετε.....Να ασχοληθείς με την μαγηρική με καινούργιες συνταγές ,γλυκά ,φαγητά ....να σχοληθεις με το σπίτι σου διακόσμηση ,λουλούδια .....να επιδιώξης νεές γνωριμίες ....αακαι οσο αφορά την πεθερα σου ,μπορεί και να ζηλεύει ότα ν βγαίνεις μόνη σου δίοτι ίσως ό δικός της άντρας στην ηλικία σου να μην την άφηνε ..το σκέφτηκες ποτέ αυτό στο λέω επειδή μου έχει τύχη ....και μου το είπαν στα ίσχια

Μπορεις όμως και να ψάξεις για κάποιο σταθμό να αφήσεις το μωράκι σου αφού πρώτα βρεις κάποια δουλειά ...............ή και να βρεις κάποια δουλειά να δουλεύεις απο το σπίτι ......ψάξε μεσω ίντερνετ κάτι μπορείς να βρείς .......ή να κρατας και κάποιο άλλο παιδάκι μαζί με το δικό σου ....για κάποια άλλη μαμά που έχει δουλεία και δεν ξέρει και αυτή τι να το κάνει .Δες την ζωή σου πιο θετικά ...εισαι γερή εχεις μια υπέροχη οικογένεια έχεις ένα πιάτο φαί στο τραπεζι σου ολα τα αλλα ....άστα και τίποτα απο τα παραπάνω να μην κάνεις ......θα περάση ο καιρός έρχεται καλοκαίρι .....θα μεγαλώση το μωράκι σου και θα σου γεμίζη πλήρως τον χρόνο σου και θα έχεις και μια πολύ καλή παρέα ...την καλύτερη μπορώ να σου πω.......

Καλημέρα, εδώ και εγώ στην παρέα σας. Η μαμά μου Αθήνα, με κάποια προβλήματα υγείας, έρχεται περίπου 1 φορά το 4μηνο για το πολύ μια εβδομάδα- ευτυχώς που γίνεται και αυτό!- η πεθερά μου 2 ώρες με το αυτοκίνητο με συνεχείς δικαιολογίες για το πόσο δεν μπορεί να έρθει και όταν έρθει, εξαφανίζεται στην αγορά για ψώνια και περιμένει να της έχω έτοιμο φαγητό στο σπίτι!

Ευτυχώς έχω έναν ΤΕΛΕΙΟ άντρα, που με βοηθάει απίστευτα με τα παιδιά! Αν δεν είχα και αυτόν δεν ήξερα τί θα έκανα!

Πάντως στην αρχή, μόλις γέννησα το 1ο μου παιδάκι, κλεισμένη σε ένα σπίτι, χωρίς φίλους, γιατί είχαμε μετακόμισει λίγο καιρό, χωρίς ιδεά για το πως μεγαλώνεις ένα μωρό, μέσα στο κλάμα κάθε μέρα...

Κάνε λίγο υπομονή, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Το παιδάκι σου θα μεγαλώνει, θα γίνεται πιο ανεξάρτητο και εσύ με μεγαλύτερη ελευθερία. όσο για την δουλειά, πίστεψε με στην αρχή θα αλλάξεις περιβάλλον και θα σου αρέσει ,αλλά μετά από λίγο πάλι θα σου φταίει το ότι κουράζεσαι, περνάνε όλα από εσένα κλπ κλπ- προσωπική εμπειρία σου λέω!

Να έχεις υγεία και προσπάθησε όσο μπορείς να βγαίνεις βολτούλες...και το λεωφορέιο δεν είναι κακό!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Που μένεις κοριτσάκι???Το Καλλιοπάκι έχει δίκιο,όλο και κάποια κοπέλα θα μένει κοντά σου και θα μπορείτε να κάνετε παρέα!!;)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Στελλα μου περαστικα σου καρδουλα μου....οκ κ γω αν ειχα τη μαμα μου κ δν θα δεχοταν να κρατησει το μωρο μου θα ενοιωθα πολυ ασχημα αλλα ξερω οτι δν ειναι ετσι κ αν ηταν διπλα μου θα μπορουσε να με βοηθησει......το ξερω οτι υπαρχουν πολλες σαν κ μενα,το ξερω πως υπαρχουν κ χειροτερα αλλα αν μπορει να βρεθει μια λυση γιατι να μν το προσπαθησουμε και να επιδιωξουμε να ειμαστε καλυτερα...

μα εμενα δεν ΜΠΟΡΕΙ να τα κρατησει ματια μου

ειναι 80 χρονων

δεν τα προλαβαινει πια κινδυνευουν ανα πασα στιγμη

και παλι ειμαι ευγνωμων που ειναι γερη και αντι να της κανω εγω ενα πιατο φαι μου κανει εκεινη

μια φιλη οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου ειπε

"με το καλο....και ξερεις ε? ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ" ποσο δικιο ειχε

μανα εγινα....και το ηθελα απ τα 15 μου

εγω και η Παπαδοπουλου Σ ΑΓΑΠΩ Μ ΑΓΑΠΑΣ ποτε θα γινω μανα???? χεχεχε

και δε θελω να παω για καφε ηπια αρκετους ως τα 29 μου

και δε θελω να βγω βραδυ χορτασα τα ξενυχτια

και δε θελω να φαω μεσημεριανο παντα τρωω δυο κουταλιτσες μηπως καποιος το θελει

και αν εχω 10 πορτοκαλια δε θα τα ακουμπησω να φανε οι αλλοι

και χαιρομαι τοσο που προσφερω

χαιρομαι τοσο που σταματησα τη δουλεια και μεγαλωνω τα παιδακια μου

μονο λιγη υγεια παραπανω θελω.....

λιγη υγεια γενικως

Κ τι να κανω δλδ να βαλω αγγελια οτι ζητηται κοπελα απο τν περιοχη να κανουμε παρεα??απ'οτι βλεπω δν υπαρχει καμια με μωρο εδω τριγυρω,ολοι ειναι λιγο ''μεγαλοι''.......σε παιδικο δν μπορω κ δν θελω να τον στειλω ακομα ειναι ακομα 4ων μηνων με τπτ....του χρονου ισως γιατι θελω απο νωρις να κοινωνικοποιηθει αλλα κ παλι δν ξερω......μαλλον ειμαι λιγο καταδικασμενη προς το παρον....Ναι το χαιρομαι το μωρακι μ ,επισης χαιρομαι που το μεγαλωνω μονη μου κ με γνωριζει κ οτι καινουριο κανει εγω ειμαι εκει για εκεινον....αλλα δν νομιζω πως δν υπαρχει γυναικα που μαι φορα εστω να εχει πει''κουραστηκα''.......

Όλες νομίζω έχουμε περάσει περιόδους μεγάλης κούρασης και απογοήτευσης. Κι εγώ που στα λέω νομίζεις δεν υπήρξε φάση που απογοητεύτηκα και έλεγα ότι δεν έχω στήριξη από πουθενά? Και τώρα που σου γράφω είμαι με αποκόλληση, στο σπίτι και θα είμαι για άλλους 4 μήνες. Ούτε τη βόλτα με το καρότσι με το άλλο μου το μικράκι δεν μπορώ κάνω εγώ γιατί δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Αλλά μαθαίνουμε να πορευόμαστε με αυτά που έχουμε.

Σχετικά με την παρέα τώρα: όπως ξαναείπα έχεις κάνει μία αρχή. Το ένα φέρνει το άλλο. ΜΠορείς να μπεις για παράδειγμα στο parentscafe, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε κοπέλες που μένουν στην ίδια πόλη, περιοχή. Τίποτα δεν έρχεται ουρανοκατέβατο. Εφόσον έχεις εντοπίσει το πρόβλημα (γιατί μερικοί δεν ξέρουν καν τι τους φταίει) θα βρεις και τη λύση. Υπομονή και αισιοδοξία!

Παρεα εχω δλδ φιλες απλα δν μπορουν να ερχονται συνεχεια σπιτι μου κ το αμαξι το εχει ο αντρας μου,σε λεωφορειο δν μπαινω με τπτ με το καροτσι δν υπαρχει περιπτωση....το προβλημα μου το βασικο ειναι οτι θα ηθελα να κανω καποια πραγματα που εκανα παλια δλδ δουλεια κ παλι δουλεια ειναι το πιο σημαντικο για μενα μεσα στους καφεδες κτλ....ας πουμε για εναν καφε δν εχω προβλημα να παω με το μωρο ισα ισα μ'αρεσει κιολας......θα ηθελα εστω κ λιγες φορες να ξεφευγω ξερω οτι ειναι δυσκολο ξερω οτι το μωρακι αλλαζει ολη σου τη ζωη,ξερω οτι μπορει μετα απο ενα χρονο που θα γινουν ισως καλυτερα τα πραγματα μπορει να γραφω σε αλλη κοπελα εδω μεσα και θα της δινω κουραγιο λεγοντας οτι υπομονη καποια μερα θα φτιαξουν τα πραγματα......ξερω οτι αυτο ειναι το καθηκον μου να ειμαι σπιτι ......δν με πειραζουν ουτε οι δουλειες που κανω ουτε που μαγειρευω τπτ απο αυτα.......απλα ψυχολογικα θελω που κ που μια ανανεωση ενα φρεσκαρισμα πως το λενε........ σας εχω ζαλισει τελειως κοριτσαρες μου....

τι παει να πει ρε κορες.. δεν ακουει ο αντρας μου οτι και αν πω και σου λεει τι να κανουμε και αυτες ειναι οι υποχρεωσεις και η ζωη σου εν ολιγοις πια?

δηλαδη ειλικρινα βρε ρια.. σηκωθηκες και εφυγες απ το σπιτι σου για να εισαι σαν φυλακισμενη?

ναι πολυ ωραια που εχεις το παιδι.. αλλα αν δεν αλλαξει κατι θα τα παιξεις εντος ολιγου

εγω αν ημουν δε θα δεχομουν οτι .. α δεν γινεται τιποτα επειδη ετσι λεει ο αντρας μου

ουτε που θα εφευγα απ την οικογενεια μου

και μενα ο αντρας μου και δουλευε και εμεινα χρονια στην πολη του αλλα με το γαμο πηγαμε στους δικους μου

και μια χαρα δουλευουμε και εδω

εισαι 23 χρονων (και εσυ και αλλες απ οτι διαβαζω) και αντι να απαιτησετε να ζειτε καλα κλαιτε τη μοιρα σας

τι θα σου κανει δηλαδη ο συζυγος αμα βγεις? αμα βρεις δουλεια? αμα παρεις το παιδι στη μανα του να το προσεχει και ας κανει μουτρα η κυρια?

ειμαι αυστηρη αλλα εκνευριζομαι κυριως μαζι σας διοτι δεν καταλαβαινετε οτι κανενας δεν θα σας κοιταξει αν δεν κοιταξετε τον εαυτο σας και να μην συνεχιζετε νιωθετε θυματα

αυτες οι καταστασεις οδηγουν σε καταθλιψεις (εχω περασει καταθλιψη)

και μετα οδηγουν σε τσακωμους και μετα οδηγουν στα θεματα "χωρισμου" και "δεν αντεχω αλλο" και "δεν ειναι αυτος που παντρευτηκα"

νομιζω οτι η βολτα στα παρκα της γειτονιας με το μωρο σου στο καροτσακι και αργοτερα με το παιδακι σου στις παιδικες χαρες υης γειτονιας, ειναι μια καλη αρχη για νεες γνωριμιες με ανθρωπους με ιδια βιωματα και "ενδιαφεροντα" με σενα. εγω το εχω ξαναπει, με το μωρο γνωρισα κοσμο (παρολο που δουλευα και ο χρονος ηταν περιορισμενος) και εκανα και καποιες καλες νεες φιλιες (που ειναι και διπλα στο σπιτι μου αφου γνωριστηκαμε με τον τροπο που ειπα).

μην τα βλεπεις βουνο, ειναι τωρα αρχη ακομα. δεν ειναι παντα ετσι, δεν μενει παντα μωρο, με αναγκες θηλασμου, αλλαγματος, υπνου κτλ ανα 1 ωρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...