Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μάτι μου(χρήση κολλύριου)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για το λαιμο μου ειχε πει ο γιατρος μου αν χρειαστει να κανω γαργαρες με Hexalen και να μην παρω καραμελες για το λαιμο!

Αμαν βρε Νικη μου!Ολα μαζι σε πιασανε κι εσενα? :lol: Μαλλον πρπει να κατσεις λιγο ησυχα μου φαινεται! :wink:

Κι εγω ειχα παρει Hexalen οταν ειχα εντονο βηχα και πονολαιμο στον 6ο αλλα γραφει πανω οχι για εγκυους. Φοβηθηκα και εκανα μονο 2 φορες γαργαρες.

Καποια στιγμή που αρρώστησα σκέφτηκα να κάνω γαργάρες με Hexalen ,αλλά διάβασα στο χαρτί που συνόδευε το φάρμακο να μην χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω αν το εγραφε επειδή δεν κάνει ή απλά επειδή δεν είχαν γίνει τα κατάλληλα τεστ και για να έχει η εταιρεία τη φωλιά της καθαρή.

Δε ξερω κοριτσια εγω δε διαβασα οδηγιες! :lol::lol: Αφου μου το ειπε ο γιατρος τον εμπιτευτηκα :roll:

Παντως οτι και να ειναι αφου δεν το καταπινουμε μαλλον δεν πειραζει και τοσο οσο καραμελες.Εμενα για τις Lysopaine συγκεκριμενα ο γιατρος μου ειχε πει να της αποφυγω!

Οσο περνανε οι μηνες βεβαια ειναι και πιο ελαστικα τα πραγματα.Μια φιλη μου στον 8ο επαιρνε αντιβιωση γιατι ηταν πολυ αρρωστη και ο γιατρος της ειχε πει να παρει!Τι να πω...

Νικη μου υποννουσα...αυτο που ειπα και τιποτα παραπανω! :wink:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα δεν το καταπινεις αλλα περναει στο βλεννογονο κι απο κει στην κυκλοφορια του αιματος.

Αλλα οταν το μωρακι ειναι ηδη σχηματισμενο μετα τον 7ο ειναι λιγο πιο ελαστικοι.

Το πρωτο τριμηνο ειναι υποπτο για διαφορες ανωμαλιες απο φαρμακα και ουσιες.

για τον λαιμό τέλεια είναι η πρόπολη, όμως σε πολλούς δεν αρέσει η γεύση.

(έχει στο φαρμακείο μασούμενα δίσκια, θα δώ εάν είναι και για εγκυμοσύνη.

κάνει θαύματα..!!!

για τις αμυγδαλές το πιό σημαντικό είναι να έχεις συνέχεια καραμέλα στο λαιμό (οποιαδήποτε κανονική ζαχαρένια καραμέλα) έτσι ώστε να υγραίνονται απο το εξτρα σάλιο που παράγεται.

(η αίσθηση που έχεις απο την λυσοπαιν και τις άλλες φαρμακευτικές, θα δείς ότι οφείλεται και σε αυτό.)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

πρόπολη μου είχε δώσει και μένα η φαρμακοποιός μου σε σπρέι όταν είχε κλείσει εντελώς η φωνή μου. Συνισταται στηνεγκυμοσύνη γιατί είναι κάτι φυσικό (προέρχεται από τη μέλισσα).

Για τις καραμέλες εχει δικιο η Μαρια. Μαλιστα εχω παρατηρησει στον εαυτό μου ότι στον πονολαιμο με ανακουφιζουν περισσοτερο οι απλές παρά οι λιζοπαίν :shock:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...