Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μάτι μου(χρήση κολλύριου)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν δοκιμάζεις λίγο χαμομηλάκι... μπορεί να βοηθήσει... ή ίσως αν δεν πονάει πολύ, να κάνεις λίγη υπομονή....

Ό,τι και να σου πει η γιατρός... φάρμακο είναι. Γιατί να το πάρεις αν αντέχεις;;;;

Εγώ φαντάσου ότι έχω βγάλει έναν χαλαζία (;) στο μάτι από την αρχή της εγκυμοσύνης και ούτε γυναικολόγο ρώτησα, ούτε οφθαλμίατρο... το άφησα έτσι και άρχισε να υποχωρεί σιγά σιγα μόνο του.... Φαντάσου, ένα διάστημα κυκλοφορούσα με το μάτι πρησμένο.... Και το γέλιο ήταν ότι όταν με ρωτούσαν τί έπαθα, τους έλεγα ότι με έδειρε ο άντρας μου :shock::shock: ... (δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με πιστεύανε!!!!!)

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Για την πληρη ενημερωση σου μπιζελακι ειμαστε σε χωρο εργασιας και οταν τα πετας ετσι γελαμε και μας στραβοκοιτανε οι συναδερφοι.........

προτεινω λοιπον πριν πεταξεις την χαριτωμενια σου να βαλεις προειδοποιηση...αστερακι sos κατι τετοιο...

αχ θα με απολυσουν......θα με λιωσεις λέμε....... :lol::lol:

Διαφημίσεις

βάλε φυσιολογικό ορό, αυτό που βάζετε και στα μωρά στην μύτη - που είναι σε μικρές δόσεις. (όχι το νερό της θάλασσας ε ???!!! τον φυσιολογικό ορό λέω!)

είναι πιθανό λόγω ορμονών και πίεσης κτλ να έχεις λίγη ξηροφθαλμία -

ότι και να έχεις, ο φυσιολογικός ορός είναι σαν το δάκρυ και θα σου ξεπλύνει το μάτι.

επίσης υπάρχει και δάκρυ που μπορείς να πάρεις ( το παίρνουν συνήθως για τους φακούς επαφής)

αυτό που λέω με το φυσιολογικό ορό για μωρά, που είναι σε μπουκαλάκια πολύ μικρά μιάς δόσης είναι ότι πρέπει όμως γιατί δεν χαλάνε - ενώ το δάκρυ που είναι ένα μπουκαλάκι, μετά απο κανένα μήνα πρέπει να το πετάξεις.

το κάνω συνέχεια γιατί φοράω φακούς επαφής μυωπίας.... οπότε μη φοβηθείς να τα πάρεις, είναι και φτηνά αν θυμάμαι καλά.

και θα σου δροσίσουν το μάτι.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Και η γιατρός μου χαμομήλι μου είπε :cry: Θα δω... Ξηρό το νιώθω πάντως.. Και πάνω που μου πέρασε η ωτίτιδα και χάρηκα... πφφφ :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Ναι βρε Νικη,

όχι φάρμακα με την μια..Εξάλλου τώρα στα τελευταία στάδια την εγκυμοσύνης, υπάρχουν διάφορες παρενέργειες..

Εγώ στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη, τον τελευταίο μήνα έβλεπα κάπως θολά και με πονάγαν τα μάτια μου αρκετά συχνά..Βεβαια παίζει ρόλο και η δουλειά..8 ώρες στον υπολογιστή δεν είναι και λίγο!!

Ναι καλε χαμομηλακι του αγρου, τι καλυτερο?

Εμεις εχουμε συμβαση με την Lipton διοτι εχω ευαισθητα ματακια εκ γεννετης και ολοι οι οφθαλμιατροι πριν φτασουν στο σημειο να δωσουν φαρμακα λενε χαμομηλι. Ειναι ηπιο καθαριστικο και αντιβακτηριδιακο.

Κομπρεσουλες λοιπον και ξεκουραζει και το ματι.

Το προτεινουν πολλες φορες και οι γυναικολογοι για πλυσεις εξωτερικες φυσικα.

Διαφημίσεις

Ειδες Νικη μου? Ολα καλα!

Δεν ειναι αναγκη να παιρνεις με τη μια φαρμακα ποσο μαλλον τωρα στην κατασταση σου!

Να ξερεις οτι οσο πιο πολυ παιρνεις φαρμακα (και ειδικα απο την τρυφεροτατη ηλικια των 19) τοσο πιο πολυ θα παθαινεις ανοσια και εκει που με ενα ντεπον σου περναγε ο πονοκεφαλος θα θελεις και 2 και 3 και βαλε!

Κριμα δεν ειναι?

ασε πρόσφατα πέρασα έναν - ήθελα απονεύρωση τελικά- και τα είδα όοοολα! όλη η αριστερή πλευρά ήταν για πέταμα! πονοκέφαλος, πόνος στο αυτί και πονόδοντος!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

Πονάει το μάτι μου το αριστερό... Με τσούζει :? Κάνει να πάρω κολλύριο ??

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΞΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ... :lol:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ) ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η΄ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ναι αυτό είναι σίγουρο.

ΑΛΛΑ το φυσιολογικό δάκρυ που μπορείς να αγοράσεις για πιο βολικά εάν είσαι κάπου έξω, για το μάτι σου, δεν έχει κανένα φάρμακο,

ούτε και ο φυσιολογικός ορός - δεν είναι κολλύρια.

(πληροφοριακά :) )

και γενικώς υπάρχουν διάφορα προιόντα για τα μάτια, δεν είναι όλα τα μπουκαλάκια το ίδιο :)

τελικά ξηροφθαλμία ήταν ή απλος ερεθισμός? διαρκεί ακόμα?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Προχτές που βγήκα έβαλα άτσαλα μολύβι ματιών και μάσκαρα και επειδή είχα καιρό να βαφτώ και είχα ξεχαστεί έτριψα σε κάποια στιγμή το μάτι μου και πρέπει να μπήκε μέσα σκιά ή μάσκαρα και ερεθίστηκε λίγο... Τώρα μου πέρασε τελείως ευτυχώς ΑΛΛΑ... μετά την ωτίτιδα και τον πόνο στο μάτι τώρα έχει κλείσει ο λαιμός μου... καλά όλα τώρα στον 9ο θα τα περάσω? :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αν σε πονάει κιόλας... θα συνέστηνα γαργάρες με αλατόνερο... αν απλά έκλεισε και δεν σε ενοχλεί... απλά άστο... θα περάσει...

"Ο γιατρός της οικογένειας"

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Για το λαιμο μου ειχε πει ο γιατρος μου αν χρειαστει να κανω γαργαρες με Hexalen και να μην παρω καραμελες για το λαιμο!

Αμαν βρε Νικη μου!Ολα μαζι σε πιασανε κι εσενα? :lol: Μαλλον πρπει να κατσεις λιγο ησυχα μου φαινεται! :wink:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...