Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδο-ρευματολόγος για νεανικη αρθιτιδα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Παιδορευματολόγος στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Metropolitan, είναι η κα Σορίνα Μπόιου Πέτσιου (ιατρείο κάθε Πέμπτη, 11-13, ρανδεβού στο 210.4809000, 210.4809787). Καλή επιτυχία!

• 7 months later...

Για οσους γονεις αναζητουν παιδορευματολογους στο Αγια Σοφια-παραθετω τα παρακατω ονοματα-απο αυτα που εχω ακουσει ως εργαζομενη νοσηλευτρια εκει, και παρακαλω ο καθενας να πραγματοποιησει περαιτερω ερευνα προτου επιλεξει τον θεραποντα ιατρο του. Η κα Ρουμπινη Σμερλα, ειναι επιστημονικος συνεργατης, ερχεται 2 φορες την εβδομαδα κατοπιν ραντεβου, ειναι εμπειρη, ευγενικη, συνεργαζεται με το ρευματολογικο τμημα στο λαικο νοσοκομειο επισης-εχει ιατρειο εξω. Η κα Τσιτσαμη εχει ερθει στο νοσοκομειο τον τελευταιο χρονο, ειναι καθημερινα εκει,επιδεικνυει αρκετο ενδιαφερον για τα περιστατικα της-ειναι επιστημονικος συνεργατης επισης-ειναι ευγενικη,επικοινωνιακη-δεν εχει ιατρειο εξω,ισως χρειαζεται λιγο χρονο ακομα για να αναγνωριστει.

καλημερα sos

που μπορω να βρω την κα Τσιτσάμη?

θεωρείται πολυ καλη

εχω ακουσει και απο τον κο Τζιούφα, που ειναι ο καλυτερος ρευματολογος στην Ελλαδα αλλα για ενηλίκους,για τη συγκεκριμενη γιατρο

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

• 8 χρόνια μετά...

Γεια σας μανούλες/μπαμπάδες.

Ερώτηση: Τι μπορεί κανείς να μου πει για την Παιδορευματολόγο Σμερλα Ρουμπινηη; Έχει κανείς εμπειρία και κυρίως πόσο περίπου κοστίζει η (πρώτη) επίσκεψη; 

Θενκς εκ των προτέρων 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...