Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

myrto

Recommended Posts

ΚΑΝΩ 4-6 ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ 2ΩΡΗ ΑΝΤΛΗΣΗ.

ΧΑΝΩ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ.

Αν κάνεις περισσότερες αντλήσεις, ακόμη και με αυτό το θήλαστρο που έχεις, θα χρειάζεσαι λιγότερο συνολικό χρόνο.

Αν θα συνεχίσεις να αντλείς σου συνιστώ να πάρεις το symphony (μαζί με το πλύσιμο) όλο το 24ωρο

Διαφημίσεις

AGLAIA, ΔΗΛ.ΜΕ ΤΟ SYMPHONY AN ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 8-10 ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ?

Μπορεί να τα καταφέρνεις και με 6 αντλήσεις. Για τις περισσότερες μαμάδες οι 8 δεκάλεπτες είναι αρκετές για να έχουν όσο γάλα χρειάζονται!

AGLAIA,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΛΩ!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΛΩ!!

Να είσαι καλά!

Σίγουρα έχεις πάρα πολύ γάλα γι αυτό και καταφέρνεις να βγάζεις τόσο πολύ γάλα με αυτό το μικρό θήλαστρο! Σκέψου, έχω αντλήσει 90 λίτρα γάλα αλλά με αυτό το μικρό κατάφερνα να βγάλω λιγότερα από 40ml σε 12 λεπτά...

Αν νιώσεις ότι μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και το μωρό στο στήθος θα είμαι στη διάθεσή σου για να κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη συνεργασία σας!

:)

Διαφημίσεις

Να είσαι καλά!

Σίγουρα έχεις πάρα πολύ γάλα γι αυτό και καταφέρνεις να βγάζεις τόσο πολύ γάλα με αυτό το μικρό θήλαστρο! Σκέψου, έχω αντλήσει 90 λίτρα γάλα αλλά με αυτό το μικρό κατάφερνα να βγάλω λιγότερα από 40ml σε 12 λεπτά...

Αν νιώσεις ότι μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις και το μωρό στο στήθος θα είμαι στη διάθεσή σου για να κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη συνεργασία σας!

:)

ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΧΗΜΑ!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Γεια σε όλους και καλή χρονιά.

Κατερίνα, έχω περάσει από αυτό το στάδιο και εδώ και 2,5 μήνες αντλώ σχεδόν αποκλειστικά.

Το μωρό το βάζω στο στήθος πια μόνο καμιά φορά για να "παίξουμε""μαζί, να πιπιλίσει, να γελάσει κλπ., αφού έχει πιεί το δικό μου γάλα από το μπουκάλι. Το βρίσκει πολύ διασκεδαστικό, αλλά όταν είναι πεινασμένο δεν τα καταφέρνω καθόλου καλά, δεν χορταίνει, εκνευρίζομαι και εκνευρίζεται και τελικά ΚΑΙ μπουκάλι του δίνω ΚΑΙ την άντληση δεν γλυτώνω.

Είναι λίγο απογοητευτικό, δεδομένου ότι πολλές μαμάδες βρίσκουν το θηλασμό ό,τι ωραιότερο έχουν βιώσει, αλλά σε εμένα πήγε τόσο χάλια στην αρχή που νομίζω πως έχασα το παιχνίδι και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ξαναρχίσω από την αρχή.

Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που έστω και με την άντληση καταφέρνω να δώσω στο μωρό μητρικό γάλα. Μπορώ να πω πως κάποιες φορές νιώθω και περήφανη που τα καταφέρνω.

Φυσικά χρησιμοποιώ νοσοκομειακό θήλαστρο (Lactina) και δεν θα το άλλαζα για κάτι πιο "ερασιτεχνικό".

Πριν από μία εβδομάδα, το γάλα μου ελαττώθηκε τρομερά και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Το θήλαστρο τραβούσε αέρα...

Αγόρασα γάλα σκόνη, αλλά τελικά, αντλώντας πιο συστηματικά, ανά 3 ώρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, και μεγάλη υπομονή (και απίστευτη νύστα), μου ξανάρθε σχεδόν όπως πριν και δεν ξεσφράγισα καν το κουτί με το γάλα.

Άρα, καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Ακόμη και αν δεν τα καταφέρνουμε και τόσο καλά, μετράει που το παλέψαμε, έτσι δεν είναι?

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

ΑΣΤΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Ν'ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ,ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ?

ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ!

ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ?

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

ΑΣΤΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ Ν'ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ,ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ?

ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ!

ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ?

Το lactina κοστίζει 50 ευρώ το μήνα και το symphony 60 ευρώ το μήνα. Διάβασε τις λεπτομέρειες στα θήλαστρα για να δεις τις διαφορές.

Κατερίνα,

σε καταλαβαίνω 100% και ξέρω τί είναι με ένα μικρό θήλαστρο να περνάς ώρες για 70-75ml...

Μου είχαν πιαστεί και τα δύο χέρια, και ας μην συζητήσω για το κάψιμο και τον πόνο στο στήθος.

Οι τιμές για τα προς ενοικίαση θήλαστρα είναι όπως ακριβώς στα είπε η Αγλαία.

Τον ένα μήνα τον πληρώνεις πάγια, και μετά πηγαίνει με τη μέρα.

Πάντως και με το "καλό" θήλαστρο έχει ξενύχτι, δεδομένου ότι πρέπει να κάνεις και μία μεταμεσονύχτια άντληση. Εγώ την κάνω αφού ταίσω το μωρό (το οποίο ξυπνάει ΔΥΟ φορές το βράδυ για να φάει), τοπ αλλάξω και το νανουρίσω πάλι. Συνολικά όλη η διαδικασία μου παίρνει 1 ώρα και ίσως λίγο παραπάνω, και φυσικά σκουντουφλάω μέσα στη μαύρη νύχτα...Εκεί γύρω στις 04.00 π.μ. έχω δει στην τηλεόραση ό,τι telemarketing κυκλοφορεί :-)

Αλλά είναι πιο ξεκούραστη και αποδοτική διαδικασία συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλου τύπου θήλαστρο, δεν το συζητάω...

Καλή τύχη, αν και είμαι σίγουρη ότι με την επιμονή και υπομονή που δείχνεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σου :P

Διαφημίσεις

Κατερίνα,

σε καταλαβαίνω 100% και ξέρω τί είναι με ένα μικρό θήλαστρο να περνάς ώρες για 70-75ml...

Μου είχαν πιαστεί και τα δύο χέρια, και ας μην συζητήσω για το κάψιμο και τον πόνο στο στήθος.

Οι τιμές για τα προς ενοικίαση θήλαστρα είναι όπως ακριβώς στα είπε η Αγλαία.

Τον ένα μήνα τον πληρώνεις πάγια, και μετά πηγαίνει με τη μέρα.

Πάντως και με το "καλό" θήλαστρο έχει ξενύχτι, δεδομένου ότι πρέπει να κάνεις και μία μεταμεσονύχτια άντληση. Εγώ την κάνω αφού ταίσω το μωρό (το οποίο ξυπνάει ΔΥΟ φορές το βράδυ για να φάει), τοπ αλλάξω και το νανουρίσω πάλι. Συνολικά όλη η διαδικασία μου παίρνει 1 ώρα και ίσως λίγο παραπάνω, και φυσικά σκουντουφλάω μέσα στη μαύρη νύχτα...Εκεί γύρω στις 04.00 π.μ. έχω δει στην τηλεόραση ό,τι telemarketing κυκλοφορεί :-)

Αλλά είναι πιο ξεκούραστη και αποδοτική διαδικασία συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλου τύπου θήλαστρο, δεν το συζητάω...

Καλή τύχη, αν και είμαι σίγουρη ότι με την επιμονή και υπομονή που δείχνεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σου :P

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΝΥΧΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΛΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΩ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ LACTINA.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κατερίνα μου,

σίγοιυρα δεν είμαστε μόνο εμείς οι δύο σε τέτοια φάση. Έχω διαβάσει τόσες σελίδες με εμπειρίες σε αυτό το forum...

Και τί κλάμα έριχνα στην αρχή...Τί άχρηστη που αισθανόμουνα...Δεν το περίμενα πριν γεννήσω ότι θα ένιωθα έτσι, αλλά μετά με κατέκλυζαν οι τύψεις και οι ενοχές ότι κάτι δεν κάνω καλά. Ευτυχώς το ξεπέρασα με τη βοήθεια ΚΑΙ του forum και κατάλαβα ότι προέχει η αγάπη και η προσπάθεια...

Πάντως, έχεις δίκιο, άλλο 2ωρο και άλλο μισή ώρα, το ξέρω εκ πείρας.

Πώς αντέχεις μόνο με 3 ώρες ύπνο?? Πρόσεχε μην αρρωστήσεις. Εγώ το έπαθα στην αρχή από εξάντληση. Για μία μέρα ήμουνα "τέζα" με πυρετό και τρομερή αδυναμία.

Νομίζω πως τώρα θα κοιμάσαι συνολικά περισσότερο, αν και όχι περισσότερο από 2ωρο συνεχόμενο.

Και θα έχεις κουράγιο και δύναμη να παίζεις με το μωρό σου πιο πολύ, ώστε να αναπληρώνεις και τις αγκαλίτσες του θηλασμού! Γιούπι!!:-)

Ελπίζω αύριο που θα πάρεις το θήλαστρο να πανε όλα καλά. Αλλά και στην μικρή πιθανότητα να μην πάνε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Η προσπάθεια μετράει.

Εύχομαι η σημερινή νύχτα να είναι η τελευταία τόσο δύσκολη.

ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ.

ΦΙΛΙΑ!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Καλησπέρα είμαι μια μαμά ενός αγοριού 4 μηνών και 12 ημερών .Από την 1/12 έχω γυρισει στο γραφειο και θηλαζω 2 φορες την ημερα πρωι βραδυ τις υπολοιπες ολες ξενο .Τώρα τελευταια ομως ο μικρος θηλαζει και κλαιει ταυτοχρονα αυτο σημαινει οτι δεν χορταινει? Χτες που το εκανε παλι του εδωσα συμπληρωμα 80ml και τα εφαγε μια χαρα.Βεβαια εχει βγαλει ενα δοντι και γκρινιαζει ολη μερα και μερικες φορες και τη νυχτα .Μήπως παιζει και αυτο ρολο?Με το θηλασμο εχω ζοριστει αρκετα γιατι δεν τρωω τιποτα απο πρασινο,οσπριο,αλκοολ,καφε,σοκολατα και σκεφτομαι σοβαρα να τον σταματησω .Πως θα γινει εκτος απο χαπια?

Ευχαριστώ πολυ και ελπιζω να μου απαντησει καποιος.

Καλησπέρα είμαι μια μαμά ενός αγοριού 4 μηνών και 12 ημερών .Από την 1/12 έχω γυρισει στο γραφειο και θηλαζω 2 φορες την ημερα πρωι βραδυ τις υπολοιπες ολες ξενο .

Να σου ζήσει!

Τώρα τελευταια ομως ο μικρος θηλαζει και κλαιει ταυτοχρονα αυτο σημαινει οτι δεν χορταινει?

Ναι! Στην ηλικία που είναι το μωρό σου είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις το θηλασμό με δύο μόνο γεύματα. Είναι πιο εύκολο να θηλάζεις περισσότερο και να διατηρήσεις το θηλασμό.

Χτες που το εκανε παλι του εδωσα συμπληρωμα 80ml και τα εφαγε μια χαρα.Βεβαια εχει βγαλει ενα δοντι και γκρινιαζει ολη μερα και μερικες φορες και τη νυχτα .Μήπως παιζει και αυτο ρολο?

Φυσικά και παίζει και αυτό ρόλο, ίσως τον μεγαλύτερο.

Με το θηλασμο εχω ζοριστει αρκετα γιατι δεν τρωω τιποτα απο πρασινο,οσπριο,αλκοολ,καφε,σοκολατα και σκεφτομαι σοβαρα να τον σταματησω .

Λυπάμαι που σε έχουν παραπληροφορήσει τόσο.

Τίποτε από τα όσα αναφέρεις δεν απαγορεύεται στο θηλασμό. Μπορείς να πίνεις καφέ, να τρως σοκολάτες, να πίνεις πότε πότε κάποιο ποτό, να τρως κάθε τι πράσινο και όλα τα όσπρια.

Πριν σου δώσω οδηγίες για αποθηλασμό θα ήθελα να το σκεφτείς λίγο, μήπως θα μπορούσες τελικά να θηλάσεις χωρίς να βάζεις τέτοιους περιορισμούς στον εαυτό σου.

Πάντα στη διάθεσή σου :)

Διαφημίσεις

Το μωρό το βάζω στο στήθος πια μόνο καμιά φορά για να "παίξουμε""μαζί, να πιπιλίσει, να γελάσει κλπ., αφού έχει πιεί το δικό μου γάλα από το μπουκάλι.

Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η επαφή δέρμα με δέρμα, και ωφελεί πάρα πολύ και σε εκείνο..... :D

Αγόρασα γάλα σκόνη, αλλά τελικά, αντλώντας πιο συστηματικά, ανά 3 ώρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, και μεγάλη υπομονή (και απίστευτη νύστα), μου ξανάρθε σχεδόν όπως πριν και δεν ξεσφράγισα καν το κουτί με το γάλα.

Άρα, καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Ακόμη και αν δεν τα καταφέρνουμε και τόσο καλά, μετράει που το παλέψαμε, έτσι δεν είναι?

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια... από μια μαμά που αντλεί και αυτή ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες... :D:D:D

Τι θα έλεγες αν ανοίγαμε ένα τοπικ με συμβουλές για τις αντλήσεις, κολπάκια και οδηγίες για κάθε θήλαστρο που χρησιμοποιούμε;;;

WLn5p2.png

ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ.

ΦΙΛΙΑ!!

Περιμένουμε νέα !!!! :D

WLn5p2.png

κοριτσια,τελικα τα καταφερα!!!

εχω χρονο οχι μονο για να κοιμηθω αλλα και περναω πολυ χρονο μαζι με το μωρο μου!!

φανταστειτε πως περνουσα 12 ωρες αντλωντας για το μωρο

δε μου εφτανε ολοκληρη μερα για να κανω οτιδηποτε συν οτι παραλιγο να εξαντληθω!!!

τελικα ανακαλυψα πως δεν ημουν η μονη με αυτο το προβλημα.

συμφωνω πως πρεπει να κανουμε μια ενοτητα γι'αυτα που περναμε για να μην τα παρατανε καποιες κοπελες που αποτυγχανουν στο να θηλασουν και να μην το βαζουν κατω!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

εχω χρονο οχι μονο για να κοιμηθω αλλα και περναω πολυ χρονο μαζι με το μωρο μου!!

:P

τώρα που σου περισσεύουν τόσες ώρες μήπως να έκανες μερικά γλυκάκια να μας τα έστελνες;;;

:P

τώρα που σου περισσεύουν τόσες ώρες μήπως να έκανες μερικά γλυκάκια να μας τα έστελνες;;;

τι θελετε ξεροτηγανα ή καλιτσουνια?

σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση και ειδικα εσενα Αγλαια!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

τι θελετε ξεροτηγανα ή καλιτσουνια?

σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση και ειδικα εσενα Αγλαια!!!

Να περιμένεις να ξεπεταχτεί το μωράκι σου και θα σου κάνουμε παραγγελία!!!

Να περνάτε καλά!!! :)

Αγλαια ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Οσον αφορα την πληροφορηση που ειχα ηταν απο την παιδιατρο μου γιατι το παιδι οταν ηταν μικρο ειχε κολικούς επειδη ειχα φαει φασολακια.Γιατι ειναι δυσκολο στην ηλικια του να διατηρησει το θηλασμο?Για το στηθος εννοεις ή για το παιδι?Δυστυχως δεν μπορω να τον θηλασω περισσοτερο επειδη γυρναω αργα απο το γραφειο.

Θα ήθελα να με ενημερώσεις για τον αποθηλασμο ετσι και αλλιως για αργοτερα γιατί λογω δουλειας και αγχους πιστευω οτι δεν ειναι το γαλα μου τοσο καλο (?) και το παιδι πινει ηδη 200ml .

Δυστυχως δεν μπορω να τον θηλασω περισσοτερο επειδη γυρναω αργα απο το γραφειο.

Θα σε παρακαλούσα να γράψεις τις ώρες που πίνει γάλα το παιδί (όλο το 24ωρο), τις ώρες που λείπεις (από τη στιγμή που φεύγεις από το σπίτι μέχρι την ώρα που γυρνάς).

Η ποιότητα του γάλακτος παραμένει σταθερή ότι και αν συμβαίνει στη ζωή σου, όπως και αν διατρέφεσαι.

Θα σου γράψω και για τα υπόλοιπα σύντομα. :)

Καλημέρα Αγλαια ,

Οι ώρες που τρώει ο μικρός τώρα είναι κάθε 4 ώρες και τον θηλάζω το πρωί 6 ή 7 ανάλογα, μετά στις 11,3 ξένο γάλα και στις 7 εάν προλάβω θα τον θηλάσω αλλιώς εάν είναι νωρίτερα ξένο πάλι.Φεύγω από το σπίτι στις 8 το πρωί και γυρίζω από το γραφείο γύρω στις 7-7:30 και υπάρχει περίπτωση να τον έχουν ταίσει οπότε πάει αργότερα ο θηλασμός.Όταν το τελευταίο του γεύμα είναι μητρικό γάλα φαίνεται ότι δεν χορταίνει γιατί είναι ανήσυχος όλη τη νύχτα και θέλει να φάει .Έτσι αποφάσισα ή να τον θηλάζω και να του δίνω και συμπλήρωμα ή το τελευταίο του γεύμα να είναι ξένο για να χορταίνει και να κοιμάται ήσυχος.

Καλημέρα Αγλαια ,

Οι ώρες που τρώει ο μικρός τώρα είναι κάθε 4 ώρες και τον θηλάζω το πρωί 6 ή 7 ανάλογα, μετά στις 11,3 ξένο γάλα και στις 7 εάν προλάβω θα τον θηλάσω αλλιώς εάν είναι νωρίτερα ξένο πάλι.Φεύγω από το σπίτι στις 8 το πρωί και γυρίζω από το γραφείο γύρω στις 7-7:30 και υπάρχει περίπτωση να τον έχουν ταίσει οπότε πάει αργότερα ο θηλασμός.Όταν το τελευταίο του γεύμα είναι μητρικό γάλα φαίνεται ότι δεν χορταίνει γιατί είναι ανήσυχος όλη τη νύχτα και θέλει να φάει .Έτσι αποφάσισα ή να τον θηλάζω και να του δίνω και συμπλήρωμα ή το τελευταίο του γεύμα να είναι ξένο για να χορταίνει και να κοιμάται ήσυχος.

Αν θέλεις να θηλάσεις περισσότερο μπορείς να το θηλάζεις το πρωί, το βράδυ πριν κοιμηθεί και φυσιολογικά όσες φορές ζητάει τη νύχτα. Οι νυχτερινοί θηλασμοί είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσεις τη γαλουχία και να αναπληρώσεις εν μέρη την απουσία της ημέρας.

Η "ανησυχία" του μωρού σου το βράδυ δεν είναι ανησυχία αλλά απλά φυσιολογική συμπεριφορά ενός μωρού που η μαμά του λείπει τόσες ώρες. Δεν είναι μόνο θέμα πείνας αλλά και συναισθηματικής έλλειψης.

Αν το τελευταίο γεύμα δεν θηλάζεις και δίνεις συμπλήρωμα απλά θα αποθηλάσεις σε 1-2 εβδομάδες. Αν αυτό επιθυμείς μπορείς να το κάνεις.

Αν θέλεις να συνεχίσεις το θηλασμό και να τον ενισχύσεις, μπορείς να αντλείς τόσο το πρωί μετά το θηλασμό, όσο και το απόγευμα όταν επιστρέφεις. Αν έχεις την άνεση μπορείς να αντλείς και στη δουλειά.

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Δες πιο σενάριο ταιριάζει πιο πολύ σε σένα και μετά συζητάμε τις λεπτομέρειες. :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...