Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

΄Αγχος αν είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,αν και ειμαι μελος αρκετο διαστημα δεν εχω συμμετασχει σε πολλες συζητησεις σας.Σας παρακολουθω ομως συχνα και τωρα πλεον που ειμαι ανεργη :( , μπορω και καθημερινα!Εχω μαθει πολλα απο σας και ειστε ολες γλυκυτατες,γι'αυτο θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας.Διανυω την 18η βδομαδα κυησης και ειμαι πολυ χαρουμενη που μεχρι στιγμης ολα φαινονται να πηγαινουν κατ'ευχήν.Εδω και 5 μέρες όμως νιώθω κάτι πονάκια σαν τσιμπηματακια κατω απο τον οφαλο δεξια και αριστερα θα έλεγα στο ύψος των οωθηκων.Δεν τα νιωθω συνεχομενα ειναι σαν νευροπονος ποτε με πιανουν και ποτε με αφηνουν,ποτε το πρωι και ποτε το βραδυ.Εχω μπερδευτει αφανταστα :-( τοσο που αρχιζω και ανησυχω.Τον γυναικολογο μου δεν τον εχω παρει τηλεφωνο γιατι ειχα το προγραμματισμενο μου ραντεβου χθες το απογευμα,οποτε και θα ακουγα το μωρακι μου,αλλα μου το ακυρωσε η γραμματεας του τελευταια στιγμη γιατι ήταν αρρωστος.Μου το έκλεισε βεβαια για αυριο απογευμα αλλα η αγωνια μου δεν με αφηνει να ηρεμησω...Φοβαμαι μηπως εχει σταματησει η κυηση,μηπως τα τσιμπηματακια αυτα ειναι προμηνυμα οτι κατι δεν παει καλα...δεν ξερω μηπως υπερβαλω,αλλα ειμαι σιγουρη πως εσεις με καταλαβαινετε!!Αν εχει σταματησει η καρδουλα του θα το καταλαβαινα με καποιο τροπο ή απλα θα το διαπιστωναμε στον υπερηχο με τον γιατρο??

Θα ήθελα αν καποια απο σας έχει περασει κατι παρομοιο να με διαφωτισει !!!

Συγνωμη αν φλυαρησα...!!:oops:

age.png

Διαφημίσεις

Αχ μανουλα απο την αγωνια σου τα σκεφτεσαι ολα...δεν ειναι τπτ.Εγω χαζοπονακια ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη...ειδικα ετσι και κουραζομουνα καμια μερα.Κατσε τωρα που θα αρχισει και θα κλωτσαει ολη την ωρα θα σου περασει αυτο το αγχος του αν χτυπαει η καρδουλα.

Εγω ξερεις τι ειχα παθει?Ειχαμε παει διακοπες με τον αντρα μου...καπου εκει 17-18 εβδομαδων κι εγω...ε πριν παμε θαλασσα πηγα τουαλετα και ενεργηθηκα:oops: πραγμα το οποιο γινοταν σπανια μιας και ειχα εντονη δυσκοιλιοτητα.Οταν μετα πηγαμε θαλασσα μου καθησε οτι η κοιλια ειχε μικρυνει και με εφαγε το αγχος τι εχει παθει το μωρο και που πηγε και γιατι ξεφουσκωσε η κοιλια.Και να ειμαι σε νησι μακρυα απο το γιατρο και να εχω σαλταρει.Και ειδικα οταν το παρατηρησε και ο αντρας μου και μου ειπε " η κοιλια σου σημερα μικρυνε" ...ε εκει να δεις αγχος.

Οταν μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι τις προγουμενες μερες προφανως ημουνα πρισμενη αφου ειχα να παω τουαλετα καμια δεκαρια μερες και γι'αυτο μετα την τουαλετα ενιωθα πιο μικρη την κοιλια...ενιωσα παντελως ηλιθια:oops:.

Χαχαχαχαχα,να'σαι καλα βρε Niki με εκανες και γελασα!!!

Τα πονακια τα ειχα ψιλοσυνηθισει , τωρα ειναι σαν τσιμπηματακια κατι διαφορετικο απο αυτο που ηξερα δηλαδη , γι'αυτο και αγχωθηκα.Τι να πω η γυναικα δε ξερω....!!Απλα περιμενω μεχρι αυριο να παω στον γιατρο,ωραια ουτε σημερα το βραδυ θα κοιμηθω....πφφφφφφφφφ

age.png

Βασικα εδω και 2 βδομαδες που δεν δουλευω (λήξη σήμβασης) δεν κανω κατι αλλο απο το να καθομαι και να ξεκουραζομαι.Αααααα λες το μωρακι να θελει νανουρισμα και να πρεπει να σηκωθω και να κανω καμια δουλεια....χεχε!!Είναι και η ώρα του φαγητου...παω!!Σε ευχαριστω πάντως Niki μου έστω και ένας ανθρωπος οταν σου λεω μια ενθαρυντικη κουβεντα ειναι κατι σημαντικο!!Thanks !!

age.png

Διαφημίσεις

καταρχήν κάνε υπομονή σε δύο βδομαδούλες περίπου θα το νιώθεις το μωρό και δεν θα ανησυχείς καθόλου

κατά δεύτερον είναι ΠΑΡΑ πολύ σπάνιο στη βδομάδα που είσαι να σταματήσει χωρίς λόγο η καρδιά του μωρού, μα πραγματικά σπάνιο και να μην το σκέφτεσαι καθόλου!

επίσης τα τσιμπηματάκια συμφωνώ και εγώ πως είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει, λογικό είναι

καλή συνέχεια σου εύχομαι!

νομιζω αδίκως εχεις αγχωθει. ολα μια χαρα θα πανε. απλα εχεις εκει το μυαλό σου συνέχεια. αλλωστε απο τσιμπίματα και ενοχχλήσεις αλλο τιποτα. εγω καθομαι 8 ωρες στην καρέκλα του γραφείου, και οταν παω στον καναπέ μου, ειμαι τοοοσο κουρασμενη, που κανω ωρες πολλες μεχρι να ηρεμισω και να ακουσω το μπεμπε.και εχει τυχει να μην το ακουω και 2 συνεχομενες μερες.μην αγχωνεσαι.κανεις κακο και σε σενα και στο μπεμπε σου))

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Γεια σας κοριτσια,αν και ειμαι μελος αρκετο διαστημα δεν εχω συμμετασχει σε πολλες συζητησεις σας.Σας παρακολουθω ομως συχνα και τωρα πλεον που ειμαι ανεργη :( , μπορω και καθημερινα!Εχω μαθει πολλα απο σας και ειστε ολες γλυκυτατες,γι'αυτο θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας.Διανυω την 18η βδομαδα κυησης και ειμαι πολυ χαρουμενη που μεχρι στιγμης ολα φαινονται να πηγαινουν κατ'ευχήν.Εδω και 5 μέρες όμως νιώθω κάτι πονάκια σαν τσιμπηματακια κατω απο τον οφαλο δεξια και αριστερα θα έλεγα στο ύψος των οωθηκων.Δεν τα νιωθω συνεχομενα ειναι σαν νευροπονος ποτε με πιανουν και ποτε με αφηνουν,ποτε το πρωι και ποτε το βραδυ.Εχω μπερδευτει αφανταστα :-( τοσο που αρχιζω και ανησυχω.Τον γυναικολογο μου δεν τον εχω παρει τηλεφωνο γιατι ειχα το προγραμματισμενο μου ραντεβου χθες το απογευμα,οποτε και θα ακουγα το μωρακι μου,αλλα μου το ακυρωσε η γραμματεας του τελευταια στιγμη γιατι ήταν αρρωστος.Μου το έκλεισε βεβαια για αυριο απογευμα αλλα η αγωνια μου δεν με αφηνει να ηρεμησω...Φοβαμαι μηπως εχει σταματησει η κυηση,μηπως τα τσιμπηματακια αυτα ειναι προμηνυμα οτι κατι δεν παει καλα...δεν ξερω μηπως υπερβαλω,αλλα ειμαι σιγουρη πως εσεις με καταλαβαινετε!!Αν εχει σταματησει η καρδουλα του θα το καταλαβαινα με καποιο τροπο ή απλα θα το διαπιστωναμε στον υπερηχο με τον γιατρο??

Θα ήθελα αν καποια απο σας έχει περασει κατι παρομοιο να με διαφωτισει !!!

Συγνωμη αν φλυαρησα...!!:oops:

emendrin pisteuw pws apla einai apo to anxos epeidh 8es na to noiw8eis sunexeia kai logika einai alla dne mas kanei panta ta xatiria :P telika phges sto giatro sou???euxomai na exeis mia poluuuuuuu kalh egkumosunh!!

QVXsp3.png

Εκει καταληγω και εγω Χριστινα μου,το αγχος θα με φαει!!!!

Το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου θα επανελθω αυριο για μας βγαλω αληθινες (το ελπιζω δηλαδη!).

age.png

Διαφημίσεις

Ενταξει λοιπον!!!Θα προσπαθησω να μην αγχωθω ξανα τουλαχιστον μεχρι να γεννησω!!!Πηγα στον γιατρο ολα καλα.Το μπεμπεκι μας ειναι μια χαρα εκανε τουμπες και δεν εβαλε κωλο κατω !!Χε χεχε ατιθασος θα βγει ο μπεμπης μας!!!

age.png

Ενταξει λοιπον!!!Θα προσπαθησω να μην αγχωθω ξανα τουλαχιστον μεχρι να γεννησω!!!Πηγα στον γιατρο ολα καλα.Το μπεμπεκι μας ειναι μια χαρα εκανε τουμπες και δεν εβαλε κωλο κατω !!Χε χεχε ατιθασος θα βγει ο μπεμπης μας!!!

Mια χαρα χαιρομαι πολυ....μακαρι ναεχεις μια ευκολη εγκυμοσηνη μεχρι το τελος!

Εγω εχω ραντεβου την τριτη και ανχωθηκα λιγο γιατι παμε για αυχενικη.

Αντε μακαρι να δουμε πως ειναι ολα καλα με το ζουζουνι μας...

QVXsp3.png

Σου ευχομαι να εχεις και συ μια υπεροχη εγκυμοσυνη.Ολα καλα θα πανε με την αυχενικη θα δεις....και θα χαρεις που θα βλεπεις και θα ακους για πιο αναλυτικα θεματα που αφορουν το μπεμπεκακι σου!!!

age.png

Σου ευχομαι να εχεις και συ μια υπεροχη εγκυμοσυνη.Ολα καλα θα πανε με την αυχενικη θα δεις....και θα χαρεις που θα βλεπεις και θα ακους για πιο αναλυτικα θεματα που αφορουν το μπεμπεκακι σου!!!

Σε ευχαριστω πολυ emendrin το περιμενω πως και πως.....Χαιρομαι πολυ που θα γινουμε μανουλες!!:D

QVXsp3.png

Το άγχος είναι μόνιμος φίλος μου απ'την αρχή της εγκυμοσύνης.Λόγω αποτυχίας στην λήψη τροφοβλάστη(επιμειξιά μητρικών κυτάρων)αναγκάστικα να κάνω και αμνιοπαρακέντηση.Αγχώθηκα πάρα πολύ.Κάθε μέρα ξυπνάω και φοβάμαι πως όλα θα τελειώσουν άσχημα.Τώρα τελευταία όλο και λιγότερο βέβαια.Άρχισα να το νοιώθω κιόλας και τότε θα δεις,είναι πολύ καθησυχαστική αυτή η αίσθηση.Μια γερή ανάσα στον καθαρό αέρα να ξελαμπυκάρει το μυαλό μας,βολτούλες και πολύωρα τηλέφωνα με φίλες και θα χαλαρώσουμε,που θα πάει.Στο χέρι του είναι;Θα περάσει.Στο κάτω-κάτω που θα πάει θα γεννήσουμε και θα χαλαρώσουμε(μπουχαχά.Τι λέω;; ).Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν.

NVVvp2.png

Διαφημίσεις

Tot72 και γω αυτο κανω ... μου αρεσει να μιλαω με τις ωωωωωρες στο τηλεφωνο με φιλες και ξεχνιεμαι αφανταστα!!!Σου ευχομαι μια super υπεροχη εγκυμοσυνη και θα πανε ολα καλα για ΟΛΕΣ μας!!Αλλωστε οταν σκεφτομαστε θετικα συνομοτει και το συμπαν να μας ερθουν ολα δεξια (λεμε τωρα....!χιχιχιχι)

age.png

Κορίτσια καλημέρα!Θα ήθελα να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση μπορεί και χαζή βέβαια. Σε 2 εβδομάδες είναι να κάνω Β επιπέδου, έκλεισα ραντεβού σε άλλο γυναικολογο από αυτόν που πήγαινα μέχρι τώρα.Μήπως πρέπει να πάρω μαζί μου και τις εξετάσεις (αιματολογικές κ.α.) που έκανα μεχρι τώρα?Θα τις χρειαστεί ο γιατρός?

Κορίτσια καλημέρα!Θα ήθελα να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση μπορεί και χαζή βέβαια. Σε 2 εβδομάδες είναι να κάνω Β επιπέδου, έκλεισα ραντεβού σε άλλο γυναικολογο από αυτόν που πήγαινα μέχρι τώρα.Μήπως πρέπει να πάρω μαζί μου και τις εξετάσεις (αιματολογικές κ.α.) που έκανα μεχρι τώρα?Θα τις χρειαστεί ο γιατρός?

Γεια σου lenaki ο γιατρος που σε παρακολουθει δεν σου εχει δωσει βιβλιαριο παρακολουθησης εγκυμοσυνης?..Εμενα μου εδωσε και ειναι ολα συγκεντωμενα εκει σε πειπτωση που παω σε αλλο γιατρο να ξερει τι εξετασεις εχω κανει και διαφορα αλλα στοιχεια.Αν δεν εχεις καλο ειναι να τις παρεις μαζι σου τις εξετασεις ποτε δεν ξερεις τι 8α σου ζυτησουν,παρτες εσυ για καλου και για κακου και ας ειναι και αχριαστες!! φιλιααα

QVXsp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...