Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Λογω εγκυμοσυνης εισαι ετσι. Αμα γεννησεις και ξεχασεις τι θα πει υπνος και χ...νο θα τον εχεις αν πηγαινει στο μπανιο και βγαζει μονος του τα ματια του, και εκεινος δεν θα εχει κουραγιο να το κανει........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια,

Εχω προβληματιστει εντονα με την "δραστηριοτητα" που ανακαλυψα σχετικα προσφατα οτι ασχολειται ο συζυγος μου.... Θα ηθελα την γνωμη σας,, μηπως καποια απο σας εχει αντιμετωπισει καποιο παρομοιο περιστατικο.

...

Πριν απο περιπου 1,5-2 μηνες ειχα βγει στο μπαλκονι να απλωσω ρουχα και καθως εμπαινα μεσα ειδα με την ακρη του ματιου μου οτι ο αντρας μου εκλεισε βιαστικα την σελιδα που κοιταζε και ανοιξε κπ αλλη.. Μετα απο λιγο πηγε στην τουαλετα και εγω μπηκα στο ιντερνετ για λιγο και καταλαθος (για καλη μου τυχη ομως) μου εβγαλε την σελιδα που κοιταζε πριν... Και τι να δω.. Ενα site απο οικους ανοχης και ενα σορο φωτογραφιες απο "ιεροδουλες" και τα σχετικα. Λιγο ηθελα ακομα και θα το αθαινα το εγκεφαλικο. Τελος παντων,μ αφου βγηκε απο το μπανιο τον ρωτησα τι δουλεια εχει να ψαχνει τετοια πραγματα και η δικαιολογια ηταν οτι ηθελε να παει τον ανηψιο του. (δεν τον πολυπιστεψα φυσικα λογο της εκφρασης που ειχε στο προσωπο του..λες και δεν τον ξερω..!!!!)

Παει αυτοοοο..

Απο κει κι επειτα τσεκαρω τακτικα τον υπολογιστει και τα σαιτ που μπαινει και σημερα ξαναβλεπω οτι εχει μπει ξανα αρκετες φορες.

(Θα εκφραστω λιγο πιο ανοιχτα..)...το θεμα ειναι πως δεν με ενοχλει αν δει βιντεο για να αυτοικανοποιηθει ..αλλα αυτο δεν το κανει για αυτο τον λογο σιγουρα γιατι αυτα τα βλεπει εντελως ακρες ωρες και σε στιγμες που εγω ειμαι στο ιδιο δωματιο και κανω δουλειες..

Τι γινεται ρε κοριτσια???

Η συμπεριφορα του παντως ειναι φυσιολογικοτατη. Δεν καταλαβαινω τπτ..

Εχω σκοπο να κοψω κινηση για καμια εβδομαδα ακομα και μετα να του μιλησω.

(Αν υπαρχει και καποιος αντρας εδω μηπως μπορει να δωσει καμια συμβουλη..?)

koritsi epi 7 xronia anexomoun ton filo kai meta antra mou na blepei tsontes pantou se tv ypologisth danismena cd apo filous.opote goustare na erthei se epafh me allon tote me thymotan eniwtha san antikeimeno kai oxi san anthrwpos poso mallon san gynaika...den kserw an me katalabaineis.sto telos ton sixathika kai xwrisa.den einai oti eblepe kai eixame tsakwthei epanhllhmena alla oti den mou fairotan oute san katoikidio....mono otan bradiaze me thymotan.ti na osu pw...esy ksereis poso tha to anexteis...

νεα ζωη....

Στα περισσότερα μηνύματα διάβασα ότι δικαιολογούνται οι άντρες γιατί είναι η φύση τους έτσι.....

Ρωτάω λοιπόν...εμένα που η φύση μου είναι να στεναχωριέμαι αν ο άντρας μου βλέπει τέτοια πράγματα και ικανοποιείται με τέτοιες μεθόδους ποιός θα με σκεφτεί???

Η φύση των αντρών είναι "πρακτική" και η φύση των γυναικών "συναισθηματική".....ποιός θα κρίνει ποιά φύση "νικάει"?????

Για να κλείσω....ναι εμένα θα με πέιραζε και πολύ μάλιστα.

Καλησπερα κοριτσια,

Εχω προβληματιστει εντονα με την "δραστηριοτητα" που ανακαλυψα σχετικα προσφατα οτι ασχολειται ο συζυγος μου.... Θα ηθελα την γνωμη σας,, μηπως καποια απο σας εχει αντιμετωπισει καποιο παρομοιο περιστατικο.

...

Πριν απο περιπου 1,5-2 μηνες ειχα βγει στο μπαλκονι να απλωσω ρουχα και καθως εμπαινα μεσα ειδα με την ακρη του ματιου μου οτι ο αντρας μου εκλεισε βιαστικα την σελιδα που κοιταζε και ανοιξε κπ αλλη.. Μετα απο λιγο πηγε στην τουαλετα και εγω μπηκα στο ιντερνετ για λιγο και καταλαθος (για καλη μου τυχη ομως) μου εβγαλε την σελιδα που κοιταζε πριν... Και τι να δω.. Ενα site απο οικους ανοχης και ενα σορο φωτογραφιες απο "ιεροδουλες" και τα σχετικα. Λιγο ηθελα ακομα και θα το αθαινα το εγκεφαλικο. Τελος παντων,μ αφου βγηκε απο το μπανιο τον ρωτησα τι δουλεια εχει να ψαχνει τετοια πραγματα και η δικαιολογια ηταν οτι ηθελε να παει τον ανηψιο του. (δεν τον πολυπιστεψα φυσικα λογο της εκφρασης που ειχε στο προσωπο του..λες και δεν τον ξερω..!!!!)

Παει αυτοοοο..

Απο κει κι επειτα τσεκαρω τακτικα τον υπολογιστει και τα σαιτ που μπαινει και σημερα ξαναβλεπω οτι εχει μπει ξανα αρκετες φορες.

(Θα εκφραστω λιγο πιο ανοιχτα..)...το θεμα ειναι πως δεν με ενοχλει αν δει βιντεο για να αυτοικανοποιηθει ..αλλα αυτο δεν το κανει για αυτο τον λογο σιγουρα γιατι αυτα τα βλεπει εντελως ακρες ωρες και σε στιγμες που εγω ειμαι στο ιδιο δωματιο και κανω δουλειες..

Τι γινεται ρε κοριτσια???

Η συμπεριφορα του παντως ειναι φυσιολογικοτατη. Δεν καταλαβαινω τπτ..

Εχω σκοπο να κοψω κινηση για καμια εβδομαδα ακομα και μετα να του μιλησω.

(Αν υπαρχει και καποιος αντρας εδω μηπως μπορει να δωσει καμια συμβουλη..?)

Καλησπέρα. 1 αντρική γνώμη. πολύ πιθανός ο λόγος της αυτοικανοποίησης π αναφέρεις. 2 πράγματα μπορώ να πω. α. μήπως έχει φαντασίώσεις π δν του ικανοποειείς και το αποζητά εκεί? β. και πιθανότερο. θέλει κάτι διαφορετικό για

να σπάσει τη μονοτονία. χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα σε απατήσει.

Κοριτσια ποια ειναι η γνωμη σας αν ο συζυγος κάνει πονηρες σηζητησεις σε ανάλογα φορουμ? Δηλ. δεν αρεσκεται μονο στο να βλέπει πορνο αλλα συζητάει με άλλες γυναικες πονηρα. Θα χωρίζατε?

Το ρωτάω γιατι μια ξαδερφη μου επιασε τον αντρα της να το κανει κ ειναι πολυ χάλια ψυχολογικά.Δεν ξερω τι να της πω, εκει που ανεβαινει λιγο κ νιωθει καλύτερα μετα τα ξαναθυμάτε κ στεναχωριεται.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ποια ειναι η γνωμη σας αν ο συζυγος κάνει πονηρες σηζητησεις σε ανάλογα φορουμ? Δηλ. δεν αρεσκεται μονο στο να βλέπει πορνο αλλα συζητάει με άλλες γυναικες πονηρα. Θα χωρίζατε?

Το ρωτάω γιατι μια ξαδερφη μου επιασε τον αντρα της να το κανει κ ειναι πολυ χάλια ψυχολογικά.Δεν ξερω τι να της πω, εκει που ανεβαινει λιγο κ νιωθει καλύτερα μετα τα ξαναθυμάτε κ στεναχωριεται.

Τελικά δεν χώρισε ε;;;Το θυμάμαι που το συζητάγαμε σε ένα θέμα που είχες ανοίξει σχετικά..Έχει σκεφτεί να θέσει σαν όρο για να μην χωρίσουν να μην έχουν ίντερνετ σπίτι;;;

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Έτσι που το λες, είναι σαν να το κάνει κατ' εξακολούθησην. Την προηγούμενη φορά έγραψες ότι τον έπιασε να το κάνει μια φορά. Το συνεχίζει ακόμα;

Δεν χώρισε ρε κοριτσια αλλα ειναι σαν φαντασμα! Στεναχωρεθηκε πολυ πολυ κ βλεπει τα παιδια του πως τον λατρευουν κ δε θελει να τους τον στερησει. Μου ειπε οτι αν ηταν μονη δεν υπηρχε περιπτωση να μεινει μαζι του.

Το ιντερνετ υπαρχει στο σπιτι κ για την δουλεια του, οποτε εκ των πραγματων δεν μπορουν να το διακοψουν.

Οχι δεν τον επιασε να το ξανακάνει, αλλα παραδεχτηκε οτι το εχει ξανακανει στις εγκυμοσυνες, της ειπε οτι ειναι σαν ενα ειδος πορνο, αλλα ορκιστηκε οτι δε θα το ξανακανει ποτε. Τωρα καθεται μονο για τη δουλεια του μπροστα στον υπολογιστη.

Παντως ρε παιδια αυτο ειναι το πιο δυσκολο κερατο. Να χωρισεις με τον αντρα σου γιατι μιλουσε στο νετ με αλλες αλλα δεν ειχε ποτε επαφες! Δεν ξερω τι θα εκανα, μαλλον δε θα χωριζα αλλα θα κλονιζονταν η εμπιστοσυνη μου.

άλλο μπαίνω σε πορνο σαιτ και βλέπω μόνος/μόνη ή και παρέα με τον/την σύζηγο (και πάντα εν γνώση του ότι μου αρέσει αυτό)

άλλο ΜΙΛΑΩ με άλλους που βλέπουν τέτοια βίντεο μέσω ίντερνετ και την βρίσκω ή μιλάω με άλλους ερωτικά γενικά.

Το δεύτερο θέλει συζήτηση, να βρεθούν οι λόγοι, αν έγινε 1 φορά και για ποιό λόγο ή αν γίνεται συστηματικά. Από κει και πέρα εξαρτάται αν θα το συγχωρούσε ο / η σύζηγος μας ανάλογα με το αν οι λόγοι ήταν σοβαροί ή όχι.

Το πρώτο το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και must κατά καιρούς!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Δεν χώρισε ρε κοριτσια αλλα ειναι σαν φαντασμα! Στεναχωρεθηκε πολυ πολυ κ βλεπει τα παιδια του πως τον λατρευουν κ δε θελει να τους τον στερησει. Μου ειπε οτι αν ηταν μονη δεν υπηρχε περιπτωση να μεινει μαζι του.

Το ιντερνετ υπαρχει στο σπιτι κ για την δουλεια του, οποτε εκ των πραγματων δεν μπορουν να το διακοψουν.

Οχι δεν τον επιασε να το ξανακάνει, αλλα παραδεχτηκε οτι το εχει ξανακανει στις εγκυμοσυνες, της ειπε οτι ειναι σαν ενα ειδος πορνο, αλλα ορκιστηκε οτι δε θα το ξανακανει ποτε. Τωρα καθεται μονο για τη δουλεια του μπροστα στον υπολογιστη.

Παντως ρε παιδια αυτο ειναι το πιο δυσκολο κερατο. Να χωρισεις με τον αντρα σου γιατι μιλουσε στο νετ με αλλες αλλα δεν ειχε ποτε επαφες! Δεν ξερω τι θα εκανα, μαλλον δε θα χωριζα αλλα θα κλονιζονταν η εμπιστοσυνη μου.

Έχει δίκαιο σε αυτό η φίλη σου.

Πρέπει όμως να κοιτάμε και λίγο τον εαυτό μας και το πώς νιώθουμε μετά από κάτι τέτοιο κι όχι μόνο τα παιδιά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ότι κι αν κάνει πιστεύω θα είναι σωστό και λάθος μαζί.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...