Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Μιλαμε οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ βλεπουν.

Το τι e-mail λαμβανει ο αντρας μου(απο δικα μου ξαδερφια)δεν σου περιγραφω.

Κατσε και δες μια φορα μαζι του και ερχησε να λες ''....μμμμμμμμμμ μια χαρα προσοντα εχει το παλικαρι..!!!!''' και θα σου πω εγω ποιος θα ζηλεψει!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: σου βαζω στοιχημα οτι θα αρχισει τα μμμμμ.....σιγα τον αντρα ρε αγαπη μου....χαχαχαχαχαχα:-P:-P:-P:-P

dev000br___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: σου βαζω στοιχημα οτι θα αρχισει τα μμμμμ.....σιγα τον αντρα ρε αγαπη μου....χαχαχαχαχαχα:-P:-P:-P:-P

Ακριβως οπως το λες.:lol::lol::lol:

Ασε τις ατακες τυπου ''φωτοσοπ ειναι σιγα μην εχει τοσο μεγαλο.''...''εχει κανει επιμηκηνση(που λεει και η Πετρουλα)'' 'η για να με πηραξει,λεει και αυτος...''μια χαρα τα βγαζει περα ομως και το κοριτσι..''

Μιλαμε για πολυ γελιο.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Ακριβως οπως το λες.:lol::lol::lol:

Ασε τις ατακες τυπου ''φωτοσοπ ειναι σιγα μην εχει τοσο μεγαλο.''...''εχει κανει επιμηκηνση(που λεει και η Πετρουλα)'' 'η για να με πηραξει,λεει και αυτος...''μια χαρα τα βγαζει περα ομως και το κοριτσι..''

Μιλαμε για πολυ γελιο.

χαχαχαχαχα....ναι ναι..... η καποιο σχολιο τηs κοπελαs με υπονοουμενεs ματιεs στο συζηγο..... ῍δεν ειναι ολοι τοσο ταλαντουχοι και με προσοντα σαν τον νεαρο στην τσοντα αγαπη μου.....῍..... αντε πεs μου μετα ξαναβλεπει ο συζηξ τσοντα.....?????χαχαχαχαχα λεω οχι μονο και μονο απο εγωισμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χιχιχιχιχιχιχι:-P:razz::-P:razz::-D:-D:mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

κοριτσια μην παιζετε πολυ με τον μικρο τους ηρωα γιατι δεν ξερετε τι τραυματα μπορει να τους δημιουργησετε. σχολιαστε κοιλιακους, πλατες, μπρατσα πωπουδακια αλλα οχι τον μικρο ηρωα. θα κλαψουν μανες λεμε !!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

αχαχχαχαχαχα ....εγω παλι κανα 2 φορες που ειδαμε τετοιες ταινιες οτι κοπλιμεντο και να εκανα γελουσε και μαλιστα τους κοροιδευε για το μεγεθος τους......τι να κανουμε μπλεξαμε με...μεγαληηηηηηη αυτοπεποιθηση...παντως ειχε πολυ πλακα.....να τα βλεπουμε μαζι δεν με χαλαει γελαω μονος του δεν μου πολυ αρεσει αλλα.....οταν θα δει θα δουμε μαζι για χαβαλε τωρα βιντεακια του στυλ ροζ εεε και ποιος δεν βλεπει...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Το περιεργο θα ηταν να ΜΗΝ βλέπει τέτοια....Βεβαια το αμεσως επόμενο περιεργο θα ηταν να βλέπει ΜΟΝΟ τέτοια και σενα να σε έχει τιμωρία στην γωνία με το ένα πόδι σηκωμένο (βίτσια ε?)

Γενικώς ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ....Αμα το παραξιλώσουμε μετά θα λέγετε ΠΑΝ μ@$%#^κίαν Άριστον και δεν είναι καθόλου σωστό...χαχαχα

Δεν έχετε ακούσει μπροστά σε μια ΚΑΛΗ μ@$%%$^ τύφλα να έχει η ερωτική συνεύρεσις??? Μπορεί να θέλει να αποδειξει αυτο ο άνθρωπος.

Περαν της πλάκας παραμένω σταθερη στην πρώτη μου πρόταση!!!

κοριτσια μην παιζετε πολυ με τον μικρο τους ηρωα γιατι δεν ξερετε τι τραυματα μπορει να τους δημιουργησετε. σχολιαστε κοιλιακους, πλατες, μπρατσα πωπουδακια αλλα οχι τον μικρο ηρωα. θα κλαψουν μανες λεμε !!!!!! :mrgreen::mrgreen:

αααα οταν αυτοι σχολιαζουν το..... των γυναικων....δεν κλαινε μανουλεs???? ααααα να μην βλεπει τετοια να μην κλαινε μανουλεs....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: η τουλαχιστον να ειναι σε θεση να διαγραφουν ν μην αφηνουν ιστορικο στον υπολογιστη.....ετσι κανουν....τουλαχιστον οι σωστεs γυναικεs αν βλεπουν,δεν αφηνουν ιχνη:-P:-P:-P:-P χιχιχιχι:mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

Το περιεργο θα ηταν να ΜΗΝ βλέπει τέτοια....Βεβαια το αμεσως επόμενο περιεργο θα ηταν να βλέπει ΜΟΝΟ τέτοια και σενα να σε έχει τιμωρία στην γωνία με το ένα πόδι σηκωμένο (βίτσια ε?)

Γενικώς ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ....Αμα το παραξιλώσουμε μετά θα λέγετε ΠΑΝ μ@$%#^κίαν Άριστον και δεν είναι καθόλου σωστό...χαχαχα

Δεν έχετε ακούσει μπροστά σε μια ΚΑΛΗ μ@$%%$^ τύφλα να έχει η ερωτική συνεύρεσις??? Μπορεί να θέλει να αποδειξει αυτο ο άνθρωπος.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ μαρεσε το παν μα....αν αριστον χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

αχαχχαχαχαχα ....εγω παλι κανα 2 φορες που ειδαμε τετοιες ταινιες οτι κοπλιμεντο και να εκανα γελουσε και μαλιστα τους κοροιδευε για το μεγεθος τους......τι να κανουμε μπλεξαμε με...μεγαληηηηηηη αυτοπεποιθηση...παντως ειχε πολυ πλακα.....να τα βλεπουμε μαζι δεν με χαλαει γελαω μονος του δεν μου πολυ αρεσει αλλα.....οταν θα δει θα δουμε μαζι για χαβαλε τωρα βιντεακια του στυλ ροζ εεε και ποιος δεν βλεπει...

εγω δεν νιωθω ανετα να βλεπω τετοια με το αμορε....μονη ισωs:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....ξερετε τι με πειραξε πιο πολυ?το σκεφτομουν απο χθες και τωρα μολις μου το επιβεβαιωσε...τα ειδε και μετα πηγε στο μπανιο καιιιιι....καταλαβαινεται....οκ δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε ερωτα...αλλα θα πρεπει και να μου αρεσει που ο αντρας μου κοιτουσε κωλους και διαφορα τετοια και αναψε και μετα πηγε τουαλετα και εκανε οτι εκανε?θα νιωθατε και παλι ανετα?σας ευχαριστω

**ANGEL**:lol:MLUSp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα όλα είναι υποκειμενικά. Εγώ βλέπω ότι απλά είχε ανάγκη να εκτωνωθεί και αυτό έκανε. Εμένα δεν θα με ενοχλούσε εσένα σε ενοχλεί.

Αλλά έτσι είναι η φύση τους.

Φαντάσου ακόμα και για να δώσει σπέρμα ένας άντρας αυτή τη διαδιακασία ακολουθεί :)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

οκ δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε ερωτα...αλλα θα πρεπει και να μου αρεσει που ο αντρας μου κοιτουσε κωλους και διαφορα τετοια και αναψε και μετα πηγε τουαλετα και εκανε οτι εκανε?θα νιωθατε και παλι ανετα?σας ευχαριστω

Να χαίρεσαι που φιλενάδα του ήταν η "χήρα με τα 5 ορφανά" - αν με πιάνεις....Ξέρεις πόσα γουρούνια λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας τους βρίσκουν ευκαιρία και δικαιολογία να ξενοαπαυτώνουν? Ουουοουυυυυυ....Ο άντρας σου απλά θυμήθηκε την πρώτη του νιότη, τί να κάνει ο έρμος? Είδε και 2 κώλους, τί να δει, συνταγές με μπακαλιάρο και να τη "βρεί"??? Μην τρελαίνεσαι, το σπορ αυτό ποτέ δεν το ξεχνάει ο άνθρωπος και όταν παραστεί ανάγκη, κάνει πρωταθλητισμό. Να ανησυχήσεις αν κάτι άλλο διαπιστώσεις, αυτά είναι ανώδυνα πράγματα και μόλις με το καλό γεννήσεις, θα επανέλθει. Τώρα δεν του βγαίνει αλλιώς.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Να χαίρεσαι που φιλενάδα του ήταν η "χήρα με τα 5 ορφανά" - αν με πιάνεις....Ξέρεις πόσα γουρούνια λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας τους βρίσκουν ευκαιρία και δικαιολογία να ξενοαπαυτώνουν? Ουουοουυυυυυ....Ο άντρας σου απλά θυμήθηκε την πρώτη του νιότη, τί να κάνει ο έρμος? Είδε και 2 κώλους, τί να δει, συνταγές με μπακαλιάρο και να τη "βρεί"??? Μην τρελαίνεσαι, το σπορ αυτό ποτέ δεν το ξεχνάει ο άνθρωπος και όταν παραστεί ανάγκη, κάνει πρωταθλητισμό. Να ανησυχήσεις αν κάτι άλλο διαπιστώσεις, αυτά είναι ανώδυνα πράγματα και μόλις με το καλό γεννήσεις, θα επανέλθει. Τώρα δεν του βγαίνει αλλιώς.

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα συνταγες με μπακαλιαρο λεει χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....ξερετε τι με πειραξε πιο πολυ?το σκεφτομουν απο χθες και τωρα μολις μου το επιβεβαιωσε...τα ειδε και μετα πηγε στο μπανιο καιιιιι....καταλαβαινεται....οκ δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε ερωτα...αλλα θα πρεπει και να μου αρεσει που ο αντρας μου κοιτουσε κωλους και διαφορα τετοια και αναψε και μετα πηγε τουαλετα και εκανε οτι εκανε?θα νιωθατε και παλι ανετα?σας ευχαριστω

Οχι δεν θα πρεπει να σ αρεσει κιολας. Και ειδικα τωρα που στην εγκυμοσυνη ολα τα σκεφτομαστε λιγο "καπως" και πιθανον να μην εχουμε και πολυ γυναικεια αυτοποποιηθηση μεσα μας. Απλα ειναι λογικο και προσωρινο. Η πλειοψηφια των αντρων το κανει. Κανε στα στραβα ματια και μην σκας.Στη τελικη και αυτος 9 μηνες τι θα κανει???

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Ντροπή μου και αίσχος μου για αυτό που θα γράψω....ΟΚ, το σεξ απαγορεύεται....Υπάρχουν όμως "εναλλακτικές" που μπορούν με ασφάλεια να ικανοποιήσουν το ζευγάρι και έτσι:

α) Η γυναίκα να νιώθει ότι είναι επιθυμητή και δίνει στο σύζυγο την ευχαρίστηση που αναζητά

β) Ο σύζυγος έχει την ευχαρίστηση που αναζητά

Την τσόντα δεν την αποφεύγεις αλλά μπορείς να την περιορίσεις έτσι αφού σε ενοχλεί (και είναι λογικό με τις ορμόνες να χορεύουν).

Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ, αν νομίζετε να μου τα χώσετε κανονικά:P

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

Ντροπή μου και αίσχος μου για αυτό που θα γράψω....ΟΚ, το σεξ απαγορεύεται....Υπάρχουν όμως "εναλλακτικές" που μπορούν με ασφάλεια να ικανοποιήσουν το ζευγάρι και έτσι:

α) Η γυναίκα να νιώθει ότι είναι επιθυμητή και δίνει στο σύζυγο την ευχαρίστηση που αναζητά

β) Ο σύζυγος έχει την ευχαρίστηση που αναζητά

Την τσόντα δεν την αποφεύγεις αλλά μπορείς να την περιορίσεις έτσι αφού σε ενοχλεί (και είναι λογικό με τις ορμόνες να χορεύουν).

Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ, αν νομίζετε να μου τα χώσετε κανονικά:P

κοκορακι και εγω αυτο κανω με τον αντρα μου δεν ειναι ντροπη.....ενταξει οχι καθε μερα αλλα πολυ συχνα.....και ο δικος μου θα εχει φιλη την χηρα με τα 5 ορφανα....ενταξει δεν ειναι κ μενα το καλυτερο μου:roll::roll::roll: αλλα τι να κανει και αυτος ο καημενος....το προτιμω απο το να παει με αλλη:cool::cool::cool: απο οτι καταλαβα ομως η vasoulaa δεν ειναι ουτε με αυτο οκ γιατι απλα ο αντρας της δεν θελει να αναβει με κατι αλλο εκτος απο αυτην...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

χαχαχαχα πάλι με κάλυψες! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. :mrgreen:

Καλέ, Vasoulaaa, όλοι οι αντρες βλέπουν καμιά τσοντούλα κι ας μην είναι έγκυος η γυναίκα τους, το τραβάει ο οργανισμός τους. Την επόμενη φορά ζήτα του να δείτε ένα ροζ βίντεο μαζί. Μπορεί και να σ αρέσει. :lol: Κάνε εσύ την αναζήτηση, ψάξε studs/hunks/threesome και δε συμμαζεύεται. θα σαλτάρει ο άντρας σου τελείως. :P

Καλέ, Vasoulaaa, όλοι οι αντρες βλέπουν καμιά τσοντούλα κι ας μην είναι έγκυος η γυναίκα τους, το τραβάει ο οργανισμός τους. Την επόμενη φορά ζήτα του να δείτε ένα ροζ βίντεο μαζί. Μπορεί και να σ αρέσει. :lol: Κάνε εσύ την αναζήτηση, ψάξε studs/hunks/threesome και δε συμμαζεύεται. θα σαλτάρει ο άντρας σου τελείως. :P

αααααα newbie μου εγω δεν εχω προβλημα εχω δει κανα 2 φορες μαζι του και γελασαμε πολυ......και μαλιστα το εβαλα εγω για να γελασουμε αλλα πραγματικα γελασαμε .....:P:p:p την vasoulaa δεν βλεπω καλα δεν γινεται ομως αντρας ειναι....θα το πω ωμα και ας με δειρουν....κοριτσια καλυτερα να την παιζει μονος του παρα να του την παιζει αλλη τελος χαχαχχαχα το ειπα πολυ ωμα αλλα εεεε αντρας ειναι....μην τα ισωπεδωνουμε ολα....δεν ειναι κερατο το βιντεακι

bUfnp3.pngCxrzp3.png

ααααα συγνωμη νομιζα σε μενα αναφεροσουν..μπερδευτηκα και μενα βασω με λενε γι αυτο χαχαχχαχα

bUfnp3.pngCxrzp3.png

ααααα συγνωμη νομιζα σε μενα αναφεροσουν..μπερδευτηκα και μενα βασω με λενε γι αυτο χαχαχχαχα

Χαχαχαχα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται! :lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα εγώ τον άντρα μου στην πείνα τον έχω εδώ και 2 μήνες. :oops: Κοιμάμαι και νωρίς νωρίς (με τις κότες), στάνταρ θα βλέπει καμιά τσόντα για να εκτονώνεται. :mrgreen:

Χαχαχαχα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται! :lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα εγώ τον άντρα μου στην πείνα τον έχω εδώ και 2 μήνες. :oops: Κοιμάμαι και νωρίς νωρίς (με τις κότες), στάνταρ θα βλέπει καμιά τσόντα για να εκτονώνεται. :mrgreen:

χαχαχαχχαχα και εγω....ο γιατρος ειπε nο sex:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δεν μπορει και να με ευχαριστησει αν με πιανεισ γιατι απαγορευονται οι συσπασεις αντε αυτοι κανουν και κατι μονοι εμεισ τι θα γινουμε χαχαχχαχα?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Βασούλα δεν το κάνει μόνο ο δικός σου,όπως είπα και τα κορίτσια.Εγώ το βλέπω σαν μια άκρως προσωπική και απαραίτητη στιγμή :D Οι άντρες αν δεν...-πώς να το πω κομψά;;; :lol:- εκτονωθούν έχουν πρόβλημα υγείας.Το σπέρμα που μένει εντός,κάποια στιγμή πετρώνει.Οπότε καταλαβαίνεις γιατι το σκέφτονται τόσο συχνά (περίπου κάθε 6 δευτερόλεπτα) και καταφεύγουν σε αυτού του είδους τις εκπαιδευτικές ταινίες :lol: Ειδικά τώρα που δεν έχετε επαφές λόγω εγκυμοσύνης είναι ακόμα πιο λογικό. Όπως είπαν και παραπάνω κάποιες κοπέλες,καλύτερα στον υπολογιστή παρά με μια καμία...πρόθυμη!

Κι εγώ είμαι έγκυος σε δίδυμα και δεν είναι εφικτό να ερχόμαστε σε επαφή,ειδικά τώρα που είμαι στο τέλος της εγκυμοσύνης.Δεν νιώθω πως δεν με θέλει,απλά τον κατανοώ! ;)

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες :-D

[/url]

Kορίτσια ξεκολλήστε..το να μην βλέπουν τέτοια βίντεο οι άντρες σας να σας ανησυχεί...οι τσόντες κάνουν καλό...χαλαρώνουν...

φυσικά..βλέπω και εγώ!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

πιστευω οτι σε ενοχλει λογο εγκυμοσηνης.Δεν ειναι οτι δεν σε θελει...αλλα για σκεψου...αν εχετε να κανετε τοσο καιρο κατι και ειδε και 2-3σκηνες ο ανθρωπος τι να κανει? Αναγκες ειναι αυτες!

Μηπως οι γυναικες δεν το κανουμε?

Εγω στην εγκυμοσηνη οι ορμονες ειχαν τρελαθει....και να εχεις και τον γιατρο να σου λεει ''οχι'' Φρικη

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...