Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

rooming in στο ιασω. ποια η γνώμη σας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στο πρώτο παιδί -δύσκολη γέννα- δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κανέναν να το πάρει από δίπλα μου στο μαιευτήριο. Τώρα που είμαι έγκυος στο τρίτο και ξέρω την κούραση που με περιμένει στο σπίτι λέω ευτυχώς που θα το κρατάνε τη νύχτα. Γενικώς επίσης την ώρα που πλακώνουν τα σόγια είναι πιο ευγενικό και λιγότερο ψυχοφθόρο να έρθουν να πάρουν το μωρό οι μαίες παρά να λες εσύ στον ένα και στον άλλο "μην το πλησιάζεις γιατί είσαι κρυωμένος ή γιατί έχεις παιδιά στο σπίτι και μπορεί να μεταφέρεις ιώσεις."

Εγω το Δεκεμβρη που γεννησα το ειχα μαζι μου σε τρικλινο και δε το μετανιωσα ουτε για μια στιγμη.

Και αυτο με τα σογια το θεωρω χαζομαρα...και σε μας ερχονταν συγγενεις αλλα ολοι μεναν σε αποσταση...δεν επεφταν πανω στα μωρα και την περισσοτερη ωρα ηταν στο διαδρομο η στο σαλονι...καθε πρωι αεριζαμε τα δωματα και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Τις πρωτες ωρες της ζωης του μωρου μου εγω θελω να με εχει διπλα του να το παιρνω εγω αγκαλια οταν κλαιει να το ηρεμω και οχι να το εχω σε μια αιθουσα με αλλα 50 μωρα και αγνωστες μαιες απο πανω του...αποψη μου παντα.

Οσο για την κουραση...ειναι κουραστικο δε λεω..το δικο μου δεν κοιμοταν με τπτ και ζητημα αν κοιμομουν 3-4 ωρες τη μερα.Αλλα να σου πω...να γεννησεις πας...δεν πας διακοπες να ξεκουραστεις σε πενταστερο.

Στη τελικη αν οποιαδηποτε στιγμη θελησεις τους λες και ερχονται και το παιρνουν.

είστε υπέρ του rooming in;μήπως ο κίνδυνος για μικρόβια είναι μεγαλύτερος και τι πρέπει νια γίνεται με τους συγγενεις που θέλουν να μπαίνουν μέσα στοδωμάτιο;

καλημερα!εγω γεννησα τον Οκτωβρη στο Ιασω!ημουν σε 3κλινο και ειχα rooming in!απλα ειχα ανοιχτο σε ανακλιση συνεχως το διπλανο παραθυρο και ολα πηγαν μια χαρα!απλα στο επισκεπτηριο του σαββατου οπου και γινοταν χαμος το εδωσα στις μαιες!αλλα γενικοτερα στο απογευματινο επισκεπτηριο τα παιρνουν οοολα τα μωρακια και μετα τα βγαζουν αλλα εχοντας διωξει τους επισκεπτες!με το καλοοοο!!:P

σας ευχαριστω πάρα πολύ για τη βοήθεια.το δηλώνουμε και κατα την εισοδο μας στο μαιευτηριο αν θελουμε ρουμινγκ η πιο πριν;ευχαριστω και παλι

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πάρα πολύ για τη βοήθεια.το δηλώνουμε και κατα την εισοδο μας στο μαιευτηριο αν θελουμε ρουμινγκ η πιο πριν;ευχαριστω και παλι

οταν μπαινεις!πες του αντρα σου να πει οτι εχεις κλειστοφοβια και ζητα παραθυρο!!εμενα ετσι ειπε και ειχα παρει τη μεγαλη γωνια του δωματιου με παραθυρο!!!χιχιχι!!με το καλοοοοο!!!

Το δηλώνει ο σύζυγός σου την ώρα που μπαίνεις για να γεννήσεις. Αν σε ενδιαφέρει τρίκλινο superior, πέστου να ζητήσει το κρεββάτι δίπλα στο παράθυρο. Εγώ γέννησα στις 14/2 και ενώ είχαμε ζητήσει τρίκλινο superior με rooming in και αποκλειστικό θηλασμό, βρεθήκαμε σε δίκλινο δωμάτιο όπου και έμεινα μόνη μου για όλο το διάστημα χωρίς καμία εξτρα χρέωση. Μας έβαλαν εκεί γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι σε τρίκλινο superior με rooming in. Σου εύχομαι και εσένα κάτι τέτοιο!Ήταν πολύ κουραστικό που είχα το παιδί συνέχεια μαζί αλλά το γεγονός οτι στο δωμάτιο ήμουν μόνη ήταν μεγάλη ανακούφιση αφού μέσα στο δωμάτιο μας άφησαν να μείνει η μαμά μου και έτσι ένιωθα λιγότερο αγχωμένη.Αν οποιαδήποτε στιγμή νιώσεις οτι δεν αντέχεις και θές να κοιμηθείς ή να ησυχάσεις λίγο τους λές και το παίρνουν. Όσο για τις επισκέψεις, μην αγχώνεσαι. Μπαίνουν για λίγο βλέπουν το μωρό από μακρία και αυτό είναι.Τώρα αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τους το λες. Εννοείται οτι δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις από παιδιά μέχρι 12 ετών.

Με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου!

RNcFp3.png

DBP9p2.png

• 4 months later...

αν εγω γεννησω και αναλογα με τη σωματικη μου κατασταση κρινω οτι θελω το rooming in μπορω να το δηλωσω μετα?

ειναι βασικα ο μονος μου ενδοιασμος..

και υποθετω οτι αλλαγμα κανουν οι μαιες αν εγω δεν μπορω?

επισης πανες, φορμακια και αλλα πραγματα για την αλλαγη μας δινει το μαιευτηριο η πρεπει να εχουμε μαζι μας απο το σπιτι σα τα δημοσια?

να κανω κ εγω μια ερωτηση κοριτσια...αν για παραδειγμα εγω θελω το rooming in μπαινω σε δωματιο με γυναικες που το ηθελαν κ εκεινες η' μπορει καποια που δεν ζητησε το μωρο ολο το 24ωρο να βρεθει σε δωματιο με αλλες που το εχουν μαζι τους???

Xc60p3.png ghL0p3.png

αν εγω γεννησω και αναλογα με τη σωματικη μου κατασταση κρινω οτι θελω το rooming in μπορω να το δηλωσω μετα?

επισης πανες, φορμακια και αλλα πραγματα για την αλλαγη μας δινει το μαιευτηριο η πρεπει να εχουμε μαζι μας απο το σπιτι σα τα δημοσια?

το rooming in το δηλωνεις απο πριν, βασικα για να σε βαλουν σε δωματιο με αλλες κοπελες που εχουν ζητησει το ιδιο, εαν δεν θελεις μονοκλινο.

δεν περνεις τιποτα μαζι σου για το μωρο, απολυτως τιποτα!μονο τα ρουχαλακια για την εξοδο απο το μαιευτηριο.

αλλαγματα, μπανιο, και ο,τι αλλο ζητησεις το κανουν τα κοριτσια.

Διαφημίσεις

να κανω κ εγω μια ερωτηση κοριτσια...αν για παραδειγμα εγω θελω το rooming in μπαινω σε δωματιο με γυναικες που το ηθελαν κ εκεινες η' μπορει καποια που δεν ζητησε το μωρο ολο το 24ωρο να βρεθει σε δωματιο με αλλες που το εχουν μαζι τους???

ο λογος που το δηλωνεις οταν κανεις την εισαγωγη ειναι αυτος, οποτε μαλλον σε βαζουν σε δωματιο με μωρακια που ειναι κι εκεινα ολη μερα μεσα.

σε ρωτανε και στην εισαγωγη, αλλα εχει και επιγραφη που στο θυμιζει συνεχεια κατω στο -1.

σας το συνιστω ανεπιφυλακτα το rooming in.

ειδικα αν επιθυμειτε να θηλαστε αποκλειστικα, ειναι ο καλυτερος τροπος να ξεκινησετε την ολη διαδικασια, αλλα και ετσι να μην ειναι, ειναι ο καλυτερος τροπος να γνωριστείτε με το μωρακι σας.

Προσοχη μοναχα με το επισκεπτηριο..εννοειται...

τον απριλη περιμενω το δευτερο παιδακι μου κ το σκεφτομαι να ζητησω rooming in, εφοσον υπαρχει και η δυνατοτητα να το παρουν οι μαιες εαν ζητηθει - πχ αν υπαρχει πολυς κοσμος απο το επισκεπτηριο -.

το μαιο του 2009 που γεννησα το γιο μου ειχαμε τα μωρα μαζι μας παρα πολλες ωρες, το πρωι 10-2 και το απογευμα 5-9. μου ειχε κανει εντυπωση γιατι σε ολες τις επισκεψεις πριν κ μετα τη γεννα μου, οι μανουλες ειχαν τα μωρα διπλα τους πολυ λιγοτερο.

Εγώ πάντως που γέννησα στο Έλενα, αν και είχα πάρει μαζί μου τα πάντα για το μωρό, τελικά δεν χρησιμοποίησα τίποτα μιας και τα παρείχε όλα η κλινική. Αυτό που δεν παρείχε ήταν πράγματα για τη μητέρα, π.χ σερβιέτες κλπ. Αλλά νομίζω ότι στα ιδιωτικά, τα παρέχουν και αυτά...

eve εγω θα θηλασω αποκλειστικα πρωτα ο Θεος και το μονο που με απασχολει ειναι η σωματικη μου κατασταση αφου βοηθεια δεν θα εχω για να το rooming in και ετσι με νοιαζει να ξερω αν οι κοπελες βοηθουν..

και λογικο ειναι να πρεπει να μας βαλουν σε θαλαμο με αλλες συν rooming ιτισσες..αλλιως θα υπηρχε θεμα

τον απριλη περιμενω το δευτερο παιδακι μου κ το σκεφτομαι να ζητησω rooming in, εφοσον υπαρχει και η δυνατοτητα να το παρουν οι μαιες εαν ζητηθει - πχ αν υπαρχει πολυς κοσμος απο το επισκεπτηριο -.

το μαιο του 2009 που γεννησα το γιο μου ειχαμε τα μωρα μαζι μας παρα πολλες ωρες, το πρωι 10-2 και το απογευμα 5-9. μου ειχε κανει εντυπωση γιατι σε ολες τις επισκεψεις πριν κ μετα τη γεννα μου, οι μανουλες ειχαν τα μωρα διπλα τους πολυ λιγοτερο.

με το καλο!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως που γέννησα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω ή όχι rooming in. Γέννησα με καισαρική μετά από 12 ώρες προσπαθειών για φυσιολογικό τοκετό, έχοντας φάει δηλαδή και τους πόνους φυσιολογικού, το μαχαίρι στην συνέχεια και τους πόνους της καισαρικής στο τέλος. Το μόνο που ήθελα μετά από 48 ώρες αϋπνίας ήταν να μπορέσω να κοιμηθώ για λίγες ώρες και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να κρατήσω στο δωμάτιο την μπέμπα (αν και αρχικά έτσι σκόπευα). Το αποτέλεσμα; εγώ η άκαρδη μάνα έδωσα το παιδί (όπως και άλλες 2 κοπέλες του τετράκλινου) και η μία που ήθελε rooming in το κράτησε δίπλα της. Και είχε ένα μωρό που τόσες μέρες στο δωμάτιο, δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει...Οπότε η γνώμη μου... μάλλον πολύ αρνητική. Θα πρέπει να γίνετε μόνο σε μονόκλινα για να μην ενοχλείς αλλά ούτε και να ενοχλείσαι από κανέναν...

RSYNp2.png

Εγώ πάντως που γέννησα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω ή όχι rooming in. Γέννησα με καισαρική μετά από 12 ώρες προσπαθειών για φυσιολογικό τοκετό, έχοντας φάει δηλαδή και τους πόνους φυσιολογικού, το μαχαίρι στην συνέχεια και τους πόνους της καισαρικής στο τέλος. Το μόνο που ήθελα μετά από 48 ώρες αϋπνίας ήταν να μπορέσω να κοιμηθώ για λίγες ώρες και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να κρατήσω στο δωμάτιο την μπέμπα (αν και αρχικά έτσι σκόπευα). Το αποτέλεσμα; εγώ η άκαρδη μάνα έδωσα το παιδί (όπως και άλλες 2 κοπέλες του τετράκλινου) και η μία που ήθελε rooming in το κράτησε δίπλα της. Και είχε ένα μωρό που τόσες μέρες στο δωμάτιο, δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει...Οπότε η γνώμη μου... μάλλον πολύ αρνητική. Θα πρέπει να γίνετε μόνο σε μονόκλινα για να μην ενοχλείς αλλά ούτε και να ενοχλείσαι από κανέναν...

δεν ξερω αν ισχυει στην πραξη αλλα τηλεφωνικα σε μια φιλη ειπαν οτι τα rooming in γινονται σε θαλαμους παραλληλα με μητερες που εχουν κανει την ιδια επιλογη εδω στο Ιασω Αθηνων.. για το Θεσσαλιας δεν ξερω.. προφανως για να τα γραφεις ετσι θα ειναι και κατ εμε ειναι και λογος παραπονων..

να σου ζησει το μωρακι σου

Γέννησα πριν 2,5 περίπου την μπέμπα μου, δεν είχα rooming in γιατί δεν επιτρεπόταν ωστόσο είχα αποκλειστικό θηλασμό από την 2η ημέρα. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το καλύτερο, το μωρό βρισκόταν σε πολύ καλά χέρια, και είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ μετά από καισαρική. Επίσης δεν επιτρεπόταν να βλέπει κανεις live το μωρό, κάτι που θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, γιατί ξέρω περιπτώσεις (σε δημόσιο νοσοκομείο) που το μωρό μόλις γεννηθεί το φέρνουν στο δωμάτιο όπου βρίσκονται χίλιοι δυό και το πέρνουν όλοι αγκαλιά, κάτι που νομίζω δεν είναι και ότι καλύτερο.

Το μωρό ήταν μαζί μου όλες σχεδόν τις ώρες, εκτός από τις ώρες επισκεπτηρίου.

Εγώ πάντως που γέννησα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω ή όχι rooming in. Γέννησα με καισαρική μετά από 12 ώρες προσπαθειών για φυσιολογικό τοκετό, έχοντας φάει δηλαδή και τους πόνους φυσιολογικού, το μαχαίρι στην συνέχεια και τους πόνους της καισαρικής στο τέλος. Το μόνο που ήθελα μετά από 48 ώρες αϋπνίας ήταν να μπορέσω να κοιμηθώ για λίγες ώρες και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να κρατήσω στο δωμάτιο την μπέμπα (αν και αρχικά έτσι σκόπευα). Το αποτέλεσμα; εγώ η άκαρδη μάνα έδωσα το παιδί (όπως και άλλες 2 κοπέλες του τετράκλινου) και η μία που ήθελε rooming in το κράτησε δίπλα της.Και είχε ένα μωρό που τόσες μέρες στο δωμάτιο, δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει...Οπότε η γνώμη μου... μάλλον πολύ αρνητική. Θα πρέπει να γίνετε μόνο σε μονόκλινα για να μην ενοχλείς αλλά ούτε και να ενοχλείσαι από κανέναν...

Είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτό!

Προσπάθησαν και εμένα να με κάνουν να νιώσω άσχημα

(με τα υποτιμιτικά τους βλέμματα)

επειδή είχα το μωρό συνέχεια μαζί μου στο δωμάτιο και ...ενοχλούσε (!) με το κλάμμα του αλλά αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο!!!

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασες στον τοκετό αλλά το ότι εσύ ήθηλες να ξεκουραστείς , δεν σημαινει πως οι υπόλοιπες μανούλες θα έπερεπε να πληρώσουν μια περιουσία στα μονοκλινα ή -ακόμη χειρότερα- να ταίσουν με τεχνητό γάλα αγελάδας το βρεφάκι τους

για να μην ακούς κλάμματα . !

"Και είχε ένα μωρό που τόσες μέρες στο δωμάτιο, δεν σταμάτησε καθόλου να κλαίει.."

Γιατί δεν ζητούσες μια σουίτα να μην ακούς φωνές καθόλου;

Συγνώμη αλλά νομίζω αυτά δεν πρέπει να λέγονται....!

Αναφέρετο δικαίωμα του κάθε μωρού να είναι δίπλα στην μαμά του από τις πρώτες ώρες που την έχει τόόόση ανάγκη, για αγκαλιά , για στήθος , για να μην βρεθεί ξαφνικά από την κοιλιά στον ασπρό θάλαμο με τα δεκάδες νεογνά...... Ας προσέχουμε τι λέμε!

Αλλο ..πάμε διασκοπές, άλλο ...γεννάμε!

συγνωμη που επεμβαινω αλλα με το Ιασω Θεσσαλιας το θεμα και η ουσια του προβληματος βαρυνει το ιδιο το μαιευτηριο το οποιο ειτε απο ανοργανωσια ειτε απο ελλειψη θαλαμων για rooming in δεν θα πρεπε να βαζει αναμικτα λεχωνες που εχουν την υπηρεσια η οχι ωστε να μην υπαρχει αυτη η οχληση (κακως η καλως)

τωρα το οτι μεμονωμενα μια μαμα ενοιωσε αβολα η κουραστηκα επειδη μια αλλη στο θαλαμο ειχε μονιμα ενα μωρακι το οποιο λογικο ειναι δεν μπορουσε να ειναι ησυχο ειναι κατι αναμενομενο και αυτο οφειλε να το προβλεψει το μαιευτηριο..

θα αναφερθω και εγω σε κατι εντελως ασχετο αλλα παλι αφορα το Ιασω (Αθηνων) και μια αλλη κατασταση..

με ειχαν σε θαλαμο (εκανα περιδεση) ο οποιος ηταν τιγκα στο κουνουπι.. επειδη εμενα με ενοχλουσε αυτη η κατασταση εφερα εντομοαπωθητικο υγρο.. δεν προλαβα καν να το βαλω στη πριζα και εφαγα κραξιμο απο μια συγκατοικο (η οποια ηταν κανα μηνα εσωκλειστη εκει) η οποια μου λεγε οτι την ενοχλουν τα εντομοαπωθητικα και γκρινιαζε τρελλα (που να χα βαλει τη συσκευη και σε λειτουργια). Ενοιωσα πολυ ασχημα αλλα δεν εκανα κατι αντιθετο απο αυτο που ηθελε, αλλωστε θα εμενα για μια νυχτα..

ειτε εγω ημουν λαθος που εκανα τη κινηση να προστατεψω τον εαυτο μου απο τα ενοχλητικα κουνουπια, ειτε εκεινη ηταν παραξενη και δυστροπη σε ολες τις περιπτωσεις το μαιευτηριο ευθυνεται που δεν τηρει υγιεινη και προληψη (με τοσα εκατομμυρια που εισπραττει θα μπορουσε να χε βαλει σιτες στα αλουμινια και να χουν το νου τους να ειναι οι θαλαμοι καθαροι..αλλιως ας πηγαιναμε σε δημοσιο)

αρα απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι.. οι υπολοιποι καλως η κακως εχουμε την αποψη μας.

Αγαπητή marimari...

μάλλον δεν πρόσεξες ότι όπως γράφω αρχικά ήμουν και εγώ υπέρ του rooming-in και θα το διάλεγα αν με είχαν ρωτήσει. Δεν μου άρεσε όμως όπως το χειριζόταν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που ο καθένας έκανε ότι ήθελε χωρίς καμία απολύτως οργάνωση. Να ξέρεις ακόμη πριν λες τόσο απόλυτα την άποψή σου ότι μερικές φορές δεν έρχονται σε όλες μας τα πράγματα όπως θέλουμε... Μακάρι να μπορούσα και να έχω την δύναμη να έχω την μπέμπα μου μαζί αλλά το ότι είχα αφόρητους πόνους και ήμουν άυπνη και δεν μπόρεσα δεν σημαίνει ότι είμαι αναίσθητη και δεν ήθελα το παιδί μου. Επίσης όπως έγραψα το δωμάτιο ήταν 4-κλινο και μόνο η μία είχε το μωρό άρα ενοχλούσε 3 και όχι μόνο εμένα για να πάω εγώ διακοπές σε σουίτα όπως όλο ειρωνεία γράφεις... Και κατά την γνώμη μου είναι και θέμα πόσο γαϊδούρα είσαι γιατί αν τύχαινε να είναι το δικό μου παιδί θα το έδινα στις μαίες το βράδυ για να μην ενοχλούνται οι υπόλοιπες 3 άκαρδες και αναίσθητες μάνες και θα ζητούσα να μου το φέρνουν μόνο να το ταΐζω εφόσον ήθελα αποκλειστικό θηλασμό (που η συγκεκριμένη δεν ήθελε...)

Προσπάθησε αγαπητή πριν πεις την άποψη σου να έρθεις και στην θέση του άλλου και όπως σωστά συμβουλεύεις αλλά εσύ δεν κάνεις... να προσέχεις τι λες!!!!

RSYNp2.png

Και κατά την γνώμη μου είναι και θέμα πόσο γαϊδούρα είσαι γιατί αν τύχαινε να είναι το δικό μου παιδί θα το έδινα στις μαίες το βράδυ για να μην ενοχλούνται οι υπόλοιπες 3 άκαρδες και αναίσθητες μάνες και θα ζητούσα να μου το φέρνουν μόνο να το ταΐζω εφόσον ήθελα αποκλειστικό θηλασμό (που η συγκεκριμένη δεν ήθελε...)

Προσπάθησε αγαπητή πριν πεις την άποψη σου να έρθεις και στην θέση του άλλου και όπως σωστά συμβουλεύεις αλλά εσύ δεν κάνεις... να προσέχεις τι λες!!!!

Καλα ρε κοπελα μου φανταζεσαι οτι οι μαιες εχουν καποιο μαγικο φιλτρο και κανουν τα μωρα να σταματανε το κλαμα?Και στις μαιες να τι εδινε η κοπελα αν το μωρο εκλαιγε θα τις το εφερναν πισω.Εμενα στο δεκαλεπτο μου το εφερναν και μου ελεγαν κλαιει .

Αλλα οι διπλανες μου ουτε για ενα λεπτο δε δυσανασχετησαν...ειχαν κι εκεινες τα μωρα του μαζι αλλα εκεινα κοιμοντουσαν σε αντιθεση με τον δικο μου που δε κοιμοταν με τπτ.Ισα ισα προσφερονταν να με βοηθησουν κιολας.

Αν δηλδδη το παιδι μου κλαιει δε θα κατσω να το εχω μαζι μου αγκαλια να το ηρεμω ...αλλα θα κοιταζω μη σου χαλασω εσενα τον υπνο σου και θα παρατησω το παιδι μου να κλαιει στις μαιες...μαλιστα.

Πολυ καλα σου ειπε και η κοπελα παραπανω οτι αν ηθελες να ξεκουραστεις να πηγαινες σε μονοκλινο.Αλλο διακοπες αλλο τοκετο.

Κορίτσια καλησπέρα... Εγώ τί να πω που σήμερα απο εσάς ανακαλύπτω πως υπάρχει υπηρεσία rooming in??? ξέρω ότι στο δημόσιο νοσοκομείο όλες οι μανούλες έχουν τα μωράκια δίπλα τους, απλά δεν γνώριζα ότι έχω κ εγώ αυτήν την δυνατότητα που γέννησα στο Ιασώ. Πάντως αν κ γέννησα με καισαρική και ήμουν χάλια - όπως κ όλες οι κοπέλες όταν μας έφερναν τα μωράκια για τάισμα κάποια έκλαιγαν . Οπότε όπως κ να χει δεν το γλιτώνουμε το κλάμα. Αλλά πραγματικά δεν ενοχλήθηκα ούτε στιγμή γιατί νεογέννητα είναι θα κλάψουνε... Τί να κάνουν κ αυτά τα καημένα;; Ειλικρινά πιο πολύ με ενοχλούσε η διπλανή που ροχάλιζε σαν τρακτέρ παρά τα βρέφη...

Κορίτσια καλησπέρα... Εγώ τί να πω που σήμερα απο εσάς ανακαλύπτω πως υπάρχει υπηρεσία rooming in??? ξέρω ότι στο δημόσιο νοσοκομείο όλες οι μανούλες έχουν τα μωράκια δίπλα τους, απλά δεν γνώριζα ότι έχω κ εγώ αυτήν την δυνατότητα που γέννησα στο Ιασώ. Πάντως αν κ γέννησα με καισαρική και ήμουν χάλια - όπως κ όλες οι κοπέλες όταν μας έφερναν τα μωράκια για τάισμα κάποια έκλαιγαν . Οπότε όπως κ να χει δεν το γλιτώνουμε το κλάμα. Αλλά πραγματικά δεν ενοχλήθηκα ούτε στιγμή γιατί νεογέννητα είναι θα κλάψουνε... Τί να κάνουν κ αυτά τα καημένα;; Ειλικρινά πιο πολύ με ενοχλούσε η διπλανή που ροχάλιζε σαν τρακτέρ παρά τα βρέφη...

σωστα.. εγω παντως που χω μπει και βγει σε μαιευτηρια καμποσες φορες αυτο με ενοχλουσε περισσοτερο (η συμπεριφορα η οι συνηθειες -οχι οτι για το ροχαλητο ευθυνομαστε κιολας- των νοσηλευομενων) παρα τα μωρακια..

εγω σε 6κλινο το 2008 τι να πω που ειχα λογης και λογης κοσμο?? ημουν ομως τοσο προσηλωμενη στο μωρο μου και στη χαρα μου που καφι δεν μου καιγοταν..

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...