Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Recommended Posts

Πρωτη μερα των πανελληνιων εξετασεων αυριο με το μαθημα της Νεοελληνικης Γλωσσας,η αρχη του τελους για τους υποψηφιους της Γ λυκειου. Καθε τελος και μια καινουρια αρχη!!Καλη επιτυχια λοιπον στα παιδια, χωρις αγχος (και τα παιδια και οι γονεις :P ) και ευχομαστε ολοι να δουν τους κοπους τους να υλοποιουνται!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδακια ευχομαι.Τα περασαμε περυσι και εμεις και ξερω τι αγωνια και τι αγχος εχουν παιδια και γονεις. Ευτυχως περασε Μαθηματικο στην Αθηνα εκει που ηθελε και ολα καλα. Αλλα αυτα που ακουσαμε χθες οτι κατηργησε 24 σχολες των ΤΕΙ και αλλα πολλα τα παιδια αρχισαν να απογοητευονται. Οσες αλλαγες γινονται στο συστημα το σαπιο τα παιδια τη πληρωνουν. Ετσι που τα εκανε απο Α Γυμνασιου θα αρχισουν Φροντιστηριο τα παιδια.Ευχομαι και παλι τα ονειρα τους να γινουν πραγματικοτητα. Καλο κουραγιο σε γονεις και παιδια.

Καλη Επιτυχια στα παιδια και στους γονεις.Να μην αγχωνονται.Καλη μου επιτυχια & σε εμενα που την Παρασκευη αρχιζουν οι ενδοσχολικες εξετασεις & γραφω Ιστορια.

Διαφημίσεις

Καλη Επιτυχια στα παιδια και στους γονεις.Να μην αγχωνονται.Καλη μου επιτυχια & σε εμενα που την Παρασκευη αρχιζουν οι ενδοσχολικες εξετασεις & γραφω Ιστορια.

Καλη επιτυχια να εχεις:D:D

Μαμαδες καλη επιτυχια στα παιδακια σας:D

θετικα ξεκινησαν σημερα οι Πανελληνιες για τους υποψηφιους με ενα θεμα αναμενομενο και αρκετα βατο(για τους διαβασμενους φυσικα).Ευχομαι να συνεχισουν ετσι ως προς τα θεματα, να γραψουν καλα τα παιδια :D

Μαμαδες καλη επιτυχια στα παιδακια σας:D

θετικα ξεκινησαν σημερα οι Πανελληνιες για τους υποψηφιους με ενα θεμα αναμενομενο και αρκετα βατο(για τους διαβασμενους φυσικα).Ευχομαι να συνεχισουν ετσι ως προς τα θεματα, να γραψουν καλα τα παιδια :D

Μακαρι Νεφελη μου, μακαρι!!!!

Εμενα ξεκιναει αυριο με Μαθηματικα, Β Γυμνασιου!!!!!!

Αντε, καλη μας αρχη:-P:razz::-P

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

πόσο συγκινούμαι και πόσο καταλαβαίνω την αγωνία τους!βρε κορίτσια όμως δεν ήταν τα ωραιότερα χρόνια της εφηβείας μας???καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά,υπομονή κάποια στιγμή 8α αναπολλούν αυτές τις μέρες!

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

πόσο συγκινούμαι και πόσο καταλαβαίνω την αγωνία τους!βρε κορίτσια όμως δεν ήταν τα ωραιότερα χρόνια της εφηβείας μας???καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά,υπομονή κάποια στιγμή 8α αναπολλούν αυτές τις μέρες!

Η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Άγχος, νεύρα, πίεση, έλλειψη ύπνου. Αντί στα 17 σου να έχεις ενδιαφέροντα, αναζητήσεις, το μόνο θέμα των συζητήσεων ήταν πόσες σελίδες βγάλαμε, και πόσες ασκήσεις λύσαμε στο φροντιστήριο.

Αν και δεν εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που εδινα πανελληνιες, μου εχει μεινει εντονα σαν αναμνηση το αγχος, το αγχος , το αγχος μμμ και το αγχος :P οντως τα σχολικα χρονια ειναι πολυ ιδιαιτερα, αλλα σαν τα φοιτητικα δεν ειναιιιιιιιιιι :-D:grin::-D

μου εχει μεινει πολυ εντονα η στιγμη που εχω τελειωσει την Γ λυκειου και περιμενω τις βασεις, και οταν ανακοινωνονται, συλλαμβανω τον εαυτο μου να καμαρωνει που ημουν πια μια νεοεισαχθεισα φοιτητρια που ειχε να ζησει οοοολα οσα σηματοδοτουν τα φοιτητικα χρονια:rolleyes:

αν με ρωτατε προσωπικα, θα θελα να ξαναγινω φοιτητρια και οχι μαθητρια:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...