Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα. Αποφασισαμε να γυρισουμε στα κρεβατια μας και να βγαλουμε το καγκελο της κουνιας του μεγαλου.

Η μπεμπα εχει τωρα 3 νυχτες που ξυπναει μονο μια φορα στις 2 το πρωι, τρωει και κοιμαται μεσα σε 20' το πολυ, οποτε ειναι αντιμετωπισιμο πλεον χωρις να χρειαζεται να κοιμαμαι μαζι της. Επιπλεον ο μεγαλος εδω και λιγες μερες, οταν ξυπναει το πρωι και τυχαινει εγω να μην εχω βγει απο την μπεμπα, κλαιει και με ζηταει επιμονα, οποτε νομιζω οτι ειναι η ωρα να γυρισω στο κρεβατι μου!

Άντε να δουμε!!!!!

Διαφημίσεις

Deena όλα θα πανε τέλεια! Να εισαι αποφασισμένη :wink:

Εμένα ο μικρός με δούλευε τελευταία - ξυπνάγε κάθε 30 λεπτά, χαχα γελάμε!!! Πόσες φορές ειναι αυτο σε μια νύχτα; Γενικά πήγαινα αμέσως γιατί είτε ειναι άρρωστος είτε πεινάει..

Χθες είπα τέλος γιατί ηταν μια χαρα και τον άφησα να μυξοκλαψει - ήταν πραγματικά μυξοκλαμα ούτε καν κλάμα! - και κοιμήθηκε σε 3 λεπτά για 3 ώρες! Για αυτόν απίστευτο!!

Deena good luck!

Το πρωτο βημα εγινε : το απογευμα μπαμπας και γιος πηραν τα εργαλεια τους και βγαλανε το καγκελο της κουνιας!!!

Ειπαμε οτι το καγκελο χαλασε και θα βαλουμε ενα καινουριο που ειναι για μεγαλα παιδια (σ.σ. το προστατευτικο της chicco ;););)).

Μας ειπε βεβαια αφου τελειωσαν "Τωρα να βγαλουμε και το καγκελο της μπεμπας" αλλά καναμε οτι δεν ακουσαμε!!!:D:D:D

Κοιμαται ηδη μιση ωρα, για να δουμε τί νυχτα θα εχουμε!!!

Ενημερωση αυριο!

Το πρωτο βημα εγινε : το απογευμα μπαμπας και γιος πηραν τα εργαλεια τους και βγαλανε το καγκελο της κουνιας!!!

Ειπαμε οτι το καγκελο χαλασε και θα βαλουμε ενα καινουριο που ειναι για μεγαλα παιδια (σ.σ. το προστατευτικο της chicco ;););)).

Μας ειπε βεβαια αφου τελειωσαν "Τωρα να βγαλουμε και το καγκελο της μπεμπας" αλλά καναμε οτι δεν ακουσαμε!!!:D:D:D

Κοιμαται ηδη μιση ωρα, για να δουμε τί νυχτα θα εχουμε!!!

Ενημερωση αυριο!

χαχα εξυπνο το μικρο;)

good luck για το βραδυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η πρώτη νύχτα στέφθηκε με απρόσμενη επιτυχία!!!! Κοιμήθηκε στις 21.10 και ξύπνησε μια φορά μόνο στις 5.40'!!! Τον πρόλαβε ο μπαμπάς του πριν σηκωθεί απο το κρεβάτι, τον καθησύχασε, χάιδεψε κλπ και ξανακοιμηθηκε μέχρι πριν απο 10' που τον ξυπνήσαμε.

Η μαμά και ο μπαμπάς βέβαια κουτουλαμε γιατι κοιμομασταν όλο το βράδυ με το ενα μάτι ανοιχτό!!!

Καλημέρα!

Η πρώτη νύχτα στέφθηκε με απρόσμενη επιτυχία!!!! Κοιμήθηκε στις 21.10 και ξύπνησε μια φορά μόνο στις 5.40'!!! Τον πρόλαβε ο μπαμπάς του πριν σηκωθεί απο το κρεβάτι, τον καθησύχασε, χάιδεψε κλπ και ξανακοιμηθηκε μέχρι πριν απο 10' που τον ξυπνήσαμε.

Η μαμά και ο μπαμπάς βέβαια κουτουλαμε γιατι κοιμομασταν όλο το βράδυ με το ενα μάτι ανοιχτό!!!

Μπράβο μια χαρα ακούγεται! Άντε και στα δικά μας :wink:

• 2 εβδομάδες μετά...

Κλείσαμε αισίως 2 εβδομάδες χωρίς κάγκελο στην κούνια μας!

Η Αλεξία είχε δίκιο, μόνο η πρώτη εβδομάδα ήταν ζόρικη χωρίς τίποτα το φοβερό βέβαια, απλά ξυπνούσε και σηκωνόταν 2-3 φορές μέσα στο βράδυ. Εδώ και μια εβδομάδα κοιμάται μονορούφι από τις 21.00 μέχρι τις 6.30 περίπου, οπότε και σηκώνεται, έρχεται στο δωμάτιό μας και ζητάει γάλα, παιχνίδι κ.λπ.

Εδώ και δυο μέρες έχουμε πάρει το groclock και έχουμε ορίσει ώρα αφύπνισης στις 7.15. Κάποια μικρά πρώτα δείγματα αποτελεσματικότητας έχω δει, καθώς δυο πρωινά τώρα δεν έχει σηκωθεί, αλλά με έχει φωνάξει να πάω στο δωμάτιό του και περιμένουμε μαζί ξαπλωμένοι (εγώ στο πάτωμα!!!!) να βγει ο ήλιος στο ρολόι.

Επόμενο βήμα είναι η μετάβαση στο μονό κρεβάτι που έχουμε στο δωμάτιό του, καθώς σε 2 μήνες καταφτάνουν δίδυμα ξαδερφάκια και η κούνια του προορίζεται για τον κουνιάδιο μου.

Άντε μπράβο κορίτσι μου. Μια χαρά. Θα δεις κ με το κρεβάτι ευκολο θα είναι μην αγχονεσαι. Ποσο χρονων είναι το μικρός ου? Κ τι είναι αυτό που λες που περιμένετε να βγει ο ήλιος δεν καταλαβα?...

Εδώ και δυο μέρες έχουμε πάρει το groclock και έχουμε ορίσει ώρα αφύπνισης στις 7.15. Κάποια μικρά πρώτα δείγματα αποτελεσματικότητας έχω δει, καθώς δυο πρωινά τώρα δεν έχει σηκωθεί, αλλά με έχει φωνάξει να πάω στο δωμάτιό του και περιμένουμε μαζί ξαπλωμένοι (εγώ στο πάτωμα!!!!) να βγει ο ήλιος στο ρολόι.

Πολυ ωραια ιδεα Deena! Θα το εχω στα υποψιν! Amazon να υποθεσω...?

veMDp3.png

Διαφημίσεις

Το ρολόι που λέω είναι αυτό : http://www.amazon.co.uk/The-Gro-Company-HJ008-Gro-Clock/dp/B002APJCNE/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1427201866&sr=1-1&keywords=gro+clock

Λειτουργεί ως κανονικό ρολόι αλλά επιπρόσθετα έχει δύο λειτουργίες - οθόνες, μία με νυχτερινό ουρανό για την διάρκεια της νύχτας (την ενεργοποιείς εσύ πριν τον ύπνο) και μία με λαμπερό ήλιο, η οποία ανάβει την ώρα που έχεις προκαθορίσει. Η λογική είναι ότι εάν π.χ. έχεις ρυθμίσει την ώρα αφύπνισης στις 7 και το παιδί ξυπνήσει στις 5.30, θα κοιτάξει το ρολόι, θα δει τα αστεράκια και θα ξανακλείσει τα μάτια του μέχρι να βγει ο ήλιος!

• 5 months later...

Να 'μαι κ εγω με το ιδιο προβλημα.....

Μονο που η δικια μου δεν θελει να δραπετευσει, αλλα παιζει με το καγκελο. Κανει δηλαδη κατι σαν μονοζυγο, κρατιεται με τα χερια σηκωνεται μεχρι την κοιλια και σηκωνει τα ποδια. Κοινως θα γκρεμοτσακιστει οσονουπω!

Τι να κανω? Αν βγαλω το καγκελο σιγουρα θα βγαινει, αφηστε που δεν κοιμαται σαν ανθρωπος ακομα! Απο τα ποδια στο προσκεφαλο, απο το προσκεφαλο στα ποδια, στο πλαϊ, με τα ποδια στα καγκελα....:roll:

Επισης, μολις κοψαμε την ημερησια πανα. Μηπως μας πεσει πολυ αλλη μια αλλαγη στην καθημερινοτητα μας, το βγαλσιμο του καγκελου?

veMDp3.png

Να 'μαι κ εγω με το ιδιο προβλημα.....

Μονο που η δικια μου δεν θελει να δραπετευσει, αλλα παιζει με το καγκελο. Κανει δηλαδη κατι σαν μονοζυγο, κρατιεται με τα χερια σηκωνεται μεχρι την κοιλια και σηκωνει τα ποδια. Κοινως θα γκρεμοτσακιστει οσονουπω!

Τι να κανω? Αν βγαλω το καγκελο σιγουρα θα βγαινει, αφηστε που δεν κοιμαται σαν ανθρωπος ακομα! Απο τα ποδια στο προσκεφαλο, απο το προσκεφαλο στα ποδια, στο πλαϊ, με τα ποδια στα καγκελα....:roll:

Επισης, μολις κοψαμε την ημερησια πανα. Μηπως μας πεσει πολυ αλλη μια αλλαγη στην καθημερινοτητα μας, το βγαλσιμο του καγκελου?

Εγω εχω πάρει το προστατευτικό κάγκελο απο τα τζάμπο και με βόλεψε πολυ.Την πρωτη νύχτα ο δικός μου κατέβηκε αρκετές φορές αλλα μετα βαρέθηκε το παιχνιδι και κοιμόταν μια χαρα...Τωρα αρκετούς μηνες μετα απλα ξυπνάω και τον βλεπω πανω στο κεφαλι μου!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...