Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες, καινούρια φίλη.Κι εγω σήμερα μπήκα στο forum .Συγχαρητήρια για το νινί σου. Σε ζηλεύω γιατί έχεις να φιλάς μικρές πατουσίτσες !!! Πολύ μικρές όμως!

ΚΑΛΌ ΚΟΥΡΑΓΙΟ , και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. :P

------------------------------------------------------

Να γυρίζεις σπίτι το σούρουπο με ευγνωμοσύνη στην καρδιά.Και ύστερα να κοιμάσαι με μια προσευχή για την αγάπη που έχεις στην καρδιά σου και μ' έναν ύμνο δοξαστικό στα χείλη σου.

(ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ)

Γεια σας

στις 15 Δεκεμβριου 2007 γεννηθηκε η μπεμπα μου η Αφροδιτη (ειναι μια μικρη θεα!!!!)

Δυσκολευομαι λιγο με τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ, :? ελπιζω να καταφερω να συμμετέχω στην παρεα σας ενεργα. Προς το παρόν εδω και 10 ημερες που σας ανακάλυψα διαβάζω όλα οσα γράφετε και μου λυνονται οι απορίες.

Καλη συνέχεια σε όλους :

Η Αφροδιτουλα μου γεννηθηκε στις 15 Δεκεμβριου 2007

Διαφημίσεις

Kαλωσήρθες στην παρέα μας!!! Να σου ζήσει η πριγκίπισσα και να είσαι κι εσύ πάντα καλά να τη χαίρεσαι. Η δική μου η ζουζουνίτσα είναι γεννημένη στις 23 Ιανουαρίου του 2008. Εγώ έχω βρει πολλά θέματα που με ενδιαφέρουν στο φόρουμ, ελπίζω και εσύ να βοηθηθείς. Τα λέμε... :P

glitterfy121023116D37.gif

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ . ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΗ 15 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ .

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ .

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΤΙΝΑ :D:D:D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...