Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Νίκο και καλώς ήλθες!!

Δε σε συμφέρει πάντως να γραφτεί και η γυναίκα σου γιατί μετά θα μαλώνετε ποιός θα προτοκάτσει στον υπολογιστή!! :lol::lol:

Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και με το καλό το νέο μωράκι!

καλημερα. καλως ηρθες στην παρεα μας, ελπιζουμε να περασεις καλα και να βρεις βοηθεια σε θεματα που σε ενδιαφερουν. αντε να βλεπουμε και την γυναικα σου σιγα σιγα. να χαιρεστε την κορουλα σας και συντομα και το μικρο σας μπεμπακι, το οποιο εφοσον ηδη εχετε κοριτσακι , ευχομαι να ειναι αγορακι, αλλα πανω απο ολα ΓΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολύ :oops:

Αν σας πω ότι δεν με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ τι θα είναι θα με πιστέψετε ; Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι πιο θα είναι το φύλο του μωρού :D

Γερό να είναι βρε παιδιά :wink:

Ναι σίγουρα θα γραφτεί και η γυναίκα μου, βλέπετε έχει το δικό της laptop και εγώ το δικό μου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό :D

Καλησπέρα,

...είμαστε ήδη στην 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης για το δεύτερο παιδί μας.

Νίκο καλώς ορίσατε , πολύ μου άρεσε ο πληθυντικος που χρησιμοποίησες για την εγκυμοσύνη !

Μπράβο σου , είναι πάρα πολύ σημαντικό ο άντρας να βρίσκετε "μαζί" με την γυναίκα σε αυτήν την πολύ όμορφη-περίεργη και γεμάτη συναισθήματα χρονική περίοδο !

Καθέ ευτηχία σας ευχόμαι ! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας,

με λένε Λένα, έχω τον Νίκο 5 και τη Μαριάννα 3 και χαίρομαι που θα κάνουμε παρέα και θα λέμε τα προβλήματά μας.

Πρόσφατα άρχισα να παρακολουθώ Σχολή Γονέων και το συνιστώ σε όσες μπορούν. :D

Λένα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...