Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα! Αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας για διάφορα θέματα τις τελευταίες 3 εβδομάδες, μόλις εχθές αποφάσισα να συμμετασχω σε αυτές. Σε μια εβομάδα μπαίνω στον 5ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό που ζω!

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω διδυμα.ειμαστε 3 χρονων και ακομα πινουμε νατιβα.ειναι απο τα καλυτερα γαλατα της αγορας.ειναι αρκετα χρονια στην αγορα ενω το νοβαλακ πολυ λιγοτερα.ειναι δοκιμασμενο.ο παιδιατροσ μου μου το ειπε.ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν ειχανε τα μωρα μου ποτε κανενα προβλημα.πηρανε βαρος,δεν ειχανε δισκιλιοτητα,δεν κανανε αναγωγες.το νουμερο 2 μπορουν να το πινουνε και μεχρι 4 ετων.σε σχεση με τα εβαπορε γαλατα,που στο εξωτερικο τα χρησιμοποιου :D ν μονο στην μαγειρικη και στην ζαχαροπλαστικη,τα γαλατα σε σκονη ειναι ασφαλεστερα.τα νουμερο 3 γαλατα στο μοναδικο που υπερεχουν ειναι ο σιδηρος που το παιδι ομως σε αυτη την ηλικια παιρνει και αλλες τροφες που ειναι ενισχυμενες σε σιδηρο,και ετσι δεν χρειαζετε επιπλεον απο το γαλα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλοσώρισμα! Απ'ότι φαίνεται έχω αγοράκι αν και να είμαι ειλικρινής περιμένω να επιβεβαιωθεί από το Β' επιπέδου (2/7) για να βάψω το παιδικό δωμάτιο (το έχω ροζ...). Δώστε καμμιά ιδέα για διακόσμηση (είναι το πρώτο παιδάκι)

Εντωμεταξύ διαπιστώνω οτι σχεδόν όλες έχετε ήδη παιδάκια! Πείτε λεπτομέρειες!

Για το δωμάτιο θα σου πουν αλλες που είναι αστέρια σε αυτό το θέμα!!!

Εχω ένα κοριτσάκι 19,5 μηνών, γέννησα στις 13/10/06 με φυσιολογικο τοκετο. Σου προτείνω να βρεις μία μαία και να κάνεις μαθήματα ανώδυνου έστω 2-3. Θα σε βοηθήσει πολύ.Κι εγώ το μετανιωσα που δεν είχα κανει. Δυσκολευτηκα λίγο με τα σπρωξιματα αναπνοές αλλά τελικά όλα καλά.Ηταν βέβαια και ψηλά η μικρή μου κια μεχρι να κατεβει μου πηρε 12 ωρες ο τοκετος!!!!

ΝΑ χαρεις την εγκυμοσυνη, το τωρα.ΜΗν αγχεσαι για το μετα θα το σκεφτεις τοτε.Τωρα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη κια τα "χαδια" των αλλων.Οτι θες ρωτα.

Φιλια

Κατερινα

Την εγκυμοσύνη την ήθελα πάρα πολύ! Πίστεψέ με σκέφτομαι οτι δεν θα τη ζήσω πολλές φορές αυτή τη διαδικασία, οπότε προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε ημέρα!

Είμαι πολύ τυχερή γιατί είναι η μαμά μου μαία, οπότε θα την έχω συνέχεια δίπλα μου. Δουλεύει στο Λητώ.

Καημένη 12 ώρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Εσύ που γέννησες και με ποιο γιατρό;

Την εγκυμοσύνη την ήθελα πάρα πολύ! Πίστεψέ με σκέφτομαι οτι δεν θα τη ζήσω πολλές φορές αυτή τη διαδικασία, οπότε προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε ημέρα!

Είμαι πολύ τυχερή γιατί είναι η μαμά μου μαία, οπότε θα την έχω συνέχεια δίπλα μου. Δουλεύει στο Λητώ.

Καημένη 12 ώρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! Εσύ που γέννησες και με ποιο γιατρό;

ΣΕ βλέπω σωστηηηη!!!

και τυχερή (με μητέρα μαία).

Κι εγώ γέννησα Λητώ. Πατμανίδης ο γιατρός, πολύ καλός, και η μαία με βοήθησε πολύ αλλά θα ήθελα να την είχα δει από πριν να μου έλεγε μερικά πράγματα αλλά το αμέλησα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...