Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εμένα η μπεμπούλα μου είναι 31w2d και προχθές που ήταν 31w0d ήταν 2.035. Εν τω μεταξύ σε όλες τις μετρήσεις είναι 1 με 2 εβδομάδες μπροστά... :P

Δεν είναι λίγο χοντρούλα;;;;

Διαφημίσεις

Τέλειο είναι, xristinio. Σε αυτές τις εβδομάδες δείχνει ότι τρέφεται σωστά καλά και αυτό πρέπει να σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Δεν είναι τώρα η στιγμή να ανησυχείς για το πάχος, το βάρος σε αυτή τη φάση είναι καλή ένδειξη. Οσο για το σάκχαρο που λες, θα πρέπει να είναι 3 κιλά στην 28η εβδομάδα για να φοβηθείς ότι μπορεί να σου βγει στη γέννα πάνω από 4.5- 5. Εσένα λοιπόν αν στις 33 πες εβδομάδες είναι 2500 κιλά περίπου (βάλε ότι κάθε εβδομάδα θα παίρνει 80-150 γραμμάρια) αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 7 εβδομάδες (αν γεννήσεις μέχρι τις 40) θα έχει πάρει 560-1050 γραμμάρια, δηλαδή θα γεννηθεί από 3060 - 3550 κιλά περίπου. Δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό το βάρος του. Βάλε ότι θα χάσει και το 10% του βάρους του απαξ και γεννηθεί... μια χαρά... σούπερ φυσιολογικός ο άντρας!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Εμένα η μπεμπούλα μου είναι 31w2d και προχθές που ήταν 31w0d ήταν 2.035. Εν τω μεταξύ σε όλες τις μετρήσεις είναι 1 με 2 εβδομάδες μπροστά... :P

Δεν είναι λίγο χοντρούλα;;;;

Καθόλου. Είναι απόλυτα φυσιολογική. ΟΙ μετρήσεις που βλέπεις συνήθως είναι οι ελάχιστες φυσιολογικές. Ειναι πολύ λογικό να είναι πάνω από 2 κιλά την 31 εβδομάδα. Ετσι δε σου είπε και ο/η γιατρός σου; Είμαι σίγουρη... Με το καλό!!!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

• 1 month later...
εμενα στην 26 εβδομαδα ηταν 987 γραμμαρια !!μου ειπε οτι ειναι μια χαρα..ειναι;

τωρα εχω ραντεβου σε 3 βδομαδες δηλαδη θα στην 30 εβδομαδα!ποσο να ειναι τοτε?

Γεια σου! Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 1820 γραμμάρια. Θα πάω ξανά σε δύο εβδομάδες για ντόπλερ. Στην 27η ήταν 1200 να φανταστείς, οπότε περίπου τα ίδια υπολόγιζε, αν σκεφτείς ότι κάθε μωρό βάζει κατά μέσο όρο από 80-200 γραμμ. την εβδομάδα. Με το καλό το μπεμπάκι σου!!!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

ωραια λοιπον ειμαστε σε καλο δρομο!ευχαριστω markar..κ σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο!

σημερα γεννηθηκε κ το πρωτο μου ανηψακι κ το πηρα αγκαλιτσα κ απο μεσα κλοτσουσε ο μπεμπης μου!!:) :) :) ξεσηκωθηκα ,θελω κ εγω το δικο μου νινι στην αγκαλιτσα μου!

ttd6a24.aspx

Νομίζω ότι είστε μια χαρούλα! Εμείς κάναμε χτες υπέρηχο στις 27+4 και η μπεμπέκα μας ήταν 1.170 γρ. Να υπολογίζεις ότι παίρνουν γύρω στα 100-150γρ την εβδομάδα σε αυτές τις εβδομάδες. Οπότε και εμείς σε 10 μερούλες θα είμαστε όσο εσείς περίπου!

Sofia 82 είμαστε ακριβώς μαζί στις ημερομηνίες!!!

εμείς είχαμε ραντεβού στις 28/6 και τότε η μπεμπούλα μας ήταν 27+4w

και ο υπέριχος μας έδειξε βάρος 1.105 γρ.!!!!!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...