Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σαφώς και χαίρομαι αλλά και αγχώνομαι μήπως και έχω διαβήτη κύησης.σε 10 μέρες θα κάνω την καμπύλη σακχάρου.από την άλλη σκέφτομαι μήπως είχα ωορρηξία την πρώτη μέρα της περιόδου και το μωρό είναι 2 εβδομάδες μεγαλύτερο.

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινιω μια μερα διαφορα εχουμε! Εγω σημερα ειμαι 29 + 3 ( το τικερακι εειναι λιγο αλλα αντι αλλων δεν ξερω γιατι) κ σημερα θα παω στην γιατρο να με δει. Οποτε θα σου πω νεα αυριο το πρωι. Πριν ενα μηνα ακριβως ηταν 760 γρ για να δουμε. Εγω καμπυλη ζαχαρου θα κανω μαλλον το Σαββατο κ πολυ το φοβαμαι ειναι η αληθεια μιας κ απο τον 6ο κ μετα εβαλα βαρος αποτομα παρολο που προσεχω πολυ τι τρωω. Για να δουμε σηεμρα εχω αγχωθει πολυ κ για το μωρο κ για μενα

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

πολυ σας ζηλευω κοριτσια.εμενα ο γιατρος μου δεν εχει τοσο εξελιγμενο μηχανημα ωστε να μετραει το βαρος του μωρου καθε φορα που τον ρωταω δεν ξερει ουτε στο περιπου.τον εχω 10 χρονια και δεν τον αλλαζω γιατι κατα τ αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος.την κορη μου πριν 5 χρονια την εκανα 4.500γρ και το ειδαμε οταν γεννηθηκε δεν το ξεραμε οτι ηταν τοσο μεγαλο μωρο και το εκανα φυσιολογικα και ξεσκιστηκα!τωρα ειμαι και γω στην 29 εβδομαδα και εχω αγορακι αλλα δεν εχω ιδεα για το βαρος του εκτος απο τη β επιπεδου που μου ειπαν οτι ηταν 600γρ.το αποτελεσμα ειναι οτι φοβαμε να παω να γεννησω φυσιολογηκα λεω να κανω καισαρικη να γλυτωσω αν ειναι να ειναι τοσο μεγαλος και ο μπεμπης σαν την κορη μου.που να ξερω?σαν kinder εκπληξη νιωθω!!!!εσας το μηχανημα βγαζει το βαρος του μωρου?η το υπολογιζει ο γιατρος με τις μετρησεις απο τα οστα?για να καταλαβω δηλαδη....

απο τις μετρησεις βασει υψους και εβδομαδων υπολογιζεται χοντρικα το βαρος. αλλα και παλι πάντα υπαρχουν αποκλισεις. οχι τεραστιες αλλα υπαρχουν

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

καλησπέρα μανούλες! πήγαμε χτες στο γιατρό και στις 29+3 ο μπέμπης μας ήταν 1600. μήπως είναι λίγο παχουλό?

ναι ναι ειναι να του κανεις διαιτα...μα τι λες τωρα???????πλακα μας κανεις?

Διαφημίσεις

καλα και δεν ξερει να μου πει ετσι,βαση μετρησεων?και γω που νομιζα οτι ειναι παλιο το μηχανημα που μου κανει υπερηχο!!!θα του την πω...σε μια εβδομαδα εχω ραντεβου,τι στο καλο ουτε στο περιπου να μην ξερει 35 χρονια γιατρος ειναι!!!

κοριτσακι μου, οπως μου ειχε πει ο γιατρος μου, μετα και την καμπυλη σακχαρου μπαινεις στην τελικη ευθεια. και επειδη δεν ξερεις ποτε θα γεννησεις, φτου φτου λεμε τωρα περιπτωσεις όπως 7μηνο, όσο καλυτερο βαρος εχει το μωρο τοσο καλυτερα γι αυτο.

εμεις για να ειμαστε ετοιμοι για καθε ενδεχομενο, απο την 30η περιπου ειχαμε κανει και ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του

οχι. το μονο θεμα που ειχα ηταν η πίεση μου που αρχισε να ανεβαινει χωρις λογο.

τελικα γεννησα στις 37 εβδομαδες σε φαση προεκλαμψιας ;)

κοιτωντας τα "αρχεια μου" εμεις ημασταν περιπου 1.200 στην εβδομαδα που εισαι τωρα.

ξερεις ποσο γεννηθηκε; 2850 :lol::lol:

Εμενα το μηχανημα στην 39η λιγο πριν γεννησω την εβγαζε 2500

Ο γιατρος χουφτωσε την κοιλια μου και μετα απο πασπατεμα ειπε με σιγουρια "μπα ειναι μεγαλυτερο γυρω στα 3100" Και βγηκε 3100!!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

την κορτιζονη την δινουν οι γιατροι αν δουν κατι και τους ανησυχησει σε περιπτωση προοωρου τοκετου για να αναπτυχθουν τα πνευμονακια τους....εγω με τα διδυμα απο τον 6ο μεχρι που γεννησα... καμπυλη ζαχαρου δεν εκανα αλλα ουτε ετρωγα....ουτε εβαλα και πολλα κιλα δεν ξερω αν εχουν σχεση ή ειναι στον γιατρο...οσο για τις μετρησεις ολες ειναι κατα προσεγγιση βαση στατιστικων..αλλα θυμαμαι χαρακτιριστικα οταν μπηκαν στα 2.200περιπουμου ειπε οτι και να γεννησεις τωρα δεν ανησυχω...οποτε οσο πεισσοτερα κιλα εχει τοσο το καλυτερο.

δεν πρεπει να παιζει πολυ ρολο το βαρος σ αυτες τις εβδομαδες.νομιζω οτι στις τελευταιες λιγο πριν τη γεννα περνει το πιο πολυ βαρος το παιδι.δηλαδη εννοω οτι το τωρινο βαρος δεν ειναι και ενδεικτικο του ποσο θα γεννηθει.νομιζω δεν το λεω με σιγουρια....

γεια σας!!! εμενα ο μπεμπης μου στην 28η ακριβός ηταν 1018! η αληθεια ειναι απο την β επιπέδου ήταν αδυνατούλης...ειδικα σε σχεση με αυτα που διαβάζω..ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχώ, ειναι μια χαρα! και 30 ποντους!

Καλημερα κοριτσια!

Χριστινιο μαλλον εχουμε την ιδια πορεια:)

Πηγαμε χτες στην γιατρο ολα καλα ο μπεμπης, 29+3 1500.Μας ειπε ειναι παρα πολυ καλα. Κοιταξα κ υπερηχο στον πρωτο μου γιο στην αντιστοιχη εβδομαδα ηταν 1380. ΜΕχρι το ντοπλερ ομως στις 32 εβδομαδες ειχε παει 2800 κ στις 38+4 που γεννηθηκε βγηκε 3500. Τοσο τον ειχε βγαλει την ιδια μερα κ η γιατρος που μου ειχε κανει υπερηχο. Απο οτι μου εχει πει υπαρχει μια αποκλιση +-300 αναλογα τον υπερηχο. Νομιζω πως το βαρος υπολογιζεται με βαση καποιες μετρησεις που παιρνουν απο κοιλια αν δεν κανω λαθος κλπ κ πρεπει να το υποστηριζει κ το μηχανημα του υπερηχου. Τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει μετραει διαφορα οργανα κ μετα παταει ενα κουμπακι κ βγαζει το βαρος.

Επισης το αλλο που ξερω κ μου το ειπε ξανα κ χτες η γιατρος πως θελουν τα παιδια να γεννιουνται τελειομηνα για καλυτερη υγεια κ πως στον 8ο διπλασιαζει σχεδον το βαρος. Δηλαδη απο εδω κ περα περνει τα κιλα το μωρο. Ακομα λενε πως στον 8ο ολοκληρωνεται η αναπτυξη των πνευμονων. Εγω που εχω γεννησει με καισαρικη την ρωτησα αν θα γεννησω 15 μερες + πιο πριν οπως ακουω κ μου ειπε αν ειμαστε οπως τωρα δηλαδη χωρις καποιο προβλημα οχι θα το τραβηξει οσο μπορει , γυρω στην βδομαδα με 10 μερες το πολυ μου ειπε.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια!μολις γυρισα απο τον γιατρο κ μου ειπε πως η μπεμπα μου ζυγιζε 544gr κ οτι για την ηλικια κυησης της ειναι μια χαρα(ειμαι στην 24 εβδομαδα).θα ηθελα να ρωτησω ποσο βαρος ειχαν τα δικα σας μωρακια στην αντιστοιχη εβδομαδα γιατι εμενα μου φαινεται μικρουλα

καλησπερα κοριτσια!μολις γυρισα απο τον γιατρο κ μου ειπε πως η μπεμπα μου ζυγιζε 544gr κ οτι για την ηλικια κυησης της ειναι μια χαρα(ειμαι στην 24 εβδομαδα).θα ηθελα να ρωτησω ποσο βαρος ειχαν τα δικα σας μωρακια στην αντιστοιχη εβδομαδα γιατι εμενα μου φαινεται μικρουλα

Να μην ανησυχεις καθολου,ειναι ακριβως οσα πρεπει να ειναι!

Εμενα το μηχανημα στην 39η λιγο πριν γεννησω την εβγαζε 2500

Ο γιατρος χουφτωσε την κοιλια μου και μετα απο πασπατεμα ειπε με σιγουρια "μπα ειναι μεγαλυτερο γυρω στα 3100" Και βγηκε 3100!!!!!

και μενα η κορη μου στις 39 εβδομαδες 2500 κ βγηκε στις 41 εβδ 3.000

γενικα επαιρνε αργα βαρος και ηταν και λιγοτερες εβδομαδες, ειχα συλλαβει οταν οταν περιμενα περιδο. κι ο γιος αρχισε αλι να παιρνει τα πανω του και στις τη δευτερα που εκανα ντοπλερ ηταν 1500. εμενα ειναι σιγουρα μια εβδομαδα μεγαλυτερος. οποτε αναμενω τοκετο λιγο νωριτερα

Καλησπερα κοριτσια σημερα εκανα υπερηχο και ο μικρος μου ειναι 1356γρ ειμαστε ακριβως 29 και 1 ημερα ειναι μικρουλης???????????????????

Νομίζω ότι είστε μια χαρούλα! Εμείς κάναμε χτες υπέρηχο στις 27+4 και η μπεμπέκα μας ήταν 1.170 γρ. Να υπολογίζεις ότι παίρνουν γύρω στα 100-150γρ την εβδομάδα σε αυτές τις εβδομάδες. Οπότε και εμείς σε 10 μερούλες θα είμαστε όσο εσείς περίπου!

GqAdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...