Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ .....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 13 ΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ??? ΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

σου ειπα να παρεις τις 13 μερες οι οποιες τι ειναι??? και γιατι ασθενεια??

Κοιτα οτι το ικα πληρωνει καλα τις ασθενειες τις πληρωνει ρωτησε τον γιατι θελει να παρεις τις μερες αυτες ποιο ο λογος??

κουφό!

σε περίπτωση ασθενείας, ο εργοδότης πληρώνει τις τρεις πρώτες μέρες κανονικά και για τις υπόλοιπες πληρώνει το ΙΚΑ ένα ποσοστό - ανάλογα με το ημερομίσθιο που υπολογίζει - και τα υπόλοιπα ο εργοδότης.

τώρα γιατί σου είπε ο λογιστής ότι πρέπει να πάρεις 13 μέρες ασθένεια, δεν καταλαβαίνω.

Το απόγευμα θα ρωτήσω τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου (είναι και οι 2 λογιστές) και θα σου απαντήσω και πιο "επίσημα"

Τον 1ο μηνα που θα ειστε σε αδεια κυοφοριας θα πρεπει ο εργοδοτης να σας καταβαλει την διαφορα απο οσα σας εχει δωσει το ΙΚΑ για τον μηνα αυτο. Εκτος αν εχετε κανει χρηση αναρωτικης κατα την διαρκεια της κυησης

Εκει αφαιρουνται οι μερες αναρωτικης

Δειτε λιγο αυτο ξέρει κάποιος? (1ος μηνας αδειας κυησεως και αποδοχες απο εργοδοτη)

καθως και αυτα

επιδοματα μετα την αναρρωτικη

ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...