Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΘΕΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΧΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ!! ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ (ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΔΗΛ 2 ΜΕΤΡΑ) ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ???????? ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!

Διαφημίσεις

ότι και να βαλεις σε ένα χρονο θα θέλει βάψιμο....βάλε μια βεργα μεταλλικη με ενα κρεμαστο σαν πάντα....το πιο φτηνο ειναι να πάρεις αυτά τα μεγάλα αυτοκολλητα τοιχου που ειναι διαφανη στην περιμετρο τους και πάνω έχουν παιδικές φιγουρες....

υπάρχει στο super market ένα σφουγγάρι γομα....ειναι λευκο και στην μέση έχει μια μπλε ριγα....ειναι ειδικο για να αφαιρεις κάποιους λεκεδες....εγω το πηρα και έβγαλα πολυ ευκολα τις κερομπογιες απο τον τοιχο που ειχε γραψει η κόρη μου....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Για τον ίδιο λόγο έχω βάλει μαξιλάρες όρθιες στον τοίχο γιατί κάθε βδομάδα ήμουν με το σφουγγαράκι που λέει η fenaki στο χέρι να τρίβω... εκτός αυτού με τις μαξιλάρες προστατεύεις και το παιδί που κοιμάται από τον κρύο τοίχο!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...