Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

O TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΑΣ!

Recommended Posts

εχω ηδη ενα κοριτσακι 5 χρονων και τωρα περιμενω αγορακι.εσενα το πρωτο σου ειναι?τι εχεις?μην ανυσηχεις παντως 36+1 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος μου αν γεννηθει τελιομηνο θεωρητε.προσεχε καμια βδομαδα να μπουμε 36 και μετα οποτε και να βγει δεν τρεχει τιποτα..εγω μπορει να μπω νωριτερα με προκληση για φυσιολογηκα γιατι ο πλακουντας διχνει λιγο γερασμενος grade 1 μου ειπε αν και δεν εχω ιδεα τι σημαινει,αλλα απ οτι εψαξα στο google υπαρχει grade 1 2 3 αρα στην αρχη ειναι ακομα δεν εχει γερασει εντελως να κυνδυνευει το μωρο.εχεις καμια ιδεα απο αυτα?τι βαρος εχει το δικο σου τωρα?θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες να τον δει που θα μαι 37 και θα δουμε τι θα κανουμε.ελπιζω να γεννησω να ελευθερωθω και να μην φτασω 40 εβδομαδες...εσενα δεν σ αφηνει να πας για μπανιο λογο της περιδεσης?καλα ειναι να δροσιζομαστε οι δολιες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω ηδη ενα κοριτσακι 5 χρονων και τωρα περιμενω αγορακι.εσενα το πρωτο σου ειναι?τι εχεις?μην ανυσηχεις παντως 36+1 εβδομαδων μου ειπε ο γιατρος μου αν γεννηθει τελιομηνο θεωρητε.προσεχε καμια βδομαδα να μπουμε 36 και μετα οποτε και να βγει δεν τρεχει τιποτα..εγω μπορει να μπω νωριτερα με προκληση για φυσιολογηκα γιατι ο πλακουντας διχνει λιγο γερασμενος grade 1 μου ειπε αν και δεν εχω ιδεα τι σημαινει,αλλα απ οτι εψαξα στο google υπαρχει grade 1 2 3 αρα στην αρχη ειναι ακομα δεν εχει γερασει εντελως να κυνδυνευει το μωρο.εχεις καμια ιδεα απο αυτα?τι βαρος εχει το δικο σου τωρα?θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες να τον δει που θα μαι 37 και θα δουμε τι θα κανουμε.ελπιζω να γεννησω να ελευθερωθω και να μην φτασω 40 εβδομαδες...εσενα δεν σ αφηνει να πας για μπανιο λογο της περιδεσης?καλα ειναι να δροσιζομαστε οι δολιες....

διάβασα καπου στο ιντερνετ οτι ξεκινάμε στο grade 0 και καπου τελοσ 2ου με τριτο τριμηνο φτανει grade 2.Απ΄ότι διάβασα στο grade 3 υπάρχει θέμα οτι εχει γεράσει κτλ και τοτε ερχεται ο τοκετος.Αρα αν ειναι βαθμου 1 στην 36 εισαι καλά ακομα.

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό ο μπέμπης!!

Εγώ ήμουν ξανά έγκυος και γέννησα πρόωρα στην 22η εβδ...κοριτσάκι αλλά το έχασα. Τωρα περιμένω το αγοράκι μου..

Δεν εχω ρωτησει τον γιατρο για την θάλασσα γιατι ετσι κι αλλιώς το φοβάμαι κι εγώ από κανένα μικρόβιο γιατι είμαι και επιρρεπής σε αυτά!

Για τον πλακούντα που λες είναι λογικό να είναι στο 1 τώρα γιατί μπαίνεις στο μήνα σου...Νομίζω πως όσο γερνάει δεν τρέφει σωστά το μωρό. Οποτε έχεις ακόμα καιρό μην ανησυχείς.

Την περασμένη Τρίτη που πήγαμε στις 34 εβδ ήταν 2420..Τωρα λογικά θα έχει ξεπεράσει τα δυομιση κιλά..Ο δικός σου?

Εμένα θα μου αφαιρέσει τις ραφες στην 38η εβδ εκτός απρόοπτου...οποτε την Κυριακή που θα μπω στο μήνα μου θα είμαι σε αναμονή...Σταματησα εδώ και 2 βδομάδες και τα χάπια για τις συσπάσεις οποτε αναμένω!!!!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

Γεια σας κορίτσια! Απ ότι βλέπω οι περισσότερες μάλλον ταλαιπωρείστε αρκετά. Δεν ξέρω αν θα μου έρθουν όλα αυτά αργότερά, μόλις μπήκα στον 8ο μήνα και γενικά νιώθω καλά. Η κοιλιά μου είναι σχετικά μικρή, το ίδιο και η μπεμπούλα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι η ζέστη και κυρίως η ζέστη στον ύπνο. Εντάξει, και αυτό που κουράζεσαι εύκολα, αλλά και εντελώς αναίμακτα δεν γίνεται να την βγάλω! Υπομονή σε όλες! Αξίζει τον κόπο!

ssmaria αφου ειχες τετοια περιπετεια με το κοριτσακι σου να σου λειπουν τα μπανια στην θαλασσα.ειναι πολλα τα μικροβια που κυκλοφορουν.δεν πειραζει ας κατσεις φετος και του χρονου παλι θα ρθει το καλοκαιρι να ναι καλα το αγορακι σου....μια χαρα ειναι το βαρος του στην 34 εμενα ηταν λιγο μικρουλης την ιδια εβδομαδα 2 κιλα μου ειπε ο γιατρος γι αυτο κουβεντιασαμε για πλακουντα.βεβαια διαβασα τοσες ιστοριες εδωμεσα για γερασμενο πλακουντα και απο εβδομαδα 30 με grade 3 και τιποτα δεν εγινε ολα καλα τελικα και απο κοπελες που δεν καπνιζαν καν.το grade 1 σε μενα και στη βδομαδα που ειμαι σιγουρα δεν ειναι τιποτα...μου φαινετε θα σου λυσει τα ραμματα και θα βγει ο μπεμπης σου ουτε εσυ θα φτασεις 40 εβδομαδες.....καλη μας λευτερια....

ioanna_ntorm και γω ετσι ειμαι με καμια ενοχληση μικρη κοιλια ολα καλα...απλα θελω να φυγει η κοιλια και η ενοια της γεννας αυτα με εχουν κουρασει και μου χει λειψει να παω για κανα ποτακι και να μην νιωθω ξεμπαρκη εντελως μεσα στα κλαμπακια...

Διαφημίσεις

Doom να μην ανησυχείς κι αφού το παρακολουθεί ο γιατρός σου όλα καλά θα πάνε!!

Ιωάννα με το καλό και το δικό σου μωράκι!!

Εγώ πιο πολύ έχω αγωνία να πάνε όλα καλά...Κι η αληθεια όλη αυτη η ξάπλα με κούρασε! Δεν εχω και δικούς μου κοντά οπότε τις περισσότερες ώρες της μέρες είμαι μοναχούλα μου!! Χαλάλι βεβαια για το μωρό μου...πάνω από όλα το μωρό μου!

Από πονάκια όμως έχω αρκετά τις τελευταιες μέρες κυρίως..Με πονάνε πόδια, χέρια κουράζομαι πολύ εύκολα...ότι να ΄ναι!!!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...