Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικη κακοποιηση. που κανω καταγγελια?!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περυσι πρωτοηρθαν κ νοικιασαν στο ισογειο στην απο κατω πολυκατοικια. 3-4 ζευγαρια παντρεμενα με 9 περιπου παιδια. φασμα ηλικιακο: 2-9 ετων. ο ενας γονιος ειναι αστυνομικος (σοβαρος οσες φορες τον εχω δει) κ δουλευει στη σαντορινη.

απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ ακουγονται φωνες, κλαματα, κ σπαραγμοι απ τα παιδια. κατα καιρους μια γειτονισσα εχει απειλησει με αστυνομια, η ειρηνοδικης γειτωνισσα εχει επισης κανει πολλες παρατηρησεις, αλλα δεν μασανε απο τπτ. κ χεστηκε η φοραδα στο σαλονι γαι τη φασαρια. το θεμα ειναι οτι τα παιδακια τα βαρανε ανελεητα! κ πρεπει να τους τριχτουν πολυ καλα τα δοντακια. δεν ξερω αν εχει αγνοια ο αστυνομικος στην σαντορινη, αλλα μου ακουγεται απιθανο!

να ξαναπαρω την αστυνομια? κ αν δεν εκανα καλα που τους ειπα οτι ενας γονιος ειναι συναδελφος?! κ δεν ερθουν κ ποτε? γι αυτο επεμεινα στο χαμογελο του παιδιου.

μη μου πειτε για αρση τφ απορρητου, γατι με εισαγγελικη παραγγελια στα χερια, δεν μου κανανε δεκτη την αιτηση απο τη γαδα σας πληροφορω ( για αλλο θεμα με τρακαρισμα που μου εχει συμβει).

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

καλα γιατι ειπαις οτι ο πατερας ειναι αστυνομικος στην σαντορινη ?

δεν ξερεισ για την συναδελφικη αλληλεγγυη ?

καταλαβα. μακακια που το ειπα δηλ. απλα του το ειπα το ζωον για να μην βρεθουν προ εκπληξεων!

ποσο ζωον ειμαι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σωματείο Ελίζα τηλ.11525. Τωρα το έδειξε πάλι!

Περιπολικό ήρθε τελικά?

Κρίμα τα παιδάκια...

η γραμμη λεει λειτουργει δευτερα εως παρασκευη.....

(ζώον) θα είσαι άμα δεν τους σπάσεις στο ξύλο. Μάζεψε από την γειτονία όσους μπορείς και πάτε στη πόρτα τους . Θα χεστούν πάνω τους , είναι θρασύδειλοι αυτοί οι άνθρωποι .

καταλαβα. μακακια που το ειπα δηλ. απλα του το ειπα το ζωον για να μην βρεθουν προ εκπληξεων!

ποσο ζωον ειμαι!!!!!!!!!!!

Συνάδελφος ή όχι, δεν πρέπει να έρθουν να δούν τι συμβαίνει;

Διαφημίσεις

Στείλε ένα email στο τρομακτικό [email protected]

με την διεύθυνση της πολυκατοικίας και με τον τίτλο κακοποίηση παιδιού αυτήν την ώρα. Όσο πιο πολλοί το ξέρουν τόσο πιο καλύτερα . ΘΑ το αναρτήσουν αμέσως

ηρθε ενα περιπολικο κ εκανε 2 βολτες. μια κανονικα με τη ροη του δρομου κ μια απ την αναποδη. στη στο δια το δρομο δεν βρισκουν? το ατ μεταμορφωσης λιγο πιο κατω ειναι!

Διαφημίσεις

tzini κανενα νεο??παρε στο αλλο τηλ του σ.ελιζα 210 3231704 begin_of_the_skype_highlighting 210 3231704 end_of_the_skype_highlighting

βγαινει τηλεφωνητης. εστειλα μαιλ.

τζινι στειλε μου κ μενα π.μνμ που γινεται αυτο..?

μα φοβουνται να πανε κ να χτυπησουνε την πορτα βρε παιδι μου...? κοβουν βολτα μηπως και ακουσουν τιποτα...? τι ειναι αυτα ....?

τζινι στειλε μου κ μενα π.μνμ που γινεται αυτο..?

μα φοβουνται να πανε κ να χτυπησουνε την πορτα βρε παιδι μου...? κοβουν βολτα μηπως και ακουσουν τιποτα...? τι ειναι αυτα ....?

Ζωα ειναι τι ρωτας?Για πουθενα δεν κανουν ελεος πρεπει να τα σκοτωσουν τα παιδια στο ξυλο για να πουν μετα τι κριμα αντε να κουνηθουν οι βαρεμενοι

ξερεις τι πιστευω εγω.... οτι αν σκεφτονταν πριν γινουν αστυνομικοι... οτι οταν γινουν θα βοηθουν κοσμο.....τωρα σκεφτονται να μην διακινδυνευσουν για κανενα λογο κ πουθενα....πιο πολλοι αστυνομικοι ειμαστε εμεις οι απλοι πολιτες....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...