Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΓΕΝΝΑ...

Recommended Posts

Μιας και κοντεύει ο καιρός είπα να ανοίξω το ποστ μου να σας λέω τα νέα μου :oops: Ανυπομονώ πολύ πολύ :? Και κάθε λεπτό περιμένω... ελπίζω να μην αργήσει η μπουμπού μου πολύ... Άρχισα έχω κάτι πονάκια ... προχτές πονούσε το στομάχι μου πάρα πολύ είχα συσπάσεις του στομάχου τελικά :?

Έχω ψιλοκουτσαθεί πονάει η μήτρα τα κόκκαλά μου η μέση μου η πλάτη μου... γενικώς βάρυνα... να μην πω για τις ορμόνες μου... :?

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φάε καλά πιές πολύ και ετοίμαζε τα του μαιευτηρίου, μαζί και τσαγάκια για το θηλασμό, χυμούς και τα λοιπά!!! βρήκες κανένα τσάι για το θηλασμό?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Στα εχω πει απειρες φορες.......προσπαθησε να ξεχνιεσαι ..καλεσε καμια φιλη σου ,πανε εσυ ,περπατα λιγο οσο μπορεις δες βιτρινες...κανε κατι.......οσο καθεσαι και σκεφτεσαι και περιμενεις θα φρικαρεις......

εγω σταματησα την δουλεια μου Παρασκευη και γεννησα Δευτερα.εκανα καισαρικη τελικα αλλα σε 2,5 βδομαδες ξαναγυρισα στη δουλεια.

ολα αυτα με βοηθησαν να μην σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι.

Εγω πιστευω οτι το πολυ σε μια βδομαδα θα εχεις γεννησει. Και τοτε θα δεις τι ωραια που θα ειναι.

Μην αγχωνεσαι και αγχωνεις και τη μπεμπα σου καλη μου. Λιγη υπομονη κανε ακομα και...... τσουπ θα σκεσει μυτη η τσουπρα!

Διαφημίσεις

Να και τώρα πάλι πονάει το στομάχι μου τι στο καλό να είναι αυτό με buscopan, zantac, maalox είμαι και δε μου περνάει :cry: Bizelini δυσκολοχώνευτη δε λες τίποτα :oops:

Μιμίκα μου μακάρι... κουράστηκα η γυναίκα...

Demi μου δε μπορώ... πονάω στη μήτρα και το ισχυακό νεύρο (νομίζω έτσι μου το είπε η γιατρός)... Πονάνε πλάτες μέση ... Με ταλαιπωρεί και μια δυσκοιλιότητα μετά συγχωρήσεως :oops:

Μαρία μου τί τσάι είναι αυτό όχι δε βρήκα ... Πρότεινέ μου κάποιο εσύ και σε τί θα με βοηθήσει? Μόνο μία κρεμούλα προετοιμασίας θηλών έχω πάρει

+ τα νεύρα... Έχω κάτι νεύρα... Σκοτώνω άνθρωπο :? Και οι φίλες μου όλες δε με νιώθουν είναι "busy" ... που να με κυκλοφορήσουν :? Μία με την εξεταστική μία με τις εξετάσεις τους μία τ α γκομενικά τους :oops:

Τώρα για βιτρίνες πολύ πολύ όρεξη δεν έχω αφού τις βλέπω και συγχύζομαι διότι δε χωράω σε αυτά που βλέπω :lol:

αντε κοριτσακι υπομονη..τελειωνεις...αντε βρισε εμας αν θες !!!να ξεσπασεις...τελειωνει καρδουλα μου γιαυτο σε τυρραναει τοσο....

το νευρο οντως λεγεται ισχιακο και θα ηρεμησει μολις γεννησεις..

μην παιρνεις πολλα φαρμακα ...προσεχε..

Άτιμη μικρή μπουμπού... τι τραβάω για χάρη σου ( Θα την βάλω παρακαλώ πολύ να τα διαβάσει σε λίγα χρόνια να δει τι τραβάει η μαμά της )

Διαφημίσεις

ο στομαχόπονος μπορεί να είναι απο την δυσκοιλιότητα. (αέρια εγκλωβισμένα προς τα πάνω).

.... πρέπει να πιέσεις σαν να πηγαίνεις στην τουαλέτα έτσι ώστε να φύγουν... και να ξαπλώσεις όταν το κάνεις (βαρύτητα) βοηθάει!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Νίκη.... ΧΑΛΑΡΩΣΕ !!!!!

Σκέψου ότι έχεις στην κοιλιά σου ένα υγιές μωράκι το οποίο σε λίγο καιρό θα βγεί... αυτό και μόνο αξίζει Ο,ΤΙ ταλαιπωρία μπορείς να φανταστείς.... Ξεκουράσου και χαλάρωσε και ΜΗΝ αγχώνεσαι.....

Θα γεννήσεις και μετά θα αναπωλείς αυτές τις ώρες ηρεμίας (αλλά δεν ξαναγυρνάνε!!!!)

Υπομονή.... (τί να πω κι εγώ που είμαι σχεδόν έτσι, κι ακόμη δεν μπήκα στον 8ο)....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Το σίγουρο είναι ότι η όλη κατάσταση μου προκαλεί δυσφορία... :? Παίρνω κάτι φακελάκια tanilas λέγονται αλλά σε ακραία περίπτωση και αυτά ... Θέλω να τα αποφεύγω...

Χτες που θα πήγαινα στη γιατρό μου δεν πήγα τελικά είχε τοκετό θα πάω Τρίτη.. άντε και ήθελα να δω πόσο πήγε η μπουμπού

Ναι βρε Νίκη μου, κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό το άγχος γιατί ταλαιπωρήστε και οι 2, και εσύ και το μωράκι..

Χαλάρωσε όσο μπορείς, οι μέρες τελείωνουν..μάλιστα είναι οι τελευταίες μέρες που τις περνάς μόνη σου..

Μετά τα έχεις ένα αυτοκολλητάκι πάνω σου, δίπλα σου, γύρω σου να το κυνηγάς...

Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες "μοναξιάς" με τον εαυτό σου...Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γι αυτό εκτός από να περιμένεις..Κάντο υπομονετικά χωρίς άγχος!!

Θα βγει το μωρό, δεν θα μείνει πάντα μέσα σου!!!

Διαφημίσεις

Το μόνο που πραγματικά με λυπεί τώρα... είναι η κοιλιά μου παιδιά έχει γίνει ΑΝΑΓΛΥΦΗ τελείως... πιάνεις και είναι σαν ανάγλυφο εντελώς από τις ραγάδες... Και το χειρότερο είναι ότι ξέρω πως δε θα φύγουν ποτέ... και είναι από το στομάχι ως κάτω χαμηλά.. δηλαδή είναι άπειρες... αμέτρητες και τεράστιες...

Δε με ενοχλεί τίποτα άλλο γιατί είναι στο χέρι μου όλα... και τα κιλά και όλα... αλλά οι ραγάδες :? ΦΦΦΦΦΦΦΦΦ :oops:

Νίκη καλημέρα και καλό μήνα. Μη σε ανησυχούν οι ραγάδες. Ποιός σου είπε ότι δε φεύγουν; Και εγώ είχα μία τεράστια κοιλιά με πολλές ραγάδες και 17 κιλά πήρα στην εγκυμοσύνη. Στο εξάμηνο μετά τη γέννα επανήλθα. Σε πληροφορώ ότι μόλις χάθηκε η κοιλιά οι ραγάδες εξαφανίστηκαν. Και ηλικιακά δεν είμαι καμμιά παιδούλα, 33 χρονών είμαι.

Όλοι λένε ότι οι ραγάδες δε φεύγουν βρε Εφάκι... έβαζες καμιά κρέμα μετά τη γέννα πώς εξαφανίστηκαν ?

tanilas τι ειναι?????????ραγαδες....κοιτα εχω εναν καλο πλαστικο....εγω εκανα μια μυτουλα μουρλια..να στον συστησω...

χαχα βρε κουτο θα φυγουν και θα μεινουν ελαχιστες.Γεννα με το καλο και θα δουμε σε τι κατασταση εισαι και τι μπορει να γινει...

α..ειπαμε εγω ειμαι αγχωτικη αλλα εσυ δεν εχεις ανταλλακτικο μιλαμε........

Τίποτα απολύτως δεν έβαλα, ούτε πριν ούτε μετά. Μόλις μαζέψει η κοιλιά σου θα δεις. Ούτε μία δε θα μείνει. Θα βοηθήσεις και με κανέναν κοιλιακό και τέρμα. Θυμήσου αυτή τη συζήτηση. Πού θα γεννήσεις τελικά;

Καθαρτικό είναι το tanilas... :oops: Είναι ένα φακελάκι με σκόνη που το βάζεις στο νερό και μετά το πίνεις... Έχει γεύση πορτοκάλι 8)

Είναι μικρούλικο μωρέ το Νικάκι γι αυτό αγχώνεται. Άλλο εμείς οι 30something... Είναι μικρούλι. Θα μεγαλώσει όμως η μπουμπού και θα φαίνονται σαν αδερφούλες :wink: Κουράγιο και υπομονή. Διάβασε κανένα βιβλίο (όχι με μωρά!) και βλέπε πολλά DVD για να ξεχαστείς.

Αντιγόνη μου με νιώθεις :oops: Τι βιβλίο και τι DVD (αθάνατο άγχος :lol::lol::lol: στην ιστορία θα μείνω :P )

Αντιγόνη μου με νιώθεις :oops: Τι βιβλίο και τι DVD (αθάνατο άγχος :lol::lol::lol: στην ιστορία θα μείνω :P )

νικακι μου κι εγω μικρουλα ειμαι 25 κι εχω τρελαθει απτο αγχος αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο περισσοτερο ο χαρακτηρας,φαινεσαι δυναμικη προσωπικοτητα παρα το νεαρο της ηλικιας σου εγω πιστευω πως θα γινεις μια υπεροχη μανουλα με φοβερη υπομονη κι απλετη αγαπη για την μπουμπου σου γιαυτο κοριτσακι μου κανε τον σταυρο σου που ολα πανε καλα και υπομονη ερχεται η ομορφια σου οσο για τις ραγαδες κανενας δεν θα τις κοιταζει μετα γιατι τα λαμπερα ματια σου απο την ευτυχια θα τους αποσπουν την προσοχη οποτε....με το καλο κουκλιτσα μου..

my baby was my reborn...

Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες "μοναξιάς" με τον εαυτό σου...Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γι αυτό εκτός από να περιμένεις..Κάντο υπομονετικά χωρίς άγχος!!

Τωρα αγχωθηκα εγω Μαρια! Μολις συνηδειτοποιησα οτι δεν θα ξαναειμαι ποτε των ποτων μονη μου.... Αμαν!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...