Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΕΝΝΑΩ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΕΝΝΑ . ΑΠΛΩς ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗς ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗς ΖΩΗΣ ΣΟΥ

m.gife.gifempty.gift.gifo.gifempty.gifk.gifa.gifl.gifo.gifempty.gifk.gifo.gify.gifk.gifl.gifa.gifempty.gifm.gifo.gify.gifempty.gifempty.gifempty.gif

:P:P:P:P:P:P

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!

ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

:PΑν και δεν με ξερεις γιατι ειμαι νεο μελος Θελω να σου ευχυθω καλη επιτυχια και να πανε ολα καλα!Μην αγχωνεσαι και εγω με καισαρικη γεννησα και παρολο που περασε ενας μολις χρονος το ειχα ξεχασει τελειως απο την πρωτη κιολας στιγμη που κρατησα το γιο μου στην αγκαλια μου!!Με το καλο κουκλα μου!!Ολα καλα!!!
PSpyp2.png n6m7p2.png

Και γω με καισαρική έκανα το πριγκηπάκι μου, και μάλιστα κατεπείγουσα, και μια χαρά πήγαν όλα....5 λεπτ'α υπόθεση είναι και μετά όλα αλλάζουν....Τώρα περιμένω πως και πως το δεύτερο και σε ζηλεύωωωωωω. Με το καλό νικούλα μας. Πολλά φιλιά. Και πληροφοριακά, επειδή θα σε έχουν για καμια-δυο μέρες στην πείνα μετά φάε το σ-κ κανένα σουβλακάκι...... :D

κοιτα η καισαρικη εχει τα καλα της...πανε κομμωτηριο κανε μαλλι ,ξυρισου και μολις βγει το νινι θα σε δει κουκλα..ατσαλακωτη που λενε...

και κατι αλλο...την επισκληριδιο θα στην αφησουν για αρκετες ωρες μετα την καισαρικη....εγω το επαιξα ηρωας και τους ειπα να την βγαλουν και μετα πονουσα (οχι πολυ πονοι περιοδου)κα μου ειπαν καλα ν απαθω γιατι αν δεν την ειχα βγαλει θα μου ριχνανε καμια σταγονιτσα για να μην ποναω...

:cry: οποτε ασε την επισκληριδιο οσο σου πουνε γιατι ειναι ΘΑΥΜΑ να μην πονας καθολου....τελικα ποιος την ανακαλυψε την επισκληριδιο να του στησουμε αγαλμα? :lol::lol:

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

τώρα κατάλαβα γιατι κλαίνε όλες οι κοπέλες που διαβάζουν εδώ τις ευχές που στέλνουμε όλες μας κάθε φορά!!!ε, ήρθε και η σειρά μου!!!

εχθες το βράδυ -ποιό βράδυ δηλαδή- κοιμήθηκα κατά τις 5! από την υπερένταση και το άγχος!

προετοιμάζομαι από τώρα για τα ξενύχτια με το μωρό!

μέχρι τη δευτέρα θα τα λέμε. :D

1Iik.png

Διαφημίσεις

niki, min anisixeis gia tipota! gennisa didima prin 1 xrono me kaisariki kai itan i pio wraia empeiria tis zwis mou! oute katalava tipota! den ponesa katholou! oso emeina sto maieftirio mou kanane kai kamia pafsiponi enesoula kai imoun... kyria!!!

ola tha pane kala kai min agxwnesai katholou! tha deis ti mpoumpouka sou kai den tha to pisteveis! einai fovero sinaisthima!

.png

Ελπίζω να μπορέσεις να κοιμηθείς καλά σήμερα για να έχεις δυνάμεις!

Αύριο που είναι και το τελευταίο βράδυ φαντάζομαι δε θα κοιμηθείς και πολύ..

Το μωράκι σου σε θέλει ξεκουραστη και ορεξάτη!

Χαλάρωσε,περιποιήσου τον εαυτό σου και απόλαυσε τις στιγμές με τον άντρα σου..όλα αυτά θα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολα από τη Δευτέρα!

Καλό ξημέρωμα Νίκη!

Νίκη μου, σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ'ευχήν! Που σίγουρα θα πάνε!

Φαντάζομαι την αγωνία σου, κι εγώ έτσι θα είμαι αύριο το βράδυ!

Να σκέφτεσαι ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα και νωρίς-νωρίς θα κρατάς την κορούλα σου στην αγκαλιά σου!

Αχ, Παναγίτσα μου, υπέροχες στιγμές!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Εις το επανηδείν, με τα μωράκια μας παρέα!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Αυτή η νύχτα μένει

ντου ρουμ ντου ρουμ ντου ρουμ

που θα'σαστε μαζίιιιι

θα φύγει απ΄την κοιλιά σου

σαν έρθει το πρωίιιιιι!

ντου ρουμ ντου ρουμ... :D:D

Με το καλό και με κανένα πόνο!!

Νίκη μου, λογικά είσαι στο μαιευτήριο. Να ξέρεις ομως οτι εμεις σε σκεφτομαστε. ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις το μωρακι σου αγκαλια, αν δεν το εχεις ηδη. φιλακια πολλα...

Αυτή η νύχτα μένει

ντου ρουμ ντου ρουμ ντου ρουμ

που θα'σαστε μαζίιιιι

θα φύγει απ΄την κοιλιά σου

σαν έρθει το πρωίιιιιι!

ντου ρουμ ντου ρουμ... :D:D

Με το καλό και με κανένα πόνο!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

Άντε Νικάκη...περιμένουμε νέα σου :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Σε πρόλαβα!! Και εγώ με καισαρική και δεν το είχα προγραμματίσει... Τώρα μπορεί και να έχει έρθει στον κόσμο το μωράκι σου. Να σου ζήσει λοιπόν, πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Κανά νέο απ'τη Νίκη;

Λογικά είναι στο μαιευτήριο και ίσως να έχει τελειώσει και να έχει αγκαλίτσα το κοριτσάκι της. Μακάρι!

Νίκη μου, σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Μακάρι να έχω νέα σου μέχρι το βράδυ, γιατί έχω πολύ αγωνία... Είσαι στο μυαλό μου συνέχεια...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Κανα νέο από την Νίκη?

Μπα τίποτε...σίγουρα θα γέννησε, αλλά δεν θα είχε κάποιον να μας ειδοποιήσει :( οπότε σίγουρα θα το κάνει μόνη της όταν με το καλό επιστρέψει σπίτι με το μωράκι της!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...