Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πεθερα- πως να την αντιμετωπισω πια!!!

tzini

Recommended Posts

όσα περιγράφεις είναι παρόμοια με τα δικά μου επεισόδια.

κ θ έχεις περισσότερα στο σήριαλ, αν δεν αλλάξεις στάση, αν δεν το αντιμετωπίσεις όλο αυτό με αγάπη.

κοινή λέξη, ευκολα λέγεται, δύσκολα όμως βιώνεται.

αγαπάς τον άντρα σου; σε αγαπάει; τότε αυτός θα θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση με τη μάνα του.

το όνομα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σας απασχολεί.

απασχολώντας το μυαλό σου με αυτά, έχεις ήδη χάσει χρόνο κ ενέργεια από τα 3 παιδιά σου. το πέρασα αυτό.

κ μη μου πεις ότι δεν το καταλαβαίνουν ή οτι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

είναι σαν βάλτος αυτή η ιστορία με τα πεθερικά. σου το λέω εγώ που είχα βαλτώσει.κ ακόμα πονάνε οι πληγές, δεν ξεχνάς...

η σχέση σου θα γίνει μελένια. πρέπει, μπορείς να την αγαπήσεις για χάρη του άντρα σου σαν μωρό σου. εσύ να φερθείς σαν να είσαι μάνα της.

θα την τιμωρήσεις; θα την απομονώσεις; θα την μαλώσεις; θα της κάνεις την έξυπνη με ατάκες, με γκριμάτσες, με ... δεν τελειώνει ποτέ αυτό...

θα της δείξεις πόσο μπορεί να αγαπηθεί κ θα πάρεις αγάπη, που τώρα ούτε φαντάζεσαι.

για να μη σου πω πώς θα το δει αυτό ο άντρας σου.

αν πάλι, ο άντρας σου δεν θέλει να την βλέπει... είναι άλλο κεφάλαιο. με τη μάνα του αυτός πρέπει να λύνει τους λογαριασμούς του, τα του σπιτιού του, όχι εσύ! μην τον ακυρώνεις!

φιλιά τζίνι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον, το χω σκεφτει και γω αυτο,στην περιπτωση που κάνω κάποτε 3ο παιδί και αποφασισα τα παρακάτω:

ενα ονομα δικο σου...σύλια.

ενα ονομα του άντρα σου..αλέξανδρος

ειστε "πάτσι" που λένε!

Το τρίτο παιδάκι ένα άσχετο ονομα που να αρέσει και στους δυο σας!

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Λοιπον, το χω σκεφτει και γω αυτο,στην περιπτωση που κάνω κάποτε 3ο παιδί και αποφασισα τα παρακάτω:

ενα ονομα δικο σου...σύλια.

ενα ονομα του άντρα σου..αλέξανδρος

ειστε "πάτσι" που λένε!

Το τρίτο παιδάκι ένα άσχετο ονομα που να αρέσει και στους δυο σας!

ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια αυτη.

αλλα η συγκεκριμενη εχει κολλησει με το αλεξανδρος+ολγα=love for ever να το πω?! εχει κολλημα απο τα βιωματα της.

θα της δείξεις πόσο μπορεί να αγαπηθεί κ θα πάρεις αγάπη, που τώρα ούτε φαντάζεσαι.

για να μη σου πω πώς θα το δει αυτό ο άντρας σου.

αν πάλι, ο άντρας σου δεν θέλει να την βλέπει... είναι άλλο κεφάλαιο. με τη μάνα του αυτός πρέπει να λύνει τους λογαριασμούς του, τα του σπιτιού του, όχι εσύ! μην τον ακυρώνεις!

φιλιά τζίνι!

το εχω κανει πολλακις. σε καυγαδες που ειχαν μεταξυ τους κ (δεν της αφηνε πολλα περιθωρια επικοινωνιας), εμπαινα στη μεση κ εσβηνα τη φωτια (δεν εφευγε η μποχα απο την καπνα ομως). εκανα αυτο που μου ελεγε η μανα μου: πετροβολα τον εχθρο με καρβελια!

μονο που η πεθερα το εξελαβε σαν αδυναμια του χαρακτηρα μου αυτο!

κ συνεχιζει ακαθεκτη κατα πως φενεται....

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Λοιπον tzini μου, εγω αυτο που εχω να σου πω ( απο προσωπικη μου εμπειρια γιατι και εγω ειχα περιπου τα ιδια) θα κανεις αυτο που θες εσυ και με ολη την τεχνη σου θα το περασεις και στον αντρα σου!Εγω απλα εξηγησα σε ολους οτι το παιδι ειναι δικο μου (και του αντρα μου φυσικα)και θα του δωσω το ονομα που θελουμε εμεις. Οποιος απο την οικογενεια του διαφωνει (γιατι εγω ειχα θεμα και με τα αδερφια του, τα οποια ειναι ακομα ατεκνα) και θελει καποιο αλλο ονομα μπορει να κανει ενα παιδακι και να το πουνε οπως αυτοι νομιζουν. Για αυτο το παιδι ομως αποφασιζω εγω και ο αντρας μου. Δεν φταιω εγω που δεν ειναι ωραιο το ονομα του πεθερου μου. Και στο κατω κατω εγω δεν εχω πει ποτε και σε κανεναν τιποτα, παρολα οσα μου εχουν κανει(κακα), οσον αφορα το παιδι μας ομως, δεν προκειται να κανω πισω.Και να σου πω και κατι?Να το αγαπανε γιατι ειναι εγγονη τους και οχι γιατι εχει το ονομα τους. Θαρρος και τολμη χρειαζεται και να μην σε παρει απο κατω!

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Διαφημίσεις

Ακομα καλυτερα βρε κοριτσακι μου, εχεις και τον πιο σημαντικο συμμαχο μαζι σου. ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ θα ελεγα!Τον αντρα σου. Εχω περασει παρα πολλα με αυτο το θεμα και ειλικρινα σε καταλαβαινω.

με αφορμη το ποστ μιας φιλης διπλα στο καφε, ηθελα την γνωμη σας για το εξης.

να επικοινωνησω κρυφα με τον πεθερο? δεν εχει την παραμικρη ιδεα υπαρξης των εγγονιων του.

ειναι καμια κοπελα που γραφει στο φορουμ απο ανδρο? αλλα να μενει εκει η' να πηγαινει εν πασει περιπτωσει συχνα πικνα?

να μιλησουμε με πμ η' μαιλ. ειχα μιλησει με μια κοπελα, αλλα δεν ειχε πολλες επαφες με ανδρο.

ΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ.

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΤΗΛ. Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΟΡΙΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ?!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΡΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΟΧΙ ΖΩΟ!

Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !!!!!!!!

παω να αλλαξω τα παπουτσια της συλιας.

Διαφημίσεις

Έχεις τρία παιδάκια.....βγάζεις στα δυο ονόματα δικών σας και αφήνεις την πεθερά σου απ΄έξω...το δικαιολογείς, αλλά η ουσία είναι ότι την αφήνεις απ' έξω...

Μέχρι το όνομα του πεθερού σου θα βγάλεις που από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη του παιδιού....δεν ξέρω ποιος φταίει που δεν έχετε επαφές, αλλά ξέρω πως οι σχέσεις μάνας παιδιού, πατέρα παιδιού, φτιάχνονται ή διαλύονται από μόνες τους...η δικαιολογία ότι η μάνα έφταιγε που πατέρας και γιός δεν έχουν επαφή, είναι αυτό ακριβώς...δικαιολογία για να δικαιολογηθούν τα ασυγχώρητα...κι άντε να έφταιγε η μάνα....ο άντρας σου είναι ενήλικας εδώ και πολλά χρόνια και ο πατέρας του όχι μόνο επαφές δεν έχει μαζί του, αλλά έχει κι αντικαταστάτες......κι εσείς βγάζετε το όνομά του.....

Θέλω μόνο να σκεφτείς λίγο...πως θα νιώσει αυτή η γυναίκα όταν με τον τρόπο σας την αφήνετε απ' έξω...γιατί αυτό κάνετε...

Δε σας αρέσει το όνομα λες....δικαιολογία κι αυτό.....

Θα συμφωνούσα μόνο αν κανένα παιδί δεν έπαιρνε όνομα από το συγγενικό περιβάλον.....το να παίρνουν όμως τα δυο και να αφήνεις μια μάνα απ' έξω....δεν είναι και το καλύτερο.......ένα όνομα είναι.....

Πως θα ένιωθες εσύ, αν τα παιδιά σου μεθαύριο σου έκαναν το ίδιο?

Όσο και να μη σε νοιάζει για το όνομα, αυτή τη χοντράδα να "τιμηθούν" κάποιοι και να σε παρακάμψουν εσένα, δε θα την χώνευες με τίποτα.......

Έχεις γιο.....μεθαύριο κάποια άλλη γυναίκα θα του "περνάει" ότι θέλει όπως ειπώθηκε παραπάνω.....δεν τα γράφω όλα αυτά για αντιπαράθεση....τροφή για σκέψη δίνω...

Έχεις τρία παιδάκια.....βγάζεις στα δυο ονόματα δικών σας και αφήνεις την πεθερά σου απ΄έξω...το δικαιολογείς, αλλά η ουσία είναι ότι την αφήνεις απ' έξω...

Μέχρι το όνομα του πεθερού σου θα βγάλεις που από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη του παιδιού....δεν ξέρω ποιος φταίει που δεν έχετε επαφές, αλλά ξέρω πως οι σχέσεις μάνας παιδιού, πατέρα παιδιού, φτιάχνονται ή διαλύονται από μόνες τους...η δικαιολογία ότι η μάνα έφταιγε που πατέρας και γιός δεν έχουν επαφή, είναι αυτό ακριβώς...δικαιολογία για να δικαιολογηθούν τα ασυγχώρητα...κι άντε να έφταιγε η μάνα....ο άντρας σου είναι ενήλικας εδώ και πολλά χρόνια και ο πατέρας του όχι μόνο επαφές δεν έχει μαζί του, αλλά έχει κι αντικαταστάτες......κι εσείς βγάζετε το όνομά του.....

Θέλω μόνο να σκεφτείς λίγο...πως θα νιώσει αυτή η γυναίκα όταν με τον τρόπο σας την αφήνετε απ' έξω...γιατί αυτό κάνετε...

Θα συμφωνούσα μόνο αν κανένα παιδί δεν έπαιρνε όνομα από το συγγενικό περιβάλον.....το να παίρνουν όμως τα δυο και να αφήνεις μια μάνα απ' έξω....δεν είναι και το καλύτερο.......ένα όνομα είναι.....

Όσο και να μη σε νοιάζει για το όνομα, αυτή τη χοντράδα να "τιμηθούν" κάποιοι και να σε παρακάμψουν εσένα, δε θα την χώνευες με τίποτα.......

Έχεις γιο.....μεθαύριο κάποια άλλη γυναίκα θα του "περνάει" ότι θέλει όπως ειπώθηκε παραπάνω.....δεν τα γράφω όλα αυτά για αντιπαράθεση....τροφή για σκέψη δίνω...

Συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω καθολου!Ο καθε ανθρωπος πρεπει να υπευθυνος για τις πραξεις του. Δεν μπορουν να συνχωρουνται ολα σε αυτην την ζωη!Πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες των αλλων, ειδικα οταν προκειται για τα παιδια μας. Οποτε οι μαμαδες μας και οι πεθερες μας πρεπει να σεβονται τις επιλογες μας οποιες και να ειναι αυτες, ειτε αφορουν το ονομα των παιδιων μας ειτε αφορουν την ανατροφη τους.

Συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω καθολου!Ο καθε ανθρωπος πρεπει να υπευθυνος για τις πραξεις του. Δεν μπορουν να συνχωρουνται ολα σε αυτην την ζωη!Πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες των αλλων, ειδικα οταν προκειται για τα παιδια μας. Οποτε οι μαμαδες μας και οι πεθερες μας πρεπει να σεβονται τις επιλογες μας οποιες και να ειναι αυτες, ειτε αφορουν το ονομα των παιδιων μας ειτε αφορουν την ανατροφη τους.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς....

Εδώ έχουμε τρία παιδιά, δυο ονόματα από το περιβάλον κι ένα "ότι μας αρέσει"....θεωρείς ότι αυτό είναι δίκαιο?

Πάρε απόσταση από όλα και σκέψου αν αυτό δε σημαίνει απλά τον αποκλεισμό αυτού του ατόμου.....εκτός αν αυτό είναι το ζητούμενο....εκεί πάω πάσο!

Σορυ αλλα αν διαβασεις παραπανω θα δεις πως αυτη η γυναικα της δημιουργει πολλα προβληματα,αγχος,νευρα κλπ αυτα ειναι συναισθηματα που της δημιουργει αυτη η γυναικα πως μπορεις να δωσεις το ονομα της στο παιδι σου,δεν ειναι θεμα αν σου αρεσει η οχι αλλα οταν ονομαζεις το παιδακι σου θελεις και να αισθανεσαι χαρα με το ονομα οχι να βγαλει το παιδι ενα ονομα το οποιο θυμιζει μια γυναικα που της εχει κανει τοσα πολλα και κακα σου βγαινει ενας αρνητισμος αυτοματα,επισης μανα ειναι εκεινη που αγαπαει το παιδι της με ολα του τα ελατωματα και το στηριζει σε ολες τις αποφασεις του,οχι να του λεει αν δεν βαλεις το ονομα μου θα κανω φασαρια,πλακα μου κανεις σιγουρα αν ειναι ετσι οι μανες τοτε παω πασο....οσο για αυτο που λες πως αν καποια γυναικα μεθαυριο περναει οτι θελει στο γιο της τοτε θα σου πω οτι αν γινει ιδια με την πεθερα της τοτε καλα και θα της κανει,ειπαμε σεβασμος,αγαπη κλπ αλλα δεν γινεται να ισοπεδωνεσαι εσυ σαν ανθρωπος για να μην στεναχωρεις καποιους,πρεπει να σε σεβονται και ο σεβασμος κερδιζεται δεν απαιτητε,η αγαπη κερδιζεται δεν απαιτητε.Εγω παντως εχω να πω ενα πραγμα στην ΤΖΙΝΙ μπραβο σου κοριτσι μου που αντιδρας ετσι δηλ που θες ο αντρας σου να εχει τη μανα του στη βαφτιση και που δεν θεςνα χαλασουν οι σχεσεις τους,μετα απο αυτα που σου εκανε μονο μπραβο μπορω να πω που εχεις ανθρωπινα συναισθηματα.Να κοιταξεις να ηρεμησεις και να εισαι εσυ καλα με τον αντρα σου και την οικογενεια σου,ευτυχως που ο αντρας σου σε καταλαβαινει,να σου ζησουν και ελπιζω να παρεις μια σωστη αποφαση;);)

Διαφημίσεις

γιατι πρεπει ντε και καλα να βαλουν το ονομα της πεθερασ.μαμας .πεθερου.μπαμπα!!

αμαν πια με αυτο το κολημα εδω στην ελλαδα!!! δηλ.σε αλλες χωρεςπου βαζουν ασχετα ονοματα,δεν αγαπαν τους γονεις????????ξεκοληστε με αυτην την νοοτροπια!!

και εγω ασχετα ονοματα εβαλα...δεν συμενει οτ δεν αγαπαω κανεναν....πχ.οα πατερας μου εχει πεθανει...δεν εβαλα τοονομα του,ε και,τον αγαπαω λιγοτερο????

Tzini, άκου να δεις τί θα κάνεις! Θα καλέσεις τον πεθερό, οπότε η πεθερά δεν θα έρθει και θα ησυχάσεις!!!! Χαχαχαχαχα!

Όταν βρω χρόνο θα σου στείλω π.μ.

Τώρα σοβαρά, τί έγινε;;;;;

γιατι πρεπει ντε και καλα να βαλουν το ονομα της πεθερασ.μαμας .πεθερου.μπαμπα!!

αμαν πια με αυτο το κολημα εδω στην ελλαδα!!! δηλ.σε αλλες χωρεςπου βαζουν ασχετα ονοματα,δεν αγαπαν τους γονεις????????ξεκοληστε με αυτην την νοοτροπια!!

και εγω ασχετα ονοματα εβαλα...δεν συμενει οτ δεν αγαπαω κανεναν....πχ.οα πατερας μου εχει πεθανει...δεν εβαλα τοονομα του,ε και,τον αγαπαω λιγοτερο????

Πες τα Χρυσοστομε!!!

einai η 2η φορα που τα γραφω κ με πιανουν τα διαολια μου!

με πηραν το πρωι με τη σειρα, η κα αννα( η πεθερα της νονας της μικρης που ηρθαν μαζι προχτες), η νονα του αντρα μου κ μια ασχετη φιλη της πεθερας μου (αλλα κοινη γνωστη μας)

κ μου ειπαν οτι η ολγα της πειρε τφ κ δηλωσε τα εξης:

1. οτι αν δεν βγαλουμε το ονομα της, δεν θα μας δωσει ποτε το πατρικο σπιτι (του αντρα μου). χεστηκε η φοραδα στο σαλονι δηλ. κ εγεννετο η ζημια! σπιτι δοξα τον θεο εχουμε. οτι θα ψ(ο)ηφισει (αμην!) υπερ στην επομενη γενικη συνελευση, για νεο βαψιμο της πολυκατοικιας( τα λεφτα τα δινει ο χαζμπανδ μου εννοειτε), για αλλαγη στους εξωτερικους σωληνες υδρευσης για το ποτισμα των ανθων-θαμνων-δεντρων στον κηπο, για συνδεση (και παρελκομενα) με φυσικο αεριους!

(για την ιστορια, καποτε οταν παντρευομασταν, ψηφισε υπερ για διαφορα χοντρα κοινοχρηστα εξοδα κ οταν ο αντρας μου της ειπε, πες να τα κανουνε του χρονου παντρευομαι, του ειπε οτι θα πει στους ιδιοκτητες ενοικους να μας κανουν δικαστικα μετρα - με απωτερο σκοπο να ενοχλησουν τον πατερα του αντρα μου, που ειναι κ ο κυριος ιδιοκτητης του σπιτιου)

2. οτι θα παρει τφ στην εταιρεια που δουλευει ο χαζμπανντ κ θα τους πει οτι δεν της βγαζει το ονομα! (παλιοτερα ειχε ενοχλησει την προηγουμενη εταιρεια που δουλευε ο αντρας μου, γιατι επειδη παντρυτηκε λεει δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να την περνει κ καθε εβδομαδα τφ το γαϊδουρι- με ειχε παρει η ποπη τφ κ ειχε λυθει στα γελια, καλη της ωρα οπου κ να ναι)

3. οτι θα παρει του γονεις μου τφ να τους βρισει που δεν μου αλλαζουν γνωμη!

κ σε εμενα λεξη δια την τζιμινιερα-φυστικιερα-μπαγιαντιερα-ζαρντινιερα-ταμπακιερα!

δεν καταλαβα καλα τι ειμαι κανενα 14χρονο, που εχει αναλαβει την κηδεμονεια μου (μη δεμονιστω χειροτερα!)κ εν αγνοια μου κι ολας?

ποιος της εδωσε αυτο το δικαιωμα? εγω που κανω τον μαλαπερδα τοοοοοσο καιρο κ δεν μιλαω! ουτε σε αυτην (ουτε κ γκαζωνω τον αντρα μου!)

κ την πηρα τφ λοιποοοοοον!

χωρις υφος, της ειπα καλημερα (κακιστη ψυχρη κ αναποδη κ η τελευταια σου ευχομαι, απο μεσα μου)

κ αν με ηθελε κατι της προαλλες που με πηρε τφ.

κ αρχισε να χτυπιεται κ να ωριεται οτι δεν κανω καλα που οταν κανω μπανιο τα παιδια δεν απανταω στα τφ, κ οτι μπορει να εχει παθει κατι κακο (κακο σκυλι ψωφο δεν εχει δυστυχως)

ε δεν το καταλαβα! να εκθεσω τα μωρα μου σε κινδυνο, ενω της εχω πει επανειλλημενα οτι δεν μπορω να απανταω τφ απ τις 8κ το απογευμα, μεχρι τις 10 το βραδυ, κ ολος τυχαιως ολο τοτε περνει!!!)

(χτυπαγε κ το κινητο μου κ ακουγα οταν μιλαγα με την χαμενη ενα μπιπ μπιπ μεσα στη γραμμη μας απ το σταθερο)

και ηταν ο καπταν παλ.... crew manager της εταιριας που δουλευει ο αντρας μου. κ με ρωτησε αν οντως υπαρχει λογος να ενοχλησει τον ν.... ωστε να επικοινωνησει με την μανα του η' αν ειναι μια απ τα παλια γνωστα!( γιατι την ξεραν -ευτυχως-απο παλια τι καπνο φουμαρει)

ξαναμιλαω στη βλαμενη κ επειδη φωναζε ακομα, την εκοψα μαχαιρι με την δικη μου φωναρα κ της ειπα αν εχει καποιο προβλημα να το συζηταει πρωτα με εμενα κ τον ν... κ οχι με χιλιους 2 αλλους ανθρωπους!

κ οτι επειδη ο σεβασμος δεν εχει να κανει ουτε με το ηλικιακο κομματι, ουτε με τον βαθμο της συγγενιας(τελικα), ουτε με την ιδιοτητα, να μην ξαναπαρει τφ κ ουτε να διανοηθει να περασει απο εδω!

κ ανεβηκα κ πανω στους δικους μου κ βρηκα αναπαντητη απ το σπιτι της!

δηλ. προσπαθησα με χιλιους 2 τροπους να την καταλαβω (την συμπεριφορα της) απο τη δικη της τη μερια, αλλα βλεπω οτι αυτη επειδη η δικη της η ζωη δεν πηγε καλα, επιθυμει το ιδιο κ για του αλλους κ για το ιδιο της το παιδι κατ επεκταση.

δεν ξερω το βλεπω λαθος εγω?! καμια ψυχολογος να μου πει?!

δηλ. αυτη ζηλευει κ εχθρευεται που λενε!

το ονομα ειναι φυσικα το τελευταιο πραγμα που (μας) με νοιαζει!

ουφ τα ειπα κ ξεθυμανα.

(ξυπναω τα μωρα σε λιγο)

μη γελατε ειναι πραγματικοτητα!

ουτε στις εφτα θανασιμες τετοια πραγματα.

κ ειναι σοβαροτατο θεμα (για εμας) εντελει.

Δειξε ψυχραιμια τζινακι μου. Οσο για τις εφτα θανασημες πεθερες (ολα αυτα τα επεισοδια απο την ζωη ειναι βγαλμενα) μια εχεις εσυ, μια εχω εγω και τις αλλες πεντε?Σιγουρα καποιες κοπελες θα λενε τωρα...και εγω εχω μια!Δεν θα βγαλεις ακρη ποτε!Εγω προσπαθω να μην δινω σημασια σε αυτα που ερχονται στα αυτια μου, γιατι αν εδινα μαλλον θα ημουν στον Κορυδαλλο τωρα!!!

Έλα μου ντε...

Η πεθερά μου είχε δηλώσει όταν μάθαμε το φύλο του μωρού, πως δεν την νοιάζει να βγάλουμε το όνομά της, παρά να διαλέξουμε ένα όνομα που να μας αρέσει.. (έτσι έκανε κι εκείνη στα παιδιά της)

Όταν της ανακοινώσαμε το όνομα της μικρής (που ήταν ιδέα του άντρα μου, ευτυχώς για να μην λέει) μας απάντησε "ααα, όχι, εμένα δεν μου αρέσει" :shock: και άρχισε να μας προτείνει άλλα ονόματα.. που της αρέσουν!!

Και ποιός σε ρώτησε καλή μου πεθερούλα? Ποιός? :twisted:

Το ότι της απαντάς και την παίρνεις τηλέφωνο της δίνεις πολύ μεγάλη αξία .

Εσύ εχεις τους γονεις σου να κοιτάς , τον άντρα σου και τα παιδάκια σου , οι υπόλοιποι δεν ειναι δική σου οικογένεια , είναι η οικογένεια του ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ .

επομενώς εσύ σταμάτα να την παίρνεις τηλέφωνο να της απαντάς και να της συνεχίζεις αυτό το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που η ίδια παίζει .

ΕΑΝ σου πει οτιδήποτε απλά δεν απαντάς.

και φυσικά δεν δίνεις και σημασία στα όσα λέει ......

ΑΣΕ τον άντρα σου να έχει αυτος τις οποιες σχέσεις έχει με την μητέρα του .

εσύ σταμάτα να την κατηγορείς και να μην την αναφέρεις ποτέ στον άντρα σου ....

Κοιτα να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένεια σου και ο καθένας ας ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΊ τους γονεις του .

Τα ονόματα αφορούν ΜΟΝΟ το ζευγάρι όλοι οι άλλοι είναι από έξω !!!!!!

Βάλτους λοιπόν έξω και άσε τους να λενε οτι θέλουν ολοι καταλαβαίνουν το ΘΕΜΑ της πεθερας σου μην πέφτεις στο επίπεδό της .

Και εάν συνεχίζει να σου λέει πράγματα της λες οτι το τάδε είναι ο γιος σου μίλα μαζί του με εσένα δεν έχει να πει τιποτε .

γιατί αλλιώς θα τα πει σε εσένα και αλλιώς στον γιο της ......

για να πω την αλήθεια, έχω μπερδευτεί με την όλη ιστορία σου.

όπως είπε μία κοπέλα παραπάνω, θέλετε να βγάλετε το όνομα του πεθερού με τον οποίο δεν έχετε καμία σχέση, και ούτε καν ξέρει ότι έχει εγγόνια?

δεν θέλετε όμως την πεθερά γιατί σας έχει κάνει... τι ακριβώς?

όλα αυτά τα περιστατικά που γράφεις παιδιάστικα μου ακούγονται. Η Σεβούλα τα έγραψε πολύ ωραία

μήπως την έχετε απομονώσει και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας?

για να φτάνει σε σημείο να παίρνει στην εταιρεία του άντρας σου, αναρωτιέμαι σε τι επίπεδο επικοινωνίας είναι με τον γιο της.

Προσπαθήστε νε τη "βάλετε" λίγο στη ζωή σας, ή τουλάχιστον αφήστε τη να το νομίζει αυτό

να νιώθει και αυτή μέλος της οικογένειας σας

και να δείς ότι τα πράγματα θα στρώσουν

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...