Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετακομιση!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!Θελω σας ρωτησω κατι αν γνωριζει καποια να με βοηθησει γιατι εχω αγχωθει λιγο.Σε λιγο καιρο θα μετακομισω με τον αντρουλη μου και τα παιδακια μας απο Αθηνα στην Θεσσαλονικη.Ξερει καμμια τι τιμες παιζουν στις μεταφορικες και απο τι εξαρταται η τιμη της μετακομισης δηλαδη απο τον οροφο,απο τον αριθμο των πραγματων η απο κατι αλλο;μην μας βγει ο κουκος αηδονι και δεν περισσευουν κιολας!!!!:rolleyes:Αν γνωριζετε καποια μεταφορικη στειλτε κανα τηλ.

Διαφημίσεις

καλησπερα,εχει να κανει η τιμη με τον τροπο της μετακομσης.δηλ αν θα σας τα αμπαλαρουν κιολα οι τιμες ξεφευγουν εντελως....αλλιως αν μιλαμε για μονο φορτηγο(χωρις οχημα αναλκυστ)κ με 2βοηθους περιπου στα 300ε ή τουλαχιστον καπου τοσο ειχε δωσει μια γνωστη μας προπερσι το καλοκαιρι!!!

καλη μετακομιση να εχετε!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ, μονο φορτηγο και 2-3 εργατες θελουμε γιατι μονοι μας να τα σηκωσουμε δε παιζει!Εχω ακουσει κατι τιμες 1000ε και πανω και τρελαθηκα!

Ευχαριστω πολυ πολυ, μονο φορτηγο και 2-3 εργατες θελουμε γιατι μονοι μας να τα σηκωσουμε δε παιζει!Εχω ακουσει κατι τιμες 1000ε και πανω και τρελαθηκα!

παιζουν κ αυτες οι τιμες,αν θελεις ψαχνω το τηλ αυτου που εκανε στην γνωστη μας μετακομιση κ στο στελνω!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Nαι οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες ειδικα οταν εχεις να κανεις απο μια πολη σε αλλη πολη.

Γνωστοι μου τωρα μετακομιζουν απο Θεσσαλονικη σε νησι κ πηραν τηλ να μαθουν τιμες για μετακομιση ολοκληρο το σπιτικο και τα χρηματα που ζητουσαν ειναι απιστευτα 3-4χιλιαδες ευρω!

Κατεληξε να νοικιασει νταλικα ολοκληρη η οποια χωρεσε μεσα ολοκληρο το σπιτικο το αυτοκινητο του (το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο)κ το μηχανακια κ ολα αυτα στην τιμη των 1400 ευρω!

Μιλαμε ομως μετακομιση απο Θεσσαλονικη σε νήσι με ολα τα υπαρχοντα ενος σπιτιου!

Αν ειναι για την μετακομιση σου να παρεις δανειο!!!! τοτε καλυτερα να τα φορτωσω στο αμαξι που λεει ο λογος!!!:lol::lol::lol:

Θελει ψαξιμο το θεμα και πολλα παζαρια λοιπον!

Sorry που πετάγομαι κι εγώ... αλλά μήπως ξέρετε που κυμαίνονται οι τιμές αν θέλεις να σου αμπαλάρουν κιόλας; Θα με βόλευε με δύο μωρά, αλλά όπως είπε και η Απόλλωνας-Δανάη, μη χρειαστεί να πάρουμε δάνειο!

Ορισμενες μεταφορικες το αμπαλαρισμα το περιλαμβανουν στην τιμη ενω αλλα το χρεωνουν εξτρα.Πρεπει να το συμφωνησεις αναλογως την με εταιρεια.Τα επιπλα τα αμπαλαρουν για να μην φθαρουν η χτυπηθουν αλλα τα πιατα,ρουχα και ολα τα πραγματα του σπιτιου αν θες να στα φτιαξουν αυτοι και να μην κανεις τιποτα εσυ χρεωνεται αρκετα παραπανω!!

Διαφημίσεις

Προσοχή στο θέμα αμπαλαρίσματος επίπλων!

Κάποιοι θεωρούν αμπαλάρισμα το να βάλουν κουβέρτες στα έπιπλα αφού αυτά έχουν μπει μέσα στο φορτηγό! Ετσι, είναι επικύνδυνο να καταστρέψεις τα έπιπλά σου και η μετακόμιση να σου στοιχίσει τελικά πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζεις!!!!:?

Να σιγουρευτείς οτι το αμπαλάρισμα όλων των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών θα γίνει μέσα στο σπίτι με χαρτόνι.

Φιλικά

εμεις μετακομισαμε τελος αυγουστου απο θεσσαλονικη -αθηνα. η μεταφορικη μας πηρε 1000 χωρις αμπαλαρισμα.μας εφυγε ο πατος να τα αμπαλαρουμε μονοι μας.απο τι διαβαζω μαλλον ακριβα πληρωσαμε.σε λιγο καιρο θα ξαναμετακομισουμε ομως- εντος αθηνων αυτη την φορα.μηπως εχετε υποψη σας κατι οικονομικο???????οχι αμπαλαρισμα.μονο μεταφορα,ανεβατορι(δεν ξερω αν ειναι εξτρα) και 2 εργατες για το φορτωμα.περιμενω πμ αν καποια κοπελα ξερει.

Becky δυστυχως εμεις θα μετακομισουμε τελος Αυγουστου για πανω.Μακαρι να γινοταν πιο νωρις αλλα ειναι η δουλεια στη μεση.Ευχαριστω πολυ πάντως!:lol:

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

βασιλικη ο, όπως τα λες είναι. Κι εμείς μετακομίσαμε πριν 2 χρόνια με τον μικρό μας 40 ημερών και μας έφυγε η μισή μας ζωή!!!! τώρα και με το δεύτερο λέμε να επιλέξουμε όλο το "πακέτο" γιατί η κούραση αυτή δεν ξεχνιέται εύκολα...

• 4 months later...

Καλο μεσημέρι σε όλους και καλο μήνα, θα μετακομισουμε απο θες/νίκη αθηνα και ήθελα να μάθω αν ξέρετε περίπου το κόστος μεταφοράς γνωρίζω ότι παίζουν διάφορα ρόλο αλλα έλεγα να πάρω μια ιδέα χονδρικα...η προηγούμενη που έκανα πριν 6 χρόνια απο τη μια γειτονιά στην άλλη μου κόστισε 800? ε δεν θα είναι τα 2πλασια Τώρα;;;

Διαφημίσεις

Μετακόμισα πριν απο τρια χρονια απο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη , ολοι μου ζητουσαν για νοικοκυριο μιας κρεββατοκάμαρας χωρις ντουλάπες να κουβαλήσω 1000ευρώ εως και 1400ευρώ αθηναιοι μεταφορεις.

Τελικά βρηκα εναν απο αγγελια, μου τα μετέφερε ολα με 600ευρώ, του εδωσα 300 μπροστά και 300 στην παράδοση τους αλλα.....μαυρα!

Ψαξτο λιγο , νομιζω η μακεδονική μεταφορική εχει καλές τιμές

Εμεις που μαλλον θα μετακομισουμε βαλαμε

αγγελια στο

http://www.ecometafores.gr/

Σ΄αυτο το site βαζεις αναλυτικα τι πραγματα θες να μετακομισεις και απο που προς που και δεχεσαι προσφορες απο διαφορες μεταφορικες.Μαλιστα εχει και reviews για καθε μεταφορεα. Τα στοιχεια σου τα δινει μονο κατοπιν εντολης σου.Εμεις περιμενουμε καποιους να ερθουν να δουν τα πραγματα και απο κοντα. Οι προσφορες που μου εχουν δωσει ως τωρα ειναι πιο φθηνες απο οσους ειχα παρει απο μονη μου τηλ.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Δες χρυσή ευκαιρία. θα βρεις απίστευτες τιμές.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 4 months later...

Υπάρχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες που έχουν καλές τιμές για edit admin υπάρχουν και άλλες που έχουν υψηλό κόστος. Πρέπει να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και να αποφασίσεις ποια μεταφορική θα επιλέξεις!!!

καλησπέρα σας, επειδή πριν τρεις εβδομάδες περίπου μετακόμισα και το έψαξα πολύ, έχω να σας προτείνω ένα site το οποίο με έσωσε στην κυριολεξία. Λέγεται ecometafores.gr, όποιος ενδιαφέρεται μπρορεί να γραφτεί δωρεάν, να αναρτήσει την μετακόμισή του και να λάβει προσφορές από μεταφορικές εταιρείες. Εγώ επέλεξα αυτή που με συνέφερε και γλίτωσα και χρόνο και χρήματα φυσικά.

γεία σας κορίτσια

και εγώ πριν λίγο καιρό μετακόμισα και η εταιρία που πήρα ήταν η

http://metafores-metakomiseis-athina.gr/

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη, ήρθαν όλα τα έπιπλα χωρίς φθορές και σε πάρα μα πάρα πολύ καλή τιμή, γιατί πήρα κάτι άλλες πριν και είχαν κάτι πριν............................ ασε καλύτερα

• 7 χρόνια μετά...

Καλησπέρα επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο....

Πρόκειται μέσα στο επόμενο 20ήμερο να μετακομίσουμε εντός Αττικής συγκεκριμένα και σε κοντινή απόσταση, θέλω να βρω μια μεταφορική που να κάνει και συσκευασία, όχι όλα τα πράγματα γιατί ξέρω ότι θα πάει ο κούκος το αηδόνι, απλά να με βοηθήσουν λίγο μιας και έχω και μια μπέμπα 5 μηνών και καθόλου βοήθεια... έχει μετακομίσει μήπως καμιά κοπέλα πρόσφατα και να έχει να μου προτείνει κάποια εταιρία με καλές τιμές .. ευχαριστώώώώώώ

Θα σου πω απλά τι κάνουμε εμείς με ίδιας ηλικίας μωρό κ μετακόμιση εντός Αττικής. Κάθε φορά που πάμε στο καινούργιο σπίτι για δουλειές, με μαστόρους κλπ μεταφερουμε και από λίγα μόνοι μας με το αυτοκίνητο (πχ μια κούτα με βιβλία, κάποια διακοσμητικά, μια βαλίτσα με ρούχα άλλης εποχής, πράγματα που γενικά  δεν χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή) κι έτσι η μεταφορική (που δεν έχουμε ψάξει ακόμα) θα πάρει μόνο έπιπλα.Ετσι και λιγότερο θα στοιχίσει και η κούραση είναι λιγότερη αφού το μάζεμα γίνεται σιγά σιγα και αντίστοιχα σιγά σιγά τακτοποιούνται στο άλλο σπίτι.

Επεξεργάστηκαν by little lamb

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...