Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτάκια 2011

Recommended Posts

εσεις τουλαχιστον ειχατε συναντηση με την δασκαλα!!!εμεις ακομα τιποτα!!!και παμε στα τυφλα!ουτε και ξερουμε τι πρεπει να κουβαλανε στο σχολειο οποτε οι μισοι ειναι με αδειες τσαντες και οι αλλοι με τσαντες 20 κιλα-ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗς ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ αφου εχω βαλει μεσα ολα οσα ζητησε για αγορα η δασκαλα !!!

εχθες ,εκαναν ενα φυλλαδιο στην ταξη (τις ισιες και τις πλαγιες γραμμες που ανεφερες)και ειχαν κατι παρομοιο για το σπιτι,ενω σημερα εκαναν ενα φυλλαδιο που επρεπε να χρωματισουν αυτα που ηταν μπροστα η πισω η αναμεσα η αριστερα κλπ, και ενα ακομα με το Χ (γραφη) και για το σπιτι ειχαν να γραψουν το Χ,Τ,Π

Σημερα ειχαμε μαθημα εως τις 12.30 ενω αυριο εως τις 13.25, και το ολοημερο κανονικα εως τισ 16.20 -οπως αλλωστε και εχθες...Βιβλια δυστυχως δεν βλεπω στον οριζοντα,και αυτο πιστευω αποθαρρυνει τα παιδια που δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν ουσιαστικα ξεκινησει σχολειο.....Θα δουμε...:-(

Εσεις που εχετε ηδη παρει βιβλια,σε ποιες περιοχες ειστε...?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 561
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς σήμερα ειχαμε την πρώτη συνάντηση με την δασκάλα. Ρε γμτ δεν λέω καλή δασκάλα σύμφωνα με τις φήμες - είναι πολλά χρόνια στο σχολείο και μας είπε ότι κάνει αυτ΄΄η τη δουλειά 20 χρόνια και τα 15 σε πρώτες. αλλά πολύ κοφτή βρε παιδί μου. Δεν έχει αυτό το γλύκο που περιμένεις .. πως να το πω ειναι Δασκάλα δασκάλα... τα μικρά έχουν όλα μαζευτεί , και έχουμε και κάτι μπουμπούκια - τα ξέρω απο το νήπιο...

π.χ. μας είπε ότι εαν το παιδί δεν έχει μολύβι ξυσμέμο μέσα στην κασετίνα δεν θα μπει στην διαδικασία να το κάνει αυτή.. πολύ απλά δεν θα γράψει

μας είπε ότι τους 'εχει πει όλους τους κανόνες της τάξης θα πρέπει να τα κάνουν, όπως τα έχει πει.

η δικία μου σήμερα το βράδυ μου λέει με σχετικό πανικό: 'ααααα μαμά την τσάντα μου, όλα πρέπει να ειναι με τάξη μέσα για να τα ξέρω που είναι' - μας είπε η δασκάλα εμείς να ετοιμάζουμε την τσάντα για να ξερουμε σε ποιες θήκες είναι τα βιβλία και τα τρετράδια.

το άλλο που μας είπε είναι ότι στο σπίτι θα πρέπει εμείς να βοηθάμε τα παιδιά ειδικά στην αρχή και ότι κακά τα ψέματα η πρωτη δηματικού θέλει το γονιό απο πάνω....

αχχχχ βαχχχχ

σήμερα είχαν στο τετράδιο γραφής γραμμές ίσιες και πλαγιαστές

αυταααααα

Πίστεψε με η εμπειρία της σε πρώτη την κάνει τόσο απότομη, σίγουρα θα γλυκάνει στην πορεία. Κ εγώ ήμουν πολύ αυστηρή πέρυσι με την πρώτη, ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά έχω ορκιστεί οτι την επόμενη φορά θα είμαι ακόμα πιο απαιτητική κ θα απαιτώ να γίνονται όλα όπως τα έχω ζητήσει γτ αλλιώς χάνεται πολύτιμος χρόνος κ σε μια ταξη με 20-25 παιδιά δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια. Ενα παράδειγμα, ζήτησα αλλο χρώμα τετράδιο για αντιγραφη, αλλο για ορθογραφία, άλλο για πρόχειρο κ ξύστρα που να κρατάει τα ξύσματα κ μολύβια HB2. Οι γονείς έκαναν του κεφαλιού τους κ εγώ είπα δε βαριέσαι, οτι είχαν πήραν οι άνθρωποι. Το αποτέλεσμα;;;; Κάθε πρωί ψάχναμε τα τετράδια γτ τα παιδιά δεν τα ξεχώριζαν κ ελεγα βγάλτε ορθογραφια κ εβγαζαν ενα ενα τα τετραδια κ μου τα δειχναν κ με ρωταγαν αυτο;;; Οχι ..Αυτο;;; Οχι .. Κυρια δε το βρισκω. Που να το βρουν οταν εχουν 5 μπλε τετραδια κ ακομα δεν ξερουν να διαβαζουν;;;; Φανταστειτε αυτο επι 20 φορες. Τα μολύβια με τις πριγκιπισσσες δεν ειναι κ τα καλυτερα ποιοτικα κ ολο σπανε , αρα σταματαμε συνεχως γτ καποιος πρεπει να ξυσει το μολυβι, η αν δεν τον παρω ειδηση καθεται κ κλαιει κ δε γραφει κ χανουμε ακομα περισσοτερο χρονο, κ οταν δεν κραταει η ξυστρα τα ξυσματα μέσα πρεπει να σηκωθουν κιολας..Αφήστε που έρχονται με 1 μολύβι ή με κανενα αν το χουν ξεχάσει. Σε μια ολοκληρη τάξη 2 παιδια έχουν ξύστρα. Πως να δουλέψεις έτσι;;;; Κ οταν το λεγα στους γονεις μου λεγαν ποσα να παρουμε αφου τα χανουν συνέχεια. Τους λυπάμαι κ τους γονεις γτ οντως τα χανουν αλλα η πρώτη χρειάζεται πειθαρχια κ ναι χρειάζεται τους γονεις απο πάνω στην αρχή.

εσεις τουλαχιστον ειχατε συναντηση με την δασκαλα!!!εμεις ακομα τιποτα!!!και παμε στα τυφλα!ουτε και ξερουμε τι πρεπει να κουβαλανε στο σχολειο οποτε οι μισοι ειναι με αδειες τσαντες και οι αλλοι με τσαντες 20 κιλα-ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗς ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ αφου εχω βαλει μεσα ολα οσα ζητησε για αγορα η δασκαλα !!!

εχθες ,εκαναν ενα φυλλαδιο στην ταξη (τις ισιες και τις πλαγιες γραμμες που ανεφερες)και ειχαν κατι παρομοιο για το σπιτι,ενω σημερα εκαναν ενα φυλλαδιο που επρεπε να χρωματισουν αυτα που ηταν μπροστα η πισω η αναμεσα η αριστερα κλπ, και ενα ακομα με το Χ (γραφη) και για το σπιτι ειχαν να γραψουν το Χ,Τ,Π

Σημερα ειχαμε μαθημα εως τις 12.30 ενω αυριο εως τις 13.25, και το ολοημερο κανονικα εως τισ 16.20 -οπως αλλωστε και εχθες...Βιβλια δυστυχως δεν βλεπω στον οριζοντα,και αυτο πιστευω αποθαρρυνει τα παιδια που δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν ουσιαστικα ξεκινησει σχολειο.....Θα δουμε...:-(

Εσεις που εχετε ηδη παρει βιβλια,σε ποιες περιοχες ειστε...?

και μεις μια απο τα ιδια. δεν εχουμε δει τη δασκαλα και απλα ρωταω το παιδι για να παρω μια εικονα του τι γινεται στι σχολειο :confused: το προγραμμα παντως του ολοημερου λειτουργει κανονικα απο τη δευτερη μερα, εχουν ξεκινησει και μουσικη & γυμναστικη. αα! και για το φαγητο εχει και τραπεζοκομο, οποτε μου εφυγε ενα αγχος!

οταν λες οτι δεν εχετε παρει βιβλια εννοεις ουτε της γλωσσας και μαθηματικων? εμεις αυτα τα πηραμε τη δευτερη μερα (ειμαι μαρουσι)

Στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου έχουν "εφεύρει" ένα πολύ ωραίο σύστημα για το κυλικείο. Λειτουργεί 2 ημέρες: τις Δευτέρες που εξυπηρετεί κάποια δασκάλα και αυτά που προσφέρουν είναι λιχουδιές που ετοίμασαν οι δασκάλες στο σπίτι τους και τις Πέμπτες που εξυπηρετούν τα παιδιά της ΣΤ' με αυτά που ετοίμασαν οι μαμάδες τους! Το "μενού" και στις δύο περιπτώσεις είναι: κέικ, τυροπιτάκια, τοστ, σάντουιτς, κλπ!

Και εμενα ειχε αγχοσ και ειχε στεναχωρηθει μετα το φαγητο ( τον αφησα ολοημερο) για τον ιδιο ακριβως λογο, παρολο που η δασκαλα του ολοημερου τους εβαλε να ζωγραφησουν...τι να πω....Ποιος ξερει τι ακουσαν κ εχου αγχωθει τα καημενα

Φίλη anda3, με αφορμή το post σου θα ήθελα να γράψω κάτι, χωρίς βέβαια να αναφέρομαι σε σένα. Σύμφωνα με έρευνες, το άγχος που έχουν τα πρωτάκια και γενικώς τα μικρά παιδιά στο σχολείο προέρχεται κυρίως από τους γονείς με την πίεση που (καλοπροαίρετα) ασκούν. Για σκεφτείτε το...

Διαφημίσεις

leman, εννοω οτι δεν εχουμε παρει ΚΑΝΕΝΑ βιβλιο (εμεις ειμαστε στην Γλυφαδα)......και δεν ξερω καν ποτε προκειται να παρουμε εστω την γλωσσα η τα μαθηματικα που αναφερεις (και που απ οτι εχω ακουσει εχουν παρει στα περισσοτερα σχολεια...)

θα δουμε.....τι να πω.......

σημερα το πρωι καταφερα να δω την δασκαλα για 2 λεπτα,ευγενικη κοπελλα πρεπει να ομολογησω,αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λαθος το γεγονος οτι δεν μας κρατησε εστω 5 λεπτα την ημερα του αγιασμου ωστε να μας πει 2/3 πραγματα για την οργανωση του μαθηματος. και το αλλο που με εχει ενοχλησει ειναι οτι διαπιστωσα οτι οι μαμαδες που εχουν την ευχερεια τα πρωινα να καθονται εξω απο την ταξη μεχρι την προσευχη, εχουν μαθει ολες τισ λεπτομερειες γι αυτα που π.χ. εγω εχω αποριες!!μονο που εγω ΔΕΝ εχω την δυνατοτητα να την στηνω καθε μερα εξω απο την ταξη,μια και τρεχω σαν την τρελη να αφησω και τον μικρο μου στο προνηπιο και να φυγω κατευθειαν για το γραφειο.........οποτε οσες εχουν τον χρονο,ξερουν ηδη τι τους γινεται και οι υπολοιπες παμε στα τυφλα............κι εκατσα λοιπον σημερα να ρωταω δεξια και αριστερα ποιος ξερει τι.....

γειά σας και από μένα!

πρωτάκια και εμείς φέτος! μας αρέσει πολύ:P, είμαστε 17 παιδάκια στην τάξη (μια χαρά!) και φέτος γίναμε επιτέλους εξαθέσιο!! (Αθήνα μένω......:shock:)

σήμερα μου είπε τηλεφωνικώς (γιατί είμαι ακόμα στο γραφείο) ότι τους έδωσαν βιβλίο αριθμητικής. σιγά σιγά άκουσα θα τους δώσουν και άλλα το οποίο σημαίνει ότι κάτι γίνεται με τα βιβλία....

κατά τα άλλα έχουν βάψει το σχολείο μας και είναι πολύ ωραίο, και ελπίζουμε σε μια καλή χρονιά!

για όλους!!!

Διαφημίσεις

Στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου έχουν "εφεύρει" ένα πολύ ωραίο σύστημα για το κυλικείο. Λειτουργεί 2 ημέρες: τις Δευτέρες που εξυπηρετεί κάποια δασκάλα και αυτά που προσφέρουν είναι λιχουδιές που ετοίμασαν οι δασκάλες στο σπίτι τους και τις Πέμπτες που εξυπηρετούν τα παιδιά της ΣΤ' με αυτά που ετοίμασαν οι μαμάδες τους! Το "μενού" και στις δύο περιπτώσεις είναι: κέικ, τυροπιτάκια, τοστ, σάντουιτς, κλπ!

μ'αρεσει!!!:!:

Σήμερα τους πρωτοέδωσε δουλειά για το σπίτι... μια σελίδα, σειρά παρά σειρά με γιώτα και το ονοματεπώνυμο τους :P:lol::lol:. Στο σχολείο έκαναν άλλη μια σελίδα με το γιώτα και μια φωτοτυπία του στυλ ζωγραφίστε το πουλάκι κάτω απ΄το δέντρο, το σκυλάκι έξω από το σπιτάκι κλπ. Από ωράριο είμαστε ακόμη στο 12.25 κι αύριο θα μας πουν για την άλλη βδομάδα. Πέφτει πολλή γυμναστική και τρέξιμο γιατί ακόμη δεν υπάρχουν καθηγητές για τις ειδικότητες...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Ξέχασα να προσθέσω ότι τα χρήματα που μαζεύονται "πηγαίνουν" στο ταμείο που έχει η ΣΤ' τάξη για μια εκδρομή που κάνει στη Γερμανία στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ξέχασα να προσθέσω ότι τα χρήματα που μαζεύονται "πηγαίνουν" στο ταμείο που έχει η ΣΤ' τάξη για μια εκδρομή που κάνει στη Γερμανία στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

στην ελλαδα ολα αυτα??? εχω μεινει αφωνη!!!

πες μας και ποιο σχολειο ειναι...

παντως για να μην ειμαι αδικη, σημερα που πηγα να παρω τον μικρο μπηκα μεσα να δω το σχολειο. στο εσωτερικο μυριζε καθαριοτητα και οι τοιχοι ειχαν εργασιες των παιδιων, ολα τακτοποιημενα και ομορφα...ακομη και το κυλικειο ηταν προσεγμενο.

Διαφημίσεις

και εμεις ξεκιναμε το δημοτικο φετος δεν μπορω να πω οτι εχω αγχος μεχρι τωρα παμε καλα, εχουμε καλη δασκαλα μαθηματα για το σπιτι δεν εχουμε ακομη ελπιζω οταν ξεκινησουν να τα καταφερουμε χωρις δραματα. θα δουμε!!!!

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

απλά μια διαπίστωση τελικά τα δημόσια σχολεια είναι μια χαρά. Εντάξει δεν έχω και την τρομερή εμπειρία αλλά βλέπω απο όλα τα post ότι καλά πάμε. Δηλαδή ενα ιδιωτικό τι παραπάνω θα έκανε?

εμάς σήμερα μας μοιρασαν καπελάκια με το όνομα του κάθε παιδιού της πρώτης και το όνομα του σχολείου, την Τρίτη πάμε εκδρομή, σήμερα είχαν το Χ στο σχολείο και το ίδιο στο σπίτι και να ζωγραφήσουν το Α απο μια σελίδα που ήταν τυπωμένο το Α τρισδιάστατο και κάτι στο βιβλίο της αριθμητικής. Κάθε μέρα κάνουν γυμναστική και σήμερα λέει μπήκε και η Αγγλικού αλλά δεν έκαναν και κατι απο ότι μου ειπε.

αααα και ο σύλλογος γονέων μας έδωσε ενημερωτική επιστολή με τα σχετικά και απο 1/10 μπορούν να πολύ χαμηλό κόστο να κάνουν δραστηριότητες, έβαλαν σε όλο το σχολείο πίνακες λευκούς με μαρκαδόρο???- αυτό δεν ξέρω εαν είναι και τοσο απαραίτητο- και έβαλαν στο κλειστό γυμναστήριο ειδικό λεέι τάπητα- δεν το έχω δει ακόμα αυτό-.

αυτααααα

Πίστεψε με η εμπειρία της σε πρώτη την κάνει τόσο απότομη, σίγουρα θα γλυκάνει στην πορεία. Κ εγώ ήμουν πολύ αυστηρή πέρυσι με την πρώτη, ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά έχω ορκιστεί οτι την επόμενη φορά θα είμαι ακόμα πιο απαιτητική κ θα απαιτώ να γίνονται όλα όπως τα έχω ζητήσει γτ αλλιώς χάνεται πολύτιμος χρόνος κ σε μια ταξη με 20-25 παιδιά δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια. Ενα παράδειγμα, ζήτησα αλλο χρώμα τετράδιο για αντιγραφη, αλλο για ορθογραφία, άλλο για πρόχειρο κ ξύστρα που να κρατάει τα ξύσματα κ μολύβια HB2. Οι γονείς έκαναν του κεφαλιού τους κ εγώ είπα δε βαριέσαι, οτι είχαν πήραν οι άνθρωποι. Το αποτέλεσμα;;;; Κάθε πρωί ψάχναμε τα τετράδια γτ τα παιδιά δεν τα ξεχώριζαν κ ελεγα βγάλτε ορθογραφια κ εβγαζαν ενα ενα τα τετραδια κ μου τα δειχναν κ με ρωταγαν αυτο;;; Οχι ..Αυτο;;; Οχι .. Κυρια δε το βρισκω. Που να το βρουν οταν εχουν 5 μπλε τετραδια κ ακομα δεν ξερουν να διαβαζουν;;;; Φανταστειτε αυτο επι 20 φορες. Τα μολύβια με τις πριγκιπισσσες δεν ειναι κ τα καλυτερα ποιοτικα κ ολο σπανε , αρα σταματαμε συνεχως γτ καποιος πρεπει να ξυσει το μολυβι, η αν δεν τον παρω ειδηση καθεται κ κλαιει κ δε γραφει κ χανουμε ακομα περισσοτερο χρονο, κ οταν δεν κραταει η ξυστρα τα ξυσματα μέσα πρεπει να σηκωθουν κιολας..Αφήστε που έρχονται με 1 μολύβι ή με κανενα αν το χουν ξεχάσει. Σε μια ολοκληρη τάξη 2 παιδια έχουν ξύστρα. Πως να δουλέψεις έτσι;;;; Κ οταν το λεγα στους γονεις μου λεγαν ποσα να παρουμε αφου τα χανουν συνέχεια. Τους λυπάμαι κ τους γονεις γτ οντως τα χανουν αλλα η πρώτη χρειάζεται πειθαρχια κ ναι χρειάζεται τους γονεις απο πάνω στην αρχή.

πραγματικά με ανακούφιση διαβάζω αυτά που γράφεις γιατί όλοι μα όλοι μαμάδες και καλά με παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις μου έλεγαν ότι ΟΧΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΟΝΟ ΤΟΥ κλπ κλπ

εμάς η δασκάλα μας το είπε ορθα και κοφτά η πρώτη θέλει βοήθεια και το γονιό πολύ κοντά στο παιδί. και ασε αυτό το σήμειο μας είπε ότο η δουλειά στο σπίτο με σωστή οργάνωση και απο τη μεριά του παιδιού αλλά και την δική μας δεν θα ξεπερνά την μισή ώρα... μακάρι τι να πω...

εχω ακούσει ότι θα κάνουμε 3 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή στο λύκειο ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ???????????

πραγματικά με ανακούφιση διαβάζω αυτά που γράφεις γιατί όλοι μα όλοι μαμάδες και καλά με παιδιά σε μεγαλύτερες τάξεις μου έλεγαν ότι ΟΧΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΜΟΝΟ ΤΟΥ κλπ κλπ

εμάς η δασκάλα μας το είπε ορθα και κοφτά η πρώτη θέλει βοήθεια και το γονιό πολύ κοντά στο παιδί. και ασε αυτό το σήμειο μας είπε ότο η δουλειά στο σπίτο με σωστή οργάνωση και απο τη μεριά του παιδιού αλλά και την δική μας δεν θα ξεπερνά την μισή ώρα... μακάρι τι να πω...

εχω ακούσει ότι θα κάνουμε 3 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή στο λύκειο ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ???????????

Το πόση ώρα θα σας παίρνει το διάβασμα έχει να κάνει με το παιδί κ με την οργάνωση. Μισή ώρα σας είπε γτ τόσο είναι το επιτρεπόμενο δε μπορουσε να σας πει οτι ας πουμε το διαβασμα θα παιρνει 1 ωρα. Το διάβασμα που βάζω εγώ για παράδειγμα με τους δικούς μου υπολογισμούς παίρνει γύρω στο 40 λεπτο αλλά σε άλλα παιδιά μπορεί κ να παίρνει κ 3 ώρες. Δε στρώνονται όλα τα παιδιά. Μου χουν τύχει διδυμα αδέρφια πανέξυπνα κ τα 2 το ενα να τελειώνει στο μισάωρο κ το άλλο να το κυνηγάει η μαμά του όλο το απόγευμα κ να ρχεται κ με τα μισά. Αλλά τα βλεπες κ στην τάξη το ένα ήταν οργανωμένο , το άλλο εκοβε βόλτες μονίμως για τον α ή β λόγο. Αρα το μυαλό ήταν μονίμως σκόρπιο..Πιστεύω οτι είστςε πολύ τυχεροί που έχετε μια τόσο έμπειρη δασκάλα, εμπιστευτείτε τη κ όλα θα πάνε καλά.

Καλή αρχή σε όλα τα πρωτάκια εύχομαι!! Με ενθουσιασμό κ χαρά!! Η πρώτη είναι μια τάξη γεμάτη συγκινήσεις...!!

στην ελλαδα ολα αυτα??? εχω μεινει αφωνη!!!

πες μας και ποιο σχολειο ειναι...

To Athener Schule στα Βριλήσσια (http://www.athenerschule.gr/default.asp?catid=16528) . Ιδιωτικό μεν, αλλά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και με εξαιρετικά καινοτόμες ιδέες και οικογενειακό κλίμα.

Γενικώς πάντως, πάρα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και στα δημόσια και χωρίς κόστος, αρκεί να υπάρχει μεράκι, κέφι και δημιουργικότητα.

To Athener Schule στα Βριλήσσια (http://www.athenerschule.gr/default.asp?catid=16528) . Ιδιωτικό μεν, αλλά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και με εξαιρετικά καινοτόμες ιδέες και οικογενειακό κλίμα.

Γενικώς πάντως, πάρα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και στα δημόσια και χωρίς κόστος, αρκεί να υπάρχει μεράκι, κέφι και δημιουργικότητα.

ειπα κι εγω!!!

καλημέρα κορίτσια,

όλα πάνε πολύ καλά και με εμάς, που έχω δύο παιδιά στην Α δημοτικού σε διαφορετικά τμήματα- δύο πρωτάκια ταυτόχρονα δηλ.

έγινε ενημέρωση από τις δασκάλες στους γονείς για τον τρόπο διδασκαλίας και πολλά ακόμη, ήταν πολύ συνεργάσιμες και κατατοπιστικές στις ερωτήσεις των γονιών, μας έδωσαν λίστα με τα τετράδια κλπ,

το ένα τμήμα έχει 19 παιδιά και το άλλο 20.

Από την επόμενη μέρα του αγιασμού μας στέλνουν μέσα στις τσάντες των παιδιών ενημερωτικά χαρτάκια με τις δραστηριότητες της ημέρας, πχ. την μία διδακτική ώρα έγινε γνωριμία μεταξύ μας, την επόμενη διαβάσαμε απόσπασμα από το βιβλίο ''20 κανόνες για να τα πας καλά στο σχολείο χωρίς να τρελάνεις τη δασκάλα σου'' του Mark Weinstein, το βρίσκω πολύ καλό γιατί δίνει στους γονείς μιά εικόνα του τι έγινε μέσα στην τάξη,

πήραμε και τα πρώτα μας άριστα και μπράβο σε κάτι προγραφικές ασκήσεις με ζωγραφιές, και όλα καλά,

τα παιδιά πηγαίνουν και επιστρέφουν με χαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα:D

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

καλημέρα κορίτσια,

όλα πάνε πολύ καλά και με εμάς, που έχω δύο παιδιά στην Α δημοτικού σε διαφορετικά τμήματα- δύο πρωτάκια ταυτόχρονα δηλ.

έγινε ενημέρωση από τις δασκάλες στους γονείς για τον τρόπο διδασκαλίας και πολλά ακόμη, ήταν πολύ συνεργάσιμες και κατατοπιστικές στις ερωτήσεις των γονιών, μας έδωσαν λίστα με τα τετράδια κλπ,

το ένα τμήμα έχει 19 παιδιά και το άλλο 20.

Από την επόμενη μέρα του αγιασμού μας στέλνουν μέσα στις τσάντες των παιδιών ενημερωτικά χαρτάκια με τις δραστηριότητες της ημέρας, πχ. την μία διδακτική ώρα έγινε γνωριμία μεταξύ μας, την επόμενη διαβάσαμε απόσπασμα από το βιβλίο ''20 κανόνες για να τα πας καλά στο σχολείο χωρίς να τρελάνεις τη δασκάλα σου'' του Mark Weinstein, το βρίσκω πολύ καλό γιατί δίνει στους γονείς μιά εικόνα του τι έγινε μέσα στην τάξη,

πήραμε και τα πρώτα μας άριστα και μπράβο σε κάτι προγραφικές ασκήσεις με ζωγραφιές, και όλα καλά,

τα παιδιά πηγαίνουν και επιστρέφουν με χαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα:D

Καλημέρα και απο εμένα!

Ηθελα να ρωτήσω, τα παιδια είναι σε δημόσιο σχολείο; Moυ φαίνεται πολύ οργανωμένο σε σχέση με ότι ακούω απο άλλα δημόσια.

JZyMp3.png

mamadimitri, δημόσιο είναι το σχολείο,

και στα δημόσια σχολεία γίνονται θαύματα;)

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

mamadimitri, δημόσιο είναι το σχολείο,

και στα δημόσια σχολεία γίνονται θαύματα;)

Τώρα πρόσεξα όμως ότι αναφέρεσαι σε σχολείο της Θεσσαλονικης. Εχει κι αυτό τη σημασία του. Στην Αθήνα με όποιον μιλάς σε απογοητεύει. Παντως σε κάθε περίπτωση όσοι δάσκαλοι κάνουν τη διαφορά αξίζουν μπράβο και αξίζει να προβάλλουμε τα σχολεία τους.

JZyMp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...