Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

αχ βρε ποταμι δεν ηξερες δε ρωταγες;:lol: ελπιζω να τα παρετε πισω παντως, το πιθανοτερο ειναι να σας δικαιολογησουν κι αλλα....τα τ4 κτλ ειναι για θυρεοειδη, αλλα ακομα κ στην περιπτωση που υπαρχει κατι τετοιο, ρυθμιζεται κ χωρις πολλη ταλαιπωρια για το παιδι, μην ανησυχεις! ευχομαι πραγματικα καλα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε ποταμι δεν ηξερες δε ρωταγες;:lol: ελπιζω να τα παρετε πισω παντως, το πιθανοτερο ειναι να σας δικαιολογησουν κι αλλα....τα τ4 κτλ ειναι για θυρεοειδη, αλλα ακομα κ στην περιπτωση που υπαρχει κατι τετοιο, ρυθμιζεται κ χωρις πολλη ταλαιπωρια για το παιδι, μην ανησυχεις! ευχομαι πραγματικα καλα αποτελεσματα!

εμ....η μα@#@κιες πληρωνονται και στην συγκεκριμενη περιπτωση και ακριβα......να σου πω, ας ειναι ολα καλα και χαλαλι....κατι θα παρουμε πισω παντως απο οτι μας ειπαν. εε κατι ειναι και αυτο

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

vouraikos τώρα μόλις κατάφερα να μπω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυροειδή και κοιλιοκάκη ψάχνεται δηλαδή; Εμείς αυτές τις έχουμε κάνει αλλά σε νοσοκομείο - ευτυχώς. Μα τόσα λεφτά;:shock: Μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος;;;;

WGVKp2.png<a COGYp2.png

Διαφημίσεις

vouraikos παίρνω το θάρρος να σε ρωτήσω: όλα εντάξει με το κοριτσάκι σου; Βγήκαν καλές οι εξετάσεις;

Αυτες που εχουν βγει μεχρι στιγμης ειναι καλες και δειχνουν οτι το θεμα υψους εχει να κανει με γονιδο....το σοι του αντρα μου δεν το λες και πρωτο μποϊ. :P

τι παιρνεις τι θαρρος καλε?? σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

ρε παιδια εξω απο την καμπυλη δεν ειναι αλλα ειναι 3 χρονων 13 κιλα και 90 ποντους. και τσιτωνω λιγο ....οχι για το αν θα γινει ψηλη. δεν με νοιαζει αυτο. εγω ειμαι 1,75 και ειχα παντα θεμα που ημουν ψηλη......δεν μου αρεσε ποτε. αλλα φοβαμαι μηπως πρεπει να εχω το νου μου για τιποτα αλλο πιο σοβαρο

Εμενα σε ενα μηνα θα γινει τριων χρονων και ειναι 89cm 11800! (δεν τρωει τιποτα μονο γαλα!!!) και ειναι αγορακι που κανονικα ειναι πιο ψηλα απο τα κοριτσακια. Μην ανυσηχεις σε καταλαβαινω που ανησυχεις τον παρακολουθουσε ο παιδιατρος μας και μου ειπε οτι εχει μια σταθερη αναπτυξη, αλλα παιδια εχουνε πιο γρηγορους ρυθμους. μην ανχωνεσαι. Και εγω ειμαι 1,72 και ο αντρας μου 1,92 και ειχαμε ανησυχησει!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile...

vLTTp3.png

rLwPp3.png

αυτο το εμα τις αυξητικης ορμονης ψαχνω τωρα. ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα των εξετασεων αλλα τι ειναι αυτες οι ορμονες και ποσο καλο ειναι για τον οργανισμο και αλλα τετοια κοιταω, για να ειμαι προετοιμασμενη. εσυ το εψαξες ξερεις? ειναι οκ?

Εγώ έχω ψαχτεί για τα καλά και από 2 ετών το μικρό μου είναι σε θεραπεία υποκατάστασης της αυξητικής καθώς έχει πλήρη ανεπάρκεια, τώρα είναι περίπου 7 ετών, κάνουμε ένεσουλα αυξητικής κάθε βράδυ και εξετάσεις κάθε 6 μήνες το μόνο που μας προκάλεσε η αυξητική είναι ένας πολύ ήπιος υποθυρεοειδισμός και αυτό το αντιμετωπίζουμε με χαπάκι τ4 καθημερινά αυτή σε γενικές γραμμές είναι η ιστορία μας και αυτή την στιγμή δεδομένης της κατάστασης είμαστε σε ικανοποιητικά επίπεδα ύψους μέσα στα φυσιολογικά όρια.

Διαφημίσεις

Δηλαδη αν δεν επερνε ορμονη το παιδι, τιθα γινοταν . σκεφτομαι καμια φορα ρε κοριτσια, παλια τι κανανε??

τα αποτελεσματα της μικρης μου, θα βγουνε την τριτη, αλλα καποιοι πρωτοι δεικτες , δειχνουν οτι λογικα ειναι ολα καλα.

Με δεδομένη την πλήρη ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης που έχει θα γινόταν 1,40 το πολύ και επίσης θα είχε πιθανά καρδιολογικά προβλήματα λόγω μη σωστής ανάπτυξης της καρδιάς. Επίσης θα είχε πρόβλημα με την μυική μάζα στο σώμα του καθώς εξαιτίας αυτής της έλλειψης θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό λίπους. Αυτά σε αδρές γραμμές λοιπόν καθώς αυτό που έχει ο γιός μου ονομάζεται υποφυσιογεννής νανισμός. Για μας το να είναι υγιής και ας έχει 1,65 τελικό ύψος είναι το σημαντικότερο αλλά και το να είναι αγόρι και να είναι 1,40 δεν είναι οτι πιό φυσιολογικό υπάρχει, οπότε προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε οσο περισσότερο μπορούμε και να αντιμετωπίσουμε και αυτό όπως και κάποια άλλα προβλήματα αντιμετωπίζει. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει απολύτως ικανοποιητικά και συνεχίζουμε γιατί ο δρόμος μας είναι μακρύς και δύσκολος.

Με δεδομένη την πλήρη ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης που έχει θα γινόταν 1,40 το πολύ και επίσης θα είχε πιθανά καρδιολογικά προβλήματα λόγω μη σωστής ανάπτυξης της καρδιάς. Επίσης θα είχε πρόβλημα με την μυική μάζα στο σώμα του καθώς εξαιτίας αυτής της έλλειψης θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό λίπους. Αυτά σε αδρές γραμμές λοιπόν καθώς αυτό που έχει ο γιός μου ονομάζεται υποφυσιογεννής νανισμός. Για μας το να είναι υγιής και ας έχει 1,65 τελικό ύψος είναι το σημαντικότερο αλλά και το να είναι αγόρι και να είναι 1,40 δεν είναι οτι πιό φυσιολογικό υπάρχει, οπότε προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε οσο περισσότερο μπορούμε και να αντιμετωπίσουμε και αυτό όπως και κάποια άλλα προβλήματα αντιμετωπίζει. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει απολύτως ικανοποιητικά και συνεχίζουμε γιατί ο δρόμος μας είναι μακρύς και δύσκολος.

Kαι δικιο εχεις! και αριστα κανεις!

Καλο κουραγιο σου ευχομαι. Φανταζομαι οτι θα ειναι δυσκολο ολο αυτο και για σας και για το παιδι!

Ολα να πανε καλα λοιπον :lol:

τα δικα μας αποτελεσματα βγηκαν και η μικρη ειναι οκ. απλα ανοικει στα κοντα παιδακια. μας εφαγε το σοι του πατερα της που , ειναι κοντουλιδες....δεν πειραζει ...καλα να ειναι και θα πληρωνουμε τακουνια!

Διαφημίσεις

τα δικα μας αποτελεσματα βγηκαν και η μικρη ειναι οκ. απλα ανοικει στα κοντα παιδακια. μας εφαγε το σοι του πατερα της που , ειναι κοντουλιδες....δεν πειραζει ...καλα να ειναι και θα πληρωνουμε τακουνια!

καλά ... μην το δένεις κιόλας. Μπορεί να ψηλώσει αργότερα ... δεν έχουν όλα τα παιδιά τους ίδιους ρυθμούς! Εγώ ήμουν η πιο ψηλή στο δημοτικό και από τις πιο κοντές στο γυμνάσιο!

azHYp2.png

vwuep3.png

• 5 months later...

Εμένα, είναι σχεδόν 3 και έχει ύψος 92 cm, αλλά μέσα σε 2 μήνες περίπου έπεσε από τα 13600 στα 12800...

Κάθε μήνα και σχεδόν μισό κιλό κάτω. Τί ύψος να πάρει? Μισό πόντο όλο το καλοκαίρι, που συνήθως τότε κάνουν άλμα στο ύψος. Θα αρχίσουμε εξετάσεις...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καιρο ειχα να γραψω σε τετοιο. Εμεις σε 2 μηνες γινομαστε 3 και ειναι 98 ποντους και 13.600. Ειναι κανονικη. Δεν θελω κατι παραπανω και τπτ λιγοτερο. Αφου τρωει και δεν εχω μαχες πλεον και εχει τσουπωσει ειμαστε τελεια.....να εχουν την υγεια τους ολα.

ΥΓ: Θεοδωση διαβασα το δικο σου. Παντα καλα να ειναι και τα 3 σου τα μικρα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

99 εκατοστα και 14 κιλα, η δικια μου..

απο υψος παντα ημασταν οκ, κανονικες.. με το βαρος ειχαμε θεμα, ηταν κατηγορια φτερου, αλλα τωρα ψιλοισιωσαμε και εκει..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...