Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σας εχει συμβει;;;; μου έκαναν δώρο "μισό" και δε μπορώ να το αλλάξω

Recommended Posts

Μου έχει συμβεί να μου φέρουν δώρο, να πάω να το αλλάξω και να μου πουν ότι δεν είναι δικό τους, ή να μου φέρουν δώρα που δεν τα ήθελαν και δεν μπορούσα να αλλάξω γιατί είχαν περάσει 2-3 σαιζόν!! αλλά το καλύτερο που μου είχε συμβεί, ηταν με ένα μπουκάλι ποτό, το οποίο, μία ξαδέρφη μου (ολίγον τσιγγούνα), που της το πήγαν δώρο και δεν το ήθελε, το πήγε στη γιορτή της άλλης ξαδέρφης μου, η οποία το πήγε σε μία θεία μου, η οποία το έφερε σε μένα, :rolleyes: και εγώ για να γελάσουμε, το ξαναπήγα δώρο στην πρώτη ξαδέρφη που το είχε αρχικά!!!:lol::lol::lol::lol:

Επρεπε να δείτε τα μούτρα της. :twisted:

Από τότε το μπουκάλι αγνοείτε. Μάλλον έφυγε εκτός σογιού!!!!:lol::lol:

μηπως εχει παει στο σόι του αντρα σου;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλά το καλύτερο που μου είχε συμβεί, ηταν με ένα μπουκάλι ποτό, το οποίο, μία ξαδέρφη μου (ολίγον τσιγγούνα), που της το πήγαν δώρο και δεν το ήθελε, το πήγε στη γιορτή της άλλης ξαδέρφης μου, η οποία το πήγε σε μία θεία μου, η οποία το έφερε σε μένα, :rolleyes: και εγώ για να γελάσουμε, το ξαναπήγα δώρο στην πρώτη ξαδέρφη που το είχε αρχικά!!!:lol::lol::lol::lol:

Μου θυμίζει τη μαμά μου και τις φίλες της, με τις οποίες κάθε χρόνο ανταλλάσσουν 'μπουκάλια' κλεισμένα, ούτε και ξέρουν τί έχουν μέσα, και εννοείται χωρίς καρτελάκι, γιατί το θεωρούν δεδομένο ότι κάπου θα το 'πασάρει' και η άλλη.

Μου έχει συμβεί να μου φέρουν δώρο, να πάω να το αλλάξω και να μου πουν ότι δεν είναι δικό τους, ή να μου φέρουν δώρα που δεν τα ήθελαν και δεν μπορούσα να αλλάξω γιατί είχαν περάσει 2-3 σαιζόν!! αλλά το καλύτερο που μου είχε συμβεί, ηταν με ένα μπουκάλι ποτό, το οποίο, μία ξαδέρφη μου (ολίγον τσιγγούνα), που της το πήγαν δώρο και δεν το ήθελε, το πήγε στη γιορτή της άλλης ξαδέρφης μου, η οποία το πήγε σε μία θεία μου, η οποία το έφερε σε μένα, :rolleyes: και εγώ για να γελάσουμε, το ξαναπήγα δώρο στην πρώτη ξαδέρφη που το είχε αρχικά!!!:lol::lol::lol::lol:

Ωραιο και για ανεκδοτο αυτο....

Παντως καλα την καταφερες, την πρωτη ξαδερφη, ετσι για να μην μας περνανε και για κοροιδα, βρε παιδια...

Πραγματικα δεν με ενοχλει, οπως προαναφερθηκε, να μου φερουν κατι φθηνο για δωρακι, αλλωστε δεν μετραει η τιμη βρε παι (αυτο θυμαμαι να μου λενε παντα οι γονεις μου), ποσο μαλλον την σημερινη εποχη, που ολα γυρω μας δυσκολευουν, απο το να με κοροιδευουν. Η αληθεια ειναι πως δεν μου εχει συμβει κατι αναλογο, και μου κανει εντυπωση που συμπεριφερονατι με αυτον τον τροπο.

κοριτσια καλησπερα! σημερα με πηρε τηλεφωνο και αντι να μου ζητησει συγνωμη, μου ρωτησε αν μου το αλλαξαν και της ειπα οτι αφου ειναι σετ 3 τεμαχιων δεν μπορω να παω τα 2 και να λειπει το τριτο!! και μου λεει ότι δεν το σκεφτηκε, ότι νομιζε καλο θα ηταν το παντελονι και το πουκαμισακι (ηταν αρκετα για δωρο!!!) και αν ειναι να το παει εκεινη πισω και να μας παρει κατι αλλο!!! εδω πηρε το νουμερο του γιου της και ακομα να πει ενα συγνωμη!!! ειναι ξεφτιλα:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! σημερα με πηρε τηλεφωνο και αντι να μου ζητησει συγνωμη, μου ρωτησε αν μου το αλλαξαν και της ειπα οτι αφου ειναι σετ 3 τεμαχιων δεν μπορω να παω τα 2 και να λειπει το τριτο!! και μου λεει ότι δεν το σκεφτηκε, ότι νομιζε καλο θα ηταν το παντελονι και το πουκαμισακι (ηταν αρκετα για δωρο!!!) και αν ειναι να το παει εκεινη πισω και να μας παρει κατι αλλο!!! εδω πηρε το νουμερο του γιου της και ακομα να πει ενα συγνωμη!!! ειναι ξεφτιλα:twisted::twisted:

νομιζω οτι το παρακανε...

το θαρρος της εγινε θρασσος:?

ειναι δυνατον!! όχι, πειτε μου...με συγχυσε πρωί πρωί!! ασε που ειμασταν με το μικρο μου αγκαλιτσα στο κρεβατι και παιζαμε και μου λεει "καλά ειναι όταν εχεις 1, τωρα μπορεις να χουζουρεψεις... αργοτερα που θα εχεις 2 δεν θα μπορεις ουτε τουαλετα να πας!!!" . πώς μου τη δινει όταν μου λένε αυτο το πραγμα;;;;;;;;;; με τρελαινει!!! λες και ολα τα παιδια ειναι ιδια!!! εχει και βοηθεια και παραπονιεται κιολας!!! αχαριστη!!!!αυτη η λεξη τα λεει όλα: αχαριστη!!!

ειναι δυνατον!! όχι, πειτε μου...με συγχυσε πρωί πρωί!! ασε που ειμασταν με το μικρο μου αγκαλιτσα στο κρεβατι και παιζαμε και μου λεει "καλά ειναι όταν εχεις 1, τωρα μπορεις να χουζουρεψεις... αργοτερα που θα εχεις 2 δεν θα μπορεις ουτε τουαλετα να πας!!!" . πώς μου τη δινει όταν μου λένε αυτο το πραγμα;;;;;;;;;; με τρελαινει!!! λες και ολα τα παιδια ειναι ιδια!!! εχει και βοηθεια και παραπονιεται κιολας!!! αχαριστη!!!!αυτη η λεξη τα λεει όλα: αχαριστη!!!

Μεταξυ μας τωρα, σ'αυτο που σου ειπε δεν εχει κ αδικο.... σιγουρα ολα τα παιδακια δεν ειναι ιδια αλλα αν οπως κ να το κανεις τρως μεγαλο πακετο με τα 2... Στο λεω εγω που ο μικρος μου ακομα ειναι 3 μηνων κ παλι θελει ολη την προσοχη μας οταν ειναι ξυπνιος...για την μεγαλη που ειναι 2 ετων δεν θα αναλυσω τιποτα...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

συνεχεια μου λεει "θα δεις, δεν ειναι ετσι τα πραγματα!! και ο δικος μου ηταν ησυχος και τωρα εγινε..." συνεχεια!! οκ, το καταλαβαμε οτι ειναι ζορικα τα πραγματα με 2 παιδια, αλλά αν δεν μπορεις μην το κανεις!! ο αλλος τι φταιει καθε μερα να του πρηζεις τα συκωτια!!!!:confused:

Εγώ, παιδιά, σε όσους μου "τη λένε" τους αγνοώ και απομακρύνομαι... Αν υπήρχε και τέτοιο παρασκήνιο, θα το έκανα ακόμα πιο γρήγορα.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

συνεχεια μου λεει "θα δεις, δεν ειναι ετσι τα πραγματα!! και ο δικος μου ηταν ησυχος και τωρα εγινε..." συνεχεια!! οκ, το καταλαβαμε οτι ειναι ζορικα τα πραγματα με 2 παιδια, αλλά αν δεν μπορεις μην το κανεις!! ο αλλος τι φταιει καθε μερα να του πρηζεις τα συκωτια!!!!:confused:

Exεις απολυτο δικιο, συμφωνω μαζι σου, οκ καποιες μανουλες τραβανε μεγαλυτεροι ζορι, απο καποιες αλλες, αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να.... τρομοκρατουν και τις υπολοιπες.

Δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια...

δεν φταιει... οποτε γιατι δεν τη γειωνεις κ εσυ, για να ξεμπερδευεις???

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Εγώ, παιδιά, σε όσους μου "τη λένε" τους αγνοώ και απομακρύνομαι... Αν υπήρχε και τέτοιο παρασκήνιο, θα το έκανα ακόμα πιο γρήγορα.

και εγω τις περισσοτερες φορες δεν δινω σημασια και αλλες φορες λεω "τι να κανουμε, ετσι ειναι τα παιδια! μηπως και εμεις τα ιδια δεν καναμε?" ... όμως ποσες φορες να την αγνοησεις? και εχει βοηθεια ρε κοριτσια... η γυναικα ειναι μονο για λουσα και επιδειξη, τιποτα άλλο... και το ξερει και η ιδια!! θα μου πεις, κρινω μια μανουλα και δεν ειναι σωστο, αλλά με πνιγει το δικαιο...

Διαφημίσεις

Βρε κοπέλα μου, κι εσύ τί τα ψάχνεις? Πες ένα ευχαριστώ, κάνε και το σχολιάκι σου με εμάς, να γελάσουμε λίγο όλοι μαζί και, όταν θα σε καλέσει εκείνη, αγόρασέ της ένα πιο οικονομικό δώρο ή μη την ξανακαλέσεις. Τηλέφωνα και παρατηλέφωνα και λόγια νομίζω είναι περιττά. Δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να τσακωθείς με έναν άνθρωπο.

Βρε κοπέλα μου, κι εσύ τί τα ψάχνεις? Πες ένα ευχαριστώ, κάνε και το σχολιάκι σου με εμάς, να γελάσουμε λίγο όλοι μαζί και, όταν θα σε καλέσει εκείνη, αγόρασέ της ένα πιο οικονομικό δώρο ή μη την ξανακαλέσεις. Τηλέφωνα και παρατηλέφωνα και λόγια νομίζω είναι περιττά. Δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να τσακωθείς με έναν άνθρωπο.

δεν το ψαχνω!! απλά δεν μου αρεσει που θελει να βγει και λαδι!!!

δεν το ψαχνω!! απλά δεν μου αρεσει που θελει να βγει και λαδι!!!

Σιγουρα εκεινη δεν το θεωρει γυφτια αυτο που εκανε, αλλα απολυτα φυσιολογικο κ πρακτικο μην σου πω...Αρα γραφτην κανονικα, δεν αξιζει να νευριαζεις, αφου δεν μπορεις να την πεισεις για το αντιθετο. Εγω παντως πολυ διασκεδαζω με τετοιους ανθρωπους...

Δεν χρειαζεται λοιπον να σου πει ή να κανει περισσοτερα για να καταλαβεις τι ανθρωπος ειναι. Απλα μακρυα και... αγαπημενες θα σου ελεγα εγω.

μακρυα αλλά ειμαστε μια πορτα!!! πόσο να την αποφευγω!!

Ενα σου λέω μόνο είσαι πολύ τυχερή που σου φερε καινούργιο συνολάκι...

Δεύτερη ξαδέρφη του άντρα μου μου φερε σε σακούλα orhestra ενα παντελόνι για 5 χρονών και 2 μπλουζάκια φθαρμένα ξεθωριασμένα αρωματισμένα με cazoline και ενα ζευγάρι καλτσάκια (καινούργια) στο 11μηνο παιδί μου που βάφτισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τότε δεν μίλησα έκανα το χατήρι της πεθεράς μου...τον Ιούνιο είναι η βάφτιση του τρίτου μου...την περιμένω...:twisted::twisted::twisted::twisted:

ακου να σου φέρει καινούργια και να της την λές και απο πάνω !!!ντροπή σου!!!!:lol::lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Δεύτερη ξαδέρφη του άντρα μου μου φερε σε σακούλα orhestra ενα παντελόνι για 5 χρονών και 2 μπλουζάκια φθαρμένα ξεθωριασμένα αρωματισμένα με cazoline και ενα ζευγάρι καλτσάκια (καινούργια) στο 11μηνο παιδί μου που βάφτισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τότε δεν μίλησα έκανα το χατήρι της πεθεράς μου...τον Ιούνιο είναι η βάφτιση του τρίτου μου...την περιμένω...:twisted::twisted::twisted::twisted:

ακου να σου φέρει καινούργια και να της την λές και απο πάνω !!!ντροπή σου!!!!:lol::lol::lol:

συγνωμη, τωρα κιολας θα παω να της χτυπησω το κουδουνι να της ζητησω και συγνωμη :-P:-P:-P

Δεν γινονται αυτα ρε παιδια.... κ εγω που ειπα να μην παρεξηγησω κατι θειους του αντρα μου που στο γαμο μας εφεραν 2 πετσετες χρησιμοποιημενες (οι σταμπες επανω ηταν ξεθωριασμενες), τυλιγμενες με λαδοκολλα... (ναι, ναι!!)...Αυτοι ειναι μεγαλοι ανθρωποι κ φτωχοι, πραγματικα απλα γελασα, μα βλεπω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα...

πολύ ασχολείσαι κοπελα μου , σιγα το πραγμα,

απλα προσπερασε το.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...