Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σας εχει συμβει;;;; μου έκαναν δώρο "μισό" και δε μπορώ να το αλλάξω

Recommended Posts

κοριτσια καλησπέρα! τι επαθα σημερα: πηγα να αλλαξω ενα δωρακι που μας εφεραν λογω γενεθλιων γιατι ηταν πολυ μεγαλο (οκ, παιρνω ρουχα για το παιδι μου μεγαλυτερα από την ηλικια του, επειδη ειναι πολυ ψηλο)και ανακαλυπτω ότι το συνολάκι που μας εφεραν ειχε και τριτο τεμαχιο: ενα παντελονι, ενα μπλουζακι και ενα αμανικο μπουφανακι το οποιο δεν μας το εδωσε η κοπελα που μας εφερε το δωρο!! Το κρατησε για το γιο της και γι' αυτο το λογο το πηρε και 2 νουμερα μεγαλύτερο για να του κανει!!!!!!!1 Απίστευτο!!!!:)

Διαφημίσεις

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν μου εχει συμβει, γιατι δεν αλλαζω ολα τα δωρα, παντως αν μη τι αλλο, πρακτικο μυαλο η τυπισσα.... απλα ηταν τοσο σιγουρη οτι θα σας αρεσει το δωρακι της κ δεν θα το αλλαζατε!!!:-P:-P:-P

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

ξερει οτι παιρνω τα ρουχα του μικρου μου μεγαλυτερα γιατι ειναι αρκετα μεγαλος για την ηλικια του... όμως εκεινη πηρε για 4 χρονων για να κανει το αμανικο στο γιο της!!!!

ελα μωρε , καλα εκανε(!!!!!). Τωρα να την παρεις τηλ κ να την ρωτησεις αν μπορει να σου επιστρεψει κ το υπολοιπο του δωρου της για να κανεις την αλλαγη... να δουμε πως θα αντιδρασει!!

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

ελα μωρε , καλα εκανε(!!!!!). Τωρα να την παρεις τηλ κ να την ρωτησεις αν μπορει να σου επιστρεψει κ το υπολοιπο του δωρου της για να κανεις την αλλαγη... να δουμε πως θα αντιδρασει!!

:-))!!! Καλο!!!!!

Aπιστευτο!!! Σιγουρο? Καρατσεκαρισμενο?

πιο σιγουρο δεν γινεται!!! την πηρα τηλ. και τη ρωτησα ότι στο καρτελακι αναφερει για 3 τεμαχια, μηπως δεν ειχα δει το τρίτο κομματι (ελεγα μηπως ηταν κανενα καπελακι και μου ξεφυγε απο τη σακουλιτσα του). μου ειπε ότι δεν ειχε κατι άλλο και μολις ανεφερα οτι θα παω για αλλαγη επειδη ειναι πολύ μεγαλο μου ειπε ότι το κρατησε για το γιο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Δεν της πας κι εσυ δωρο αυτά που εφερε σε σενα! Και κομμενα τα πολλά πολλά μαζι της απο δω και περα. Δεν ξερω για σενα αλλα εμενα με πειράζει όταν με περνανε για κοροιδο. Μου εχει τυχει να μου φερουν δωρο που ηταν απο το δικό τους παιδι, και μαλιστα μια θεια του αντρα μου. Φαινοταν γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι ειχε αλλαξει και σακούλες προσφατα και αυτό ηταν ακομα με την παλιά. Αυτο εγινε στη βαφτιση του μικρού, εγινε και ακομα μια φορά στα γεννεθλια με ενα παιχνιδι που το ανοιξαμε και ηταν σχεδον συναρμολογημενο. Εκει το παραδεχτηκε κιολας. Αλλα μεχρι και στον πεθερο μου εκανε ασχημη εντυπωση και την επομενη φορά που ειπε να μην τους καλεσουμε σε γεννεθλια.

Διαφημίσεις

Ασχημο αυτο που εγινε, αλλα εγινε. Κρατα στην ακρη και παλι, δωρακι ειναι. Εμενα πολλα ρουχα που μου τα δωρισαν και ηταν μεγαλυτερα γιατι εχω μικροσωμα παιδια, σα λουκουμι με ηρθαν μετα,, οταν ηρθε η ηλικια γλιτωσα απο εξοδα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Είπαμε, κρίση, αλλά όχι και τόση ξεφτίλα, ρε φίλε. Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει. Καλά, εσύ πώς αντέδρασες όταν σου το ομολογησε στο τηλέφωνο?

Με τα δώρα, δυο πράγματα μου τη δίνουν τρομερά: 1)Να μου φέρνουν κινέζικα παιχνίδια και 2) ρούχα που τους πήγαν άλλοι δώρο στο δικό τους παιδί και δεν τους άρεσαν/έκαναν, τη στιγμή που εγώ τους αγοράζω πάντα καινούρια. Μέχρι πριν λίγο καιρό αδιαφορούσα, αλλά την τελευταία φορά που το έκανε κοντινό μου άτομο, της ανταπέδωσα τα ίσα και το ευχαριστηθηκα. Δεν γίνεται συνέχεια να παριστάνεις το κορόιδο.

Είπαμε, κρίση, αλλά όχι και τόση ξεφτίλα, ρε φίλε. Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει. Καλά, εσύ πώς αντέδρασες όταν σου το ομολογησε στο τηλέφωνο?

Με τα δώρα, δυο πράγματα μου τη δίνουν τρομερά: 1)Να μου φέρνουν κινέζικα παιχνίδια και 2) ρούχα που τους πήγαν άλλοι δώρο στο δικό τους παιδί και δεν τους άρεσαν/έκαναν, τη στιγμή που εγώ τους αγοράζω πάντα καινούρια. Μέχρι πριν λίγο καιρό αδιαφορούσα, αλλά την τελευταία φορά που το έκανε κοντινό μου άτομο, της ανταπέδωσα τα ίσα και το ευχαριστηθηκα. Δεν γίνεται συνέχεια να παριστάνεις το κορόιδο.

δεν της ειπα κατι όταν μου ειπε οτι το κρατησε για το γιο της. τι να της πω? εκεινη θα πρεπει να μου πει.... και εμεις ειμαστε μια πορτα να φανταστεις!!:eek:

Διαφημίσεις

Koίτα, δεν ξέρω πόσο κοντά είστε (φίλες ή τυπική σχέση) ούτε ποια είναι η οικονομική της κατάσταση. Γι΄αυτό και δεν έχω άποψη. Αν ήταν μια γειτόνισσα που απλά είχα μια καλημέρα δεν θα έδινα καν σημασία.Καλώς ή κακώς τα δώρα είναι δούναι-λαβείν.

Αν δε ήξερα πως ήταν στριμωγμένη οικονομικά για να είμαι ειλικρινής θα στενοχωριόμουν κι από πάνω. Σκέψου πώς θα ένιωσε εκείνη....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δες το και από την άλλη αποψη. Μπορεί να ήθελε να δώσει 30 ευρώ, ας πούμε, για δώρο. Το σετάκι να κόστιζε 50, να την άρεσε, να μην της έβγαινε οικονομικά, οπότε να σκέφτηκε ότι έτσι μπορούσε να καλύψει και την ανάγκη του παιδιού της και να το πάρει όλο μαζί. Τώρα για το νούμερο..... τί να πω βρε παιδιά. Μην το πολυψάχνετε με τα δώρα, ο κόσμος είναι στριμωγμένος. Ξέρω ανθρώπους που δεν πάνε τα παιδιά τους στα σχολικά πάρτυ, γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν δώρο.

να σου πω κατι εγω μπορει να μην ελεγα τιποτα,

μου εχει τυχει να μου φερει δωρο ενα σετ για το μικρο οταν γεννηθηκε μια κοπελα απο τη πολυκατοικια και οταν πηγα να το αλλαξω στο μαγαζι μου ειπαν οτι δεν ειναι απο εκεινους το ρουχο.δηλ το ειχε και το εβαλε σε μια τσαντα και μου το εφερε.δεν ειπα τιποτα με πειραξε αλλα δε μπηκα στη διαδικασια καν.

πολυ το κανουν παντως και στη βαφτιση του μικρου μια θεια του αντρα μου μας εφερε δωρο μια κουκλα:shock: πειραζει που το παιδι μου ειναι αγορι:lol:

αυτο ειχε απο τα εγγονια της αυτο εφερε:|

Εγώ είχα μία θεία που για τρια συνεχόμενα χρόνια στη γιορτή μου μου έφερνε ένα σετ κορνίζα, ανθοδοχείο, σταχτοδοχείο. Το είχε σπίτι και καθε χρόνο έβαζε ένα κομμάτι σε μία σακουλίτσα και το έφερνε. Σε τρία χρόνια το είχα 'μαζέψει' το σετάκι. Αστεία πράγματα. Είναι νοοτροπίες. Αν το έκανε προσωπικά σε μένα, θα το σκεφτόμουν. Αλλά αν ο άλλος λειτουργεί έτσι γενικά.... μόνο με χιούμορ μπορεί να το δει κανείς.

Εγώ είχα μία θεία που για τρια συνεχόμενα χρόνια στη γιορτή μου μου έφερνε ένα σετ κορνίζα, ανθοδοχείο, σταχτοδοχείο. Το είχε σπίτι και καθε χρόνο έβαζε ένα κομμάτι σε μία σακουλίτσα και το έφερνε. Σε τρία χρόνια το είχα 'μαζέψει' το σετάκι. Αστεία πράγματα. Είναι νοοτροπίες. Αν το έκανε προσωπικά σε μένα, θα το σκεφτόμουν. Αλλά αν ο άλλος λειτουργεί έτσι γενικά.... μόνο με χιούμορ μπορεί να το δει κανείς.

τουλαχιστον εκανες το σετακι:lol:

πολυς κοσμος ετσι λειτουργει,εμενα η γιαγια μου που εχω και το ονομα της λειτουργει ετσι,μας εχει φερει τα απιστευτα.μεχρι και στη γιορτη του παιδιου μου μια χρονια εφερε κατι κουμπαραδες που ηταν μπομπονιερες απο βαφτιση μιας γειτονισσας:lol:εγω διασκεδαζω με τη μαμα μου γιατι τοσα χρονια τη ξερουμε.λετε να γινω και εγω ετσι μεγαλωνοντας:rolleyes:

Νομίζω ότι η κοινωνία μας είναι τόσο καταναλωτική που είναι δύσκολο να γίνουμε έτσι, καλώς ή κακώς. Και καλά να γίνουμε από άποψη, το καταλαβαίνω. Να γίνουμε από ανάγκη, όμως.......:?

Καλά, όντως, αγαπουλίνι...τι να της πεις και τι να σου πει κι εκείνη. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι ιδιότροπη, αλλά εμένα θα με ενοχλούσε πολύ. Παλιότερα που μπορούσα, έκανα πάντα ακριβά δωρα. Τώρα όχι, αλλά προτιμώ να πάρω ένα μπλοκ με κηρομπογιες, όπως πήρα στη γιορτή της κόρης της κολλητής μου, ή δυο φανελάκια, όπως πήρα στην κουμπάρα μου ή ένα ζευγάρι κάλτσες, που λέει ο λόγος, αλλά καινούρια και κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού, να μπορούν να τα αλλάξουν και να συμπληρώσουν, αν θέλουν να πάρουν κάτι καλύτερο. Όχι ό,τι σαβούρα μου έχει περισσέψει από τα δώρα που έκαναν στα δικά μου και δεν τα ήθελα και να τα αλλάζω σακούλες κι όλα αυτά. Το θεωρώ προσβολή προς τον άλλον, ειλικρινά.

Μου έχει συμβεί να μου φέρουν δώρο, να πάω να το αλλάξω και να μου πουν ότι δεν είναι δικό τους, ή να μου φέρουν δώρα που δεν τα ήθελαν και δεν μπορούσα να αλλάξω γιατί είχαν περάσει 2-3 σαιζόν!! αλλά το καλύτερο που μου είχε συμβεί, ηταν με ένα μπουκάλι ποτό, το οποίο, μία ξαδέρφη μου (ολίγον τσιγγούνα), που της το πήγαν δώρο και δεν το ήθελε, το πήγε στη γιορτή της άλλης ξαδέρφης μου, η οποία το πήγε σε μία θεία μου, η οποία το έφερε σε μένα, :rolleyes: και εγώ για να γελάσουμε, το ξαναπήγα δώρο στην πρώτη ξαδέρφη που το είχε αρχικά!!!:lol::lol::lol::lol:

Επρεπε να δείτε τα μούτρα της. :twisted:

Από τότε το μπουκάλι αγνοείτε. Μάλλον έφυγε εκτός σογιού!!!!:lol::lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

με ενοχλησε γιατι εκτος του οτι λεμε μια καλημερα, κανουμε και παρεα!! δεν θα με πειραζε να μου φερει 1 κουτακι ξυλομπογιες, 1 ευρω από το σουπερ μαρκετ, δεν με πειραζει αληθεια!! με πειραζει όμως η γυφτια!!! μου κανει μοστρα το καινουριο τζιπ, μου αγοραζει ρουχα συνεχεια και τα κρυβει στη ντουλαπα να μη τα δει ο αντρας της.... ΕΕ!!!, ειναι γυφτια!!!!:mad::-x:-x

και δεν ειπα, να μου φερει καποιο δωρο που της πηγαν και δεν το ηθελε, το καταλαβαινω και αυτο... όμως το άλλο, παει πολύ....

αλλά το καλύτερο που μου είχε συμβεί, ηταν με ένα μπουκάλι ποτό, το οποίο, μία ξαδέρφη μου (ολίγον τσιγγούνα), που της το πήγαν δώρο και δεν το ήθελε, το πήγε στη γιορτή της άλλης ξαδέρφης μου, η οποία το πήγε σε μία θεία μου, η οποία το έφερε σε μένα, :rolleyes: και εγώ για να γελάσουμε, το ξαναπήγα δώρο στην πρώτη ξαδέρφη που το είχε αρχικά!!!:lol::lol::lol::lol:

Επρεπε να δείτε τα μούτρα της. :twisted:

Από τότε το μπουκάλι αγνοείτε. Μάλλον έφυγε εκτός σογιού!!!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: