Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Recommended Posts

και τους 2 στις 41 εβδομαδες+ κατι ψιλα! και ο 2ος οταν γεννηθηκε ακουσα οτι ειχε τυλιξει τον λορο στο αριστερο χερακι του... αλλα ασχολιοταν αρκετα με το λορο μιας και κατα τη διαρκεια ενος υπερηχου τυλιχτικε και ξετυλιχτικε στο λαιμο...

me and my men...

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εσπασαν τα νερα 37+6. Η Αναστασια γεννηθηκε φυσιολογικά, χωρις επισκληριδιο, 2990γρ. και 50,5.

Τωρα ειμαι 37+5, και περιμενω ποτε θα αποφασισει να βγει και η 2η μπουμπου μου!:)

36η ακριβως ουτε μια μερα παραπανω γιατι πεσαν οι παλμοι της μικρης και ευτυχως ημουν απ την προηγουμενη στο μαιευτηριο και με προλαβαν. Η μικρη μου ζυγιζε 1570γρ λογω του οτι δεν τρεφοταν σωστα και μπηκε για 23 μερες στη θερμοκητιδα Ευτυχως δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα και τωρα ειναι υπερκινητηκη, οπως ηταν και στην κοιλια μου, και ειναι 27 μηνων.

Ελπιζω τωρα στο 2ο να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
Καλύτερα από εμένα τα ξέρεις!!

Γι'αυτό δεν περιμέναμε να γεννηθεί πάνω από 3000γρ γιατί έκανα ειδική διατροφή να μην πάρει βάρος πέραν του δέοντος. Ευτυχώς το πετύχαμε, γιατί οι επιπλοκές που αναφέρεις είναι από τις ηπιότερες. Μου μίλησε ο γιατρός (ο διαβητολόγος και ο γυναικολόγος) για αιφνίδιο θάνατου εμβρύου στην 38η-40η εβδομάδα... Το διανοείστε???

Εγω γι' αυτο το λογο πηγα να γεννησω με ραντεβου. Απλα με τις τεχνητες οδυνες δεν εκανε συσπασεις η μητρα μου κι ετσι αναγκαστικα προχωρησαμε σε καισαρικη.

Γεννησα την 38η εβδομαδα ακριβως, το Μαρακι μου ηταν 2,900 και 49 ποντους.

Η προβλεψη ηταν 2,900 οσο γεννηθηκε δηλαδη!

Να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εγω ειμαι σημερα 37 και 5 ημερες αλλα ακομα τιποτα!Χτες εκανα το τριτο non stress και ηταν ολα normal καθως και ο τραχηλος μου ειπε ο γιατρος οτι ειχε μηδεν διαστολη!Μηπως ειναι ακομα νωρις?Μπορει μεσα στις επομενες εβδομαδες να ανοιξει ξαφνικα ο τραχηλος και να γεννησω!!??Ο γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι μεχρι την ΠΗΤ 12/11 θα εχουμε εναν πολυωρο τοκετο...!!!Το μονο που δεν θελω ειναι η καισαρικη......!!

qXjVp3.png

zcBnp3.png

Διαφημίσεις

χα σας περναω ολες με πιθανη ημερομηνια 23-11 γεννησα 3-12 με καισαρικη βεβεαια με πιασαν οι πονοι κτλ αλλα τελικα κατεληξα σε καισαρικη μετα απο 18 ωρες προσπα8ειας χωρις επισκληριδιο....γενικα γεννησα 2 φορες την μικρη μου αλλα κοριτσια δε θυμαμαι τιποτα απο πονο....τιποτα,αν θυμαμαι καλα πρπει να πηρα και κανα 5 μερες απο τον 10ο!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Στην 40η και στις δύο γέννες, με φυσιολογικό τοκετό. Στην πρώτη είχα Π.Η.Τ. 20/11 και γέννησα ακριβώς (σπάσαν τα νερά) και στην δεύτερη, πριν 4 εβδομάδες, είχα 15/10 και με έπιασαν οι πόνοι στις 13/10 (όχι, δεν έσπασαν τα νερά).

Γέννησα τα διδυμάκια μουστις 39w και 6d με καισαρική.Η γιατρός μου είχε πει οτι δεν επροκειτο να γεννησω φυσιολογικά και ετσι καναμε καισαρική.Είναι καλυτερα σε διδυμες κυησεις.

Λιγο καιρο πριν γεννησετε νιωθατε οτι ερχεται η "μεγαλη μερα" συντομα?ι :D !

Εγώ τη μερα που γέννησα, ξύπνησα το πρωί και είπα στον άντρα μου:

- Εχεις πολλή δουλειά σήμερα?

- Ναι, γιατί?

- Γιατί μπορεί να γεννήσω σήμερα

- Ε αμα είναι να γεννήσεις θα τ΄αφησω όλα

Τελικά τα άφησε γιατί τα ξημερωματα γέννησα

39w+4d με καθόλα φυσιολογικό τοκετό. Πήγα στο μαιευτήριο 03:30 με σπασμένα νερά, πόνους ανα πενταλεπτο και διαστολή 2. 06:15 άκουγα τη μαία να μου λέει "Γιώτα, κοίτα την κόρη σου".:D Λόγια που δεν θα ξεχασω ποτέ.

CYaip2.png

γέννησα: στις 37+3, λόγω διαβήτη εγκυμοσύνης με προγραμματισμένη καισαρική (κάτι που θα μπορούσε να ρυθμιστεί με διατροφή ή φάρμακα ίσως, για να αποφύγουμε την καισαρική :confused: )

τη δεύτερη στις 38 w

τώρα.... έχει ο θεός, δεν ξέρω ακόμα, αλλά λόγω κ.τ θα ναι παλι κάπου στις 37-38 βδομάδες... πάντως αν μου λέγανε να κάνω και αύριο ένα υγιέστατο παιδάκι, να το πάρω και να πάμε σπίτι μας, θα γένναγα ευχαρίστως... αυτή τη φορά νιώθω πιο ανυπόμονη.... ή ίσως κουρασμένη!

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...